Testreszabhatja a WordPress témát ezekkel a hasznos eszközökkel

Eszközök a WordPress téma testreszabásához

Négy másodperc van – az a pontos idő, amire hosszú távú első benyomást kell generálnia web-látogatói számára -, hogy megválaszolja ezt a következő kérdést. Mit tenne meg különböztetni az online üzleti vállalkozást a számtalan más vállalkozástól? Jelölje meg a tockot… három, kettő, egy. Az idő lejárt.


Valószínűleg ezekkel jött fel többek között a következő válaszokkal:

 • Van a legfélelmetesebb termékek
 • Mesélj egy nagyszerű személyes történetet, miért csinálod, mit csinálsz
 • Hozz létre félelmetes online jelenlétét
 • Beszéljen valakivel a Final Famous, Inc.-nél, amely egy teljesen fiktív cég

Fikció félre, készítsünk biztonsági másolatot listánk harmadik számú pontjára; félelmetes online jelenlét kiépítése. Könnyebben mondani, mint megtenni, egy olyan online jelenlét felépítése, amely lehetővé teszi, hogy kiemelkedjen a tömegből, néhány tényezőt von magába, amelyek összekapcsolódnak a nagyszerű weboldallal..

Nagyszerű webhely, amit mondasz? Úgy van; webhelye többek között az online üzleti vállalkozás arca – az egyetlen esélye, hogy nagyszerű első benyomást keltjen kilátásaira. A mai bejegyzésben 20 eszközt tárunk fel, amelyek segítségével testreszabhatja a WordPress témát az üzleti igényeinek és a vonóhálós ügyfelek csalogatásával. Az eszközök felsorolása elõtt azonban itt van néhány igazság a WordPress téma testreszabásáról, amelyeket szem előtt kell tartania a témák módosításakor..

A WordPress témák testreszabása

Ha még soha nem testreszabta a WordPress témát, akkor azt gondolhatja, hogy olyan bonyolult folyamat, amelyhez rakétatudós elméjét és az idegsebész rugalmasságát igényli. Semmi sem lehet távolabb az igazságtól. A WordPress megjelenésének és működésének megváltoztatása könnyebb, mint valaha, a prémium WordPress témák széles választékának köszönhetően, amelyekhez a fejlett témabeállítások tartoznak. És sok téma, például a Total, tartalmaz oldalépítőket és beépített testreszabási lehetőségeket, így kód nélkül is létrehozhat egy ilyen weboldalt..

Ennek ellenére, még ha rengeteg opció áll rendelkezésére, egyes funkciók és stílusok egyszerűen nem épülnek be, vagyis manuálisan kell őket hozzáadni. De ha kicsi idővel vagy tapasztalattal rendelkezik arra, hogy kézi kódot írjon, akkor az nem érzi a legjobban az érzelmeket, tehát mi a pontja a WordPress témák testreszabása szempontjából??

A tökéletes WordPress-téma keresésekor elindulhat prémium (például összesen) témához, ingyenes témához vagy témához, az üzleti igényeitől és a személyes preferenciáitól függően. Egy ingyenes témával nem engedi le hitelkártyáját, de a szolgáltatások és a lehetőségek elégtelensége arra készteti Önt, hogy van. Persze, hogy bármilyen funkcióhoz beépülő modulokat beszerezhet a nap alatt, de mindannyian tudjuk, hogyan történik ez.

A prémium WordPress témákkal megszerezheti a szolgáltatásokat, a megjelenést, a frissítéseket és a fantasztikus támogatást áron. Elegendő mondani, hogy a választott prémium témája nem biztos, hogy rendelkezik minden szükséges funkcióval és opcióval, hogy visszatérjen a négyzet alakúhoz. A kereskedelmi témakeret rugalmasságot, a legjobb webes szabványokat, tiszta kódot, támogatást stb. Kínál, de ha nem tudja, mit csinál, vagy legalábbis mi a gyerek témája, akkor elakad és nem fog sokat elérni a téma testreszabása vagy akár fejlesztése területén is.

