Végső útmutató az ingyenes WordPress témákhoz

Végső útmutató az ingyenes WordPress témákhoz

Ha csak arra készül, hogy megteszi az első lépéseket a webfejlesztési hegység felől, akkor ez a végső útmutató hasznos forrás lehet az Ön számára.


Manapság úgy tűnik, hogy nincs értelme weboldal készítésére. Magától értetődő. Függetlenül attól, hogy egy kis pékségszállítási szolgáltatást üzemeltet, vagy egy ragyogó találmány szabadalmaztatása és fejlesztése alatt áll, lehetetlen túlbecsülni egy online jelenlét bármely üzleti vállalkozás számára a mai kapcsolódó világban. És itt érkezik egy webhely. A weboldal a saját online identitása. A jó hír az, hogy az WordPress A CMS platformon bárki felépítheti saját weboldalát anélkül, hogy rákapaszkodna. Eureka!

Az a tény, hogy a WordPress egy ingyenes nyílt forráskódú platform a határtalan óceán ingyenes és prémium témájú témákból készíti el fantasztikusan. Az a tény, hogy sok mindent megtehetsz vele ingyen, hívja fel az embereket. Tegyük fel, hogy a WordPress segítségével az emberek kipróbálhatják ötleteiket álmaik, hobbijaik és kívánságaik megvalósítására. Noha a legnagyobb akadály gyakran a megfelelő WordPress téma kiválasztása. Olyan sok választás esetén zavaró lehet.

A jó hír az, hogy hatalmas mennyiségű ingyenes WordPress-téma érhető el az interneten. A rossz hír az, hogy túlsúlyosan sok ingyenes WordPress-téma van kipróbálásra.

Valójában nincs semmi baj az ingyenes használatával WordPress téma – ne feledje, hogy mi vagy, és mit nem kap.

Mi az a ingyenes WordPress téma?

Először is, egy ingyenes WordPress téma az egyik legegyszerűbb és legolcsóbb módszer egy weboldal létrehozására ingyen, Pete kedvéért! Az ingyenes WordPress téma csak az, hogy segítse az embereket, akiknek nincs sok pénze, de vágya és álma van. Sőt, hajlandók egyedül az álomért dolgozni. Az ingyenes témák nagyszerűek azok számára, akik költségvetésben vannak, és nem tudtak pénzt megtakarítani. A legjobb dolog az ingyenes témáknál az, hogy ha egyszer keresi, akkor később bármikor prémium szintű megoldássá frissítheti, vagy válthat másik ingyenes témára..

Sok témabolt található, beleértve Template Monster, WPExplorer, ThemeIsle és még sok más nagyszerű, ingyenes WordPress témát kínál, amelyek felhívják a felhasználók figyelmét digitális termékekre. És természetesen a WordPress.org A Theme Repository az interneten elérhető ingyenes WordPress témák legnagyobb gyűjteménye, így remek hely a vizek tesztelésére és a WordPress témákkal való kezdéshez.

GPL licenc

Bevallja, soha nem olvasott egyetlen szoftverlicencét az életében. A legtöbb ember soha nem is figyelt rájuk. Amikor beszélünk ingyenes WordPress témák, a GPL licenc elkerülhetetlen része. Miért fontos? Nézzünk rá némi fényt.

A GPL egyszerűen biztosítja a szabadságot a program / kód futtatásához, tanulmányozásához és megváltoztatásához, valamint másolatainak terjesztéséhez és módosításához. Így a GPL szabadságot jelent Önnek, nem pedig az árat. Más szavakkal, miután megváltoztatta a kódot, ugyanazon licenc felhasználásával köteles kiadni. Ennek eredményeként minél több ember csípte be, annál jobb és erősebb lesz a szoftver. És arra a tényre vezethető vissza, hogy a GPL licenc ingyenes dolgokra összpontosít, és semmi árára sem vonatkozik.

Az ingyenes WordPress témák 99% -a rendelkezik GPL licenccel. Ez azt jelenti, hogy szabadon letöltheti és használhatja őket, ahogy tetszik!

