Támogatás 5 típusa Minden web-tervezőnek szüksége van

Támogatás 5 típusa Minden web-tervezőnek szüksége van

A weboldal működtetése nem könnyű, még kevésbé, ha a saját szabadúszó tervező vállalkozása élén áll. Kreatív munkája mellett számítania kell a saját webhelyére és az ügyfelek igényeire is.


Függetlenül attól, hogy egyedül vagy, ha mögötte van egy csapat, az eláraszthatatlan lehet. Folyamatos műszaki zavarok, csökkenő látogatói forgalom vagy rosszindulatú programok, amelyekkel nem rendelkezik felkészültséggel, reménytelennek és frusztráltnak érzi magát..

De vannak más fordulási helyek is; Ha meg akarja tartani az összes fenti kérdést, akkor egy speciális támogató csoport igénybevétele nagyszerű módja annak, hogy visszatérjen a lábára – így elfelejtheti ezeket a kérdéseket, és térjen vissza a tervezéshez!

1. Webtárhely-támogatás

Webtárhely-támogatás

A webdesigner semmi sem webhelyek nélkül, és minden webhelynek hostolást kell végeznie. Ha technikai problémák merülnek fel, akkor gyakran az első, aki konzultál a host szolgáltatóval. Ez általában ingyenes, és a többség 24 órás támogatást kínál.

Ne feledje, hogy a szilárd gazdagép kiválasztását kiemelten kell kezelni. Amit hasznos támogatással, ingyenes biztonsági mentésekkel, alapvető biztonsági és SEO szolgáltatásokkal, valamint a WordPress optimalizálásával kell szem előtt tartani. Nem kell több száz emésztést elvégeznie a felesleges funkciók miatt. Legfeljebb csak biztonsági szoftverekkel vagy extra SEO-optimalizálással kell növelnie.

Röviden: Keressen egy olyan webhelyet, amely a legtöbbet vagy mindent megtalálja, amire szüksége van. Szükség van olyan támogatásra, amely hajlandó veled együttműködni, és minden olyan kiegészítés, amely kiküszöböli a harmadik fél által készített biztonsági mentések vagy biztonsági csomagok szükségességét, szintén nagyszerű.

Nagyobb cégeknél kereshet, mint például a Siteground vagy a Bluehost, de néha jobb a kisebb vállalkozás választása, mert speciális támogatást kínál.

Általában javasoljuk a kezelt WordPress tárhelyet, mivel a legtöbb esetben megkapja azt, amit fizet. Legjobb választásunk a WP Engine (amely a WPExplorer hatalma), amely remek élő csevegést és ticket támogatást kínál. A választott tervetől függően telefonos támogatást is kínálnak a növekedési és méretarányú tervekhez. További nagyszerű lehetőségek közé tartozik a Kinsta és a Flywheel (bár ellenőrizheti a WordPress legjobb tárhely listáját, ha többet szeretne megtudni).

Figyelje egy olyan társaságot, ahol barátságos csapat működik, amely e-maileket és telefonos támogatásokat kínál. Ellenőrizze az online értékeléseket olyan jó cégek számára, amelyek kiemelik az ügyfélszolgálatot, és nem fog tévedni.

2. Téma és plugin támogatás

Téma és plugin támogatás

Ha harmadik féltől származó fejlesztők által készített témákat vagy beépülő modulokat használ, akkor bizonyos pontokban problémák vagy ütközések léphetnek fel. Vágja le a képeket, eltűnő blogbejegyzéseket és így tovább. Ezt felveheti a fejlesztővel, és gyakran szívesen átnéznek és javaslatokat tesznek. A legtöbb prémium témájú vagy beépülő webhely fórumot vagy legalább hozzászólásokat tartalmaz, ahol a problémájával kapcsolatban feltehetsz információkat. Ne felejtse el őszinte legyek, amikor segítséget kér. Ha önmagában végzett változtatásokat vagy testreszabásokat, ellenőrizze, hogy a fejlesztő tisztában van-e velük, hogy jobban segítsenek.

