Tartalom forrása és megosztása a WordPress-webhelyen

TANÁCSOK Hogyan lehet forrást szerezni és megosztani a WordPress webhelyén

Amikor fontolóra veszi új tartalom hozzáadását a webhelyéhez vagy a blogjához, valószínűleg hosszú távú cikkeket vagy eredeti üzeneteket hoz létre. Ez csak természetes, és a legtöbb webhely az egyedi tartalmat szeretné priorizálni. Ugyanakkor okos lépés lehet a releváns harmadik féltől származó tartalmak forrása és megosztása az olvasókkal, amikor csak van rá lehetősége.


Az interneten az egyik legjobb dolog az, hogy mennyi információhoz fér hozzá – van egy cikk vagy weboldal, amely szinte bármit tartalmaz. A tartalomra mutató hivatkozás, vagy hasznos forrásokba való átszervezés egyaránt szolgál az olvasók számára, és kiváló módja annak, hogy egy részét megszabadítsuk magadtól..

Ebben a cikkben arról beszélünk, hogy miért érdemes megosztani harmadik féltől származó tartalmakat, és megvitatjuk a leggyakoribb módszereket. Ezután bemutatunk néhány praktikus WordPress-bővítményt, amelyek segítenek a munka elvégzésében. Kezdjük el!

Fontolnia kell harmadik felek tartalmának megosztását?

WP RSS összesítő: WPNewsDesk

Nagyszerű példa erre WP News Desk (powered by RSS Aggregator Pro), amely megosztja a híres WordPress források híreit az interneten.

Fontos, hogy weboldalán rengeteg minőségű, eredeti tartalom legyen. Saját egyedi ötleteinek megosztása szakértővé teszi, és túl sok beleszámít másolat tartalmát webhelyén problémás lehet a keresőmotor optimalizálása szempontjából. Ugyanakkor az is nagyon hasznos, ha saját munkája mellett hivatkozik és megosztja a külső tartalmat.

A releváns harmadik féltől származó tartalmak beszerzése és megosztása okos ötlet, a következő okokból (és még többért):

 • Ez megkönnyíti a munkaterhelést – webhelyére több hasznos tartalmat is beilleszthet anélkül, hogy mindent magának kellene tennie.
 • Külső források és idézetek ajánlata javítja saját tartalmának hitelességét.
 • Tudod pozícióban állni, mint tájékozott hatóság, azáltal, hogy az olvasókat az információ megtalálásának legjobb helyeire mutatják.
 • Mások tartalmának megosztása kiváló módszer a kapcsolatok és kapcsolatok előmozdítására.

Ha soha nem kapcsolódik külső forrásokhoz, vagy megosztja azokat, akkor elmulasztja a lehetőséget, hogy belépjen a nagyobb online beszélgetésbe, amely már létezik az interneten. Tehát próbáljon megtalálni az egyensúlyt az eredeti és az Ön számára megosztott tartalom között.

Hogyan lehet megosztani a tartalmat a WordPress-szel

Most tárgyaljuk meg, hogy miként kezdhetjük el valójában harmadik felek tartalmának megosztását. Rengeteg lehetőség van odakinn, és a legjobb megközelítés te függ a webhelyétől, a mezőtől és a közönségtől. Valószínűleg a stratégiák kombinációját fogja használni.

Íme néhány a leghatékonyabb megközelítés:

 • Egyszerű összeköttetés. Könnyű a külső linkek létrehozása a tartalomban, és lehetővé teszi idézetek megadását, valamint olyan további információkat, amelyeknek nincs ideje (vagy helyiségük) önmagának fedezésére. Ez egy alapstratégia, amelyből bárki profitálhat.
 • Tartalom összesítés. Ez a megközelítés RSS-hírcsatornákat használ a tartalommegosztás folyamatának automatizálására. Ez pedig gyors, egyszerű lehetőséget kínál. Beágyazhat hírcsatornákat a webhelyére, hogy behúzza és megjelenítse a releváns tartalmat az interneten. Ez valós idejű frissítéseket nyújt az olvasók számára a fontos információkkal kapcsolatban és sok időt takarít meg Önnek. ]
 • Tartalmi kurátor. A kurátor a külső források felkutatása és bemutatása az olvasóknak blogbejegyzés, hírlevél, közösségi hálózat vagy egyéb módszer útján. Ön harmadik fél tartalmával kezdődik, de hozzáadja saját érzéseit vagy véleményét. Lehet, hogy ezek közül a lehetőségek közül a leginkább időigényes, de a legtöbb irányítást és potenciális értéket biztosítani tudja.

