Témaüzletek vagy Themeforest: Hol kell vásárolni a WordPress témákat?

Tehát új WordPress témát keres. Valószínűleg csalódott a piacon lévő nagyszámú webhely és a választható témák zavaró tömbje. Hol kezdjem??


Pihenjen egyszerűen, mert kemény munkát végeztünk annak érdekében, hogy szűkítsük a választásainkat, hogy segítsünk neked oktatott döntést hozni a WordPress téma vásárlásának helyéről. Számos tényező játszik itt szerepet, és mindegyikén átvezetjük Önt.

Aggódik amiatt, hogy melyik piactéren vagy témaboltban van a legjobb ügyfélszolgálat? Hol vannak a legjobb árak? Melyek az iparág-specifikus témákra szakosodott webhelyek? Mindezeket és még sok másat fedezünk a WordPress legnépszerűbb piacain és tematikus üzletein keresztüli utazásunkkal. Menjünk!

Téma Marketplaces és Themeforest

Az olyan témapiacok, mint például az Envato témájú Themeforest, lehetőséget adnak a témafejlesztőknek arra, hogy áruikat online értékesítsék. A Téma-erdőben elérhető több mint 20 000 témával minden termékhez, webhely-formátumhoz és stílushoz termékcsaládot talál.

A világos oldalán az Envato minõséggel ellenõrzi az egyes témákat. Azt mondják, hogy a jövőbeli frissítéseket tartalmaz-e a vételár, és hogy a téma szerző aktívan támogatja-e a témát az interneten (nagyon fontos a kezdő és a WordPress középhaladó felhasználók számára!). Várják, hogy a magasabb árú témák lényegesen jobb támogatást tartalmazzanak, mint az olcsóbb témák..

Témák keresése egyszerű. A webhely számos szűrőt tartalmaz, amelyek lehetővé teszik a WordPress témák megtekintését:

 • Egy adott kategóriában
 • Egy meghatározott ártartományban
 • Az ügyfelek értékelése alapján
 • Az eladások dollárja alapján
 • és még sok más
Az erdőszűrő opciói

Szűrési lehetőségek a téma-erdőben

A téma eredmények vagy felsorolások tartalmaznak egy pillanatfelvételt is a lebegésről, valamint egy rövid összefoglaló arról, hogy a téma nagy felbontású és készen áll-e a widgetre, mely böngésző-verziókkal kompatibilisek, és milyen keretek támogatottak. Ha azt tervezi, hogy a témáját egy meghatározott megoldással használja, például aláhúzásokat, WPML vagy bootstrap, ez az információ nagyon praktikus.

teljes-demók

Néhány hasznos Total Theme bemutató

A Themeforest a sokoldalú WordPress témák vezetőjévé vált. Bizonyára látta, hogy valamelyik blogban említik a témát, és bár az ilyen típusú témák nem mindenki csésze tea, nem tudsz vitatkozni az általuk kínált lehetőségekkel és rugalmassággal. Vessen egy pillantást a legkelendőbb témákra, például a Total WordPress Theme, és látni fogja, hogy annak ellenére, hogy a többcélú téma túl nagy számú lehetőséget kínál (ami jó dolog!), Gyakran a mintademokat használhat az összes, az Ön számára már kiválasztott opcióval.

Az iparág vezetőjén túlmenően más piacterek is hasznosak a tökéletes téma felkutatásában. Míg a kisebb piacokon kevesebb téma érhető el, ám sok más vonzó funkcióval egészítik ki. Az egyik legjobb választásunk a Creative Market. Mivel a szerzők meghatározzák a saját áraikat ezen a piacon, minden költségvetéshez megfizethető témát találhat. Ráadásul minden héten fantasztikus ingyenes indulások vannak, tehát ne felejtsd el feliratkozni hírlevelükre!

StudioPress és elegáns témák

Az interneten található tematikus üzletekben talán két különbség van, amelyek valóban nevet adtak maguknak. Az első a StudioPress, a Genesis keret alkotója. Ren nagyszerű Genesis-keretrendszer-áttekintést végzett, de most csak a kulcsfontosságú pontokat fogjuk elérni: a gyors betöltési idők, a kiváló támogatás, a SEO, a megfizethetőség és a biztonság csak néhány ezek közül..

A Genesis keret a StudioPress-től.

A Genesis keret a StudioPress-től.

