Videotrendek 2020-ban a WordPress Video Marketing fellendítéséhez

A 2017. évi video-trendek a WordPress Video Marketing növekedéséhez

Ha a legfrissebb videotrendekkel szeretné növelni marketing erőfeszítéseit, vegye fel a szót, mert a megfelelő helyen vagy. Tudjuk, hogy a videomarketing megijeszti az ön napfényét – fenébe is, ránk is ráncol.


Mit kell tenni? Hol kezdjem? Hogyan találja meg a legjobb eszközöket a videók létrehozására és népszerűsítésére a befektetés maximális megtérülése érdekében? Melyik videotrendek fokozzák a videomarketing hatását? Ez valóban nagy kérdés, hogy feltegye magát.

Kiderült, hogy a video marketing manapság meglehetősen könnyű csapkodni. Míg a vállalkozástulajdonosoknak sok időt és pénzt kellett befektetniük, a video marketingjével kézzelfogható eredmények elérése manapság viszonylag olcsó és egyszerű. És szuperhatékony – a Brednbeyond’s Video marketing statisztika Az útmutató azt mutatja, hogy az üzleti vállalkozások 93% -a nyer új ügyfelet azzal, hogy egy videót csak a közösségi médiában tesz közzé. Ez nem számít az összes többi módon, amellyel a videókat ki lehet használni!

És ebben a bejegyzésben rávilágítunk a videotrendekre, amelyek segítségével növekedhet üzleti webhelye 2019-ben és azt követően. Ezek a videotrendek olcsók és könnyen feltörhetők, de a videó marketing terén nagy eredményeket hoznak. A vége felé eldobunk egy pár statisztikát a hazautazáshoz, hogy jobban tartsd ��

További beavatkozás nélkül merüljünk be közvetlenül.

Videotrendek a video-marketing növekedéséhez 2019-ben és azt követően is

Figyelembe kell venni: Ha szeretne minél többet kihozni video marketing kampányából, olvassa el a részletes video-SEO útmutatót, és töltsön el többet a weboldalon a keresési forgalom növelésével (videók használatával).

Végül, ha elakad, vagy további információra van szüksége ezekről a video trendekről, vagy bármi másról, ami a video marketinghez kapcsolódik, akkor csak nyomja meg a megjegyzés részt vagy a beérkező levelek mappát, és azonnal kapcsolatba lépünk Önnel..

Élőadás

Élőadás

A ma bemutatott videotrendek közül az élő videó sok ígéretet mutat a márkatudatosság, kedveződés és bizalom növelése terén. Az élő videó csodákat okoz a termékbemutatókban és promóciókban is. Pontosan ezen okok miatt az élő közvetítés jobban válogat gépet, mint bármely más videotrend.

Ismertél embereket töltsön el háromszor több időt a Facebook élő videóinak megtekintése, szemben a már nem élő videókkal? Ez egy nehéz figura, amellyel vitatkozni lehet, és sok más élő streaming szolgáltatás és alkalmazás bejáratával semmi nem akadályozhatja meg abban, hogy nagyszerű nyerj élő videóval.

Az élő közvetítés magában foglalja a webináriumok szervezését is, és mindannyian egyetértünk abban, hogy a webinarok tiszta varázslat, amennyire az elkötelezettség. Számos online vállalkozó ezt már ismeri, ezért időről időre meghívást kapsz a webináriumokra. Esély van arra, hogy általában részt vesz, és – ami még fontosabb – nagyszerű időtöltést tölt be.

Az élő videó viszonylag olcsó, és a legtöbb esetben ingyenes. A Periszkóp és a Facebook élő videók ingyenesek, a YouTube élő közvetítései pedig ingyenesek. Minden amire szükséged van az internet-kapcsolatra, és máris jól mehet. A Facebook értesítéseket is küld a követõinek, azaz a következõ öt percben elindulhat a földön.

