Videók hozzáadása a WordPress-hez (és miért)

Hogyan adhatunk videókat a WordPress-hez

Könnyen videót hozzáadni a WordPress webhelyéhez? Ha IGEN kiabáltál, nem lennél itt, most te is?


Egy másik kapcsolódó kérdés: Könnyű-e a WordPress-webhelyéhez a legjobb videók létrehozása vagy megtalálása? Így van, nem gondoltam. Valószínűleg nem is tudja, hová kezdje, de nem izzadja; nem vagy egyedül.

Kezdõként videofelvételek hozzáadása a WordPress hozzászólásokhoz és oldalakhoz eleinte félelmetesnek tűnhet, de semmi sem lehet távolabb az igazságtól. Kiderült, hogy videókat adhat hozzá a WordPress webhelyéhez, mint profi, és ebben a bejegyzésben pontosan megmutatjuk, hogyan. Készüljön a bögrere, és állítsuk be a hangulatot néhány videó statisztikával.

Néhány videó statisztika …

Mivel a videó ilyen nehézkes, miért érdekli az elsőként a videókat hozzáadni az Ön weboldalához? Úgy értem, azt gondolja, hogy a jó minőségű szöveg és képtartalom elegendő, igaz?

Végül is hallotta, hogy a szakértők csiripelnek arról, hogy optimalizálhatják a képeket és a szöveget SEO céljára, és felvehetik a legjobb pozíciókat a keresőmotorokban. Volt ott és megcsinálta, így biztosíthatom, hogy működik. Nincs semmi új.

Szóval, miért kellene videót felvennie a WordPress marketing arzenáljába? A következő statisztika segít megalapozott döntés meghozatalában.

 • Az emberek naponta több mint 5 milliárd videót néznek meg a YouTube-on
 • A felhasználók több mint 100 millió órányi videót néznek a Facebookon naponta
 • A Twitter felhasználók 82% -a néz videókat a platformon
 • Az átlagos internetfelhasználó 88% -kal több időt töltsön el egy videóval rendelkező webhelyen
 • A marketingszakemberek 70% -a aktívan optimalizálja a videót a SEO számára
 • A marketingszakemberek jó 43% -a egyetértett abban, hogy több videotartalmat hoznak létre, ha nincs olyan akadály, mint a költségvetés, az erőforrások és az idő
 • A nézők 65% -a több, mint egy videót néz ki
 • 10 néző közül 9 azt mondta, hogy a termékvideók hasznosak a döntési folyamatban
 • A videó hozzáadása az e-mail marketinghez 300% -kal növeli az átkattintási arányt
 • A video beillesztése a céloldalra 80% -kal növeli a konverziós arányt
 • A vásárlók 64% -a nagyobb valószínűséggel vásárol egy terméket az Ön webhelyén egy videó megtekintése után

Forrás: Renderforest infographic 40+ statisztikákkal, különböző megbízható forrásokból.

Nyilvánvaló, hogy a fenti statisztikák nagy képet adnak a video marketing jövőjéről. Az adatok azt is mutatják, hogy még soha nem volt jobb idő a videó beépítésére a webhely marketing stratégiájába. És ha a statisztika nem azt jelenti, hogy jack neked, akkor az előnyök következő listája lezárja az üzletet.

A video marketing előnyei

Ha nem a rendetlen típusú vagy, a statisztikák alig mozgatnak téged. Ellentétben itt van egy rövid lista azokról az előnyökről, amelyeket élvezni fog, ha a videót beilleszti marketing stratégiájába.

A videó:

