Végső WordPress digitális eszközkezelési útmutató

Végső WordPress digitális eszközkezelési útmutató

A digitális vagyonkezelés az összes digitális eszköz szisztematikus szervezése központosított helyen. Mit kér a „digitális eszközök”? Nos, tartalmazzák az összes médiafájlt, például fényképeket, videókat, dokumentumokat, vektorokat, Photoshop fájlokat, audioeszközöket stb. Ha programozó vagy, gondoljon a digitális eszközkezelésre, mint „git” a marketingszakemberek számára.


Ha kíváncsi, hogy miért lenne szüksége egy digitális eszközkezelő rendszerre a Dropbox és a Google Drive korszakában, és amikor a WordPress saját képkezelést és egyszerű médiakezelő beállításokat kínál, engedje meg, hogy elmondjak egy történetet.

A termelékenység története

Történetünk egy nagy tech magazingal kezdődik, amely napi bejegyzés százat hoz létre, beleértve blogbejegyzéseket, Instagram történeteket, videókat, fényképeket, tweeteket, pillanatképeket és még sok minden mást. Tartalmi csapatuk nagy és változatos. Lehet, hogy akár több irodában is elterjedt.

Sam, a közelmúltban bérelt tech író dolgozik a A felhőalapú számítástechnika állapota 2017-ben. Mint mindannyian tudjuk, a belső összekapcsolás jó gyakorlat, függetlenül a blog méretétől. Mint minden jó digitális újságíró, Sam ellenőrzi, hogy a csapat készített-e már múltban egy infographic a felhőalapú számítástechnikáról – valamit, amit felhasználhatott a cikkében. Egy kolléga magabiztosan tájékoztatta, hogy valóban létezik ilyen infographic, amelyet csak néhány hónappal ezelőtt készítettek el. És ennyi volt valahol a cégük Dropbox mappájában.

27 perc kiterjedt keresés után az összes mappában, ahol az infographic volt állítólag, Sam megtalálja az infographic PSD fájlját. De ez nem a megfelelő verzió – annak a ténynek köszönhetően, hogy „felülvizsgálatra” hívták. Újabb 12 perc keresés, és Sam végül úgy dönt, hogy megkeresi a közzétett cikket a Google-tól, és letölti az infographic-ot. De sajnos! Az infographicnak néhány változásra volt szüksége. Sam vonakodva nyitja meg a Photoshopot, imádkozva, hogy még mindig emlékszik az alapokra.

Miért beszélünk Samről??

Sam háromnegyed órát töltött (ez a The Big Bang Theory majdnem két és fél epizódja), és megpróbálta megtalálni az infographic megfelelő verzióját. Ezúttal valami sokkal produktívabb felhasználható – például – nem tudom – a cikk dolgozására? Valójában nem tudjuk, hogy Sam elkészítette-e a cikket aznap.

De mostanra valószínűleg azon tűnődött, hogy mi a lényeg ennek a történetnek? Bármely szervezetben a digitális eszközkezelés a alapvető a termelékenység egyik alkotóeleme. Amikor egy alkalmazott majdnem egy órát tölti a fájlok keresésével kellene már rendelkezésre álltak, ez pazarolt idő. A társaság pénzt veszít.

Azoknak, akik bezárják az ablakot (vagy megnyomják a kezdõ gombot), vigye magával egy darabig. Van néhány szép statisztika az ön számára. Még akkor is, ha nem tetszik a cikk többi része, a statisztikáknak önmagukban elegendőnek kell lenniük a vízben működő vízhűtő beszélgetésekhez..

Érdekes statisztikák a digitális eszközkezelésről

A digitális eszközkezelés szisztematikus bevezetésének hiánya nagy szervezetekben óriási termelékenységvesztést okoz. Amely közvetetten egyenlő a pénzvesztéssel.

Míg a digitális eszközkezelő rendszer nem mindenki, itt van néhány kutatás, amely megmutatja, hogy milyen fontos lehet a digitális eszközkezelés egy nagy szervezetben.

A dokumentumok keresésére fordított idő

A 2012 az IDC tanulmánya javasolta, hogy az emberek heti 9 órát töltsönek fel „Dokumentumok benyújtása és rendezése” és „Dokumentumok keresése”.

A dokumentumok kezelésére fordított idő: 840 információs dolgozó felmérése, egyenletesen megoszlva az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Franciaországban, Németországban, Ausztráliában és Japánban. Forrás: az IDC 2012. évi információs munkavállalói felmérése.