Creative Commons

Menjünk előre. Creative Commons licenc (vagy CC) egy másik nyilvános szerzői jogi licenc, amely lehetővé teszi az emberek számára a létrehozott származékos művek megosztását, használatát és felépítését. Valójában rugalmasságot biztosít a szerző számára, és védi azokat a felhasználókat, akik újból terjesztik a szerző munkáját.

Számos CC licenc van. Találhat néhány, a CCP licenc alapján licencbe vett WordPress témát. Mint láthatja, ezek általában nem képezik a Téma-tároló részét.

A szabad témák egyenlők, de néhány ingyenes témák egyenlőek, mint mások

Az ingyenes WordPress téma kiválasztásakor fontos ellenőrizni, hogy milyen típusú licencük van. Miért? A válasz: attól függ. Ez arról szól, hogy milyen jogokkal élhet vele.

Ingyenes WordPress témák előnyei

Nagyon jó az a tény, hogy az ingyenes WordPress témák ingyenesek. De az emberi természet az, hogy kevésbé nem elégedett. Mindig többet akarunk. Keressen egy ingyenes WordPress témát, és csak keresse meg. Szóval, mi az előnye az Ön számára?

 • A költségcsökkentő tényező
  Miután talált egy ingyenes témát, folytassa és használja a webhelyén. Használja a képzeletét, a pénztárca helyett. Ha valamilyen okból szeretne váltani a prémium témára, akkor semmi sem akadályozhatja meg. Ezzel szemben a prémium témákkal nehéz lehet visszatéríteni pénzt.
 • Hihetetlen plugin támogatás
  Annak ellenére, hogy az ingyenes WordPress témákat nem valósítja meg a támogatás, azonban számos rendelkezésre álló forrást találhat, hogy megszabaduljon az összes aggodalomtól. Ráadásul feltöltheti a dátumot, szerkesztheti és módosíthatja bármilyen ingyenes plugin használatát.
 • Fajták kiválasztása
  Semmi sem állandó, de változás. Érdemes változtatni. Sőt, bármilyen változtatást végezhet. Ha úgy dönt, hogy megy rajta, kísérletezzen. Kísérletezzen annyi ingyenes WordPress témával, amennyit csak akar, és megtalálja azt a megoldást, amely leginkább megfelel az Ön finom ízlésének.

Az ingyenes WordPress témák gyenge pontjai

Nos, tetszik vagy sem, de a Chardonnay-ban mindig van egy fekete légy. És az ingyenes WordPress témák sem kivételek.

 • Nem egyedi
  Noha sok gyönyörű, ingyenes WordPress-téma létezik, sok ember használja őket, mert ingyenesek. Ez azt jelenti, hogy webhelye nem tűnik egyedinek.
 • Rosszul kódolt (talán)
  Sajnos sok rosszul kódolt, nehézkes WordPress-téma van odakint. De ugyanolyan nagyszerű lehetőség van. Ez azt jelenti, hogy meg kell vizsgálnia és mindig tesztelnie kell a témát, mielőtt feltölti az élő WordPress webhelyre.
 • Korlátozott funkciók
  A szerkesztési lehetőségek és a beállítások korlátozottak, amikor a webhely általános megjelenését meg kell változtatni.
 • Korlátozott támogatás
  A legtöbb ingyenes WordPress-téma nem tartalmazza az ingyenes támogatást, de a fejlesztők szívesen fogadnak hibajelentéseket, ha problémát talált. Egyes fejlesztők prémium támogatási lehetőségeket is kínálnak, így szükség lehet egy kis készpénz felszedésére, ha segítségre van szüksége.
 • Korlátozott frissítések
  Mert az ingyenes témák ingyenes hosszabb ideig tarthat, amíg a fejlesztők frissítéseket szolgáltatnak, vagy végül el is hagyhatják a témát együtt.

Ha szabad vagy prémium WordPress témát választana??

Szóval, milyen lehetőséget kell választani? A válasz: attól függ. Rengeteg dolgot kell megfontolni, mielőtt döntést hozna. Gondoljon az előnyeire, amelyet megszerezhet. Bár az elvárások kezelése nehéz feladat lehet. Általános szabály, hogy csak akkor tudja, ha időt és erőfeszítést szentel a próbálkozásnak. Nos, összefoglalva: attól tartanak, hogy ne kezdjen kicsivel, és ne építsen fel.