Elég meglepő, hogy a WordPress téma testreszabásának legjobb módja egy gyermek téma használata. A múltban itt foglalkoztunk a WordPress gyermek témáival, így nem fogok belemenni a részletekbe, de soha nem szabad közvetlenül testre szabnia a téma fájljait, hogy elkerüljék a változtatások elvesztését minden egyes alkalommal, amikor a témát frissítik. Ehelyett egy gyermek témát kell használnia. A gyermek témák lehetővé teszik álmainak webhelyének felépítését a szülő témája alapján anélkül, hogy fennállna annak kockázata, hogy a frissítés során elveszíti testreszabását.

A gyermektamat stíluslapfájlja (style.css) segítségével néhány sornyi kóddal megváltoztathatja az egész webhely megjelenését. A PHP fájlokkal, a function.php néven, funkciókat adhat hozzá, vagy szerkesztheti a webhelyet. Mehet egy lépéssel tovább, és létrehozhat sablonfájlokat gyermeke témájához, amely abszolút ellenőrzést ad a téma tervezése és felépítése felett.

Miután a gyermek témája a helyén van, a kívánt témát bármikor megfordíthatja, és kitalálhatja, hogy a CSS-et bizonyos mértékben közvetlenül a WordPress rendszergazda irányítópultján szerkesztheti. Az így végrehajtható változtatások azonban korlátozottak, ezért további eszközökre van szükség.

Eszközök a WordPress téma testreszabásához

Az ebben a szakaszban lefedett eszközök a kódszerkesztőktől, az FTP kliensektől, a kódfelügyeletektől, a képalkotás manipulátorokig terjednek, és valószínűleg minden másig, ami a webfejlesztők, webtervezők és tech-hozzáértésű weboldaltulajdonosok rendelkezésére áll. Ha tökéletes kezdő vagy, találsz néhány drágakövet is, de az a legjobb, ha a HTML, CSS és PHP ismereteit átmásolja – a WordPress cuccokból készül. Mindemellett az alábbiakban felsoroljuk azokat az eszközöket, amelyek a WordPress témájának gyümölcsözött testreszabásához szükségesek.

TemplateToaster

TemplateToaster

Az egyik legegyszerűbb lehetőség egy egyedi témát létrehozó eszköz, például a TemplateToaster téma készítő. szoftver. A számítógépre telepítésekor mindent megtehet, amire szüksége lehet a saját témájának megtervezéséhez.

Használja a beépített drag and drop vizuális építőt saját sablonjának létrehozásához. Rengeteg lehetőség van az oszlopok, fejlécek, egyedi menük, galériák, widget-területek és még sok más számára. Mindegyik kódolás nélkül szükséges. Még tartalmat is hozzáadhat, miközben elrendezi az elrendezést, hogy később időt spóroljon meg, amikor a témát feltölti az élő webhelyre. Ezenkívül minden teljesen reagál (tehát nem kell aggódnia, hogy a webhely kialakítását a különböző eszközökhöz igazítja), valamint az RTL és a többnyelvű kész. És ha készen áll az egyedi téma létrehozására a TemplateToaster segítségével, akkor csak annyit kell tennie, hogy exportálja!

Chrome fejlesztői eszközök

Telepítette a WordPress témát, és készen áll a használatra, de hogyan tudja pontosan, melyik elemet testreszabja? Ha a témát az elejére nézi, akkor nem tudja megmondani, melyik elem melyik. A háttér nem jobb, de köszönhetően Chrome fejlesztői eszközök, megtekintheti a téma struktúrájának és a CSS változásainak előnézetét, így a kódolás előtt láthatja, hogyan néznek ki ezek. Vizuálisan megvizsgálhat minden elemet egy point and click megközelítéssel, amely megkönnyíti a munkát. A Google Chrome-ban megnyithatja a Fejlesztői eszközöket, ha jobb egérgombbal kattint a webhelyére, és kiválasztja az „Ellenőrizze az elemet” lehetőséget..

