Útmutató a konverziós arány optimalizálásához a WordPress programban

Konverziós arány optimalizálása (CRO) egy jelentős webhely-optimalizálási technika, amely azt vizsgálja, hogy a látogatók hogyan viselkednek az Ön webhelyén. Ez alapvetően egy módja annak vágány és optimalizálni a látogatók száma valójában a termék vásárlása vagy teljesít a kívánt művelethez.


Íme egy érdekes tény: A nagy forgalmú, de alacsony konverziós arányú webhely kevesebb bevételt generál, mint egy viszonylag alacsony forgalmú, de magasabb konverziós arányú webhely. Más szavakkal:

A magasabb konverziós ráta jobb bevételt eredményez.

Szójegyzék

Az alábbiakban bemutatunk néhány kifejezést, amelyeket meg kell értenünk, mielőtt folytatnánk az útmutatót. Lebontjuk ezt, hogy ne felejtsük el:

 • Átalakítás: Amikor a látogató elvégzi egy meghatározott akció webhelyén konverziónak nevezik.
 • Akció: Egy művelet bármilyen tevékenység vagy tranzakció lehet, amelyet a látogató elvégz. Lehet, hogy feliratkozik a hírlevélre, megvásárolja a (vagy egy támogatott) szolgáltatását, feliratkozhat a közösségi csatornára, stb..
 • Konverziós arány: Fogd a konvertáló emberek száma és ossza meg őket a a látogatók teljes száma a webhelyére. Például, ha webhelyén 1000 látogató van, ebből 50 konvertál, akkor az Ön konverziós aránya 5%

Konverziós arány képlet

 • Konverziós csatorna: A látogató által az ügyfélré történő átalakítás által végrehajtott műveletek sorozata. (Ebben az összefüggésben az ügyfél valaki, aki elvégzi a kívánt műveletet)

Egy egyszerű konverziós csatorna

 • Cselekvésre ösztönzés (CTA): Ez a gomb a látogatók számára kellene kattintson a kívánt művelet végrehajtásához. Ez a „Vásároljon most”, a „Ingyenes próba regisztrációjára” vagy a kreatív alkotóelemektől, például „Nézd meg, miért veszít pénzt”.

Bounce Exchange

A Bounce Exchange az egyik határ a kilépési szándékú technológiában. A látható gombok a CTA-k. 

Kulcsmutatók

Itt van néhány alapvető útmutató a CRO-hoz, Neil Patel-től (egy ismert elemző szakértőtől) kölcsönzött.

 • A CRO erőfeszítéseit arra kell irányítani, hogy több konverziót szerezzen – azaz növelje a konverziós arányt.
 • A CRO nem azon alapszik, amit szeretne. Ez körülbelül a magadnak a látogatói cipőjébe és gondolkodásuk perspektíva alapján. Ez az a folyamat, amellyel a látogató számára a kívánt műveletet a lehető legegyszerűbbé és megbízhatóbbá teszi.
 • A CRO-t kétféleképpen lehet megközelíteni – bizonyítékok alátámasztva és általános technikák. Az első több erőfeszítést igényel, és általában jobb ROI-val rendelkezik.
 • Általános technikák Lehet, hogy nem mindig működik. Mi működik egy webhelyen, lehet, hogy nem működik egy másikban.

cro folyamat

A CRO egy evolúciós folyamat

 • A bizonyítékok alátámasztottak A CRO erőfeszítéseinek kell lennie felhasználóközpontú és adatközpontú. Ennek nem szabad kizárólag a tankönyvek taktikáján alapulnia. Tanulnia kell a felhasználókat, betekintést kell szereznie és hipotéziseket kell készítenie, tesztelnie kell őket, és meg kell ismételnie a folyamatot, amíg el nem éri a konverziós célt.
 • Kutatás azt mutatja, hogy túl sok választás befolyásolja döntéshozatali folyamatunkat. Ezért minden kívánt műveletet a saját nyitóoldalán kell elhelyezni. A legjobb, ha nem fosztogat egyetlen oldalt túl sok opcióval vagy CTA-val.
 • A fenti pont folytatásaként a CRO erőfeszítéseinek a következőkre kell irányulniuk: legnagyobb felhasználói élmény. Ne hagyja, hogy a felhasználó kitalálja, hogy csak az e-könyvet kívánja letölteni, vagy külön-külön feliratkozni kíván hírlevelére. Ehelyett felajánlja számukra egy hírlevélre való feliratkozási űrlapot, amelyben ingyenes példányt kapnak e-könyvéből.
 • Emlékezik, kevesebb választás = alacsonyabb döntési idő = gyorsabb átalakítás.
 • A képek 1000 szó értékűek, és egyes képek jobban működnek, a célközönségtől függően. Néha valódi képek felülmúlja a stock képeket.

