Tippek az ajándékok eladására a WordPress e-kereskedelem áruházában

WordPress eCommerce Ajándékok és Ajándékok

Az itt érkező és már folyamatban lévő új évvel végre megtervezheti a korai üdüléseket! Ideje felkészíteni és felhívni az online áruházat – tedd előre a legjobb lábad a vásárlási láz fokozására, ahogy a nyilvánosság elkapja a böngészési hibát.


Az ajándékadást az idő kezdete óta elválaszthatatlanul kötik össze az ünnepekkel. Valójában a szezonspecifikus marketingstratégiák végrehajtása az egyik legmegbízhatóbb módszer az értékesítés növelésére az e-áruházban.

Azonban már nem elegendő egyszerűen kedvezményeket vagy termékeket ajánlani. Figyelembe véve az e-kereskedelem bővülésének ütemét, néhány erős kártya kell a kezedben, hogy benyomást keltsen az ünnepi rohanás előtt.

Ennek egyik módja az, ha a webhelyet kifejezetten az ajándékozási szempontból metszi, ahelyett, hogy termékeinek csak az ajándékértékét reklámozza. Zavaros? Hadd magyarázzam.

Ajándékok eladása vs. termékek eladása

Az egyik szignifikáns különbség a gif-vásárlás és a hagyományos vásárlás között az, hogy az emberek gyakran olyan termékeket keresnek, amelyek hozzáadott, értelmes érzékkel bírnak. Lehetnek apa napi bögrék, személyre szabott szajkó, ünnepi szett stb.

Az ajándékok eladása ahelyett, hogy egyszerűen eladná a termékeket, azzal jár, hogy egy vásárló helyett két vásárlót hoz az üzletbe.

Az első a tehetséges, aki böngészi az e-áruházat és megtalálja a tökéletes ajándékot. A második az a ajándék, aki megkapja az ajándékot, kitört az elgondolkodás és felkeresi az e-áruházát, hogy megnézze az egyéb érdekes ajándékokat, amelyeket viszont adhat. Beszélj a láncreakcióról!

Tehát, most, hogy megállapítottuk annak fontosságát, hogy marketing erőfeszítéseit az ajándékok eladása helyett a termékek helyett irányítsa, nézzük meg, hogyan készítheti el az e-kereskedelmi áruház ajándék-szezonját!

Az online áruház ajándékának készítése

Sokféle módon előkészítheti online áruházát az elkövetkező évre, de itt van néhány kulcsfontosságú tipp az ajándéktárgyak vásárlóinak kezdéséhez..

1. Tervezze meg az ünnepi promóciókat és eseményeket

Naptár tervezése

Először húzza ki a naptárát, és vegye figyelembe a közelgő ünnepeket, amelyeket meg szeretne célozni. Ez nyilvánvalónak tűnhet, de kulcsszerepet játszik a nagy marketingesemények tervezésében, valamint a készletszükséglet előrejelzésében. Gondoljon arra, hogy mely ünnepekre van értelme az üzletnek, hogy kifejezetten ajándékokat hozzon létre, amelyek központja legyen.

Például a Valentin nap valószínűleg egy olyan nap, amelyet nem akarsz hiányozni. Másrészt, kivéve, ha sörgyár vagy üzlet, amely ír termékeket importál, akkor nagy esély van arra, hogy a Szent Patrik napja kihagyható. Megkapod az ötletet.

2. Az ajándékokat integrálja a navigációba a webhelyen

Az ajándékok értékesítésének egyik alapvető szabálya, hogy megkönnyítse azokat a közönség számára. Lehet, hogy a legjobb ötletek vannak a világ legnagyobb ajándékairól, de ha azokat a webhely sarkában rejtik el, senki sem fogja megtalálni őket.

1800 virág ajándékok

1800 virág a főmenüben történő navigációban az aktuális ajándékozási szezonokat tartalmazza.

Vedd el a nagy ajándékozási oldalakat, például az 1800 virágot, és tartsd ajándékokat elöl és középen. Ha hozzáadja a jelenlegi ajándékozási promócióit a menübe, ahol elérhetőek, megkönnyíti a vásárlók számára, hogy gyorsan megtalálják, amit keresnek, és megvásárolják. Egyszerűen hozzon létre ajándékkategóriákat, és vegye fel őket a főmenübe.

SearchWP Összetett keresés

A keresés még felhasználóbarátabbá tétele érdekében az ajándékokat konkrét kategóriákba is sorolhatja, például címzett, esemény, életkor, márka, árkategória, ajánlatok stb. Alapján. A webhely felvételének nagyszerű módja a SearchWP fejlett WordPress keresési plugin. A SearchWP automatikusan támogatja a speciális, sokoldalú keresést taxonómiákon keresztül (például kategóriák, címkék és még termékjellemzők). A WooCommerce termékek létrehozásakor ne felejtsen el hozzáadni a vonatkozó termékjellemzőket (szín, márka, összetevők stb.) És címkéket (életkor ez jó ajándék, általános érdekű stb.).

3. Állítsa be a dedikált ajándéklapokat

Ha Ön nem az a fajta ember, aki egy öntapadós zászlót szeretne látni, amely megjelenik az Ön ajándékát reklámozó honlapján, akkor mindig választhat a finomabb, de ugyanolyan hatékony módszerekkel, ha elkészíti a különálló Ajándéklapokat. Ezek alkalmanként rögzíthetők az Ön webhelyén, és a vásárlók egész évben elérhetők.

Dean és Deluca ajándékozás

Dean & Deluca állandó „Ajándék” oldallal rendelkezik.