 • Tízszeresére növelje a márka ismertségét. Jó példa arra, hogy miként használhatja a videót a márka ismertségének növelésére Dollar Shave Club YouTube-videó, ami két napon belül 12 000 megrendelést eredményezett. Négy évvel később, az Unilever a dollár borotválkozási klubot vásárolta bejelentett 1 milliárd dolláros készpénzért. Mond WH-egy-a-at?
 • Segítsen elérni több felhasználót. A YouTube és számos közösségi média webhely aktívan népszerűsíti a videotartalmakat, lehetővé téve, hogy több felhasználót érjen el. A videó segíthet megcélzott közönség felépítésében, amely a vállalkozás webhelyének hasznára válhat most és a jövőben is.
 • Nyújtson világosabb termék- vagy szolgáltatási demonstrációkat, amelyek további vásárlásokat eredményeznek
 • Javítsa a keresési rangsorolást, mivel több vagy 50-szer nagyobb valószínűséggel szerepel a Google első oldalán, ha optimalizált videót ad hozzá a webhelyéhez
 • Jobban megtérül a befektetés (ROI)
 • Hozz létre érzelmi kapcsolatot és bizalmat, mivel a videók veleszületett képességgel képesek érzelmeket kiváltani, feltéve, hogy elvégzi a munkáját
 • További konverziókhoz vezet
 • Kiegészítse tartalmának többi részét, lehetővé téve gazdag felhasználói élményt a WordPress webhelyén

Kétségtelen, hogy a videók hatékonysága és marketinghordozóként való megjelenése továbbra is növekszik. Ennek ellenére fontos a videofilmek legújabb trendeire összpontosítani, hogy a verseny előtt maradhassunk, amely sajnos kemény.

Hol hagy mindez? Még mindig megragadt, igen?

Nos, a videó hatalmának kiaknázásának első lépése a videók hozzáadása a WordPress webhelyhez megtanulása. Hogyan élvezheti a WordPress videók előnyeit, ha nem tudja hozzáadni őket a webhelyéhez?

Olvassa el tovább és fedezze fel, hogyan könnyedén hozzáadhat videókat a WordPress webhelyéhez anélkül, hogy egy fillért költene a fejlesztőkre vagy a pluginokra.

Videók kézi hozzáadása a WordPresshez

Videók hozzáadásához a WordPress-webhelyhez nincs szüksége plug-inre. A WordPress, amely a lenyűgöző platform, és remek videointegrációs funkciókkal rendelkezik, amelyek az egész folyamatot olyan egyszerűvé teszik, mint az A, B, C.

Freddy … Oké, hallom, ��

Feltéve, hogy már feltöltötte videóit a YouTube-ra (vagy esetleg más alkotókat osztott meg videókat), keresse meg azt a videót, amelyet hozzá szeretne adni a WordPress-webhelyhez.

Másolja a linket a böngésző címsorába az alább látható módon.

hogyan lehet videókat hozzáadni a WordPresshez

Alternatív megoldásként kattintson a jobb gombbal a videóra, és kattintson a gombra Video URL másolása amint azt az alábbi képernyőképen kiemeljük.

hogyan lehet videókat hozzáadni a WordPress másolatának video URL-jéhez a YouTube-on

Most van egy linkje, amely így néz ki:

https://youtu.be/eGYuBjqkj8Q

Ezután keresse meg az oldalt vagy a bejegyzést, ahova a videót hozzá szeretné adni. Ha új oldalt hoz létre, egyszerűen keresse meg Oldalak> Új hozzáadása a WordPress admin menüben, az alább látható módon.

új oldal hozzáadása a WordPress adminnak

Jegyzet: Ha a videót hozzáadja egy bejegyzéshez, akkor navigálnia kell ehhez Hozzászólások> Új hozzáadása a fenti lépésben.

Amint az oldalszerkesztő betöltődik, adja hozzá a szokásos cuccokat, azaz az oldal címét, tartalmát, címkéit, kategóriáit, SEO-t és így tovább. Az alább látható módon dummy tartalommal töltöttük fel a szerkesztőt. Vegye figyelembe azt is, hogy a Gutenberg szerkesztőt használom.

hogyan lehet videókat hozzáadni a WordPress oldalához

Kétféle módon adhat hozzá videót az oldalához a Gutenberg szerkesztőben. tudsz Sorban egy videót, vagy használja Gutenberg videóját Blokk.

