Útmutató a tiszteletreméltó WordPress Professional-ra váláshoz

A szakemberek a legtöbb pénzt keresik, a legnagyobb befolyással bírnak, és általában jó. A kihívásokkal szemben is jól viselkednek, mivel képzettek, és így jobban bíznak képességeikben. Ők a creme de la creme, és mindenki (olvasható ügyfelek) szeretne egy darabot fantasztikusságáról. A profik nagyot csinálnak, és ennek eredményeként irigyelnek azok a milliók, akik nem végeznek vágást. Mindezekkel a készekkel kész kész dolgokkal miért nem akarná senki lenni hozzáértő személy a szakterületén?


A WordPress számos utat nyitott meg egyre növekvő közössége számára. A webes közzététel demokratizálódásával a platform lehetőséget kínál Önnek, hogy tiszteletes szakemberré váljon, függetlenül attól, hogy író (vagy blogger), tanácsadó, támogatói képviselő, tervező vagy fejlesztő vagy – csak néhányat említ..

Feltéve, hogy készen áll az erőfeszítésekre és a tanulásra, a tiszteletreméltó WordPress-szakemberré válhat elérhető, és valószínűleg nem fog y-e-e-e-ars gyakorlat és ismétlés, mint sokan hinnének. Nem feledkezhetünk meg a gyakorlat és az ismétlés helyéről a megszerzett ismeretek tömörítésében vagy konszolidálásában, de ha figyelembe vesszük, a tiszteletreméltó WordPress profi lesz, az nem tart sokáig.

Önnek nem is kell lennie Albert Einsteinnek; ha megérti ezt az útmutatót, és szenvedélye van a WordPress iránt, akkor érdemes megy. Felejtsd el egy percre tudományos elismeréseidet és hasonló dolgaikat. Mindezt és még többet a mai bejegyzésben fedezünk fel. Élvezze a végét, és tegyünk ki tiszteletes WordPress szakembert! Hosszú bevezetés, mi? Nos, megengedett, hogy időnként eltérjen a normatól, amit érdemes szem előtt tartani, amikor keményen dolgozol, hogy a legjobb WordPress szakértővé válj..

Először egy rövid történelem lecke …

Diák

… Ami azt mutatja, hogy nem kell évekre ahhoz, hogy megszerezzék a csíkokat, és WordPress szakértővé váljanak. Régebben ezelőtt találkoztam és beleszerettem a WordPressbe, ha felhívhatnád a 2008-ot. A délután fényes és tiszta volt, ahogy a nap sugarai áthatoltak a tiszta Nairobi égbolton. Ő (WordPress) gyönyörű volt, korábban látszólag korlátlan lehetőségekkel járt.

Próbáltam (mert ebben az összefüggésben a “ő” szentségtelennek hangzik) egy .wordpress.com aldomaint, és egy téma telepítése és az első hozzászólásom közzététele után azonnal bekapcsoltam. Valaha. Feltáratlan álmaim voltak a webfejlesztésről és a közzétételről, és nem találtam volna jobb időben a WordPress-t. Ó, nosztalgia.

Gyorsan előre hat (6) év…

A WordPress egy pár saját üzemeltetett WordPress-webhelyet bocsát rendelkezésre, köztük néhány altartományban élőt. Ezenkívül helyben telepítettem a WordPress-t (a számítógépre), így bármikor játszhattam vele. Gondolkodom a WordPress témákkal, beépülő modulokkal, kiegészítőkkel és néhány más dolggal, és megosztom azt, amit megtanulok. Nem számít, mit mondok, vagy hogy mennyit tiltakozom, van néhány kedves ember, akik továbbra is ragaszkodnak ahhoz, hogy nekem hívjanak a WordPress szakértőt. Mindig azt gondolom, hogy túl kedvesek, csak egy folyamatban lévő munka vagyok.