A prémium WordPress téma csak a dolog azok számára, akik szeretnének egyedülálló és modern weboldalt bekapcsolni, amely időben és pénzben egyaránt érdemes. A prémium téma nem mindig jelenti a jobb választás, ennek ellenére nagy változást hozhat. Ne feledje, mindig van esély fizetni túl sokat az olyan szolgáltatásokért, amelyekre nincs szüksége.

Általánosságban elmondható, hogy a prémium téma kiváló módszer a dolgok minimalizálására. Sőt, fejlettebb funkciókkal, egyedi tervekkel, gyakori frissítésekkel, extra fejlesztői támogatással és nagyszerű testreszabási lehetőségekkel érkeznek. Elismeri, az összes előny mellett, miért nem?

Tippek az ideális ingyenes WordPress téma kiválasztásához

Kíváncsi lehet, hogy megbízható ingyenes WordPress témákat talál. Végül is ez fontos. Az értékes időt és pénzt pazarolhatja el éjszakai repülés a szolgáltatók, és végül alacsony minőségű terméket kapnak, amely karod és lábát költséges neked. Ez nem lehetséges.

Itt van egy fejed az ön számára – ha még nem tudta, hol kezdje, nézzük meg néhány, a WordPress ingyenes témáit vezető webfejlesztő cégeknél, mint például a TemplateMonster és a WPExplorer. Miért ne? Ez egy jó ötlet. Sőt, az általuk kínált ingyenes és prémium WordPress témák sorozatát csak a képzelet korlátozza. Nem számít, milyen szegmensben van, bárki megtalálhatja a lehető legjobbat WordPress üzleti témák, elektronikus sablonok, divat és szépségápolási blogok, tervezési és fotózási portálok és még sok más.

Tegyük fel, hogy amikor ingyenes WordPress témákat böngész, akkor válassza ki azt, amely könnyen elérhető testreszabva a választott célra. Van olyan küldetése vagy célja, amelyben dolgozik, igaz? Például, ha fel szeretne kapcsolni egy üzleti weboldalt, a Monstroid2 Lite csak a dolog az Ön számára.

Monstroid 2 Lite ingyenes WordPress téma

Monstroid 2 Lite ingyenes WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

Első és legfontosabb, hogy a WordPress téma vizuális megjelenésének ideálisan illeszkedjen a céljához. És a Monstroid2 Lite biztosította a fedezetet. Ez a teljesen tiszta GPLv.3 licenccel ellátott ingyenes WordPress segítségével a vállalkozás webhelyét a kódolás fejfájása nélkül elindíthatja. A fő hangsúly a tartalomra vonatkoztatva a Monstroid2 Lite tartalmaz egy Google betűkészletet, amelyek kiemelik a ragadós tartalom legérdekesebb részeit. Számos tiszta, fehér teret tartalmaz, így a tartalma könnyen olvasható részekre bontható. A WP Live Customizer segítségével bármilyen változtatást elvégezhet, és azonnal megnézheti a kísérlet eredményeit. Ráadásul a tiszta, érzékeny és szemet gyönyörködtető kialakítás szabad akaratot ad Önnek bármilyen üzleti, elektronikus kereskedelemmel vagy online kiadói weboldal felállításával menet közben. Ne kopogtasson, amíg meg nem próbálja.

Természetesen érdemes választania egy WordPress témát, amely jól kódolva van és a modern webes szabványok körül épül fel. Győződjön meg arról, hogy a vállalati ingyenes üzleti WordPress téma tiszta, megfelelően megjelölt kóddal rendelkezik, amely megkönnyíti az életét a kezdetektől.