Mi határozza meg a CRO-t – Miért olyan fontos??

A CRO azon technikák egyike, amelyek figyelembe veszik minőség a mennyiség felett. Mint már korábban említettem, egy nagy forgalmú, de konverzió nélküli webhely pénzbe kerül. Tehát ahelyett, hogy marketing erőfeszítéseit a nagyobb forgalom megszerzésére összpontosítaná, tovább kell dolgoznia a már meglévő forgalom konvertálása. Ez maximalizálja a jövedelmét anélkül, hogy több forgalmat kellene fizetnie (természetesen a CRO-folyamat költségeit kellene viselnie).

A CRO erőfeszítései jelentős idő- (és potenciálisan pénzügyi) beruházásokat igényelnek. Jó ötlet a marketing költségvetésének egyenlő elosztása a forgalom, valamint a SEO és a CRO között. A forgalom szétválasztásával a CRO segít elkülöníteni a vállalkozásának megfelelő típusú látogatókat. A … val adatvezérelt kutatási megközelítés, megértheti az ügyfelek típusát. Ezeket az eredményeket felhasználhatja finomítsa a SEO-t és forgalomszerzési erőfeszítések a célforgalom megszerzése érdekében. Ezek a látogatók nagyobb valószínűséggel konvertál.

A cro javítja a forgalom megszerzését

A CRO javítja a forgalomszerzési folyamatot

A CRO folyamat

1. Keresse meg az optimalizálni kívánt oldalt

Fektesse meg az alapokat – tudja, mit kell tennie. Azonosítani az A webhely egyik elemét optimalizálni kell. Ez nem olyan egyszerű, mint amilyennek hangzik. Mint láttuk, a CRO az Ön webhelyétől, és ami még fontosabb, a közönségtől függ. Az a taktika, amely hihetetlenül működik egy webhelyen, előfordulhat, hogy nem működik a tiéd.

Íme egy példa. Fontolja meg azt a helyzetet, amikor a WordPress tanácsadási szolgáltatásokra szakosodott, és ingyenes konzultációt kínál. Célja az ingyenes konzultációt biztosító oldal és CTA optimalizálása. Az emberek nagyobb valószínűséggel konvertálnak, ha ők mint a kezdeti ingyenes felajánlás.

2. Hozzon létre egy alapvonalat

Mielőtt elkezdené az optimalizálást, tudnia kell, hogy milyen volt az előző teljesítmény. Itt jön be az alapvonal. Keresse meg a konverziós statisztikákat, és állapítsa meg ezt alapkivitelként. Ne felejtsen el kiválasztani a életképes időtartam (napok, hetek vagy hónapok) a forgalomtól függően, és tartsa be őket a jelenlegi CRO-folyamat során.

Hogyan lehet továbbfejleszteni a WordPress programban:
Google Tartalmi Kísérletek, amely a Google Analytics része, nagyszerű módszer a WordPress tesztoldalainak felosztására. Ez lehetővé teszi a célok létrehozását és az oldalváltozatok regisztrálását a követéshez. Segít a webmestereknek a „nyertes” oldal azonosításában. Van egy csatlakoztat hogy integrálja a Google Tartalmi Kísérleteket a WordPress webhelyével, biztosítva egy felületet a kódrészlet könnyű hozzáadásához az oldalaihoz. A konverziós ráta optimalizálásának teljes listáját a WordPress-ben tárgyaljuk a sorozat egy soron következő cikkében.