Hat (6) év, és még folyamatban van egy munka? Mit nem mondsz el nekünk?? Nos … az elmúlt tizenkét (12) hónapban inkább részt vettem a WordPress-ben, mint az előző öt évben. Közted és köztem úgy gondolom, hogy az elmúlt egy évben való részvételem a WordPress-szel pontosan az, ami az embereket Nairobi utcáin és azon túl az embereknek a „WordPress szakértőt” énekli. Nyilvánvalóan csak viccelek a éneklés miatt, de látnod kellene a vigyoromat az arcomon, mint szeretném, ha ez megtörténik ��

A fenti állítás nyilvánvaló hiússága megdöbbentő, de a leckét, amelyet meg kell tanulnod, az lehet, hogy megszerezheted a csíkokat, és két (2) év alatt eljuthatsz a leginkább áhított WordPress PRO státuszhoz. A gyakorlat a teljes újszülötttől a „Hé, mondod, hogy te vagy a WordPress szakértő” elnevezéséig tartott mintegy tizenöt (15) hónapos időtartam alatt. Még mindig rajta vagyok.

Ami a tiszteletreméltó WordPress szakembergá válik, ne felejtse el, hogy a WordPress filozófiája, vagy inkább az együttműködés szelleme, és nem a verseny irányítja. Ez ellentmondásosnak tűnhet, ha tiszteletreméltó WordPress szakemberré akar válni, aki a táblákat elmozdítja a munkaerőpiacon. Nos, a versenyképesség az élet minden területén mindig megmarad – sehová nem megy. Amit értem, pontosan nulla (0) csontot fog törni a testében, hogy visszaadja a WordPress közösségnek. Ne csak arra gazdagítsd magad, hogy végigmenjen a monetáris érintőn, mert a tészta végül eljön. Legyen tiszteletreméltó WordPress-szakember, aki először más WordPress-felhasználóknak segít. Elegendő csevegés, nézzük meg, hogyan válhat tiszteletreméltó WordPress-szakemberré!

Hogyan válhat tiszteletreméltó WordPress Professional-ra

Indiai üzletasszony laptop

Alig várom, hogy a WordPress szakemberré váljak? Ez a rész neked szól. Összeállítottam a legjobb tippek hatalmas listáját, amelyek segítenek abban, hogy az új kezdőtől a profiig ugorj.

Legyen Avid WordPress felhasználó

Nem láttam ezt jönni, mi? Hogyan válhat profiként olyan dolgokban, amelyeket még soha nem használt? Tudja pontosan, mennyit tud megtanulni egy kipróbált termékről? Sajnáljuk, hogy felrobbantotta a buborékját, de csak olvasással nem válhat WordPress Pro-ra (tiszteletreméltó); be kell vonni – használnia kell a platformot, és fel kell fedeznie annak hatalmas lehetőségeit.

A WordPress elsajátításának legegyszerűbb útja, ha közvetlenül belemerülsz. Ne nézz oldalról, sokkal szórakoztatóbb a részvétel. Telepítse a WordPress programot, és időt fordítson a platform működésének megismerésére. Teszteljen néhány WordPress témát és bővítményt, és folytassa a munkát.

Futtasson egy blogot (bármi igazán), és élvezze a WordPress megismerését a felhasználó szempontjából. Olyan könnyen használható, WordPress, meg fog lepődni, milyen gyorsan megtanulja a köteleket. Legyen szó írásról, tervezésről, fejlesztésről vagy mások segítéséről, találja meg a WordPress használatának módját. Miután elősegítette a következő személynek a WordPress megkerülését, itt az ideje, hogy erőfeszítéseit egy különlegességre összpontosítsa.

szakosodott

Nem számít, mit csinálsz, vagy kinek imádkozol, soha nem válhatsz a legjobb a legjobban. Emberi szempontból lehetetlen „összes üzletet feltölteni”. Ez lehetővé teszi egy másik jövedelmező lehetőséget: a szakosodást. Ha elegendő írásban vagy, de nem tud kódolni az élet megmentéséhez, akkor nagyon jól ösztönözheti a szakmai WordPress bloggert. Számos hivatásos blogger (például Tom Ewer) karriert hozott létre a blogolás és a WordPress környékén. Tom tiszteletreméltó WordPress profi? Fogadsz, hogy ő az. Blogging munkám egy hatalmas darabját a WordPress kapcsolódó projektek alkotják. Imádom? Fogadsz, hogy igen. Kiabálj AJ Clarke-nek, Kyla-nak és mindannyian mindenki számára a fantasztikus támogatásért.

