Tartalommarketing-tippek a WordPress-t használó kisvállalkozások számára

Tartalommarketing-tippek a WordPress-t használó kisvállalkozások számára

Függetlenül attól, hogy vállalkozása vagy művelete milyen méretű, kötelező a tartalommarketing. Ha azonban egy kis vállalkozást működtet, vagy egyedül van ott, akkor valószínűleg igazságos azt mondani, hogy kevesebb erőforrása van a szolgáltatások és termékek reklámozásához, mint egy nagyvállalatnak. De ez még nem jelenti azt, hogy a megfelelő stratégia nélkül nem érhet el nagyszerű eredményeket, ezért összeállítottuk a tartalommarketing-tippek listáját.


Egyszerűen fogalmazva: a tartalommarketing magában foglalja a kiváló minőségű tartalom előállítását, amelyet ezután előmozdítanak annak érdekében, hogy célzott forgalmat érjen el webhelyére. Ha javítja a tartalommarketing erőfeszítéseit, webhelye több látogatót vonz, növeli az ügyfelek generációját. Ez végül az üzleti vállalkozása számára, hogy több értékesítést érjen el.

A tartalom marketing stratégiájának végrehajtására vagy fejlesztésére sokféleképpen van lehetőség. Szerencsére, ha van egy WordPress webhely, akkor van néhány hatékony WordPress plugin, amelyek segítségével segítenek. Bármi legyen is a tartalom marketinggel kapcsolatos tapasztalata és az, hogy mennyi időt kell adnia, az alábbi tartalom marketing tippek a megfelelő irányba indítják, vagy fokozzák a jelenlegi erőfeszítéseit.

1. Készítsen nagyszerű tartalmat

Lehet, hogy nem akarja ezt hallani, de a tartalommarketing legfontosabb szempontja maga a tartalom. Sokan csomóban kötik meg magukat arról, hogyan lehet elképesztő tartalmat előállítani, vagy akár csak eldöntik, hogy mely témákról írjon.

A legjobb tanács a kisvállalkozások számára, ha egyszerű. Gondoljon arra, hogy az ügyfelek milyen információkat szeretnének tudni. Milyen kérdéseket tettek fel a közelmúltban? Mit találtál megmagyarázni újra és újra? Ha valakinek van olyan problémája, amelyet veled megbeszéltek, akkor valószínűtlen, hogy sok más embernek ugyanaz a problémája van, és otthonuk vannak..

Írja le a célközönség és a meglévő ügyfelek kérdéseit és aggályait, és alakítsa ezt tartalmá. Érdekes és magával ragadó tartalom hozzáadásának legjobb módja egy blog révén, tehát vegye figyelembe ügyfelei kérdéseit, és mindegyiket blogbejegyzéské alakítsa. Próbálkozzon és tegye ezeket a hozzászólásokat informatívnak és szórakoztatónak, de ami a legfontosabb releváns a célközönség számára, így vonzzák őket az olvasáshoz.

Most, amikor egy leendő ügyfél vagy ügyfél a Google-hoz keresi a választ, hogy válaszoljon a kérdésére, van esély arra, hogy megtalálja az Ön blogját. Miután választ kaptak kérdésére, néhány kattintással belül lehetnek a pénztárán vagy a kapcsolatfelvételi oldalon – készen áll a következő lépésre az értékesítési csatornában.

2. Használjon Minőségi WordPress témát

Teljes tartalommarketing WordPress téma

Számos WordPress-téma közül lehet választani, és ha első lépéssel vállalkozása vagy blogja elindul online, akkor ez nagyon lenyűgöző lehet. A tartalommarketinghez olyan témát szeretne gyorsan töltődik, úgy néz ki, szakmai, jelentése könnyen kezelhető és nem kerül neked karod és lábad. Nem tudjuk eléggé ajánlani a Teljes WordPress témát. Ez a téma a sebességre lett optimalizálva, több száz téma-testreszabási beállítással rendelkezik, és egyszerű drag and drop oldal készítő és kevesebbet fizet, mint egy új nyomtató. Bármely üzleti vállalkozás vagy blog számára a Total egy remek téma egy tartalommarketing webhely felépítéséhez.

3. Szervezze meg tartalom létrehozását

Kis méretű vállalkozás esetén legalább egy, ideális esetben két blogbejegyzést szeretne feladni egy héten. Az emberek gyakran jól kezdik a tartalom létrehozását és hozzáadását a webhelyükhöz. Amikor új, motivált vagy! De akkor, amikor a hetek folytatódnak, hajlamosak lemaradni. Nagyon fontos a tartalom rendszeres hozzáadása, és erre a legjobb módszer egy nyomkövető vagy naptár használata. Naptárt használna találkozókhoz vagy vállalkozásának más fontos szempontjaihoz, akkor miért ne a bejegyzéséhez és a promócióidhoz?

Szerkesztői naptár WordPress bővítmény

Szerkesztői naptár egy ingyenes plugin a WordPress számára, amely lehetővé teszi az összes ütemezett üzenet megtekintését a napra, a hétre vagy a hónapra. Ez lehetővé teszi a cikkek közzétételének ütemezését, a jövőbeli tartalomra vonatkozó ötleteit és még sok minden mást. Ezek az információk egyértelmű naptári formátumban vannak bemutatva. Ez az ingyenes plugin gyors és egyszerű módszert kínál a tartalom létrehozásával kapcsolatos feladatok teljesítéséhez.