Kreatívvá válhat, és felhasználhatja őket termékcsillapításokra, demonstrációkra, kérdések és válaszok megbeszéléseire, vagy egyszerűen csak hagyhatja, hogy az emberek kreatív ügynökségként, szabadúszóként vagy gyártóként figyeljék a folyamatot. – Brenda Stokes Barron, Envato

Hogyan adhatunk hozzá élő streaming-t a WordPress-hez

Adjon hozzá élő közvetítést a WordPress-hez

Szeretne élő stream-et hozzáadni a WordPress-webhelyhez? Próbáljon meg egy plugint! Például az ingyenes YouTube beágyazási plugin könnyen beágyazódó kódot generálhat automatikusan minden alkalommal, amikor aktív a YouTube-on. Vagy adhatsz a Élő közvetítés / Broadcast plugin próbáld meg hostolni a saját élő közvetítésedet!

Videók a céloldalakon

Videók a céloldalakon

Manapság gyakori, hogy ingyenes videókat talál az eladási oldalakon, a honlapokon és más céloldalakon. Ha kipróbálja a videotrendeket a következő marketing lépésein, kérjük, fontolja meg, hogy videókat ad hozzá a nyitóoldalakhoz.

A látogatók nagyobb valószínűséggel tartózkodnak hosszabb ideig, ha szép videód van a kezdőlapodon vagy az értékesítési oldalon. Emellett valószínűbb, hogy kapcsolatba lépnek a márkájával, ami jobb konverziót eredményez vállalkozása számára.

Valójában egy videó mellékelése az oldalain 34% -kal növeli a konverziós arányt az Kék Corona Blog. A legjobb, ha a videót és a szöveget ötvözi, és nem az egyikre koncentrál, hanem a másikra.

Az eladási oldalakon lévő videók meglehetősen hatékonyak, csak azért, mert ez a közeg több érzékünket vonzza be. A weboldalon található magyarázó videók kiváló bevezető részeket kínálnak, mivel az ügyfelek érzékelhetik személyiségét. Ez gyorsan kapcsolatot létesít, és bizalmat épít az ügyfelekkel.

Az olyan szolgáltatásokkal, mint a Wistia, könnyebbé és könnyebbé válik a videofelvételek hozzáadása az értékesítési oldalakhoz, és részletes elemzések megszerzése arról, hogy a potenciális ügyfelek miként működnek együtt ezekkel a videókkal. Ez a kombináció elengedhetetlen. – Collin újonc, Elegáns témák

Hogyan adhatunk videókat a WordPress-hez

Beágyazni szeretne egy videót az egyik WordPress-üzenetbe vagy -oldalra? Meglepően könnyű! A WordPress tartalmaz egy beágyaz támogatás több mint 30 videoforrás esetén. Csak annyit kell tennie, hogy másolja és beilleszti a video linket, és a WordPress automatikusan formázza / megjeleníti a videót.

A téma beállításaitól függően további videobeállítási lehetőségek is lehetnek. Például a Total WordPress téma egyszerű beállításokat tartalmaz az oldal / post meta meta beállításokban, amellyel egy videót hozzáadhat a kiemelt kép helyett, egy könnyen használható drag and drop videó oldal készítő modult, opciókat a videó háttérhez és egy prémium csúszkát, amely tartalmazza támogatás a videókhoz!

Virtuális valóság

Virtuális valóság videó

Üdvözöljük a jövőbeli srácokban, ahol magával ragadó 3D-s videó élményeket élvezhet a virtuális valóság technológiának köszönhetően. Nemrég, virtuális valóság szinonimája volt IMVU és The Sims ahol felépíthetsz valamiféle virtuális életet. A valóságban azonban ez messze volt a mai virtuális valóságtól.

Ma belemerülhet a videojátékokba, és valójában úgy érzi, mintha a játékban lennél. Ez a tendencia átment a videomarketingre, és a dolgok megjelenése alapján csak arra számíthatunk, hogy növekedni fog, és valószínűleg felülmúlja sok más videotrendet. Igen, a moziban is van, és remek.

Ön valószínűleg a VR felszerelésekkel, például az Oculus Rift és a Google kartonnal foglalkozik. Videomarketingként kihasználhatja ezt a technológiát, és tovább tolhatja termékeit az ügyfelek elméjébe. Olyan magával ragadó termékbemutatókat kínálhat, amelyek úgy érzik, hogy az ügyfél valójában az üzletében van.