A médiafájl-keresés sikerességi aránya

A GISTICS piackutató cég megállapította, hogy a marketing és a kreatív szakemberek 62% -a heti 1-6 órát költ a fájlok kezelésére. Ezenkívül a GISTICS megállapította, hogy egy átlagos kreatív ember hetente 83 alkalommal keresi a médiát, és az idő 35% -át nem találja, ha nincs digitális eszközkezelés..

Megoldás: Becsléseik szerint a digitális eszközkezelő rendszer több mint 85% -kal csökkenti az eszközök keresésének időtartamát, és hogy a média megkeresésének elmulasztása 5% -ra csökken..

A GISTICS Research szerint egy digitális eszközkezelő rendszer több mint 85% -kal csökkenti az eszközök keresésének idejét.!

Digitális eszközkezelő rendszer ROI

Az Aberdeen csoport megállapította, hogy az iparág széles skáláján a „legjobb osztályú” vállalatok kétszer annyira valószínűleg használják a digitális eszközkezelő rendszert marketing funkciókhoz, mint az adott iparág átlagos vállalata. Ugyanezek a „legjobb kategóriájú” cégek 23% -kal számoltak be az előző évhez képest a piacra jutáshoz szükséges időről, és a marketingbefektetések átlagos hozamának 18% -os növekedéséről. Amikor azt kérdezték: „Hogyan befolyásolta a digitális eszközkezelés beruházása a teljesítményt?”, 69% -uk számolt be az eszközkészítési ciklus idejének csökkentéséről, 40% -uk szerint kevesebb időt töltöttek a fájlok átvitelére, 63% -uk szerint az ügynöki díjak csökkentek.

Forrás: Ian Michaels, „A digitális eszközkezelésbe történő befektetések igazolására szolgáló piaci szereplők útmutatója, Aberdeen Group Research Report

Nagy szervezetekben a digitális eszközkezelő rendszer általában 23% -kal csökkenti a piacra lépési időt, és 18% -kal növeli az átlagos marketing megtérülést..

Digitális eszközkezelő rendszer elfogadási aránya

A kerekítéshez a Frost & Sullivan ezt mondja, „Ahogy a vállalatok gazdagabb digitális médiát adnak a márka stratégiájukhoz, a fájlméret robbant fel. Ezen eszközök érdekképviseletei sokszor földrajzilag szétszórtan vannak, de továbbra is meg kell könnyedén hozzáférnie és együttműködni ugyanazon eszközökkel különböző helyekről. A webszolgáltatásokat használó harmadik fél rendszerekkel történő integráció és a feltételes hozzáférés-vezérlés biztosításával a Digital Asset Management rendszerek ideális platformmá váltak, amely lehetővé teszi az ilyen együttműködést zökkenőmentes munkafolyamatban. ”

Azt jósolják továbbá, hogy a digitális eszközkezelő piac várhatóan jóval több mint 30% -os éves növekedési ütem mellett fog növekedni, és 2013-ig több mint milliárd dolláros bevételt fog elérni..

Forrás: Mukul Krishna, „A tárolt digitális eszközkezelési megoldások értékének megfogalmazása”, 2009 és „A digitális eszközkezelési világpiac, 2010

Miért van szüksége digitális eszközkezelő rendszerre??

A tipikus vállalati környezetben dolgozó olvasók legalább az alábbiakban felsorolt ​​pontokkal találkoztak volna. A kreatív és marketing részlegek az emberek többségükben egyetértenek. Kezdje el különbözni? Hagyja figyelmen kívül a megjegyzés rovatban!

1. Aktuális fájlok karbantartása: Nagyon sok időt fog pazarolni a digitális eszközök naprakész verzióinak karbantartására. Ez a probléma exponenciálisan felerősödik, a csapat méretével.

Noha sok kkv részesíti előnyben a Dropboxot (népszerűségének és alacsony költségének köszönhetően), az alkalmazottak nem rendszeresen mentsék munkájukat a Dropboxban. Következésképpen a csapat végül a fájlok elavult vagy helytelen verzióit használja.

2. Fájl- és mappamegosztás: Bár szeretem használni a Dropbox-ot, vannak bizonyos felhasználói hozzáférés-vezérlő funkciók, amelyeknek a Dropbox-nak még nincs. Megoszthatja a már megosztott mappák almappáit. Míg a csapatom munkáját egy mestermappába menti, nem oszthatom meg az almappákat egy szabadúszóval, akinek szüksége van a márkakönyvre és a digitális eszközfájlokra. Ráadásul nagyon nehézkes lesz az engedélyek egyedi kiosztása / frissítése minden felhasználó számára.