Vállalati ingyenes üzleti WordPress téma

Vállalati ingyenes üzleti WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

Üzleti és vállalati webhelyek számára tervezték ezt az ingyenes GPLv.3 WordPress témát, amely képviseli az egyedi márkát vagy céget a zaklató webhely látogatói számára. A portfólió segítségével bemutathatja kivételes munkáit és projektjeit, hogy vonzza ügyfeleit, és elmesélje küldetésének történetét. Ezen felül támogatja a képeket, galériákat és videókat, hogy ösztönözze leendő ügyfeleit a márkájához. Ne becsülje alá egy blogoldal fontosságát vállalkozása reklámozásában. Végezzen bármilyen változtatást, kísérletezzen, hozzon létre egy okot, de észrevegye. Nyugodtan játszhatsz az élő bemutató körül, hogy megnézhesd, hogy megfelel-e az Ön finom ízlésének.

Gondol mobil-első hacsak nincs nagyon jó oka, hogy ne. Ha biztos abban, hogy a lehető legtöbb forgalmat érje el – ellenőrizze, hogy az ingyenes WordPress témája érzékeny-e. A teljesen érzékeny elrendezés, amely simán alkalmazkodik a különböző digitális eszközökhöz, kiküszöböli a webhely elhagyásának esélyét. A Kustrix Lite leginkább alkalmas erre a célra.

Kustrix Lite ingyenes divat Blog WordPress téma

Kustrix Lite ingyenes divat Blog WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

Az online világ egyre inkább vizuálissá válik; gyönyörű webhelyének láthatónak kell lennie az összes utolsó generációs eszközön. Az emberek a nap folyamán böngésznek és vásárolnak, ezért reagáló és szemet gyönyörködtető webhelyének fel kellene jelennie az éhes keresőmotor eredményeiben. Vessen egy pillantást erre az ingyenes, 100% -osan GPLv.3 licenccel ellátott WordPress témára, amelyet személyre szabott divat- és szépségápolási blogokhoz és fényképészeti projektekhez szabtak. A témát a két oszlopos elhelyezkedésnek köszönhetően könnyedén testreszabhatja és navigálhatja. A társadalmi lehetőségekkel megismerheti a szót új babájáról.

Powered Free Blogging WordPress téma

Powered Free Blogging WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

Élvezze ezt a teljesen ingyenes GPLv.3 licencelt WordPress témát, amely üzleti, technológiai, életmódbeli és utazási blogok létrehozására szolgál. Tiszta, érzékeny és minimalista dizájnnal rendelkezik, amely már a kezdetektől fogja segíteni a látogatók elkötelezettségét és lenyűgözését. Tegyen meg mindent, amit tudsz, és hozz létre egy olyan blogot, amelybe érdemes ragaszkodni. Jön a WPML, a Polylang, az ad RTL támogatás, a közösségi média, a tipográfia beállításai, a tiszta és érvényes kód, és még sok más számára. Szerezd meg és használd ki teljes mértékben előnyeihez.

Ne utasítsd el tiszta és minimális ingyenes WordPress témák. Téma kiválasztásakor ne feledje, hogy a kiváló formatervezés soha nem lép ki a stílusból. A webhely tiszta távolsága befolyásolja webhelyének általános megjelenését. Ne feledje, hogy a tiszta és egyszerű formatervezés gyakran a legjobb módszer a tartalom bemutatására és észrevételére. Vessen egy pillantást a Melissa Photography WordPress témára.

Melissa Ingyenes fényképezés, portfólió és Photo Studio WordPress téma

Melissa Ingyenes fényképezés, portfólió és Photo Studio WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

Egy gyönyörű minimalista weboldal létezik olyan különbségként, amely a látogató döntéseit kedvezően befolyásolja. A Melissa segítségével lenyűgöző fotós portfóliót hozhat létre, és a szépség és a dicsőség érzetét engedheti meg a látogató számára. A TM Galéria segítségével szállíthatja és reprezentálhatja egyedi munkáit és projektjeit a legvonzóbb módon. A WP Live Customizer lehetővé teszi a sablon meglepő mértékben testreszabását bármilyen kódolás fejfájása nélkül. Tegye látogatói különlegesvé, ha véletlenül leszállnak a fotós helyére.

