WordPress és Webináriumok: A whys és Hows

Webináriumok és WordPress: A whys és hogyan

Észrevetted, hogy minden versenytársa és az iparág nagy neve neve webináriumokat használ? Szeretne többet megtudni erről a kommunikációs formáról és arról, hogy miként lehetne növelni közönségét és vállalkozását? Szeretné meggyőződni arról, hogy nem marad lemaradásból??


Ebben a cikkben megismerheti a webináriumok előnyeit és azt, hogy miként tudja őket sikeresen integrálni a marketingstratégiába. Megbeszéljük néhány, a webináriumon belüli legfontosabb megoldást is, hogy segítsen megtalálni a legmegfelelőbb célokat.

A webináriumok és a WordPress előnyei

Webináriumok és WordPress

Egyre több vállalkozás tart webináriumokat. Tehát milyen előnyei vannak, és miért érdemes megfontolni a webinar útvonalát?

Interakció a közönséggel

A webinárium nagyszerű módja annak, hogy közeli és személyes kapcsolatba kerüljön közönségével. A webináriumokon keresztül kapcsolatba léphet és kapcsolatba léphet a kimenő emberekkel, és valóban megnézheti, mit gondolnak és akarnak. Ez elősegíti a célközönség jobb megértését és a webhelyén alapuló közösség felépítését.

Termékeinek eladása

Akár tanfolyamokat, tagságot ad egy webhelyhez, akár árut, akár szolgáltatást kínál, a webinárium hatékony módszer a prémium termékek promóciójára. Ahelyett, hogy árut felsorolna a webhelyen, és remélné, hogy az emberek érdeklődnek, kérje fel a látogatókat, hogy iratkozzanak fel egy webinarra. A webináriumon keresztül demonstrálhatja termékét, megmutathatja működésében, elmagyarázhatja, hogyan oldja meg a problémát, válaszolhat bármilyen kérdésre, és tényleg meggyőzheti ügyfeleit, hogy valami szükséges.

A levelezőlista bővítése

A levelezőlisták nélkülözhetetlenek a kapcsolattartáshoz a közönséggel, és a legjobb hírlevél optin űrlap-bővítmény kiválasztása mellett a webináriumok is nagyszerű módja annak, hogy kibővítsék azokat..

Webinárium lefolytatásakor az e-mail címek felhalmozódnak, amikor az emberek feliratkoznak. Ezek az e-mail címek hozzáadhatók a levelezőlistához (ha engedélyt kap a regisztráció során) és felhasználhatók az új tartalom és termékek népszerűsítése mellett a további webináriumok népszerűsítésére..

Kiváló tartalom hozzáadása a webhelyhez

Miután elkezdte használni a webináriumokat, azoknak azonnal be kell számolniuk a tartalom marketing stratégiájába. A webináriumok elkészülte után archiválhatók és közzétehetők az Ön webhelyén, hasznos információkat szolgáltatva más módon.

A webinárium kérdéseinek felhasználása

Mindenki arra törekszik, hogy időről időre érdekes és releváns blogbejegyzés-ötleteket dolgozzon ki. Cikkeket szeretne írni, amelyek segítenek az embereknek a felmerült problémákkal, de gyakran nehéz elképzelni, hogy ezek milyen problémák lehetnek az Ön niche-jével kapcsolatban.

A webináriumok itt rendkívül hasznosak lehetnek. Válassza ki, hogy megnyitja-e a csevegést a webinárium végén lévő kérdésekre. Ezután ezeket a kérdéseket felhasználhatja blogbejegyzések, valamint jövőbeli webinar-témák létrehozására.

Ha webinar tart egy sorozatot, akkor figyelmesen keresse meg azokat a ismétlődő kérdéseket vagy témákat, amelyekben az emberek megpróbálják megérteni vagy megoldani. Ez azt is jelentheti, hogy nincs elegendő információ a piacon megjelenő résről, amelybe be lehet lépni.

Időt megtakarítani

A közönséggel kapcsolatos kérdések és igények kezelése rendkívül időigényes lehet, és a nap minden napján válaszolhat e-mailekre. A webinárium nagyon hatékony módja az időmegtakarításnak, és egyszerre több ügyfél-lekérdezés kezeléséhez.

A közönséggel folytatott interakciók révén elérhetővé teszi magát, kapcsolatba lép az ügyfelekkel és foglalkozik azok problémáival. A webinárium befejezése után több ideje lesz vállalkozása fennmaradó részére.

Nyereségszerzés a webináriumokból

A webináriumoknak természetesen nem kell ingyenesnek lenniük, és egyesek nagyon sok pénzt keresnek a működtetésükből. Ha azonban egy webináriumért számol fel díjat, akkor tényleg jó ár-érték arányt kell kínálnia, főleg mivel a webinarok száma olyan sok, hogy nem kell fizetnie a megtekintésért.

Az egyik módja annak, hogy megkerüljük ezt, ha partnerünk van a résed vagy az iparág többi nagy szereplőjével. Ha különféle nagynevek beszélgetéseivel foglalkozó webináriumot kínál, akkor indokolt lehet díjat kérni.

Webes szemináriumok prémium tartalomhoz

A webináriumok használatának másik módja az, ha felajánlja őket a WordPress tagsági webhely részeként. Ha havi webináriumokat prémium tartalomként ad hozzá, a tagok úgy érzik, hogy megtérítik a pénzüket.

Ez egy jó módszer az információ megosztására más formátumban is, amely segíthet az emberek érdeklődésének fenntartásában, és arra ösztönzi őket, hogy továbbra is fizessenek az Ön webhelyének havi előfizetéséért. A webináriumokat is archiválhatjuk és erőforrásokká alakíthatjuk, növelve az Ön által kínált tartalom mennyiségét.