Jegyzettömb++

A WordPress téma testreszabása magában foglalja (vagy magában foglalja) sok kód írását. Ehhez szükség van egy hatékony szövegszerkesztőre, amely lehetővé teszi, hogy a dolgok tetején maradjon. Jegyzettömb++ a legjobb választás, mivel könnyen kezelhető, nagyszerűen néz ki, és rengeteg fantasztikus funkcióval rendelkezik, amelyek nagyon szórakoztatóvá teszik a kódírásot.

Fenséges szöveg

A Notepad ++ operációs rendszer Windows operációs rendszerrel működik, de ha egy egyedülálló szövegszerkesztőre van szüksége a Mac számítógépéhez, Fenséges szöveg nagyszerű választás (ezt használjuk itt a WPExplorer alkalmazásban, amikor minden témát kódolunk). Megfigyelés-mentes üzemmóddal, megosztott szerkesztési támogatással és bármilyen testreszabásával lehetővé teszi a projektek közötti azonnali váltást.

Helyi szerver (WAMP, XAMPP, MAMP, LAMP)

A WordPress témák testreszabásához (vagy fejlesztéséhez) a legjobb és legegyszerűbb környezet a helyi szerver. Ez kiküszöböli a bejelentkezés és az élő kiszolgálóra történő feltöltés folyamatát, így időt és energiát takarít meg. Ez azt is jelenti, hogy teljes ellenőrzést gyakorol a szerver felett, hogy testreszabhassa azt a változó igényeitől függően. Nem kell vásárolnia tárhelyet vagy regisztrálnia domaineket / létrehoznia altartományokat a témák testreszabásához vagy fejlesztéséhez, ami nagyszerű pénztárca számára. Nincsenek leállások vagy használati korlátozások, valamint az összes többi dolog, amelyet utálsz a jelenlegi WordPress-gazdagépen.

Saját helyi kiszolgáló létrehozásához olyan programokra van szüksége, mint például a WAMP és az XAMPP Windowshoz, a MAMP a Mac OS X-hez vagy a LAMP Linuxhoz. A WAMP-t használom, és eddig fantasztikus volt. Szeretne megtanulni a WordPress telepítését? Nézze meg útmutatóunkat!

Adobe Photoshop

Várj, nem vagyok grafikus. Csak a WordPress témámat szeretném testreszabni. Meg tudod mondani, miért van szükségem? Adobe Photoshop? Íme egy szép kis idézet az Ön örömére:

A [Photoshop] a defacto szabványos szoftver a képek kezelésére. Logók szerkesztésére, a háttér színátmenetek színének megváltoztatására és a weboldalon található szinte bármilyen kép elem hozzáigazítására. – Chris Cree, webes hozzáértő marketing.

Most látja, miért van szüksége az Adobe Photoshopra a WordPress témáinak testreszabásához? Olyan sok más dolgot lehet elvégezni a Photoshop segítségével, beleértve a maketek létrehozását, a webes színek kiválasztását, a képek mentését az interneten stb. A Photoshop havonta körülbelül 20 dollárt fizet, ami egy kicsit drága a világomban, de megéri.

ZSINÓR

Ha csak most kezdődik, és szűk költségvetéssel rendelkezik, akkor havonta 20 dollárt kell kiosztania a Photoshop számára, amit valószínűleg nem akar megtenni. belép ZSINÓR és a napod és évi 240 USD megtakarításra kerül. Noha a telepítés kihívást jelent, a GIMP méltó alternatíva az Adobe Photoshop számára.

GenerateWP

A témák testreszabásának megkezdésekor kódrészletekre lesz szükség különféle összetevőkre, például taxonómiákra, oldalsávokra, egyéni üzenettípusokra, menükre, rövid kódokra és eszköztárakra, csak néhány említésére. Miközben dönthet úgy, hogy órákat tölt a végén googling a kódokat, GenerateWP kínálja a projekt legegyszerűbb és leggyorsabb módszerét a projekt egyedi kódjának létrehozásához a legújabb WordPress API és kódolási szabványok segítségével. Generáljon bármilyen kívánt kódot egy kattintással.