Ha Ön front-end fejlesztő, akkor igénybe veheti a WordPress programot, amely magában foglalja a témák és a keretek közötti mindent. Kód-drogos vagyok, fejleszted ki a hátteret, átgondolhatsz témákat és beépülő modulokat, és a WordPress motorháztetője alá nézhetsz. Egyszerre sok specialitás kipróbálása rossz iránymutatás, és csak azt jelenti, hogy elmulasztják azt, ami frusztrációhoz vezet. Ez nem azt jelenti, hogy el kell felejtenie szenvedélyeit, hogy tiszteletreméltó WordPress profi legyen. Nem. Először mindig elsajátíthatja az egyik specialitást, és továbbmozgathatja a következőt.

Zöld szarv vagyok, nincsenek tervezési / fejlesztési képességeim, és nem létező blogkészítési készségeimmel nem tudok vállalkozást indítani? Ez azt jelenti, hogy végzetes vagyok? Van-e reményem, hogy valaha tiszteletreméltó WordPress szakemberekké válhatom?? A válasz a fenti önmegtagadó kérdésre hangos Igen! Nyilvánvaló, hogy ha karriertervezést szeretne létrehozni / fejleszteni a WordPress számára, akkor programozási nyelveket, például HTML, CSS, JavaScript és PHP kell tanulnia. Szeretne néhány dolgot is megtanulni a MySQL adatbázisokról. A legfontosabb WordPress bloggeres karrier megteremtéséhez meg kell tanulnia a blogolás és a SEO művészetét, többek között az online marketing témáin. Végül is senki sem születik mindent tudva; mindannyian élünk és tanulunk az út mentén. Összességében a következőkre kell specializálódnia:

 • Gyorsabbá válik tiszteletreméltó WordPress-szakemberré, ha erőfeszítéseit egyetlen szakterületre koncentrálja
 • Ez kemény vezetékek megtanulta készségek az agyadban
 • Az összes üzlet Jack-je lenni, mint az alacsonyabb termelékenység és a vékonyabb banki egyenleg, több kárt okoz, mint hasznot
 • Lehetsz a WordPress vezető fejlesztője, és továbbra is blogolhatsz a megtanult dolgokról
 • Lehetsz a legjobb WordPress blogger, és továbbra is segíthetsz másoknak a támogatási fórumokon
 • És így tovább, és így tovább

Legyen a legjobb, amiben bármilyen speciális és holdfényben lehet más specialitásokban, amennyit csak akar. Volt olyan ügyfelek, akik kapcsolatba léptek velem a WordPress fejlesztésével kapcsolatban a blogkészítési portálon keresztül. Segíthetek volna, de a WordPress fejlesztési készségeim akkoriban még gyerekcipőben voltak. Kövesse szenvedélyeit, amikor szakosodik, mert határozottan nem akarja beleakadni egy olyan karrierjébe, amelyet nem szeretsz, különös tekintettel a WordPress-re, amely olyan sok teljesítő lehetőséget kínál. A szakosodás is sok időt takaríthat meg Önnek, ami a következő ponthoz vezet.

Idő beosztás

idő beosztás

Függetlenül attól, hogy 9-5-et tart, vagy szabadúszót – tartsa be határozottan az idejét. Ez egy ritka erőforrás, és minél jobban kezeli, annál eredményesebb lesz profiként. A WordPress legjobb szakemberei (és általában más tiszteletreméltó szakemberek) felelősek idejükért. Az idő pénz, megy a mindennapi beszéd, és ha pazarolja az életed másodpercét, akkor azt is meg kell utasítania a banknak, hogy visszaszerezze otthonát..

A tiszteletreméltó WordPress szakemberré válás magában foglalja a tanulást, és a tanulás időt vesz igénybe, és időt kell létrehoznia az ütemtervében. Miután megszerezte a csíkokat, az ügyfelek imádni fogják az új színeket, azaz a tányér szinte mindig tele lesz. Ha az idő elkerül téged, elmulasztja ügyfelei elvárásait. Ez káros a jó hírnevére, valamint a bankszámla egyenlegére. Válassza ki a megfelelő ügyfeleket (azok, akik tisztelik az Ön idejét), és tervezze meg idejét az életed körül, így minden rendben lesz.