Megoldás: Erre egy digitális eszközkezelő rendszer épült. Több hozzáférési szintet hozhat létre a különböző felhasználók számára, legyen az egy vezető projektmenedzser, szerződéses fejlesztő vagy egy szabadúszó tervező. A több ügynökséggel történő koordináció sokkal könnyebbé válik a központosított eszközkezelés, több felhasználói szerepkör és granulált engedélyek révén.

3. Távoli csapatok: Több irodával rendelkező szervezetekben a távoli csapatok közötti koordináció fájdalom, és óriási ráfordítást igényel. Digitális eszközkezelő rendszer (vagy projektkezelési beépülő modulok) nélkül nincs központosított hely, ahol az összes digitális eszköz elmentésre kerül. Ez verziókontroll problémákhoz is vezet, és a marketingszakemberek nem értik csoportos it.

A digitális eszközkezelő rendszer bevezetése áldás a távoli és decentralizált csapatok számára, a központosított eszközkezelésnek köszönhetően.

4. Költség: Míg a digitális eszközkezelő rendszer megvalósítása kezdetben drága, a költségek gyakran kiegyenlülnek, ha nagyszámú felhasználót vesznek fel. Egy tipikus felhőalapú tárolási megoldásban, mint például a Dropbox, az éves költségek magasabbak lehetnek, mint egy digitális eszközkezelő rendszeré, mivel a felhasználók száma növekszik. Még azt sem megemlítettük, hogy mennyi időt és pénzt takaríthat meg a termelékenységi költségekben!

Digitális eszközkezelés 101

Most, hogy lefedtük miért szükség lehet egy digitális vagyonkezelő rendszerre, merüljünk el a digitális eszközkezelő rendszerek típusaiba.

A digitális vagyonkezelési megoldások típusai

A digitális vagyonkezelési rendszert egy szervezetben három módon lehet megvalósítani. A megkülönböztető tényező a premissza a digitális eszközkezelő rendszer. Más szavakkal: elhelyezkedés és a tényleges digitális eszközök elhelyezkedése a kritikus tényezők.

SaaS digitális eszközkezelő megoldás

A klasszikus „Szoftver mint szolgáltatás” platformon kínált digitális eszközkezelő megoldásként is ismert, ez jellemzően a digitális eszközkezelő rendszer központi telepítésének legegyszerűbb formája..

Havi díjat fizet a szoftver használatáért cserébe. Töltse fel és kezeli eszközét egy webes felületről vagy egy mobilalkalmazásból. Az összes digitális eszközt biztonságosan tárolja a felhőben. A sávszélességet a SaaS vállalat szállítja és kezeli, a karbantartással, a biztonsági frissítésekkel és a felhasználói hozzáférés-vezérléssel.

A szervezet fájljait a nyilvános (vagy hibrid) felhőben tárolja, a szervezet tűzfalain kívül. A SaaS Digital Asset Management megoldás megvalósításának költsége alacsony, és általában ez a leggyorsabb, amelyet telepíteni kell.

Helyszíni digitális eszközkezelési megoldás

Gondoljon a vállalati szintű szoftverek telepítésére előtt a felhő korszak. A szoftvert manuálisan telepítenék a vállalat szerverére, és a fizetés többnyire egyszeri lesz a szoftver / biztonsági frissítésekkel és az éves karbantartási szerződésekkel..

Ez példát mutatna a helyszíni digitális eszközkezelő rendszerre. A digitális eszközök igen nem elhagyni a cég szervereit. Jellemzően ezeket olyan szervezetek használják, amelyek értékes médiaeszközöket, például fényképeket, videókat, audiofájlokat stb..

Hibrid digitális eszközkezelési megoldás

Időben élünk, amelyet az induló vállalkozások és az SMB-k arany évének tekintünk. Itt van a trükkös rész – a legtöbb vállalkozás inkább szigorú ellenőrzést tart fenn adatainak felett, és mindig a tűzfala mögött kell tartani. Mi lenne, ha az SMB-knek és az induló vállalkozásoknak digitális eszközkezelő megoldásra van szükségük, de nem engedhetik meg maguknak, hogy fedezzék a helyszíni telepítés költségeit?

Egyszerű. Hibrid digitális eszközkezelési megoldást épít nekik!

Vegyük figyelembe a következő példát:

Gondolj egy népszerű magazincégre. Elle Magazine? oké!