WhatFont

A téma apró részleteinek (például betűtípusok) megváltoztatása nagy hatással lehet a kialakításra és a felhasználói élményre. A WordPress-webhelyhez tartozó tökéletes betűtípus kiválasztása azonban kihívást jelenthet, ha a több ezer betűtípust odakinnézi. Ne aggódjon, bár a WhatFont eszköz segítségével könnyen megismerheti bármely weboldalon használt betűkészleteket. Csak telepítse a WhatFont böngésző kiterjesztést, futtassa és vigye az egérmutatót minden szövegrészre. Egyszerű, mint 1, 2, 3.

CSSViewer

Az „Ellenőrizze az elemet” eszköz nagyszerűen működik, de ugyanolyan lenyűgöző, mint az CSSViewer? Ez egy hangos nem. Noha a CSS-t nem szerkesztheti vizuálisan (például az „Elem ellenőrzése” szakaszban), a CSSViewer egy egyszerű és intuitív CSS-megjelenítő, amely a WordPress témák testreszabását megkönnyíti. Csak annyit kell tennie, hogy telepíti a bővítményt, és vigye az elemeket az elemekre, hogy láthassa a CSS tulajdonságait.

Dummy tartalom

A legtöbb esetben, ha megvásárol egy WordPress témát, éppen ezt kapja meg – üres témavászon, tartalom nélkül. Még mindig testreszabhatja a színt és a butnot, de hamis tartalom nélkül kihívást jelent, hogy valami hibás-e. De honnan szerezhet nekem néhány fantasztikus tartalmat? Lefedtük a hátad; letöltheti a mintatartalmat a Témaegység-teszt a kódexben vagy WordPress Mintatartalom a WPCandy-n.

WPBakery (korábban Visual Composer)

A WPBakery készítője, amely a CodeCanyonban az írás idején egy trendszerű elem, egy rendkívül felhasználóbarát és érzékeny drag and drop oldal-készítő, amely látványos szerkesztőkkel rendelkezik, többek között az édes funkciók mellett. Egyszerűbben fogalmazva: a Visual Composer segítségével bármilyen elképzelhető WordPress oldalt elkészíthet. Úgy hangzik, mint a kívánt eszköz az Ön oldalán, amikor testreszabja a WordPress témát, igaz?

Az érzékeny kialakítással, több mint 45 tartalomelemmel, sablonnal, többnyelvű támogatással és más funkciók közötti könnyű használat mellett a Visual Composer pontosan az, amire szüksége van álmainak WordPress témájának felépítéséhez. Több mint 388 000 eladással rendelkezik, lenyűgöző vásárlói besorolása 4,65 / 5,00, és csak 64 dollárba kerül.

Téma tesztvezetés

A Theme Test Drive egy jó hírű plugin, amelyet Vladimir Prelovac, jó hírű fejlesztő készített, több mint 25 pluginnal az övé alatt. A beépülő modul nem csinál semmi fantasztikus funkciót – csak „biztonságosan próbálhat meg minden témát adminisztrátorként megtenni, míg a látogatók az alapértelmezett [témát] használják.”

Így van, a Theme Test Drive használatával két témát futtathat egyszerre a WordPress webhelyén. Az olvasók természetesen csak egyet fognak látni, amíg testreszabják a másikat. Bejelentkezve csak a testreszabott témát láthatja, így átlátható módon végezheti el a módosításokat anélkül, hogy a felhasználók észrevennék, hogy más témát futtat magadnak.

Válaszolok

Ahogy a WordPress témát új funkciókkal és stílusokkal testreszabja, meg szeretné tudni, hogyan néz ki és hogyan működik a testreszabott téma a különböző eszközökön. Ha nem tudja, mire kezdje, akkor válaszolok az Im Reagáló válaszra. Miután belépett az Am I Responsive webhelyre, csak adja hozzá az URL-t, és kattintson a GO! gombot, és ennyi.

További megfelelő alternatívák a következők: Érzékeny tervezés-ellenőrző, vagy a Mobile Responsive Design Testing a StudioPress segítségével. Nem akarja, hogy az egyedi elemek átfedjék egymást vagy kiesjenek a sorból, amikor megváltoztatja a képernyő szélességét?