A szünetekre és a kikapcsolódásra időt is el kell különítenie. Az összes munka és a játék nem engedi Jacknek unalmas fiúvá emlékezni? Nem akarsz unalmas WordPress szakember lenni, ugye? Tegyen időt testmozgásra, családi kötelezettségekre és önreflexióra.

Keményen dolgozz, keményen játssz. – Wiz K.

Nevelje magát

Bátorító az, hogy olvassa el ezt az útmutatót, mert azt jelenti, hogy a helyes irányba haladsz, ha tiszteletreméltó WordPress-szakemberré válsz. Emellett a nevelés a szakmai készségek elsajátításának szokásos módja. Nem biztos benne, hogy kódol, blogol, vagy akár kommunikál? Ideje megtanulni. Még nem is kell elhagynia házát, az összes online információt megtanulhatja a WordPressről. A Google-on történő keresés remek hely a kezdéshez, de itt van néhány forrás az induláshoz:

Oktatás mások

Emlékszel arra, amit mondtunk a WordPress-et irányító filozófiáról? Segíteni másokon. Mások oktatása továbbra is segít. Ugyanakkor a legjobb módja annak, hogy valamit megtanuljunk, ha másokat tanítunk. Más szavakkal, amikor másoknak azt tanítja, amit megtanul, akkor:

 • Bővítse saját készségeit
 • Szerezzen további készségeket kölcsönhatás révén
 • Szerezzen több ügyfelet
 • Alapvetően visszaadják a WordPress közösségnek
 • Építsen befolyást
 • Automatikusan elnyeri a WordPress Expert címet

Indítson el egy blogot, és ossza meg a világgal mindent, amit megtudott a WordPress-ről. John vagy Jane Doe valahol a világon megtalálja az Ön blogját, és ha jó ötletek vannak, akkor készen állsz arra, hogy WordPress csillagvá válj. Haha. Nézz rád, azt gondolva, hogy ez minden olyan könnyű :).

Ossza meg tippeket, útmutatásait és útmutatásait a blogján, és nyújtsa be a támogatási fórumokat. Alapvetően minél több ember segít, annál hitelesebbé válik WordPress szakemberként. Neveljen és segítsen másoknak. Előtörlesztésnek nevezzük, és hatékony. Mellesleg, munkafolyamatot is kaphat a támogatási fórumokból, tehát igen, folytassa az oktatást és a többi felhasználó támogatását. Több hatalom van neked!

Vegye fel a kapcsolatot más WordPress szakemberekkel

WordCamp Friends

Miközben jövedelmező WordPress-üzletet építhet anélkül, hogy valaha is bevonná magát a WordPress-közösségbe, annyi lehet, amit nyerhet, ha alapít kölcsönösen kielégítő kapcsolatok más WordPress szakemberekkel. Például kibővítheti társadalmi és tudáskörét, felépíthet egy hasonló gondolkodású és képzett szakemberekből álló csoportot (vagy hálózatot), új dolgokat tanulhat meg a WordPress találkozóin, segítheti a közvetlen közösségének több tagját a WordPress alkalmazásában..

A WordPress találkozóit szerte a világon, különböző időpontokban szervezik. A részvétel költsége általában alacsony, és a jegypénz hatalmas százaléka az ellátáshoz és a frissítőkhöz fordul. Pénztár a A WordCamp központi ütemezése hogy lássa, mikor történhet valaki az ön közelében. Látogasson el a helyi találkozókra, és ha nem létezik ilyen, nyugodtan csatlakozzon a többi WordPress-rajongóhoz a közösségben, és otthoni szurkoljon a WordPress világába..

Ha félénk típusú vagy inkább a (z). Legújabb részletét szeretnéd nézni Trónok harca hogy részt vegyen egy hálózati rendezvényen, kihasználhatja a közösségi hálózatok, például a Twitter, a Facebook és a LinkedIn erejét, csak néhányat említhet. A hálózatépítés előnyei, akár online, akár offline, meglehetősen nyilvánvalóak, és üzemanyagot biztosíthatnak a szakmai céljainak eléréséhez.