A fent tárgyalt kategóriák itt is alkalmazhatók. Ezenkívül fontolóra veheti egy külön oldal létrehozását a szezonális ajánlatokhoz a termékcsomagokban, különféle alkalmakra szolgáló ajándékcsomagokkal..

4. Népszerűsítse a személyre szabott kötegeket

Az ajándékok vásárlásának megkönnyítésének egyik módja a létrehozás ajándékcsomagok előre meghatározott személyek számára. Vedheti a jelenlegi tendenciákat és a piacon megjelenő népszerű termékeket, és hozzáadhatja azokat a köteghez, így vonzóvá teszi. Ezen felül a személyre szabott érintés – attól függően, hogy kinek adják az ajándékot – messze megmutatja az üzlet megkötését.

Emlékszel a megrendelésre kész „Ajándékdoboz anyának” -ra, amelyet megnéztek az Anyák napja alkalmából? Ez az ötlet ugyanazon a vonalon halad. A gyors vásárlók számára nincs semmi jobb, mint egy köteg, amelyet könnyen és gyorsan meg lehet rendelni, és amely gyakorlatilag mindent tartalmaz, amit keres.

Végezhet néhány piaci felmérést, hogy világosabb képet kapjon az általános preferenciákról és a megfizethetőségről, mielőtt személyre szabott kötegeket készít életkor vagy eset szerint. Ne felejtse el jelentős választási lehetőséget biztosítani az ügyfelek számára, és szó szerint látni fogja, hogy az ajándékok repülnek a virtuális polcokon.!

Bónusz: Egyéni csomagok

Választható csomagváltozatot kínálhat

Ugyanezen vonal mentén teljes szabadságot kínálhat az ügyfeleknek a saját készítésükben, személyre szabott ajándékcsomag. A WisdmLab Egyedi termékek dobozaival különféle méretű ajándékdobozokat, választható termékkészletet, meghatározott árkategóriát kínálhat, és pihenhet, hogy az ügyfelek megtervezhessék individualista csomagjaikat. Használhat általában meggyőző intézkedéseket, mint például a nagyobb doboz, annál jobb az árengedmény, vagy ellenállhatatlan ösztönzőt kínálhat az eladások növelésére..

Egy másik ötlet az, hogy bekerüljön a vásárló gondolkodásmódjába, és ennek megfelelően döntsön árképzési stratégiájáról. A vásárló egy csomó illatos gyertyát vagy egy komplett aromakészletet keres? Az előbbi kevesebb opcióval rendelkezik, de átalánykedvezményt kap, míg az utóbbi több lehetőséget kap, de termékenként kedvezményeket kap. Kísérletezzen a népszerű termékekkel, és módosítsa ennek megfelelően a választott lehetőségeket.

5. Készítsen ajándékkártyákat

YITH WooCommerce ajándékkártyák plugin

Elkerülhetetlenül van életünkben valaki, akit nehéz vásárolni. Ezért találták ki ajándékkártyákat. Az ajándékkártyákat trükkös lehet hozzáadni az áruházához, de ingyen YITH ajándék kártya A WooCommerce kiegészítő ez szellő. Ez az ingyenes bővítmény új terméktípust ad a WooCommerce áruházához, így különböző összegekhez kártyákat készíthet. Amikor az ügyfél ajándékkártyát rendel, lehetősége van arra, hogy a címzett e-mail címét felvegye a gyors kézbesítéshez. Az ajándék összegét ezután egy kuponkóddal alkalmazzák a pénztárnál.

6. Ajándékcsomagolást kínáljon a pénztárnál

Ajándékcsomagolás-kiegészítő

Az egyik legjobb ajándék-eladás, amelyet adhat hozzá üzletéhez, az ajándékcsomagolás. Próbálja ki az ingyen WooCommerce Ajándékcsomagoló plugin – egyszerű lehetőségeket kínál a típust és az ajándéküzeneteket csomagolva a pénztárnál. Ez egy egyszerű módja annak, hogy személyes kapcsolatot adjunk hozzá, és bármilyen vásárlást ajándékba alakítsunk.

7. Hozzon létre egy hírlevelet a különleges ajánlatokhoz

Végül – hozzon létre egy hírlevelet! A hírlevél nagyszerű módja annak, hogy egész évben kapcsolatba léphessen a múltbeli ügyfelekkel, új ajándékokat osszon meg, értesítse őket ünnepi akciókról, vagy akár személyre szabott ajánlatokat küldjön a múltbeli vásárlások alapján.

WooCommerce MailChimp kiterjesztés

Nagyon szeretjük a MailChimp-t (amely INGYENES hírlevelekhez, akár 2000 előfizetőig), mert könnyen kezelhető, és rengeteg ingyenes integrációs lehetőség van, például WooCommerce MailChimp hírlevelet adhat hozzá üzletéhez. Ez a bővítmény különösen előfizetési lehetőségeket ad hozzá megrendelés után. Ezután létrehozhat üdvözlő e-maileket vagy teljes e-mail csepegtető kampányt.

Elválasztó gondolatok

Számos módja van az online áruház előkészítésének az évre, de remélhetőleg ezek a tippek segítenek felkészülni az ajándékozásra. Könnyen megtalálható ajándékoldalak, csomagok, ajándékcsomagolás és sok más, kipróbált és bevált stratégia az ajándékozási piac megcélzására.

Mit gondol a stratégiáinkról, amelyek révén az e-boltok ajándék szezonra készen állnak? Van néhány tipp, amelyet meg szeretne osztani? Nyugodtan dobj meg egy megjegyzést alább!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map