Mindezek a megközelítések kissé előzetes munkát igényelnek. Szerencsére a WordPress rengeteg eszközt kínál a tartalommegosztási stratégiák végrehajtásához.

Igaz, hogy az egyik legjobb dolog a WordPressnél, hogy van egy plugin szinte mindennel, amit megtehet. Ugyanakkor nehéz lehet megtalálni a tökéletes bővítményt, tehát az alábbiakban összegyűjtöttük a legjobb tartalomképzési és összesítési lehetőségeket a harmadik féltől származó tartalmak megosztására..

1. WP RSS összesítő

WP RSS összesítő bővítmény

Ha a tartalom összesítésének gondolata érdekli, ez a plugin, amelyet érdemes megnézni. A WP RSS Aggregator több RSS-hírcsatornát kombinálhat, és együtt jelenítheti meg őket a webhelyén. Kiválaszthatja azokat a forrásokat, amelyekről úgy gondolja, hogy a legértékesebbek, integrálhatja azokat egy praktikus listába, és hagyhatja, hogy a plugin végezze el a többit. A WP RSS Aggregator egy jó lehetőség, ha meg akarja osztani a hasznos harmadik féltől származó tartalmakat anélkül, hogy a kezét piszkosan tenné „kézi” munkához..

Főbb jellemzők

 • Importáljon és kombináljon annyi RSS-hírcsatornát, amennyire szüksége van
 • Használjon rövid kódot a takarmánytartalom könnyű megjelenítéséhez a webhelyén
 • Különböző korlátozásokat írhat elő az importált, megjelenített és tárolt tartalmak számára

A WP RSS Aggregator alapvető verziója ingyenes, de ha sok hasznosabb funkciójára (például RSS-tartalom behozatala postai formátumban, részletek és képek megjelenítése feed-elemekből) sokasra van szüksége, akkor meg kell vásárolnia egy vagy több annak prémium kiegészítők.

2. Echo RSS

Echo RSS importőr / generátor

Egy másik lehetőség, hogy számunkra az Echo plugin RSS-hírcsatornákból állítson össze üzeneteket, és saját korlátlan számú egyedi RSS-hírcsatornát hozzon létre az olvasók számára. Ez a plugin egy egyszerű módszert kínál a közönséghez igazított tartalmak kurátora számára. A plugin bekapcsolódik a nyilvános RSS-hírcsatornákba, hogy bejegyzéseket generáljon a saját blogján, amelyet felhasználhat saját RSS létrehozásához..

Főbb jellemzők

 • A SimplePie API-t használja
 • Bejegyzések automatikus generálása
 • Készítsen korlátlan RSS-hírcsatornákat

A nagy probléma itt az, hogy a tartalom nem igazán egyedi. Noha egy egyszerű módszert kínál az olvasók számára niche-tartalom felkínálására (például megoszthatja és csatolhatja a saját cserehelyén található különböző blogok legújabb kripto-tippjeit), nem javasolom, hogy az összes tartalmára támaszkodjon. teremtési igények.

3. MyCurator

MyCurator plugin

A MyCurator plugin egy kicsit egyedi. Ahelyett, hogy forrásokat szolgáltatna, a bővítmény olyan cikkeket kap Önnek, amelyek relevánsaknak tartják. Hogyan? Miután meghatározta a témát, szeretne forrásokat találni az Ön számára, egyszerűen felfelé és lefelé a szavazási eredményekkel, amelyeket a plugin nyújt. Szavazaid alapján a MyCurator célja, hogy célzott tartalmat biztosítson az Ön cikkét létrehozó igényekhez.

Főbb jellemzők

 • Intelligens tartalomvédelem fel / le szavazatokkal
 • Telepítse az RSS és a forrásjelzéseket
 • Adja meg a nyelvet

A MyCurator programot ingyen használhatja egy témához, azonban ennél többet kell regisztrálnia egy prémium csomaghoz. A pro tervek ára 15 dollár / hónap, legfeljebb 6 téma, és az üzleti tervek 30 dollár / hónap, korlátlan témák esetén.