Ha a probléma mélyebben megy keresztül, mint amennyit tud segíteni, vagy egyszerűen csak egy dedikált csapatra van szükség, akkor a tipikus WordPress támogatási szolgáltatás jól működik. Csak győződjön meg arról, hogy témát és plugin-támogatást kínálnak. Két társaság van WPFixIt, gyorsjavítási szolgáltatás egyszeri díjjal, és WPMaintainer, drágább, de nagyon profi professzionális csapatával.

3. WordPress frissítések és technikai támogatás

WordPress frissítések és általános technikai támogatás

Ha WordPress-t használ, akkor valószínűleg már tudod, hogy ezt nem mindig könnyű kezelni. Minden nap frissíteni kell egy plugint, meg kell csinálni a webhelyet, és időről időre valami felrobban. Ez vonatkozik mind a saját, mind az ügyfelek webhelyeire. Te egy tervező vagy! Egy új weboldal vagy téma létrehozásán kell dolgoznia, nem pedig kisebb technikai kérdésekkel foglalkoznia.

Szerencsére rengeteg WordPress karbantartó szolgáltatás nyújtja ezeket a kézi feladatokat kevésbé súlyosbítóvá, és visszatérhet a szórakozáshoz. Ilyenek például a Maintainn, a WP Curve, a WP Butler és a többi (csak kattintson a linkre a további részletek megtekintéséhez). Válasszon egyet, amely elsősorban és a legmegfelelőbb szolgáltatást nyújtja, miközben ésszerű költségvetésben marad. Mennyit ér számodra ideje??

További megjegyzés: bár valószínűleg nem képes automatizálni a plugin-frissítéseket az Ön számára, a tárhely szolgáltatója továbbra is segíthet. Keressen egy olyan gazdagépet, amely támogatja a WordPress programot, és segítséget nyújt minden olyan kérdésben, amelynél felmerül a használata. Nem minden állomás nyújt WP-támogatást, ezért ellenőrizze, hogy ismeri-e a platformot, mielőtt segítségért fordulna hozzájuk.

Általános műszaki támogatás

Nem használja a WordPress-t? A technikai támogatás nem feltétlenül olcsó. Szinte minden webdesigner ismeri egy kicsit a HTML-t, a CSS-t vagy a Javascriptet – de amikor a súlyos problémák felmerülnek, akkor valószínűleg nem tudja, mit kell tennie.

Mielőtt döntene egy informatikai tanácsadóról, keresse meg a véleményeket a webhelyen kívül, és nézze meg, mit kell mondani a felhasználók. Ez jelentheti a különbséget egy olyan vállalat kiválasztása között, amely nem sokat ér, még egy nyílt csalást is, vagy egy minőségi befektetés között.

4. Webhelybiztonság és biztonsági mentések

Webhelybiztonság és biztonsági mentések

Amikor odahelyezi webhelyét, felnyitja magát a lehetséges támadásokkal szemben. Az ártatlan weboldalak vektorokká alakíthatók a rosszindulatú programok terjesztése érdekében, vagy a ransomware megszerezheti a kritikus fájlokat és igényelhet fizetést. Bár ritkák, ezek a helyzetek nyugtató emlékeztetőt jelentenek az online biztonság fontosságáról.

Szerencsére a biztonsági funkciókat általában összekapcsolják más informatikai szolgáltatásokkal. Ha azonban elsőként gondolkodik a biztonságról, vagy úgy döntött, hogy átugorja az általános technikai támogatást, akkor szüksége lehet egy olyan eszközre, amely a webhelyét letiltja..

