WordPress a PHP 7-rel – Miért kell frissíteni a szervert

A PHP 7 2015 decemberében indult, és még a teljes kiadástól számított egy év elteltével vannak olyan webhelyek, amelyek még mindig futnak régebbi verziók alatt. A PHP 7 jelentős változás az jobb. Ez az egyik leggyakrabban használt szkriptnyelv és a WordPress alapjának sokkal továbbfejlesztett változata. Ebben a cikkben azt fogom bemutatni, hogy miért olyan fontos frissíteni egy olyan tárhelyre, amely megfelelően támogatja azt, és miért lenne előnyös az Ön webhelyére.


A PHP 7 előnyei a WordPress számára

A PHP 7 jelenleg a 7.1.4 verzióban van, de az alapvető fontosságú elemek továbbra is fennállnak, ezek a legfontosabb szempontok, amelyek a PHP 5.6-ról és a régebbi verziókról 7-re változtak

 • Új Zend motor, PHP Next Generation (NG) néven
 • A memóriafelhasználás jelentős csökkentése
 • Absztrakt szintaxis fa
 • Állandó 64 bites támogatás
 • Jelentős számú halálos hiba vált kivételekké
 • Jobb és biztonságosabb számgenerátor
 • Névtelen keresztek
 • Kompatibilitás az OpenSSL 1.0.2e-rel kezdve.

Tehát még mindig nem tudom, hogy az összes mumbo jumbo valójában mit jelent?, Hadd magyarázzam el mindezt részletesen.

Várj – mi történt 6-ra?!?! A PHP 6 fejlesztési ciklusa létezett de a korábbi kísérlet soha nem tette közzé a nyilvánossággal (ne aggódj – valahogy nem hagytad ki). A zavar elkerülése érdekében úgy döntöttek, hogy 6 kihagyják. Ez arra szolgált, hogy tovább javítsa a PHP 7 fejlesztését, és egy polírozottabb verziót indítson, sokkal több funkcióval és előnnyel.

Az új Zend motor

Azoknak, akik nem tudják, a Zend nem új a PHP-ben, mert 1999 óta volt ott. A Zend a végrehajtó motor, amely a PHP nyelv tényleges értelmezését végzi. C nyelven írták, és az idők során számos frissítést hajtott végre. A PHP 5.x által használt verziót Zend Engine II-nek hívják, és hozzáadja a kibővíthető objektummodellt és a teljesítményjavításokat a régebbi verziókhoz képest, de a PHP7 új Zend Engine-jét, amelyet ma elneveznek Következő generációs a lényege az aktuálisnak sebességnövekedés a PHP7.

Ha egyszer meghallja a kifejezést kétszer olyan sebességgel és a PHP7 memóriafelhasználásának jelentős csökkentésével, akkor tudni fogja, hogy ez valójában a Zend Next Generation fejlesztése.

A következő generáció ezt úgy érinti el, hogy a mutatókkal (például korábbi Zend Engine II) működés viselkedését a struktúrákkal való működéssel változtatja meg.. Ez a változás csökkenti a memóriafelhasználást, a hulladékgyűjtést és az általános teljesítményt.  A csak a kódoló harcosoknak ajánlott részletesebb magyarázat elérhető a PHP wiki.

A PHP 7 gyorsabb

A következõ generációs Zend motor változásai a felelõsek a sebesség növekedéséért, a memóriafelhasználás csökkentésével csökkentik azt az idõt is, amelyet a szkriptnyelv igényel az információk feldolgozására, és ennek eredményeként A PHP 7-nek kevesebb szerverre lesz szüksége az azonos tartalom biztosításához. Ez fantasztikus az Ön számára, mert ki nem akarja felgyorsítani a WordPress alkalmazást.

Ez egy grafikon közvetlenül a PHP PDF-ből:

A másodpercenkénti kérelem száma jó teljesítménymutatót jelent, mivel alapvetően megmondja, hogy a szerver és a szoftver alapján mekkora felhasználó láthatja el az Ön webhelyét egy adott időpontban. Minél több kérést szolgál a szerver, annál gyorsabban fog működni a webhelye. A PHP 7 képes lemásolni a PHP 5.6 teljesítményét, és közvetlenül versenyezhet a HHVM-mel, a Facebook szkriptnyelv-értelmezőjével.

Miért gyorsabb? Mivel az egyes kérelmek feldolgozására kevesebb CPU-időt használ, így megduplázhatja az adott időpontban kiszolgálható kérelmek mennyiségét.