4. Nyomja meg az Előre gombot

PressForward beépülő modul

A PressForward egy ingyenes bővítmény, amelyet felhasználhat egyedi források készítéséhez a tartalom összesítéséhez. A plugin az RSS-hírcsatornákkal, a listán szereplő számos egyéb lehetőséggel, valamint az egyes forrásoldalakhoz tartozó könyvjelzővel működik. Különleges azonban, hogy beépített lehetőségek vannak a hozzárendelésre, az eredeti forráshoz való automatikus átirányításra és a csapatok támogatására (például közreműködők, szerkesztők vagy más felhasználói szerepek).

Főbb jellemzők

 • RSS, Atom feed és könyvjelző beszerzés
 • Integrálja a szabványosított tartalmat
 • Mentse a kurátus tartalmat vázlatként
 • Adjon hozzá tartalom-hozzárendelést vagy átirányítsa a forráshoz

Szórakoztató tény a 100% -ban ingyenes (nincs eladásért) bővítményről, hogy a George Mason University karbantartja. A hasonlóan elnevezett PressForward projekt részeként hozták létre, amelynek célja a digitális média központosítása és tartalomközpontok létrehozása..

5. Curation Suite

A Curation Suite bővítmény képe.

Ha a tartalomvédelem inkább az Ön stílusa, tekintse meg a Curation Suite-t. Ez az átfogó megoldás hozzáad egy oldalsávot a hozzászólások szerkesztőjéhez, amely lehetővé teszi külső tartalom keresését anélkül, hogy bárhová menne. Számos forrásból gyűjt be tartalmat, amelyek középpontjában a hírek, a közösségi média, a képek és videók állnak. A Curation Suite ideális eszköz az erőforrások gyors megkereséséhez és rendezéséhez hasznos kurátus oldalak vagy hozzászólások létrehozásához.

Főbb jellemzők

 • A kereséseket bizonyos megbízható forrásokra korlátozza
 • Gyorsan adjon hozzá tartalmat a hozzászóláshoz egy vizuális szerkesztő segítségével
 • Használja ki a hivatkozásokat, amelyek lehetővé teszik bármilyen tartalom hozzáadását a webhelyére, még akkor is, ha nem vagy az irányítópulton

A Curation Suite nem olcsó – évi 197 dollárba kerül egy évenkénti tagságért (vagy havonta 24 USD, ha inkább ezt az utat választja). Ez azonban egy tökéletes lehetőség azok számára, akik komolyan szeretnének gondolkodni a tartalom kurátálásában, és sok időt és energiát takarítanak meg hosszú távon.

6. Áramlás

Áramlási folyamat Szociális adatfolyam WordPress beépülő modul

Információ és letöltésTekintse meg a bemutatót

A fent felsorolt ​​plug-inek nagyszerűen képesek RSS-hírcsatornákból származó tartalmakat összesíteni vagy a hagyományos tartalmakat összeállítani. De mi van a szociális médiavel? Itt áramlik a Flow. A Flow Flow segítségével eltávolíthatja a közösségi adatfolyamokat, és így reagáló, az olvasók számára releváns tartalomrácsot hozhat létre.

Főbb jellemzők

 • Rugalmas elrendezés AJAX betöltésekor
 • Közösségi média gombjai és számlálói
 • Hálózatok rendezési és keresési lehetőségei
 • Több hely kompatibilis

Azt mondta – a Flow Flow ingyenes verziója csak a Facebook, a Twitter, a Instagram és a Pinterest támogatást nyújtja. Ha RSS-hírcsatornát, blogbejegyzéseket vagy más hálózatokat (Youtube, Soundcloud, Tumblr stb.) Szeretne használni, akkor frissítenie kell a Flow Flow Pro-ra. De ha elfogadható 35 dollárba kerül, azt mondanám, hogy megéri a befektetést.


Az internetről történő tartalomszerzés a tökéletes módja annak, hogy magáévá váljon egy szélesebb közösségben. Fokozni fogja a hitelességét a hasznos források megosztásával, és felkéri másokat, hogy cserébe osszák meg a saját tartalmukat. Ezenkívül gyorsabban bővítheti webhelyét vagy blogját, ha gyorsabb anyagot ad hozzá.

Van tippjei a fantasztikus tartalom megtalálásához, amelyet megoszthat az olvasókkal? Mondjon róluk az alábbi megjegyzés szakaszban!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map