Az Elle Magazine fotókat készít, amelyeket két nagy kategóriába lehet sorolni.

 • 1. kategória – Rendkívül bizalmas fotózás, amelyet további 6 hónap alatt nem adnak ki.
 • Második kategória – Fotók, amelyeket a magazin korábbi kiadásaiban tettek közzé.

Az Elle Magazine érdeke, hogy az első kategóriába tartozó fotókat a vállalati tűzfal mögött lévő szerverein tárolja, és nem hagyja őket tárolni a nyilvános felhőben.

A második kategóriába tartozó fotókat már kiadták a nyilvánosság számára. Így tárolhatók a nyilvános felhőben a vállalat tűzfalán kívül. Ez szintén előnyös lenne, mivel megmentheti az Elle Magazine IT-csapatát attól, hogy sávszélességet és biztonsági kérdéseket kell kezelnie.

Most egy hibrid digitális eszközkezelési megoldás egy előfeltétel kombinációja és felhő telepítése. A privát fájlokat a helyszíni telepítésből tárolják és érik el, a nyilvános fájlokat pedig a felhőben tárolják, hogy az egész világ láthassa azokat..

Más szavakkal, az Elle Magazine tárolhatja a közzé nem tett fotókat a helyszíni telepítésben, a nyilvános képeket pedig a felhő telepítésében. A hibrid digitális eszközkezelés összehozza a két világ legjobbjait. Egyszerűen fogalmazva: ez sok vállalatnak segíthetne megőrizni biztonsági előírásait, és lehetővé teszi a nyilvános információk elérhetőségét optimalizált forrásból..

Erőforrás-címkézés és metaadat-kezelés

A digitális eszközkezelő rendszer egyik alapvető célja annak a szervezetnek a médiaforrásainak megszervezése és kezelése, amelyben a rendszert telepítik. Különféle módon lehet ezt elérni. Egyes digitális eszközkezelő rendszerek egyszerű taxonómiát használhatnak az információk szervezéséhez. Míg mások a fejlett gépi tanulást és a mesterséges intelligenciát felhasználhatják a képek tartalmának megértésére és címkézésére / kategorizálására, emberi beavatkozás nélkül. A következő bekezdésekben megvizsgálunk néhány alapvető módszert, amellyel a digitális eszközkezelő rendszer kezeli az erőforrásokat, más néven: digitális eszközök.

taxonómia

Mi az a taxonómia? Nos, ez nem más, mint az adatok besorolása. A taxonómia alapszintje lehet fájltípus. Egy erőforrásnak több fájltípusa lehet, beleértve képeket, videókat, PDF-eket, audiofájlokat stb. A képeket tovább lehet besorolni: png, ai, eps, jpg stb..

Egy másik taxonómia típus lehet láthatóság (Állami / magán). Azokat a fájlokat, amelyek számára megengedett, hogy a nyilvános weben megjelenjenek, nyilvános kategóriákba sorolhatjuk. És azokat, amelyeket a vállalati tűzfalak mögött kell bezárni, privát kategóriákba lehet sorolni.

A digitális eszközkezelő rendszer egyszerű taxonómiákat, például többszintű kategóriákat és címkéket használhat a meglévő médiaforrások szervezésére. Ez azt jelenti, hogy a megadott kategóriák egyszerű ellenőrzésével gyorsan megtalálhatja a szükséges fájlokat.

Metaadatkezelés

Egyszerűen fogalmazva: a metaadatok adatokkal kapcsolatos adatok. Gondolj egy kép EXIF ​​információira. Az olyan részletek, mint például a fénykép elfogási adatai / idő, a GPS koordináták, az ISO információk stb., A fénykép képrögzítésének metaadatait tartalmazzák. Hasonlóképpen, egy PDF fájl esetében a tipikus metaadatok tartalmazhatják a szerzőt, címkéket, kategóriákat, közzétételi dátumot stb.

A digitális eszközkezelő rendszer képes olvasni ezeket a metaadatokat, valamint keresést végezni és szűrni a keresési eredményeket az Ön kérése alapján.

A WordPress digitális eszközkezelésének megkezdése

A WordPress a Digital Asset Management megoldás nagyon alapvető formáját kínálja. És minden WordPress telepítésben elérhető – még egy üres is. Meg tudja tippelni, mi ez?

Így van – nem más, mint a WordPress médiakönyvtár. Töltsön fel fényképeket, videókat, PDF-eket, dokumentumokat, tömörített archívumokat és mi nem – mind a WordPress médiakönyvtárban.