WordPress Theme Customizer

Ennek az eszköznek elsőnek kellett volna lennie ebben a listában, de hé, aki egyébként számít. Bolyhos félre, WordPress Theme Customizer egy könnyen használható WordPress eszköz, amely lehetővé teszi bármely téma testreszabását egy élő előnézetben. A témában elérhető lehetőségektől függően testreszabhatja a fejléctől a menükig, a színektől a kütyüig, és még sok minden mást. A WordPress Theme Customizer használatához keresse meg a Megjelenés Testreszab a WordPress irányítópultján.

CSS Hero

Ez egy mindent az egyben webes tervező eszköz, amely segít a WordPress téma egyszerű testreszabásában. Csak mutatjon, és kattintson a margók, a párnák, a színek, a háttér, a betűtípusok szerkesztéséhez és a vizuális effektusok, például árnyékok és lebegés hozzáadásához. A CSSHero.org oldalán ez az eszköz „… a végleges WordPress plugin, amely a témák minden tulajdonságát könnyedén testreszabhatja egy egyszerű és intuitív point and click felülettel.”

Evernote

Függetlenül attól, hogy testreszabja a saját vagy az ügyfél témáját, szüksége van egy eszközre a jegyzetek levételéhez és az előrehaladás nyomon követéséhez. Dönthet úgy, hogy öreg iskolába jár, és jegyzeteket írhat papírra, amelyet később el fog veszíteni, vagy ugrálhat a Evernote sávszélességet, és tartsa megjegyzéseit rendszeresen és szinkronizálva az eszközök között. A választás a tiéd. A legjobb rész? Az Evernote ingyenes!

FileZilla

A WordPress téma testreszabása alatt és után fájlokat kell feltöltenie a webszerverre. Használhatja a tárhely-fiókhoz mellékelt File Manager funkciót, vagy veheti igénybe FileZilla, sok felhasználó számára az FTP kliens. Ingyenes, többek között a Windows és a Mac OS X kompatibilis.

FireFTP

Ez egy nagyszerű böngésző-kiterjesztés a WordPress szerelmeseinek, különös tekintettel a Firefoxra. A FireFTP jól játszik a Firefox-szal, így fájlokat feltölthet / tölthet le közvetlenül a kedvenc böngészőjéből anélkül, hogy önálló FTP-klienst kellene letöltenie. Ráadásul a FireFTP ingyenes, a hirdetések szerint működik, és a számok alapján elég népszerű eszköz. Valójában ez a legjobb webes FTP eszköz!

Alaptábor

Ha testre szabja a témákat a megélhetéshez, akkor nyilvánvalóan projektek futnak fejről fejre. Ha nem tudja nyomon követni a munkáját, a dolgok végül széthúzódnak, amit biztosan nem akar. Alaptábor havonta 25–150 dollárba kerül, és a legjobb eszköz a „feladatok kiosztására, a határidők ellenőrzésére, a projektekben való együttműködésre, a fájlok megosztására és a megbeszélésekre”. Az Basecamp egy 60 napos ingyenes próbaverziót kínál, ezért ne félj, hogy tesztelje – ez nem fogja kérni a hitelkártyáját.

activeCollab

Ha a Basecamp nem az Ön ízlése szerint, activeCollab lenyűgöző alternatíva. Széles fantasztikus funkcióval és havonta mindössze 25 dollárral kezdve az ActiveCollab minden eszközt kínál a projektek tetején maradásához, nem csak a téma testreszabásához..

Rajtad a sor…

Ha még nem kezdte el testreszabni a WordPress témákat, akkor ez különösen könnyű, különösen akkor, ha több mint 20 fantasztikus eszközünk van a munka megkönnyítéséhez és szórakoztatásához. Ha nem szívesen kódol, akkor a testreszabáshoz azt javasoljuk, hogy olyan funkciókban gazdag témát használjon, mint a Total. Ha testreszabja a WordPress témákat, mely egyéb eszközöket használ? Ha tetszett ez a bejegyzés, kérjük ossza meg velünk is gondolatait, mindig várjuk visszajelzését. Ad astra.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map