3. Azonosítsa a akadályokat

Most, hogy már települt egy olyan oldalra, amelyet optimalizálni szeretne, kezdje el a konverziós csatorna logikus részekre történő szétválasztásával. Ha magas a visszafordulási arány, azonosítsa azt a részt, ahonnan a felhasználók általában távoznak. Ez az a rész, amelyet meg akar változtatni. Készítsen különféle verziót az alkatrészről és az A / B tesztelje mindegyiket.

Nem mindig igaz, hogy a felhasználók el akarnak lépni az Ön webhelyéről. Néha érdemes lehet a (vagy nagy) változtatások végrehajtása a nyitóoldalon, és megnézni, hogy azok hogyan teljesítenek a régi oldalhoz viszonyítva.

Lehet, hogy például a körhintaba helyezte a CTA-t – ez valóban rossz ötlet. Egy háromcsúsztatható automatikus csúszkában a CTA az idő kétharmadában rejtett lenne! Sokkal jobb, ha van statikus céloldal az információk könnyen láthatóak. Ugyanez vonatkozik a Flash és a HTML5 splash oldalakra. Ősi iskolák, stílustalanok és szörnyűek mind a SEO, mind a CRO számára, függetlenül attól, hogy milyen csinosan néznek ki.

4. Tegye le az akadályokat

Ha magas a visszafordulási arány, kérdezd meg magadtól – Miért hagyják el a látogatók ezen az oldalon?

Íme néhány kérdés, amely segít megtalálni a tettet:

 • A CTA megfelelően látható, vagy nehéz megtalálni?
 • Ha a CTA kattintható? Az emberek a CTA-ra kattintanak?
 • Mindkét esetben ugyanazon eredmény elérése érdekében használjon hőtérkép-elemző szoftvert.
 • Az a kockázati sáv túl magas? Például a hitelkártya adatainak kérése egy ingyenes konzultációhoz nem olyan jó ötlet. A flip oldalon a „nincs szükség hitelkártyára” felirat nagyobb esélyt jelent a konverzióra.

Ha kisebb változtatásokat kíván végrehajtani a nyitóoldalon, akkor ezt megteheti kísérlet a következőkkel:

envato honlap

Az Envato honlapja egy ajánlást + CTA megközelítést alkalmaz

 • Változtassa meg a CTA mikrokópiáját
 • A CTA elrendezésének módosítása (nagyobb gombok, szövegméret, betűstílus stb.)
 • Próbálja ki egy másik színkészletet az egész nyitóoldalra. A kutatások azt mutatják A szín befolyásolja a felhasználó hangulatát és viselkedését.
 • A céloldal adatmennyiségének megváltoztatása – a felhasználók túlságosan görgetnek ahhoz, hogy elérjék a CTA-t?
 • Milyen gyakran jelenítem meg a CTA-t? Milyen hatással van a CTA többszöri megjelenítése a konverziós arányra?
 • A címsorom elég mágneses?
 • Az ügyfél-beszámolók, portfólió és ügyfélkör helyzetének megváltoztatása.
 • Én vagyok túl sokat kér információ a regisztrációs űrlapon? Például, jó ötlet, ha nem kérdezzük meg az ügyfél címét, ha a hitelkártya-feldolgozó szolgáltatás nem követeli meg azt..

5. Öblítse le és ismételje meg

Ezt meg kell értenünk A CRO folyamatosan fejlődő folyamat. Miután kísérletezett egy bizonyos elemkészlet technikájával, elér egy adott konverziós arányt. Az ipari tendencia változása befolyásolja a tömegeket. Gondolj az okostelefon-boomra és a tárgyak internetére. Ez a tömegek érdekeinek változásához vezet.

Tegnap egy tisztességes pár fejhallgató birtoklásáról volt szó. Ma az egész a vezeték nélküli boomboxokról szól – a Beats Pill.

