Tippek a webhely WordPress funkcionalitásának javításához

Tippek a webhely WordPress funkcionalitásának javításához

A téma telepítése a WordPress-alapú webhelyre vagy egyszerűen online elindítása a megfelelő optimalizálás nélkül nem elegendő a WordPress funkcionalitásának optimalizálásához és valóban használhatóvá tételéhez. Az internetes közönség nagyon válogatós és igényes lett.


Keresnek a sebességre optimalizált, funkcionális, ám jó megjelenésű online erőforrásokat, amelyek minden információt és funkciót tartalmaznak. Használható és működőképes WordPress webhely felépítésekor ügyeljen a következő 10 fő tippre.

1. Válassza ki a legjobb hostot

Itt kezdődik a történet. A hatékony és megbízható tárhely hatalmas meghatározója a WordPress jobb működésének. Rengeteg lehetőség közül választhat. Néhányuk olcsóbb, mint mások, különféle szolgáltatáskészleteket tartalmaznak az árképzési tervekben. Vessen egy pillantást a következő ellenőrző listára annak érdekében, hogy kiválaszthassa a webhely követelményeinek legjobban megfelelő gazdagépet.

 • A legjobb tárhely típus kiválasztásakor vegye figyelembe a projekt költségvetését és az adatmennyiséget, amelyet meg kell osztania a webhelyén. Noha sok fejlesztőnek nem tetszik a megosztott tárhely, mivel a helyet meg kell osztania más webhelyekkel, ez a tökéletes választás azoknak a kisebb webes projekteknek a számára, amelyeknek nincs folyamatos jövedelme. Ez nagyszerű kiindulási pont lehet azon webhelyek számára, amelyek csak új közönséget próbálnak elérni.
 • Sebezhetőség. Fontos, hogy olyan hostot válasszunk, amely rendszeres és biztonságos biztonsági másolatot nyújt. A WordPress webhelyek érzékenyek a hackelésre. Tehát annak érdekében, hogy biztonságban érezze magát, hogy a webhelyén található összes értékes információ védett és biztonságos, válassza ki a rendszeres biztonsági másolatot tartalmazó hostolási tervet.
 • Gyors oldalbetöltés. Válassza ki a tárolási tervet, amely tartalmazza a gyorsítótárazási rendszert és a nagy oldalbetöltési sebességeket. Ha nem akarja, hogy ügyfelei elmenjenek a versenytársak webhelyeire, ne várja meg, hogy 2 másodpercnél tovább várjanak, amíg a weboldal betöltődik.

2. Telepítse a beépülő modulokat szelektíven

Valójában nincs nehézsége, amikor a legoptimálisabb megoldást keresi a WordPress speciális funkcióinak a webhelyéhez történő hozzáadására. Több ezer ingyenes plugin van, és ugyanolyan sok prémium közül lehet választani minden célra. Sőt, sok prémium WordPress oldalsablonok olyan kiterjesztésekkel vannak ellátva, amelyek megfelelnek a meghatározott céloknak. Ez lehet például online foglalási űrlap, csúszka, WordPress kapcsolatfelvételi űrlap, LMS, WordPress áruházkereső, stb..

Annak ellenére, hogy nagyon sok fantasztikus bővítmény van, legyen szelektív. Csak a szükséges beépülő modulokat telepítse, és ha lehetséges, próbálja meg összevonni a szolgáltatásokat egy beépülő modulban. A sok plugin nem mindig rossz, de növeli az erőfeszítéseket, amelyeket a frissítések tesztelésekor kell tennie..

3. Használjon érzékeny mintákat

Tartalomkezelő rendszerként a WordPress nem egy mobilbarát megoldás. Annak érdekében, hogy minden képernyőméreten tökéletesen nézze ki és érzi magát, telepítenie kell néhány harmadik féltől származó bővítményt a webhely irányítópultjába. Szerencsére rengeteg érzékeny WordPress-téma közül lehet választani, mind ingyenes, mind prémium kategóriában.

Érzékeny WordPress témák a WordPress funkcionalitáshoz - Monstroid

Az internetes közösség egyre inkább a kézi eszközök használatára való áttérésével elengedhetetlen, hogy minden webhely mobilbarát legyen. Sőt, a mobil első tervek egyre hasznosabbá válnak, különösen a WordPress funkciók szempontjából. Ezeket használva biztos lehet abban, hogy a weboldalon található minden információ megfelelő módon jelenik meg, és nem zavarja az oldalt.

4. A közösségi média integrációja

Alig talál olyan embert, aki nem rendelkezik fiókkal a népszerű közösségi médiahálózatok egyikében sem. A WordPress webhelyét a közösségi média lehetőségeivel integrálva jobban használhatóvá válik a közönség számára. Sőt, növekszik annak esélye, hogy egyre több ember veszi igénybe a márkáját.

 • A közösségi megosztási lehetőségek lehetővé teszik az ügyfelek számára, hogy egyetlen kattintással megosszák a kívánt adat adatait.
 • A közösségi média kütyü közvetlenül a webhelye oldalain jeleníti meg a legújabb kiadványokat.
 • A társadalmi bejelentkezés funkciónak köszönhetően nincs szükség kitölteni a regisztrációs űrlapokat.