A virtuális valóság egyre hozzáférhetőbbé válik a fogyasztók számára, azaz egy új és izgalmas hirdetési gyerek jelent meg a blokkban. A nagy kérdés a következőt váltja fel: „Lehetséges-e a virtuális valóság is?” “Ha hajlandó bekapcsolódni és kihasználni ezt a tendenciát?” A válaszad jobb, ha nagyszerű „Hell YEAH!”

360 fokos videó

360 fokos videó

Teljesen szeretem a 360 fokos videókat, de ez csak én. Mindazonáltal tudta, hogy a 360 fokos videók körülbelül 30% -kal több megtekintést kapnak, mint a szokásos videók? Ennek még nincs vége. Ugyanez a jelentés készítette Magnifyre azt mutatja, hogy kétszer annyi ember néz végig a 360 fokos videókat.

Ha kérdezel tőlem, ez nagyon sok video ingatlan hirdetési lehetőségeivel. Mi jobb, mint egy olyan videó, amelyet a nézők nem dobnak el a középtávra? Így van, egy 360 fokos videó, amely olcsó és könnyen elkészíthető. Valójában csak egy 360 fokos kamerára van szüksége, amelyet viszonylag olcsón lehet megszerezni.

Noha sok más videotrendek jönnek és mennek, úgy érezzük, hogy a 360 fokos videók itt maradnak. Meg tudja tippelni miért? A probléma megmentése érdekében a 360 videó népszerűsége növekszik, mivel valós eredményeket érnek el. És ha ez hasznos, akkor prolly nem halad el hamarosan, legalábbis 2019-ben nem.

A 360 fokos videó kiváló alternatívája a virtuális valóságnak abban az értelemben, hogy hasonló 3D élményt nyújthat a nézők számára költséges VR felszerelés nélkül. Ráadásul a nézők 360 fokos videókat nézhetnek meg mobileszközökön, egyszerűen elcsúsztatva vagy elfordítva eszközüket. Milyen jó alkalom az életre.

Hogyan adjunk hozzá 360 videót a WordPress-hez

WP VR - 360 Panorama és virtuális túra készítője a WordPress számára

Hozzáadhat saját 360 fokos videóit és panorámaképeit a WP VR – 360 panoráma és virtuális túra készítő a WordPress számára. Csak telepítse a bővítményt, és használja a mellékelt szolgáltatásokat a 360-os videó beillesztésének testreszabásához. A bővítmény emellett opciókat tartalmaz a hotspotok beépítéséhez és testreszabásához interaktív hatás elérése érdekében, valamint a Gutenberg és az Elementor támogatást, amellyel videóit könnyedén hozzá lehet adni hozzászólásokhoz vagy oldalakhoz.

Mobilra optimalizált videók

Mobilra optimalizált videók

Mivel csak a mobil videó élményeivel foglalkoztunk, fontos néhány szót hozzáadni ehhez a megjelenő videó trendhez. Az internetes böngészés nagy része a mobil eszközökre vált. Csak nézz körül, bárhol is van, és hagyja, hogy ez a pont belemerüljön.

Valószínűleg észrevetted, hogy a mobil eszközök az emberiség halálát fogják okozni. Szinte mindenki a közelben néz valamiféle mobilkészülékre. Mint sokan, valószínűleg olvassa ezt a bejegyzést egy mobil eszközön.

Hova megyünk ezzel? Olyan egyszerű. Csakúgy, mint mi sietettünk optimalizálni webhelyeinket a mobil felhasználók számára, nem hagyhatja el videóit. Megérett az idő, hogy optimalizáld a videóidat mobil eszközökhöz. Mit jelent egyáltalán?

Egyszerűen készítsen rövidebb videókat (több mint 5 perc hosszú, ami túlzásba kerül), amelyek könnyen megoszthatók a közösségi médiában. Csak nézz körül a különféle közösségi média oldalakon, és észrevegye, hogy a legnépszerűbb videók kevesebb, mint 3 perc. A 30 másodperces videók szinte azonnal vírusosak.