Ha azonban az összes információt egyetlen hozzáférhető forrásba kívánja katalogizálni – szüksége van egy digitális eszközkezelő rendszerre. A WordPress-be integrált digitális eszközkezelő megoldással az összes eszközt kategorizálhatja, megoszthatja és kezelheti – kezdve a 2005-ös képernyőképektől a legfrissebb 2017-es PDF-ekig.

Összegyűjtöttük a WordPress legjobb digitális eszközkezelő bővítményeinek listáját, amelyek segítenek Önnek az első lépésekben.

Enhanced Media Library – Adjon hozzá taxonómiákat a WordPress Media Library alkalmazáshoz

továbbfejlesztett médiakönyvtár WordPress plugin a gát digitális eszközkezeléséhez

Kezdjük azzal, hogy a WordPress alapértelmezett médiakönyvtárát frissítjük néhány további erővel. A továbbfejlesztett médiakönyvtár segítségével több taxonómia hozzáadásával kategorizálhatja képernyőképeit, fényképeit, PDF-jeit és más fájljait.

Szűrheti a médiafájlokat is különböző paraméterek alapján, és különféle sorrendbe rendezheti azokat – mindezt úgy tervezték, hogy segítsen megtalálni és rendezni a médiafájlokat a lehető leghatékonyabban..

Jellemző példa erre a fényképeket a következő kategóriákba rendezése.

 • Pillanatképek
 • Borítóképek
 • idézetek
 • Hős képek (különféle termékekből)

Ha még mélyebben kategorizálni akar, a fenti taxonómia tovább fejleszthető:

 • Pillanatképek
  • Témák
  • Dugó
  • GYIK
  • oktatóanyagok
 • Borítóképek
  • Blogbejegyzések
  • Téma oldalak
  • Beépülő oldalak
 • idézetek
  • Megosztható számok
  • Gondolkodó vezetők
 • Hős képek
  • Dugó
  • Cikk szakasz szünetek

A továbbfejlesztett médiakönyvtár jó kiindulópont azok számára, akik a meglévő WordPress erőforrások felhasználásával szeretnék javítani médiakönyvtárukat.

Médiakönyvtár kategóriák prémium

Információ és letöltésView a Demo

Ha csak kategóriákat szeretne hozzáadni a médiakönyvtárhoz, akkor fontolóra veheti a Médiakönyvtári kategóriák prémium pluginját, amely éppen ezt teszi.

Tömeges műveletekkel gyorsan osztályozhatja a könyvtárat egy előre meghatározott taxonómiával. Ha nem biztos a taxonómia felépítésében, kezdje el egy alapokkal (például az előző plugin leírásában leírtakkal) és improvizáljon rajta. Ezután elkezdi alkalmazni a kategóriákat a meghatározott taxonómiára. Ha olyan képet vagy PDF-fájlt talál, amely nem felel meg a korábban meghatározott kategóriákba, akkor lépjen tovább, és hozzon létre egy új bejegyzést!

Médiakönyvtár mappák a MaxFoundry által

Media Library Plus mappák ingyenes plugin

A Media Library mappák lehetővé teszik többszintű mappák létrehozását a WordPress médiakönyvtárban. Az intuitív drag and drop interfész segítségével a médiafájlok minimális zavarral mozgathatók. Mappákat is mozgathat, és kategóriák szerint rendezheti az egyszerűbb kezelés érdekében.

A Médiakönyvtár mappák plugin a testreszabási képességeken kívül az alábbi nagyszerű lehetőségeket kínálja.

 • Húzza és vidd fájl felület, így gyorsan elvégezheti munkáját.
 • Képes a fájlok és mappák rendezése és szűrése a gyorsabb keresés érdekében.
 • Feltöltéskor ellenőrizze, hogy a fájlok és mappák készen állnak-e a SEO-ra, hozzáadva az ALT és a Cím attribútumokat.
 • Képesség a meglévő fájlok és mappák importálására, áthelyezésére vagy másolására új mappákba.

Ezenkívül a Media Library mappák integrálódnak a népszerű harmadik fél beépülő modulokhoz, mint például a WooCommerce, a NextGEN, az Advanced Custom Fields és a többi.

Ez csak néhány a beépülő modulok közül, amelyek véleményünk szerint megfelelő választás a WordPress digitális eszközkezelő megoldásának indításához. Részletes listát a következő cikkben talál médiafájlkezelő plugins írta Nick a Torque-tól.