Végül is egyetlen ember sem sziget. Mindannyian támogatási rendszerre van szükségünk, és még inkább, ha tiszteletreméltó WordPress szakember vagy, akinek szüksége van arra, hogy kiszabadítson a kényelmi övezetéből. Szakemberként más szakemberek hálózatára (vagy hálózataira) van szüksége a projektekben való együttműködéshez, az ötletgyűjtő ötletekhez, és általában szakmai és erkölcsi támogatás nyújtásához..

Azonosítsa és ellensúlyozza a gyengeségeit …

… Az erősségeid megerősítésével. A félelem és a gyengeség mindenféle fejlődést gátol, legyen az akár szakmai, akár személyes, akár egyéb. Mind személyes, mind szakemberek gyengeségei valószínűleg késleltetik az Ön teljes WordPress szakemberré történő áttérését. A gyengeségetek bármi lehet. Lehet, hogy nem vagy korai alkalmazó (vagy csak nem fogadja el a kialakuló tendenciákat, csak azért, mert szereted a hagyományokat tartani). Lehet, hogy rosszul dolgozik a csapattal. Talán ez, talán az – csak azonosítsa meg a szakmai gyengeségeit, és távolítsa el azokat.

Hogyan? Az erősségeid megerősítésével megtagadja a gyengeségeitől annak esélyét, hogy lerontja Önt. Például, ha nem tud együtt dolgozni egy csapattal, mert jobban megfelelnek vezetői feladatoknak, akkor fontolóra kell vennie a saját csapata vezetését, ahelyett, hogy beleférne. Ha nem tud kikerülni az ágyból 11 óráig, fontos eseményeket délután rendezzen meg. . Éjszakai bagoly vagy? Nem azt mondom, hogy ez gyengeség. Csak azt akarom, hogy megértsék, hogy csak az emberek tudják erősségeidet és gyengeségeidet. Határozza meg a gyengeségeket, és erősítse meg erősségeit. Tedd a dolgod. Et cetera et cetera.

Félelem. Hogyan lehet legyőzni a félelmet, és hogy tiszteletreméltó WordPress szakemberré váljon? Érezte a félelmet, de egyébként cselekszik. Választhat úgy, hogy biztonságosan játszik, és középszerű marad, vagy kiléphet a kényelmi zónából, és megteheti azt, amit megérdemel. A félelem nem valódi, ez mind a fejedben van. Fél, hogy nem fogja tudni kezelni a WordPress vezető szakembereinek megnövekedett felelősségét? Ez a félelem ott. Még nem bízik a képességeiben? Ez egy gyengeség ott.

Gyakorlat (és még néhány gyakorlás)

code-gyakorlat

A gyakorlat tökéletes, a gyakorlat állandóvá válik. Minél többet gyakorol valamit, annál jobbá válik rajta. Így működik az agyunk (és a testünk) vezetéke. Vegyünk például testépítőket. Professzionális testépítők tartják rajta. Rendszeresen gyakorolnak, ennek eredményeként nagy a bicepszük, abs és minden. Azok, akik nem igazán gondolkodnak a testépítésben, egy idő után nem térnek vissza az edzőterembe, vagy csak akkor tudnak gyakorolni, ha „hangulatban vannak”. Ennek eredményeként nem érik el a profik által elért eredményt. Azok, akik komolyan gondolkodtak az izomtömeg növeléséről, de később egy vagy másik ok miatt elhagyták a gyakorlatot, elvesztették izomtömegüket (atrófiák) vagy megdugultak.

Hasonlóképpen, folytatni szeretné a gyakorlást. Ön WordPress tervező? Tervezés és tervezés még néhány. Netwrok (mint már említettük) más tervezőkkel Dribbble. Ön WordPress fejlesztő, a gyakorlat és az ismétlés kulcsfontosságú a készségek csiszolásához. Pénztár néhány ingyenes témát vagy Github tárolók a kódolóktól tanulni. A WordPress blogger? Ugyanez vonatkozik – folytassa a blogolást és tartsa fenn – a gyakorlat jobbá tesz téged.