1. Adjon hozzá egy soros videót a WordPress-hez

Ha beilleszt egy videót az oldalához, egyszerűen illessze be a korábban másolt YouTube URL-t saját sorába (nyomja meg a BELÉP gombot az URL beillesztése előtt), amint azt az alábbiakban bemutatjuk.

addind video to wordpress gutenberg oldal

Néhány megjegyzés a fenti képről (a számok megfelelnek az alábbi számozott listának). Tudsz:

 1. nem látja a linket, amelyet éppen beillesztettünk, mert a WordPress azonnal konvertálja a linket a videó előnézetévé
 2. igazítsa be a videót, szerkessze a YouTube URL-t, másolja a videót, és még a videót is eltávolítsa a Gutenberg-specifikus tevékenységek között
 3. könnyedén hozzáadhat egy feliratot ide
 4. válassza ki, hogy a videó átméretezhető-e kisebb eszközöknél. Javasoljuk, hogy hagyja el ezt a beállítást TOVÁBB
 5. további meghatározása CSS osztály, ami azt jelenti, hogy testreszabhatja a videotároló stílusait, de először meg kell tanulnia a CSS-t, tehát felejtsd el ezt a területet egyelőre.

Ha minden a helyén van, nyugodtan üss be a Előnézet gombot a tetején, hogy az új YouTube-videó működésbe ágyazódjon. Így néz ki az enyém a Huszonhét WordPress témával.

videó hozzáadása a WordPress-hez

És ha a Klasszikus Szerkesztőt használja, akkor az oldala így néz ki:

Videók hozzáadása a WordPresshez a Klasszikus Szerkesztőben

Mint láthatja, az URL automatikusan kitölti a videót a link alapján – ebben az esetben egy YouTube videót. A klasszikus szerkesztővel nincs igazán lehetőség a videó méretének vagy igazításának szerkesztésére – ez az, ami az.

Ez könnyű volt, ugye? Még az izzadság sem tört.

2. Adjon hozzá videókat a WordPress-hez egy Gutenberg-blokk használatával

Videó hozzáadása egy Gutenberg blokk segítségével is egyszerű. A kézbe másolt YouTube URL-jével helyezze a kurzort arra a helyre, ahova el szeretné helyezni a videót, majd kattintson a plusz (+) jelre az alább látható módon.

adj hozzá videót a WordPress-hez a gutenberg blokkon keresztül

A megnyíló panelen keresse meg a Közös blokkok és kattintson a Videó blokkolja, amint az alábbiakban kiemelem.

videó blokk a gutenberg szerkesztőben

Ezután kattintson a Beszúrás az URL-ből gombot, amint az alábbiakban bemutatjuk.

adj hozzá videót a WordPress-hez az URL-cím beszúrása révén

Ezután illessze be YouTube-videó URL-jét, és nyomja meg a gombot Alkalmaz gombra kattintva hozzáadhatja a videót a WordPress webhelyéhez. Lásd az alábbi képet.

adj hozzá videót a WordPress oldalhoz az URL beszúrásával

És itt van, amit kapsz.

adj hozzá videót a WordPress oldalhoz a gutenberg videoblokkon keresztül

Észrevetted mást? Meg tudja nézni a Bátor, Dőlt betűvel szed és Link gombok a videó előnézete alján? Mit gondolsz, mit csinálnak ezek a gombok??

Készítse el az oldal többi részét, és nyomja meg az gombot közzétesz gombra, hogy közzétegye az oldalt / feladást a WordPress webhelyén.

A Point hozzáadása a videókhoz a WordPress webhelyéhez könnyű dolgok. A fenti módszerek nagyszámú video streaming webhelyet támogatnak, vagyis megfelelő lehetősége van minden igényének kielégítésére.

Itt egy pár támogatott videohely:

 • Youtube
 • Vimeo
 • Facebook
 • Flickr
 • Hulu
 • Instagram
 • Animoto
 • DailyMotion
 • Educreations
 • SproutVideo
 • Az internetes archívum
 • TED Talks
 • Twitch.tv
 • Ustream.tv
 • Viddler
 • Szőlőtőke
 • Wistia
 • És még sok más!

Még mindig kíváncsi? További információ a támogatott videohelyekről és arról, hogyan lehet videókat hozzáadni ezekről a webhelyekről a WordPress kódex.