Tartsa rövid és könnyű videóit a mobil felhasználók számára, és érintse meg az egyre növekvő mobilforgalmat. Szüksége van egy stat, hogy vele? Google A mobil keresések száma 2015-ben meghaladta az asztali kereséseket. A keresések több mint 55% -a mobil eszközökről származik, tehát optimalizálja már, vagy ugráljon.

Hacsak nem használom korlátlan Wi-Fi-t és nincs időm, valószínűleg nem nézek meg egy 15 perces videót a mobilszolgáltatóm adatainak felhasználásával. Nem, nem fogom. Egy 5 perces videó? Valószínűleg. Egy 30 másodperces videó? Számítson meg bármikor. Követed??

Ezenkívül ez a mobil video trend a takarmány, amely olyan népszerű videoalkalmazásokat hajt végre, mint például a Snapchat és az Instagram. És ezek az alkalmazások jól fejlődnek, és jól fejlődnek a mobil videókban. Igen, a Snapchat napi 10 milliárd videómegtekintést hajtott végre a három kategóriábanrd 2016 negyedévében, és gondolja ki ki a legnagyobb riválisuk? Instagram történetek.

Márkás videók

Márkás videók

Ön valószínűleg feliratkozik néhány YouTube-csatornára kedvenc márkáiról és személyiségeiről. Amikor új videót küld, értesítést kap, és valószínűleg végül megnézi a videót. Az évezredek nagy része (végül ezt a kifejezést használom) mindent eldob, amikor kedvenc YouTube-személyiségük videókat tesz közzé.

A videók nem feltétlenül egyebek, de a stratégia mágiaként működik. Ez a márkás videó ereje a munkában, és nem vitatkozhat a számokkal. A feleségem, Chelsea (jaj! Házas vagyok) hamarosan sok YouTube-ot követi, és mindent eldob, hogy minden megtekintett videót megnézhessen – az okostelefonján!

Ember, soha nem teszi le ezt a dolgot, ami bebizonyítja a mobil videók korábbi trendjét. Egy csomó videót tölt fel (az okostelefonon keresztül) csatornájára, és maga is nagyon jól követte magát. Csakúgy, mint te.

Ezt a videotrendeket alkalmazhatja az ön számára. Hogyan használhat videókat a márkájának népszerűsítéséhez? Csak Ön tudja megválaszolni ezt a kérdést. Ahhoz, hogy valami működjön, beprogramozhatja termékeit, vagy bemutathatja a folyamatot, mint ahogy Brenda korábban javasolta. Az Dollar Borotválkozási Klub jó példa a márkás videókra a munkahelyen.

Kell egy másik példa? Oktatóvideókat közzéteszünk a WPExplorer YouTube-csatornánkon. Az „oktatóanyag” itt az operatív szó. A meglévő tartalmat akár videóba is áttervezheti, ami azt jelenti, hogy a tartalom mentén válogatnak. Mi más? Egy nagyszerű videó mindig az Ön javára fog működni, ezért ha szükséges, fordítson időt vagy pénzt. Cél a fülbemászó és egyedülálló.

Videó az e-mail marketingben

Videó az e-mail marketingben

Az e-mail marketingnek megvan a maga előnyei és hátrányai – mindennek megvan. Félő, hogy a kezdő vagy valaki időigényes. Ennek ellenére az átlagos átkattintási arány (CTR) sokkal jobb, mint a marketing számos formája. Ennek ellenére kampánya elbukhat, mint sokan.

Hogyan javíthatod esélyeidet? Nagyon gondolsz; szerinted multimédia. Már megállapítottuk, hogy a videók oldalra helyezése növeli az átváltási arányokat, valamint a CTR-t. Pár, amely e-mailt küld a marketingnek, és hatalmas fegyvere van a kezedben. Előfizetők számára könnyű felvenni, nem igaz. Micsoda őrült kiáltás?!