Ananász Ingyenes fényképezés Blog WordPress téma

Ananász Ingyenes WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

Ez a minimalista GPLv.3 licenccel ellátott ingyenes WordPress téma segíthet megnyerni a figyelmet célzó csatát. Minden szükséges funkcióval együtt jár, amelyekre szükség lehet egy sikeres blog elindításához egy szempillantás alatt. Ez a jól kódolt, érzékeny, a Yoast SEO kompatibilis sablon elindíthatja a webes projektet, és időt és energiát takaríthat meg. Az ananász mozgástérrel rendelkezik egy vonzó történet létrehozásához, amelyet nem lehet letenni. Sőt, többféle médiatípust támogat, kompatibilis a népszerű ingyenes bővítményekkel, a 7. kapcsolattartási űrlapgal és egyebekkel. Most elég beszélni. Merülj bele, hogy megnézhesd, mi az egész.

Figyelembe véve, hogy a Google a mobilbarát webhelyeket magasabb rangsorolja, SEO szabvány gondoskodik arról, hogy webhelyét megfelelő módon megjelöljék, hogy a keresőmotor eredményei között magasan lehessen. Így maximális tőkeáttételt szerezhet a kulcsszavakból, és növeli annak esélyét, hogy az emberek az Ön webhelyére kerüljenek. Számos ingyenes WordPress témát optimalizáltak a kezdetben, de mint mindig, csak néhányuk jobban teljesíti, mint mások.

Energico Ingyenes Kertészeti WordPress téma

Energico Ingyenes Kertészeti WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

SEO-barát, ingyenes GPLv.3 WordPress téma, amely egyértelmű előnnyel rendelkezik, biztosíthatja, hogy webhelye pontosan azt tegye, amire szüksége van. Az Energico kiváló választás kertészeti és kertészeti vállalkozások számára. Egy csomó Cherry pluginnal érkezik, amelyek az üzleti vállalkozást a legérdekesebb módon reprezentálják. Választhat több blog elrendezés, fejléc és lábléc stílus és különböző felhasználói felület elemek közül, hogy az Ön üzleti igényeinek legjobban megfeleljen. Próbálja ki most, hogy vonzza a természetes forgalmat a keresőmotorokból.

Pytheas ingyenes vállalati üzleti WordPress téma

Pytheas ingyenes vállalati üzleti WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A Pytheas egy tiszta, minimalista és reagáló, ingyenes GPLv.3 WordPress téma, amelyet vállalati, üzleti és portfólió webprojektekhez alakítottak ki. A Yoast SEO zsemlemorzsa, a WP Live Customizer, a közösségi média, a 7. kapcsolattartó űrlap és a többi beépített támogatásával érkezik. Használja ezt a SEO-barát sablont teljes mértékben előnyei érdekében, és vonzza teljesebben online a látogatókat. Menj, kezdd el ma.

Ingyenes Catwalk Divatmodellező Ügynökség érzékeny WordPress téma

Ingyenes Catwalk Divatmodellező Ügynökség érzékeny WordPress téma

Információ és letöltésView a Demo

A Catwalk egy másik SEO-barát ingyenes WordPress téma, amely tökéletes a következő webes projekthez. Óvatosan és elegánsan kidolgozva segíthet új digitális bejárati ajtó létrehozásában a divatmodellező iroda számára. Figyelembe véve, a közönség megérdemli a legjobbat. A Catwalk segítségével a márkáját évente 245-én, 245 napján reklámozhatja. Hozza ki a legtöbb forgalmat azokból a kulcsszavakból, amelyekről ismert, hogy konverziót eredményez. Mi a választásod??

Gratulálunk! Ingyenes témaszakértő vagy!

Nos, összefoglalva: a WordPress egy kiváló lehetőség, amely növekedhet veled és vállalkozásával. Miután kiválasztotta a megfelelő WordPress témát, óriási változást hozhat a sikerében. Mint látja, rengeteg gyönyörű ingyenes WordPress-téma van, de ezek közül csak néhány teheti webhelye millió dollárnak megfelelőt. Valójában mindig a legnehezebb a megfelelő ingyenes WordPress téma kiválasztása. Minden amire szükséged van egy olyan élmény, amelyet csak egy kis edzéssel végezhetsz az öved alatt.

Ön szerint mi az ingyenes WordPress téma legfontosabb szempontja? És van olyan kedvenc témája, amelyből hiányzott? Tudassa velünk a megjegyzések részben – szívesen megnéznénk őket!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map