A CRO javításának általános módjai

Eddig marketing specifikus technikákról beszéltünk – akadályok azonosítása, CTA optimalizálás, mikrofilmkópia, stb. Nézzük meg most néhányat Egyéb hogyan javíthatja az átváltási arányt. Ezek a módszerek általánosak és minden olyan webhelyre vonatkoznak, amelyek célja a jó felhasználói élmény (UX).

Senki sem, beleértve a Google-t, nem szereti a lassú webhelyet.

Számosféle módon javíthatja webhelye sebességét – korábban már ismertettük őket a blogban, szóval remélhetőleg ezek kissé ismerősnek tűnnek.

Geeky és / vagy időigényes technikák (függetlenül attól, hogy kicsi):

Azonnali kielégítést szeretné? A gyorsabb gyorsítótárazást vagy a CDN-t megvalósíthatja a webhely sebességének javítása érdekében ma. Itt vannak a kedvenc lehetőségeink.

1. Végezzük el a WordPress gyorsítótárazását

2. Használjon tartalomszolgáltatási hálózatot

Gondtalan technikák:

Általában többe kerülnek, de adják szellemi béke. Itt található a különféle hostolási technikák listája, csökkenő költség sorrendben:

1. Menedzselt WordPress tárhely

wpengine

Vigye át a WordPress webhelyét egy ismert webhelyre kezelt WordPress tárhely társaság – ők hihetetlenül gyors és nem kell aggódnia a tárhely / sebesség / biztonság / frissítés miatt. Csak annyit kell tennie, hogy befizeti a havi számlát, és Ön bármikor megteheti összpontosítson a tartalmára.

 • Példa: Mi, a WPExplorer, használjuk és ajánljuk a WPEngine alkalmazást
 • Költség: 30–250 USD / hó

2. Közös WordPress tárhely

Siteground

Használt a megosztott WordPress tárhely szolgáltatás. Ez egy speciális űrlapú megosztott tárhely az WordPress és a közelmúltban vezette be a nagyobb hosting cégek.

 • Példa: SiteGround, Média Templom
 • Költség: 15-80 USD / hó

3. Menedzselt Cloud Hosting szolgáltatás

cloudways

Használj kezelt felhő-tárhely-szolgáltatás mint például a Cloudways – tárolják és kezelik a WordPress-webhelyet olyan felhő-tárhely-szolgáltatókban, mint a Microsoft Azure, a DigitalOcean és a Google Cloud.

 • Költség: $ 5-300 / hó

4. Felhő hosting szolgáltatások

digitalocean wordpress

Az olyan cégek, mint a DigitalOcean, felhő-tárhelyet hoznak létre könnyen és megfizethető. Ezenkívül egy kattintással elérhető WordPress telepítést is biztosítanak, így egy perc alatt kevesebbet telepíthet egy WordPress webhelyre.

 • lefelé mutató: Technikailag megbízhatónak kell lennie, és a hibaelhárítás valódi fájdalom.
 • Előnyök: Ráadásul több energiát és irányítást szerezhet a szerver felett, és egy perc alatt növeli a tárhelyköltségeket a megosztott tárhelyhez viszonyítva.
 • Költség: $ 5-300 / hó

5. Közös tárhely

Bluehost

A megosztott tárhelyhez nincs szükség bevezetésre. Ez egy megfizethető első lépés a CRO számára, és egy kattintással a WordPress telepítésével meglehetősen gyorsan elindulhat webhelyén..

 • Példa: Bluehost
 • Előnyök: A WordPress webhely kezdőknek történő telepítésének egyik legegyszerűbb és legmegbízhatóbb módja.
 • Hátrányok: Leállásokhoz és a számlák felfüggesztéséhez vezethet a forgalom növekedésekor.
 • Költség: $ 4-8 / hó

Következtetés

Így a szervezetének A CRO erőfeszítései nem egyszeri dolog. Hasonló a SEO-hoz lépést kell tartania a … val legújabb érdeklődési körök a látogató.

Kutatás. Megzavarják. Ismétlés.

A következő cikkben áttekintjük néhány csodálatos WordPress-bővítményt, amelyek segítenek az átváltási árfolyam-optimalizálási folyamatra összpontosítani minimális technikai költségekkel.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map