Ha szeretne, használjon videót a feliratkozási oldalain, csak tudja, hogy csodálatos eredményei lesznek. Ezenkívül kínáljon valamit (eBook, videó sorozat (izzó bekapcsol) vagy valami más) jutalomként a feliratkozásért. Helyezze be a „Videó” kifejezést az e-mail tárgysorába, és több ember nyitja meg hírleveleit, ez garantált.

Hát nem olyan nagy??

Ha lehetséges, szerepeltessen egy videót a hírlevelekben az adrenalin miatt. Ha véleményeket, képzési videókat, termékbemutatókat gondolsz és így tovább, akkor a helyes úton haladsz. Alapvetően adjon hozzá releváns videókat a hírlevelekhez. Hostáld a videókat a YouTube-on (a megosztás és a láthatóság érdekében), és csatolhatsz, beágyazhatsz vagy bármit megtehetsz. Könnyű cucc.

Mit gondolsz a videó beillesztéséről az e-mail marketingbe? Tudassa velem az alábbi megjegyzés szakaszban. Ja, igen, használjon rövid videókat az e-mail marketingéhez. A 30 másodperces videók vagy animált GIF-ek tökéletesen használhatók az e-mail marketingbe. Gyorsan halad.

Bónusz: Animált GIF-ek

Szikla alatt kell élnie, ha nem tudja, mi a GIF, vagy nem látta, milyen népszerűek. A Facebook ütemtervét valószínűleg elárasztják a GIF-ek erről és arról, és ezek széles körben megosztottak. A mai videotrendek közül minden bizonnyal egyértelműen láthatja a GIF-eket munkahelyén, még próbálkozás nélkül.

Az eredmények mindenki számára láthatók; wazi kabisa kaa meno ya ngiri. (Fordítás: szabadban, mint egy warthog íve). Használja ki a GIF-eket és hozzon létre tevékenységet a közösségi média oldalain. Átirányítsa a forgalmat, ahogy szeretné, és mosolyogjon nekem. Plusz, bármi lehet GIF, tehát igen.

Az animált GIF-ek jelenleg helyet találnak a videotrendek között, mivel rendkívül könnyűek, rövidek és könnyen elkészíthetők. Ezek a tökéletes közegek a sebezhetőségnek a közösségi média oldalain, és messze és szélesen terjednek. Oké, itt állok. Találkozunk? Igen, nincs következtetés. Csakúgy, mint egy főnök.

Csak viccel. Megígértünk egy pár video marketing statisztikát, hogy továbbra is megy, amikor a meleged nehézségekbe ütközik. Tudod, ez a fajta dolog.

Megdöbbentő video marketing statisztikák

Van néhány érdekes tény itt. Fogadok, hogy fogalmad sincs róla, hogy:

 1. A múlt hónapban egyedül a felhasználók több videót töltöttek fel, mint a televízióhoz készült tartalom a 70-es évek óta.
 2. Az online emberek több mint 50% -a néz video-t minden nap hiba nélkül.
 3. A „videó” kifejezés hozzáadása az e-mail tárgysorához 19% -kal növeli a nyitott kamatlábakat.
 4. A YouTube-nak több mint 1 milliárd felhasználója van és igen, ez milliárd egy B-vel.
 5. A „Viszlát újra” felülmúlta a Gangnam Stílusot, mint a legnézettebb YouTube-videó, több mint 2,9 milliárd megtekintéssel az írás idején (nos, talán te is tudtad ezt).
 6. 2015. novemberben a Facebook napi 8 milliárd videómegtekintést haladt meg. Ez egy napi több mint 11 415 éves videó!
 7. A YouTube-felhasználók 60% -a követné kedvenc csatornájának vásárlási tanácsát.
 8. Az élő esemény körüli videó 63% -kal növeli a márka kedveltségét.
 9. A fogyasztók 80% -a szerint a demo videók hasznosak.
 10. A GIF-eket a Facebook hirdetésekben felhasználhatja a felhasználói elkötelezettség feltöltésére.

Záró szavak

Lezárultunk. Melyik videotrendeket használja fel a WordPress video marketing fokozására? Tudassa velünk a megjegyzésekben. Szilárd és vidám video marketing ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map