Következő lépésként két bővítményt fedünk le, amelyek segítenek a következő lépés megtételében a Digitális eszközkezelés felé. Ezek a bővítmények valójában nem bővítmények, hanem teljes körű digitális eszközkezelési megoldások.

Brandfolder

A Brandfolder egy SaaS digitális eszközkezelő megoldás, amelyet a világ legjobb cégei, köztük a Slack, a Shazam, az Under Armour és még sok más szeretik. Ez a darab tortát teszi a márkaneveinek kezelésével. És őszintén szólva, valószínűleg a felhasználói felület az legjobban digitális eszközkezelő megoldással találkoztam.

A Brandfolderhez hasonló megoldások olyan nagy szervezetek számára hasznosak, amelyeknek fenn kell tartaniuk a márka konzisztenciáját több vertikális vonal és termék között.

Sajnos az egyenes árazás nem érhető el. Tehát, míg a WordPress-webhelyhez történő integrációhoz szükséges plugin ingyenes, a Brandfolder-fiók nem feltétlenül olcsó. Ez egy nagyszerű forrás, hogy mindent megtanuljon a digitális vagyonkezelésről, és naprakész legyen a digitális eszközkezelő iparág legfrissebb adataival..

Phraseanet – Nyílt forráskódú megoldás a digitális eszközkezeléshez

Egy másik nyílt forráskódú digitális eszközkezelő megoldás Phraseanet. Először le kell töltenie és telepítenie a szoftvert egy másik szerverre. Ha a WordPress-t egy megosztott tárhely-kiszolgálón használja a cPanelrel, akkor valószínűleg gyorsan telepítheti. Javaslom, hogy hivatkozzon egy útmutatóra a Phraseanet telepítéséhez.

Ha kész, letöltheti és telepítheti a Phraseanet WordPress bővítményt, és képeket és egyéb médiafájlokat adhat hozzá a hozzászólásokhoz a dedikált Digital Asset Management megoldásból.

Azoknak, akik elolvasták a Digitális eszközkezelés 101 szakaszban a Phraseanet telepíthető helyszíni digitális eszközkezelő megoldásként.

Következtetés: A digitális eszközkezelő rendszer előnyei

A digitális eszközkezelő megoldás első számú előnye az a képesség, hogy javítsa a szervezet termelékenységét. Ez azt jelenti, hogy kevesebb idő szükséges a fájl legújabb verziójának keresésére, és többet kell tennie a tényleges munkára. A Digital Asset Management megoldás központosított irányítást is biztosít Önnek – egy olyan hely, ahol egyszer frissítheti (feltöltheti) a fájlt, majd egyszerűen elfelejtheti. A fájlban végrehajtott változtatások mindenütt megjelennek, beleértve a nyilvánosan elérhető fájlokat is.

A mérnöki csapatban lévő barátaim a git és verziószabályozásról, valamint a CVS-ről beszélnek, és mi nem. Őszintén szólva, ez azon gondolkodik, hogy miért nem kellene a marketingszakembereknek testreszabni egy git vagy CVS-szerű megoldást? Ez az a digitális eszközkezelő megoldás!

Képzelje el, mennyi eredményes lenne, ha egyszerűen be tudna jelentkezni a munkaállomásra (laptop, asztali számítógép, iPhone – bármi repül) és közvetlenül elkezdi dolgozni a legújabb projekten? Az együttműködés hatékonysá válik.

Meg tud-e oldani egy digitális eszközkezelési megoldás a problémát önmagában??

Munkám során mindig a Google Dokumentumokat használom. És szigorú fájlnevezési rendszert követek. vallásilag. Úgy gondolom, hogy egy csapat általános termelékenysége jelentősen növelhető, ha megállapítunk és követünk bizonyos alapszabályokat. Például, tudja, hogyan kellene fogmosni fogainkat lefekvés előtt? Valójában hányan csinálják? Ugyanez a helyzet itt.

Meg kellene mentenie a munkáját. Nem a „Saját dokumentumok” vagy a „Munkafájlok” vagy a jó ol ”asztalon. De a helyes mappába. Ezt a mappát többnyire az informatikai csapat osztja neked.

Csak annyit kell tennie, hogy megteszi az extra lépést (valóban az utolsó lépés), és elmenti a munkáját a megfelelő mappába. Ez önmagában elegendő lenne a csapat és a csapat termelékenységének növeléséhez. Ez javítaná a Digital Asset Management megoldás hosszú távú marketing megtérülését is.

Mit gondolsz a digitális eszközkezelő rendszerről? Megéri? Tudassa velünk az alábbi megjegyzés szakaszban.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map