Egy tiszteletreméltó WordPress szakembernek tapasztalata van, amely órákban és órákon át tartó gyakorlaton nyugszik. Pár évvel ezelőtt olvastam valahol, hogy kb. 10 000 órányi gyakorlat szükséges a kereskedelem elsajátításához. Nem tudom, hogy ez igaz, vagy tiszta baloney -, de érted.

Az odaadás és az kitartás hosszú utat mutat

Az alsó résztől kezdve hangzik könnyedén és szórakoztatóan, ha egy dalba rakja, Drake, de sajnos általában nem ez a helyzet. Az alulról valóban valóban van alulról kezdve, odafelé, és ez egy meredek felfelé irányuló feladat, amelyre sokan még nem készültek fel. Ugrás a 20 USD-tól 200 USD-ig terjedő kereséshez egy kis megtervezést, odaadást és kitartást igényel.

Meg kell értenie, hogy útközben és olyan napokban is lesznek kihívások, amelyek soha nem tűnik véget érni. Találkozhat olyan ügyfelekkel, akik megkérdőjelezik a módszertant és akár a saját józanságát is. Ez a világ útja, sajnálom. Ugyanakkor semmi sem érdemes (vagy a mi esetünkben válni) soha nem lesz könnyű. Meg kell izzadnod érte. Keményen kell dolgoznia (vagy okos, ugyanaz a dolog), és kitartóan kell működnie. Teljes mértékben el kell szentelnie magát a választott úton, és soha nem szabad megállnia, még az utak megváltoztatásakor is. A tiszteletreméltó WordPress szakemberré válás időt és energiát igényel. Lehet, hogy pénzt (magadba is) kell befektetnie a folyamatba. Mindezek azt jelentik, hogy valamilyen módon feláldozzuk és kitartást kérjünk.

Legyen félelmetes ember

Remek!

Fogadj el egy kellemes személyiséget, ha még nem rendelkezik ilyennel. A kellemes viselkedés sokáig tart, ha tiszteletreméltó WordPress szakemberré válik. Gondolod miért? Végül azt akarja majd, hogy az ügyfelek minden erőfeszítésért és időért béreljenek fel Önnek szakmai készségeinek fejlesztésére.

Noha a szakmai készségeid sokkal többet tudnak megmondani képességeidről, az ügyfél azonnal el fog dobni, ha a személyiség elkísér. Az emberek szeretnének együtt dolgozni olyan emberekkel, akiknek örülnek, hogy körül vannak. Soha nem leszel a tiszteletreméltó WordPress-profi, akinek vágyakozik, ha negativitása két bolygó távolságában érezhető. Szóval, hogyan válhat félelmetesvé?

 • Legyen nagyszerű kommunikátor – Fejlessze kommunikációs készségeit, különös tekintettel a hallgatási képességekre
 • Időben válaszoljon az e-mailre
 • Használd be az őszinteséget tranzakcióid során – ne légy csaló
 • Legyen barátságos, de magabiztos
 • Légy segítőkész
 • Mutassa be a hajlandóságot a megoldások nyújtására, a problémák felvetésének helyett
 • Fejlessze ki a pozitív hozzáállást a pozitív gondolkodás révén, és vegye körül magát pozitív befolyással

Ismerje meg ügyfele igényeit

Tiszteletreméltó WordPress-szakemberré válás nem egy rendeltetési hely, hanem egy olyan út, amely soha nem ér véget, amíg a WordPress folyamatosan növekszik (a WordPress 4.0 “Benny” éppen a hónap elején esett vissza, rengeteg új WordPress-funkcióval rendelkezik, amelyek megismerhetik)..

Míg javult készségeid és részvétele a közösségben ügyfeleket fog keresni, fontos megtanulni az ügyfelek megtartását. Hogyan tartja meg ügyfeleit? Megérti az igényeiket. akkor az ügyfél elvárásain felül ezeket az igényeket kielégíti. Akkor ezt még hatvan (60) napig csinálja. Az ügyfél boldog lesz, és lefekszik, tudva, hogy profi a csapatukban.