A WordPress funkcionalitás társadalmi integrációja

Számos témában van legalább az alapvető közösségi médiaintegráció a kütyü vagy a fejléc / lábléc modul révén. De nagyon könnyű hozzátenni saját magának egy szociális média WordPress pluginjával. Miután megtalálta az Ön számára működő bővítményt, használja a blogunkon szereplő tippeket jelenlétének növeléséhez:

 • A közösségi média marketing alapjai a WordPress webhelyéhez
 • A közösségi média elemzésének figyelése a WordPress segítségével
 • A közösségi média növelésének követése a WordPress-webhelyről

5. Használjon HTML5 animációt

Tíz év telt el a hivatalos bejelentés óta Flash halála. A mai weben számos ok miatt jobb webhelyét HTML5 animációval javítani. Először is, a keresőmotorok nem látják a webhely Flash-alapú elemeit.

Milyen gyakran frissíti a Flash lejátszót? Nem emlékszik vissza utoljára, amikor csinálta? Ugyanez a helyzet a legtöbb webes felhasználóval. Legtöbbünk az elavult Flash-lejátszókat használja, amelyek nem támogatják a Flash-animációs effektusokat, amelyekkel webhelyét továbbfejlesztették. Ezenkívül a HTML5 animáció mobilbarát, amely növeli annak esélyét, hogy webhelye interaktívabbá váljon.

6. Tegye egyszerűvé és nyilvánvalóvá a navigációt

Az első alkalommal a webhely látogatói számára könnyűnek kell lennie, hogy néhány másodperc alatt megtalálják a szükséges információkat. Az intuitív és felismerhető navigációs minták javítják a felhasználók böngészési élményét, ezáltal webes erőforrásainak felhasználóbarátnak tűnve.

Ne újratelepítse a kereket, amikor olyan webhely navigációs elemekre gondol, amelyeknek jelen kell lenniük a webhelyen. Mindig jó ötlet a navigációs panelt az oldal tetejére helyezni. Pontosan itt a felhasználók számítanak rá. Ezenkívül adjon hozzá Ajax-alapú keresőmezőt a webhely fő navigációs panele mellett. Javítsa webhelyét az oldalsávban található kategóriák, az archívumok és a zsemlemorzsa listáján.

7. Egyszerű és tiszta kialakítás

A WordPress-webhely felépítésekor vagy felújításakor tartsa szem előtt egy egyszerű szabályt – a webhely látogatói az WordPress funkcióit az űrlapon felül keressék. Tehát, amikor webhelyének tervezésén dolgozik, kérdezze meg önmagától egy egyszerű kérdést – „Vajon az ilyen formatervezés megzavarja-e a látogatómat?” Ha habozik válaszolni erre a kérdésre, akkor jobb lehet, ha más stratégiát választ.

Egyszerű, elegáns WordPress Design

Az emberek szeretik a kiszámítható terveket. Szeretnek bizonyos elemeket bizonyos helyeken látni. Ha ez nem történik meg, akkor frusztráltak és összezavarodnak, ami miatt el kell hagyniuk a versenytársak webhelyeit.

8. Használjon CDN-t

CDN használatával győződjön meg arról, hogy webhelyének sebessége megegyezik a versenytársak versenytársaival. Ez kulcsfontosságú része a WordPress felgyorsításának, és mivel oly sok ingyenes CDN-szolgáltatást lehet választani, nincs oka arra, hogy ne próbálja ki.

A CDN egy tartalomszolgáltató hálózat, amely általában a világ minden táján található, és amely statikus webhelytartalmát (például képeket vagy CSS-t) gyorsabban továbbítja az olvasók számára, mint amit a saját webszervere képes. Bővebben olvashat a CDN előnyeiről, de általában jó ötlet minden webhely számára (WordPress vagy sem). Valójában – használjuk CloudFlare itt a WPExplorernél, és ez nagyszerűen működött nekünk.

9. Fókuszban a SEO

WordPress funkcionalitás: SEO

Kérjük, ne hagyja figyelmen kívül a SEO-t. Valóban olyan fontos, mint azt mondják az emberek. A keresőmotor optimalizálása sok időt és erőfeszítést igényel a mester használatához, de rengeteg plugin, útmutató és tipp található online az induláshoz. Íme néhány a kedvenceink közül:

 • Hogyan lehet használni a Yoast SEO-t a keresőmotorok rangsorának megerősítésére
 • Alapvető WordPress SEO stratégiák a rangsor javításához
 • A legnépszerűbb WordPress SEO tippek az új vállalkozások számára
 • 10 WordPress SEO tipp a webhely forgalmának növeléséhez
 • Video SEO tippek a lehető legtöbbet hozhatja ki WordPress videóiból
 • Még többet a SEO blogunkon

10. Ne felejtsd el frissíteni

Végül – ne felejtse el naprakészen tartani a WordPress telepítését, a témát és a pluginokat! Nem csak a WordPress fontos WordPress biztonsági tippeinek frissítése, hanem biztosítja a rendelkezésre álló legújabb hibajavításokat és új funkciókat is (ami hosszú utat jelent a WordPress funkcionalitásának fejlesztése felé).

Záró gondolatok a WordPress funkcionalitásáról

A WordPress egy hatékony tartalomkezelő rendszer, amelyet a kortárs interneten elérhető webhelyek több mint 30% -a használ. A növekvő WordPress közösség több eszközt és hasznos ajánlást kínál webhelyének funkcionálisabbá és használhatóbbá tételéhez. Reméljük, hogy az ebben a bejegyzésben megvitatott tippek segítenek webhelyének megfelelő optimalizálásában és a felhasználói elkötelezettség növelésében.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map