4. Ne felejtsd el az e-maileket

A tartalommarketing-tippek listája nem lenne teljes, ha nem érinti az e-mailt. Alapvető fontosságú, hogy megpróbálja összegyűjteni a webhely látogatói e-mail címeit, valamint fenntartani az ügyfelek és ügyfelek e-mailjeinek listáját. Ha e-mail hírlevelet vagy előfizetői listát állít fel, ezekkel a kapcsolatokkal kapcsolatba léphet minden alkalommal, amikor új cikket tesz közzé a blogjában. Ezek az e-mail értesítések segítik a közönséget az új cikkek ismeretében, és arra ösztönzik őket, hogy látogassanak el webhelyére, hogy többet megtudja.

MailChimp a WordPress számára

A MailChimp egy hatékony e-mail marketing megoldás. Az ingyenes telepítésével MailChimp a WordPress számára A plugin és a MailChimp feliratkozásával megkezdheti a levelezőlista készítését. A MailChimp segítségével automatikusan elküldheti új tartalmát az összes levelezőlistájának vagy annak egy csoportjának. Ez egy fontos módszer az ügyfelekkel való kapcsolattartáshoz, valamint a blog és a webhely többi része közönség összehívásához..

5. Kezelje a közösségi médiát

A közösségi média a tartalom megosztásának és a webhely népszerűsítésének másik fontos módja. Bármilyen típusú vállalkozással is rendelkeznie kell, hogy jelen legyen a közösségi médiában. Minél több cikket készít, annál többet kell megosztania a különböző közösségi média csatornáin, annál több ember lesz kitéve a tartalmának.

Social Warfare Free Social Sharing plugin

A tartalom megosztásának megkönnyítésének és az emberek ösztönzésének ösztönzésére a közösségi médiában a megosztás gombok felvétele a webhelyére. Társadalmi hadviselés egy freemium WordPress bővítmény, amely a közösségi megosztásokra és a webhely forgalmának növelésére szakosodott.

Amellett, hogy szociális megosztási gombokat biztosít, az a szociális média marketing egyéb szempontjaihoz is hozzájárul, ideértve a Pinterest speciális képeinek opcióinak biztosítását és a Twitter-barát idézetek létrehozását. Ez a bővítmény biztosítja az Ön webhelyét azokkal az eszközökkel, amelyekre szükség van a tartalom megosztásának megkezdéséhez és egy erős közösségi médiaközösség felépítéséhez, amely szintén meg fogja osztani a tartalmat az Ön számára.

6. Takarítson meg időt a CoSchedule segítségével

A tartalommarketing és általában a közösségi média egyik fő problémája az, hogy időigényes lehet. Az új tartalom folyamatos létrehozása és annak folyamatos megosztása a különféle közösségi média platformokon teljes munkaidős feladat lehet önmagában. CoSchedule segíthet ebben, és sok időt és energiát takaríthat meg Önnek.

CoSchedule Free WordPress plugin

A CoSchedule egy prémium WordPress plugin (14 napos ingyenes próbaverzióval), amely kissé működik, mint a szerkesztői naptár. A CoSchedule azonban nemcsak segíti a blogcikkek ütemezését, hanem az összes hozzá kapcsolódó közösségi médiabejegyzést is. Ezenkívül lehetővé teszi a régi bejegyzések könnyű megosztását is, így nem kell folyamatosan új tartalmat készítenie. Mindez a WordPress irányítópultján történik, így időt takaríthat meg az egyik webhelyről a másikra való ugráshoz, és az egyes csatornák követelményeinek megkerüléséhez vezet..

7. Az Analytics segítségével javíthatja a tartalom marketing stratégiáját

Az Analytics a tartalommarketing kritikus része. Ez lehetővé teszi, hogy megnézze, hány ember nézte az Ön webhelyét, hogyan talált téged, milyen tartalmat érdekel, és milyen oldalakon nem szerepel, valamint még sok minden más.

A Google Analyticator ingyenes WordPress pluginja

Google Analyticator egy nagyszerű ingyenes WordPress-bővítmény, amely lehetővé teszi a valós idejű statisztikák megtekintését a WordPress-irányítópulton belül. Az általa nyújtott információk segítenek javítani a tartalom marketing stratégiáját. Felfegyverkezve ezzel az információval meg tudja őrizni tartalmát az ügyfelek érdekei szempontjából.

Sprout Social

Sprout Social egy olyan szolgáltatás, amely segít figyelemmel kísérni tartalmának teljesítményét a különféle közösségi hálózatokon keresztül. Ez egy prémium megoldás, amely számos funkciót kínál, de a közösségi média mutatói különösen lenyűgözőek.

A Sprout Social programhoz mellékelt eszközök lehetővé teszik, hogy valóban mélyrehatóan megvizsgálja, hogy a közösségi média platformjai hogyan segítik Önt, hol lóg a célközönség, és milyen tartalmakat érdekli és osztják meg. Ez a fajta információ elengedhetetlen ahhoz, hogy webhelyét a megfelelő módon, a megfelelő emberekkel, a megfelelő időben, a megfelelő helyen forgalmazza.!

Összefoglaljuk tartalommarketing-tippeinket

A fenti stratégiák mindegyike a tartalommarketing fontos szempontja. Ha azt akarja, hogy vállalkozása virágzik, érdemes időt fordítani mindegyik megvalósítására. Ezután következetesen használja őket.

Ha még csak most kezdődik, vagy még nem tudott megbirkózni egy tartalommarketing stratégiával, válassza ki az a pár területet, amelyekre összpontosít. Akkor menj fel onnan. Vagy egyszerűen kezdje el a tartalommarketing-tippekkel, amelyeket fent megosztottunk. Sok szerencsét!

Van valami jó tartalommarketing-tippe? Mit próbáltál ki, hogy sikerült? Mit kell még javítanod? Kérjük, ossza meg velünk tapasztalatait az alábbi megjegyzésekben.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map