A biztonság érdekében erősen ajánljuk a Sucuri-t – egy támogatási csomagot, amely kivételesen megfizethető minden számára. Megvásárolhat egy tűzfalat is, amely DDoS védelemmel rendelkezik. Annak ellenére, hogy rengeteg beépülő modult és módot kínál a WordPress biztonságának javítására, a professzionális szolgáltatás, például a Sucuri, a legjobb védelem (az Ön és az ügyfelek számára).

Csakúgy, mint az informatikai vállalatoknál, ellenőrizze az áttekintéseket, mielőtt egy biztonsági vagy biztonsági szolgáltatásba fektetne be.

mentések

A webhely biztonsági másolatának fenntartása, bár gyakran figyelmen kívül hagyják, az egyik legfontosabb dolog, amelyet minden webhelytulajdonosnak meg kell tennie. Nem fogja tudni, mennyit hiányzott el ezeket a képeket, blogbejegyzéseket vagy adatbázis-fájlokat, amíg el nem tűnnek – vírus, természeti katasztrófa vagy más baleset törölte őket. Nagyon javasoljuk, hogy tanulja meg, hogyan készíthet biztonsági másolatot a WordPressről önállóan, akár kézi, akár egy olyan szolgáltatással, mint például VaultPress.

A legtöbb tech szervizcsomag biztonsági másolatot kapott, ezért lehet, hogy nem kell külön költenie erre. Házigazdák, biztonsági szolgáltatások, technikai támogatási csomagok – több mint valószínű, hogy egyikükbe dobja ezt a kritikus funkciót. Ha szerencsétlensége van, keressen egy olyan szolgáltatást, mint WP Site Care. Napi mentések, több megfizethető terv, nagy mennyiségű hely … Ez minden, amit meg kell keresnie.

5. SEO támogatás

SEO támogatás

Sok munkát igényel a WordPress SEO fejlesztése; a legjobb, ha azt a nulláról indítja, nem pedig a közepén. A SEO optimalizálás által nyújtott szolgáltatások azonban felbecsülhetetlen értékűek a webhely látogatói számára.

SEO keresés közben fontos figyelni a megtévesztő gyakorlatokat, amelyek károsíthatják a keresési rangsorot, vagy teljesen eltávolíthatnak a motorokból.. Ez az útmutató a Google felvázolja néhány olyan árnyékos gyakorlatot, amelyekkel előfordulhat.

De ne hagyd, hogy ez visszatartsa téged. Csak ügyeljen arra, hogy előzetesen mindig elvégezze a kutatást egy vállalatnál. Szeretnénk, ha egy konkrét céget ajánlhatnánk erre, de őszintén szólva, ez az Ön vállalkozásától és helyétől függ. Ha Ön pizzéria, akkor jobb, ha a helyi SEO szakemberekkel kapcsolatba lép – valószínűleg az irodában dolgozik a városban. Ismernie kell a területet, és segíthet olyan kulcsszavak megcélzásában, mint a „legjobb pizza Toronto” vagy a „belvárosi toronto pizza”, ha itt található. Az online vállalkozások (például a WPExplorer) valószínűleg csak jól működnek egy távoli céggel, de lehetőleg az iparágra szakosodtak. A WPExplorer esetében azt keresnénk, aki érti a WordPress rést. Megkapod az ötletet.

Nincs több katasztrófa

Függetlenül attól, hogy egy jól megalapozott vállalkozás vagy egyedülálló ember vállalkozik az első szabadúszóként – fontos, hogy legyen egy támogatási hálózat is, hogy válsághelyzetben elkapjon téged..

Annak biztosítása, hogy a választott internetes házigazda hasznos és elkötelezett ügyfelei számára csodákat tehet. De ha úgy találja, hogy valamilyen extra támogatásra van szüksége, rengeteg olyan vállalkozás létezik odakint, amelyek hajlandóak levonni a munkaterhet. Mint korábban említettem, ellenőrizze a véleményeket (vagy akár közvetlenül is forduljon a vállalathoz), hogy megbizonyosodjon arról, hogy a választott az Ön számára.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map