Továbbfejlesztett hibakezelés és 64 bites támogatás

A PHP egyik kritikája a hibák kezelése volt. Miért kérdezheti ?, mivel a PHP7 előtt egy végzetes hibát szinte lehetetlen volt megfelelő módon kezelni, mivel nem hívna fel hibakezelőt, és megállítja a szkript végrehajtását.

A továbbfejlesztett PHP 7 hibakezelés dobható kivételeket használ, ez lehetővé teszi a fejlesztők számára a korábban nem elérhető hibák kezelésének sokkal jobb kezelési mechanizmusát. Kivételek létrehozásával a fejlesztők sokkal jobb információkat szerezhetnek a tényleges hibáról, és képesek azok megfelelő kezelésére.

Tipp: sokkal könnyebb kódolni, és kevesebb a fejfájás.

Másrészt a következetes 64 bites támogatás azt jelenti, hogy a PHP7 most lehetővé teszi a 64 bites egész számok használatát, és más platformokon is támogatott, például a 64 bites alapon futó Microsoft Windows rendszerben.

A PHP 7 támogatja az anonim osztályokat

Az összes főbb objektumorientált nyelvben van gyakorlat névtelen keresztek.  A Java és a C # rengeteg ilyen. Az anonim osztályok nemcsak nagyon hasznosak, de a megfelelő kódolás felgyorsíthatja a kód végrehajtását, anonim osztályok hozzáadásához a PHP7-hez szükség volt az összes főbb objektumorientált nyelv felzárkóztatására..

Elavult PHP funkciók

A PHP7-ben jelentős háztartás volt, elavult funkciókkal. Az elavult funkció azok számára, akik nem tudják, a kód olyan része, amelyet túl réginak vagy használhatatlannak tekint, és elavulást igényel. Ha egy funkció elavult a PHP-ben, akkor már nem működik.

A PHP7 fejlesztői sok olyan funkciót gondosan mérlegeltek, amelyeket már nem használtak. Fontos tudni, hogy egy elavult függvény megronthatja és potenciálisan megtörheti a kódot. Amikor hallani kompatibilitási kérdések a WordPress PHP7-re történő frissítésével ez a pont, ahol a webhely fékezhet.

A PHP 7 elavult funkciói az egyetlen legfontosabb szempont, amelyet figyelembe kell venni, amikor a webhelyet olyan webhelyre frissíti, amely a PHP 7-et biztosítja.

A régebbi beépülő modulok és témák, amelyek ezeket az elavult funkciókat hívják fel, működhetnek és leállhatnak, ha a PHP7 alatt futnak. Ezért te feltétlenül frissítenie kell az összes bővítményt és témát mielőtt a PHP7-et támogató hostra váltana.

Az elavult kód eltávolítása részben felelős a PHP7 teljesítményéért, amely most sokkal tisztább környezetben fut, mint a PHP 5.x.

Mit jelent ez?

A PHP7 gyorsabb és könnyebb, kevesebb memóriafelhasználással fut, kétszer annyi kódot hajt végre, mint a PHP 5.x, és sokkal tisztább módon kezeli a hibákat. Ez mind a gyorsabb weboldal, jobb kódolás és sokkal jobb felhasználói élmény.

Ha törődik a webhely teljesítményével, akkor a nap első sorrendje az, hogy frissítse az összes bővítményt és témát, és váltson a PHP7-et biztosító tárhelyre. És szerencséd van – a legnépszerűbb tárhelyszolgáltatók PHP 7-t kínálnak minden tervükhöz (vagy frissítést kínálnak). Íme néhány PHP 7-kompatibilis hosting cég, amelyet ajánlunk:

 • Bluehost optimalizált WordPress tárhely
 • WP Engine által kezelt WordPress tárhely (amely a WPExplorer házigazdáját is tartalmazza)
 • Media Temple által kezelt WordPress tárhely
 • Plus másokkal! És ha tetszik a jelenlegi házigazda, akkor csak kérdezze meg a frissítést.

Természetesen vannak más tényezők is, amelyek hozzájárulnak a még nagyobb teljesítményhez, például az nginx használata és a webszerver gyorsítótárát támogató tárhelyszolgáltatások használata, de ezeket a témákat egy későbbi cikkben tárgyaljuk. Egyelőre, ha van valami hozzá, vagy bármilyen kérdése van, tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map