Ügyfélszerzés

Ha szolgáltatást kínál, a webináriumok nagyszerű módja annak, hogy több ügyfelet szerezzenek. Ajánljon egy webináriumot, vagy egy webinárium sorozatot, megtanítva a célközönségnek, hogyan kell elvégezni az ön által kínált szolgáltatást.

Például, ha webhely-fejlesztő, indítson egy webináriumot, amelyen az emberek megtanítják az alapvető weboldal létrehozására. A webinárium követésével a nézők bizalmat szerezhetnek benned és elismerik szakértelmét. A webinar végén sokan képesek lesznek saját weboldalakat készíteni, de mások továbbra sem lesznek elég magabiztosak ehhez. Ez az, amikor felajánlja szolgáltatásait.

Hogyan kezdjük el a webináriumok és a WordPress használatával

Számos olyan professzionális megoldás létezik, amelyeket felhasználhat saját webináriumok szervezésére. Itt található a legjobb lehetőségek közül néhány.

WebinarJam

WebinarJam

A WebinarJam a legalapvetőbb szintjén a Google Hangouts kiegészítője, de néhány nagyon lenyűgöző és érdemes marketing funkcióval rendelkezik. A nagyvállalatok számára valószínűleg a legnagyobb vonzerő a korlátlanul támogatott webináriumok látogatói száma.

Nincs több külön díj a megadott számú embert érintő webinárium szervezéséért, tehát minél több nézőt vonz, annál jobb. Egyéb jellemzők:

 • Az a lehetőség, hogy 10 egyidejű hangszórót adjunk hozzá az egyes webinarokhoz
 • Valós időben cseveghet a közönséggel
 • Hívja meg a közönség tagjait, hogy azonnal csatlakozzanak az adáshoz
 • Valós idejű cselekvési felhívás a termékek vásárlására
 • A teljes fizetési átjáró integrációja, ha felszámolja a webináriumokat
 • Integráció az összes automatikus válaszadóval

Mint láthatja, a WebinarJam hatékony eszköz. A hátránya, hogy a webináriumokat nem tárolják az Ön webhelyén, és egy éves előfizetés esetén 397 font esetén az ár nem mindenkinek szól.!

EasyWebinar

EasyWebinar

Az EasyWebinar egy népszerű webinárium-megoldás, amely egy bővítményen keresztül integrálódik a WordPress-hez. Az EasyWebinar kihasználja a YouTube Live és a Google Hangouts erejét, így rendkívül megbízhatóvá válik. Korlátlan számú nézőt közvetíthet, tetszőleges számú eseményt hozhat létre, magán- vagy nyilvános üléseket kínálhat. Ezenkívül remek marketing eszközöket kínál. A főbb jellemzők a következők:

 • Az előre rögzített videoesemények valós idejű webinárium-üléseken közvetíthetők
 • Az élő események átalakíthatók örökzöld vagy automatizált eseményekké
 • Együttműködik a WordPress, az OptimizePress 2, a Leadpages és sok más oldalkészítő szoftverrel
 • Létrehoz minden, a marketinghez szükséges oldalt (regisztráció, köszönöm, esemény, visszajátszás és visszaszámlálás)
 • Automatikus e-mail küldési szekvenciát hoz létre
 • Gyönyörűen optimalizált sablonok

Az eseményeknek a saját domainjén történő tárolásához meg kell vásárolnia a licencet és telepítenie kell a WordPress bővítményt. A WebinarJam-tal megegyező áron eladva az EasyWebinar nem olcsó, de lenyűgöző szolgáltatást kínál az árért.

WebinarIgnition

WebinarIgnition

A WebinarIgnition professzionális, mégis egyszerű megoldás, és ésszerű megoldás lehet azok számára, akik csak a webinárium területén indulnak. Bővítményként elérhető, a WebinarIgnition zökkenőmentesen integrálódik bármely WordPress-témához, és viszonylag egyszerűen állítható be.

A WebinarIgnition lehetővé teszi élő és automatikus webináriumok létrehozását, valamint az összes olyan eszköz felkínálását, amelyet elvárhat a webinárium marketingjével kapcsolatban. Egyéb jellemzők:

 • Lehetővé teszi bármilyen video stream (például a Google Hangouts vagy a LiveStream) integrálását az élő vagy az automatizált webinar oldalra.
 • Lehetővé teszi a látogatók számára, hogy regisztrálhassanak a Facebook bejelentkezésükkel
 • A Live Console Hub azt jelenti, hogy kezeli az élő webináriumot, amint ez történik
 • Lehetőség egy kérdőjel vagy élő chat terület kiválasztására az élő webinar oldalán
 • Testreszabható oldalsablonok
 • Értékesítés és konverziókövetés

Sokkal olcsóbb, mint akár a WebinarJam, akár az EasyWebinar, a WebinarIgnition egyszeri díj 97 dollárba kerül. Ez nagyszerű lehetőséget kínál azok számára, akik professzionális webinar-megoldást akarnak költségvetésükből.

Záró gondolatok a webináriumokon és a WordPress-en

Függetlenül attól, hogy e-kereskedelmi boltot, tagsági webhelyet vagy egy blogot működtet, a webináriumok olyan sok előnyt kínálnak minden típusú vállalkozás számára, itt az ideje, hogy komolyan fontolgassa azok működtetését. Miután kiválasztotta az Ön számára a webinar megoldást, határozza meg, mit szeretne szerezni a webináriumokból, és ennek megfelelően alakítsa ki az eseményeket. Ezután dőljön hátra, és figyelje, hogy vállalkozása virágzik.

Kínál webináriumokat az Ön webhelyén? Milyen webinar-megoldást használ, és milyen tippeket adna valakinek, aki éppen a webinar-játékban indul?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map