Ha a Genesis keretet használja a WordPress-webhely táplálására, akkor a StudioPress-t ajánljuk, mivel ezek a Genesis vezető szolgáltatói. Miért? Nos, mert ők készült Genesis. Egy másik fejlesztő által írt Genesis gyermek téma használata kompatibilitási problémákat okozhat, mivel még a szakértői témafejlesztők sem mindig tudnak minden részletet a keretről. A szoftver szerzőinek ebben a tekintetben természetes előnye van. Ráadásul tiszta és professzionális kialakításuk swoon-méltó.

StudioPress témák

Kávézó és napi étel témák a StudioPress-től

A StudioPress a Genesis Pro Framework csomagot is kínálja, amely hozzáférést biztosít minden elérhető gyermek témához egy alacsony áron. Ha a Genesist használja, akkor a gyermektamat megvásárlása a StudioPress-től ésszerű döntés, de nem csak a városban játszanak játékot – a Creative Market, a ZigZagPress és a Web Savvy Marketing szintén Genesis-alapú lehetőségeket kínálnak..

A második témabolt az Elegáns témák, ami nem lehet meglepő, mivel a Divi témájuk egyértelmű. Ez a szórakoztató üzlet kiváló helyet teremtett maguknak a WordPress piacon, rengeteg nagyszerű témát kínálva egy alacsony csomagáron.

divi-wordpress-téma

A rendkívül népszerű Divi téma

Niche téma üzletek és testreszabott minták

Ha egy olyan témát keres, amely megfelel az adott iparágnak, a Templatic remek hely a keresés elindításához. Több mint 80 témát kínálnak olyan iparágak számára, mint a szállodák, autókereskedések, éttermek, fodrászok és egyebek. Különösen hasznosak üzleti címtárak témájához. Az alábbiakban található a minta leghasznosabb témáikkal, és a Templikus showcase is érdemes megnézni.

Templom témák

Témák a Templatic-tól

A Templatic által kínált témák 29 és 79 dollár között vannak, és rendelkeznek egy prémium témák klubjával is, amely 299 dollárért hozzáférést biztosít az összes sablonhoz. Akár egyetlen témát, akár klub lehetőséget választ, a Templatic korlátlan támogatást és témafrissítéseket kínál egy évre. Emellett hozzáférhet téma útmutatóhoz és közösségi fórumhoz.

themeisle-csomag

A ThemeIsle legkeresettebb termékei

Egy másik említésre méltó webhely a ThemeIsle. Készítették a WordPress.com legnépszerűbb ingyenes témáját, és vannak néhány nagyon fantasztikus prémium témájuk is. Ezen a weboldalon olyan témák találhatók, amelyek tökéletesen elérhetők üzleti, fényképezési, könyv-áttekintési, építési és egyebek számára. Csak kiválaszthat egy témát, vagy hozzáférhet hozzájuk mindössze 99 dollárért (amely magában foglalja a 2 éves prioritási támogatást).

És szó szerint több száz témabolt van odakint – ezek csak néhány, amelyeket már használunk és bízunk benne.

Testreszabott (vagy egyedi) témák

A személyre szabott szórakoztató üzletek általában vékonyabbak a földön, mivel a legtöbb fejlesztő úgy dönt, hogy az ügyfelekkel közvetlenül az egyedi webhelyeken dolgozik. Vannak olyan professzionális webhelyek, amelyek hajlandóak teljes mértékben testreszabott munkát elvégezni, ha ez egy lehetőség, amelyet folytatni szeretne. Ne feledje, hogy az egyéni témák többet fognak fizetni, mint a sablonok, mert csak neked készülnek, és rengeteg időt fognak tölteni a fejlesztővel, ezért ügyeljen arra, hogy válasszon valakit, akinek tetszik.


A választás hiánya nem jelent problémát a WordPress téma kiválasztásakor. Még csak néhány itt említett piactér és tematikus üzlet mellett ezer lehetőség áll rendelkezésre.

Minden üzlet és webhely végső soron egyedi, így nem tudunk egyetlen megoldást kiválasztani, amely minden igényt kielégít. A választott témának a preferenciáin, a PHP, WordPress, CSS és más keretekkel való együttműködés ismeretein, valamint költségvetésén kell alapulnia. Remélhetőleg a legnépszerűbb témaforrások lebontása a helyes irányba mutat. A végső döntés természetesen a tiéd.

Szeretnénk, ha megtalálja a webhelyéhez legmegfelelőbb témát, és szeretnénk tudni, hogy melyik piactért vagy témaboltot választották, és miért. Vegye fel a kapcsolatot a megjegyzésekkel, és tudassa velünk!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map