3. Hogyan adhatunk videókat a WordPress widgethez

Szeretné, ha a oldalsávban vagy láblécben látná a videót a főoldal tartalma helyett? Nos, ez is könnyű. Egyszerűen keresse meg Megjelenés> Widgetek amint az alábbiakban kiemelem.

hogyan lehet videókat hozzáadni a WordPress kütyühöz

Ezután válassza a Szöveg widget, és válassza ki azt a widget területet, ahova el szeretné helyezni a videót. Illusztráció céljából elmentem Blog oldalsáv. Ezután kattintson a Add Widget gombot az alább látható módon.

videó hozzáadása szöveges widget segítségével

Ne feledje, hogy a használt témától függően több vagy több widget-terület is lehet.

Ezenkívül adja meg a kütyü címét (1), illessze be a YouTube video URL-jét (2), és végül nyomja meg a Megment gomb (3) az alább látható módon.

videó hozzáadása a WordPress-hez kütyü segítségével

Most nézzük meg, hogy néznek ki videóink a WordPress tesztoldalán, amely a Huszonhat tizenöt témát használja.

hogyan lehet videót hozzáadni a WordPress webhelyhez

Egyáltalán nem rossz. Mintánkkal az oldalsó videó található!

Megjegyzés: a videók hozzáadása a WordPresshez

Videók hozzáadása a WordPress webhelyre a negyedik osztályosok dolga. Olyan egyszerű, hogy nincs szükség előzetes kódolásra vagy műszaki ismeretekre.

De ha észrevette – útmutatónk harmadik felek szolgáltatásának használatát ajánlja a videóinak hostolásához. Általában azt javasoljuk, hogy ne töltsön fel videofájlokat közvetlenül a WordPress webhelyére (kivéve, ha külön indok van, például prémium videók vagy tagsági tanfolyamok). Miért? Néhány ok:

 • Ha csak most kezdődik, akkor valószínű, hogy megosztott webhelyet használ, amely sávszélességet és tárolási korlátozásokat tartalmaz, annak ellenére, hogy a legtöbb házigazda állítja a „korlátlan mindent”. Nagy fájlok megosztott tárhelyi környezetben történő tárolása összeomolhatja webhelyét, ha a videó sok forgalommal jár.
 • A videók közvetlenül a WordPress webhelyére történő feltöltése azt jelenti, hogy hiányzik az összes forgalom, amelyet a video streaming webhelyekről (például a YouTube, a Vimeo stb.) És a közösségi média webhelyeiről lehet elérni. Ezen felül az ilyen webhelyekről származó linkek szintén segíthetnek a keresési rangsor javításában, ami nagyobb forgalmat eredményez.
 • Ez megnehezíti a felhasználók számára a videód felfedezését és megosztását, ez korlátozza a videotartalom terjesztésének mértékét. Ha például videókat tárol a YouTube-on, a felhasználók feliratkozhatnak csatornájára, például videókra, és megosszák a tartalmat anélkül, hogy tőled külön munkát végeznének. Ezenkívül nem feltétlenül kell meglátogatniuk a webhelyet, hogy megosszák a videotartalmat a barátokkal, ami segít, hogy videód több szemgolyó elé kerüljön..
 • Ó, várj, hirdetési bevételt is kereshet YouTube-videóiddal, szó szerint szó szerint fizet olyan videók készítéséhez, amelyek hajlamosak vírusosvá válni. Nézze meg, csak egy új jövedelemforrást fedeztünk fel számodra ��

Ez azonban csak véleményünk. Természetesen feltölthet egy videót a médiakönyvtárba, hogy felhasználhassa webhelyén, ha igazán szeretne. Azt tanácsoljuk azonban, hogy először ellenőrizze, hogy a kiszolgáló erőforrások állnak-e rendelkezésre a videókhoz.


A videók hozzáadása a WordPress webhelyhez olyan egyszerű, mint az A, B, C. Nem kell még plugineket telepítenie, hogy a videók működjenek az Ön számára! Csak válasszon egy harmadik fél webhelyét (kedveljük a YouTube-ot vagy a Vimeo-t), és amikor elkezdi létrehozni a videókat, hozzon létre olyan kiváló minőségű videókat, amelyek vírusos lehetnek.

Problémái vannak a videók hozzáadásakor a WordPress webhelyhez? Van kérdése vagy aggálya a módszereinkkel kapcsolatban? Talán egy javaslat? Kihagytunk valamit? Kérjük, ossza meg gondolatait a megjegyzésekben. Egészségére!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map