Ne nézd meg, mit kapsz a kapcsolatokból (könnyebben mondani, mint megtenni). Csak arra koncentráljon, hogy az ügyfelek elvárásain túlmutató értéket biztosítson. Szeretné, hogy az emberek elhiggyék, hogy megérdemled a sót, mint WordPress szakember? Ne tegyen állításokat, bizonyítsa bizonyosságát. A titok az igények kielégítése és az elvárások túllépése.

Töltsön magasabb díjakat

pénz-on-the-table

Nem fogod elhinni, de tudta, hogy az egyén észlelése valóban befolyásolhatja döntéshozatalát? Kedves WordPress szakemberek nagy dollárokat számítanak fel szolgáltatásaikért. Azok a kamatlábak, amelyeket a szabadúszó többség túlzottnak tartana. A tarifák megemelése után továbbra is megkapják a nagy ügyfeleket. Az a kliens, aki nem volt elegendő fizetni Önnek, előfordulhat, hogy tízszer annyit fizet ki a szomszédos WordPress legmagasabb szintű szakemberekért. Mi történik itt? Miért menekülnek az ügyfelek, amikor meghirdeti a „meglepően versenyképes” árakat? Észlelés.

Az észlelésnek köszönhetően az, ami a magas ár, nagyobb értékűnek tekinthető, mint olcsóbb alternatívái. A készségek fejlesztésekor minden bizonnyal a képességeivel arányos díjakat számít fel. Soha ne töltse le és ne töltse túl. Légy magabiztos a képességeiben, tudd meg, mit érdemel, és kérd fel a díjat. Ne feledje, hogy a nagyon kedvezményes árak valóban arra késztethetik az ügyfelet, hogy meneküljenek a másik irányba. A profi nem játszik olcsón.

Az egész arról szól, hogy boldog lenni

Ha örül annak, amit csinál, akkor a szakmai státusba emelés csak idő kérdése.

Áldott az az ember, aki hálával szorgalmasan látja el kötelességét, mert izzadtságából jön a munkájának jutalma, amelyet gyermekeik gyermekei élvezhetnek. – Régi Maxim

Ha örül a választott szakterületnek, akkor ez megmutatja a munkáját. A szenvedésnek nevezett dolog hatalmas szerepet játszik ebben. Egy szót sem.

Tartsd égő tűz

Mindannyian másképp teremtettek (vagy fejlődtek). Mindegyikünk különböző képességekkel rendelkezik. Talán gyorsabb tanuló vagy, mint John Doe. Lehet, hogy egy évbe telik, mire elkezdenek látni az eredményeket, de John Doe-nek két vagy akár három évre van szüksége ahhoz, hogy ugyanazokat az eredményeket elérje. Mindannyian különbözőek vagyunk. A lényeg az, hogy soha ne hagyja abba a tanulást, függetlenül attól, hogy „profi” érzi magát „a bélben”. A tanulás soha nem áll meg. Időszak.

Rendben, szóval lássuk újra. Íme a tippeink a tiszteletreméltó WordPress szakemberekké váláshoz:

 • Legyen lelkes WordPress-felhasználó
 • szakosodott
 • Nevelje fel magát
 • Neveljen és segítsen másoknak
 • Lépjen kapcsolatba más szakemberekkel
 • Azonosítsa és ellensúlyozza a gyengeségeit
 • Gyakorold és gyakorold még néhányat
 • Az odaadás és a kitartás messze megy
 • Légy félelmetes
 • Ismerje meg ügyfele igényeit és haladja meg az elvárásokat
 • Töltsön magasabb díjakat
 • Tartsa égő tűzt

További erőforrások a tiszteletreméltó WordPress-szakembergá váláshoz

Nagyon szeretnénk, ha lenne a WordPress szakértő, akinek lenni szeretne, mert ezt a gondolatot képviselik, hogy a világ jobb hely lenne több szakemberrel. Ennek elősegítése érdekében a következő kiegészítő forrásokat gyűjtöttük az Ön örömére:

Rajtad a sor…

„Az út hosszú, az út meredek és a tövisek mindenütt vannak…”, de tiszteletreméltó WordPress-szakemberré válhatni lehet. Úgy érzi, hogy kihagytunk valami fontosat? Ne habozzon megosztani az alábbi megjegyzés mezőben!

PS: Sok sikert kívánunk Önnek minden törekvésében ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map