PayPal Vs Stripe – melyik a megfelelő a WooCommerce áruházához?

Ha megnézi a fizetési átjárók, amelyeket a WooCommerce támogat, 95 találatot fog látni. Ezek az eredmények olyan lehetőségeket tartalmaznak, mint a PayPal, Stripe, Square, Amazon Pay, Authorize.net és First Data. Számos még homályosabb fizetési átjárót is kínálunk, de a két legnépszerűbb a PayPal és a Stripe.


Ennek részben az az oka, hogy a Stripe és a PayPal WooCommerce kiterjesztések teljesen ingyenesek, de ez elsősorban az ésszerű tarifákkal, a zökkenőmentes tranzakciókkal és a jó hírű üzleti gyakorlatokkal kapcsolatos..

Röviden: mindkettő népszerű, így a cégek jó pénzt keresnek, és ezért védik a felhasználókat. De mint minden fizetési átjáróval folytatott beszélgetés esetén, rendkívül unalmas lehet, amikor megpróbálja kitalálni a helyes választ. És ez semmi egyszerűbb.

Tehát, amikor gödörben van PayPal vs Csík, melyik jön elő? Olvassa tovább az előnyeiről és hátrányairól szóló tudnivalókat, és válaszoljon arra is, hogy melyik a vállalkozásának megfelelő.

A PayPal előnyei az online üzlet számára

A PayPalnak sokkal több előnye van, mint hátrányai, és ennek nagy része a vállalat méretéhez kapcsolódik. Nagyon nehéz lesz megkeresni egy olyan országot vagy bankot, amely nem működik a PayPal-lal. Nem is beszélve, hogy szinte azonnali ellenőrzése alatt áll a készpénz felett.

Könnyű integráció a WooCommerce-lal

PayPal Express Checkout WooCommerce kiterjesztés

Mivel a WooCommerce beépített alapértelmezett fizetési lehetőségei között egyszerű a PayPal és az online áruház integrálása – egyszerűen ellenőrizze fiókját, és készen áll a fizetések elfogadására. De ha még egyszerűbbé szeretné tenni a vásárlást az ügyfelek számára, számos ingyenes WooCommerce bővítmény létezik, például a PayPal Express Checkout, felhasználhatja az ügyfelek gyors és egyszerű vásárlási élményének megkönnyítésére.

Az ár könnyen érthető

Arról fogunk beszélni, hogy a PayPal-nak több díja van, mint a Stripe-hez (az alsó részben). De egy dolog biztos: a PayPal átlátható minden árképzésében.

A 2,9% + 30 ¢ díj fedezi a legtöbb tranzakciót. Találhat néhány egyéb díjat is itt. Röviden: a PayPal nem látszik semmit elrejteni.

Ezenkívül a PayPal nem számít fel díjat a lemondásokért vagy leminősítésekért. Ugyanez vonatkozik a telepítési díjakra.

Számos szolgáltatást szerezhet egy helyen

Itt található a PayPal-n keresztül kínált szolgáltatások és termékek rövid listája:

 • Ismétlődő számlázás
 • micropayments
 • Virtuális terminálok
 • Fizetési űrlapok
 • Fizetési átjárók
 • Számlázás

Nem minden fizetéskezelő cég mindent ilyesmit nyújt egyetlen tető alatt.

A PayPal gyorsan kifizet

A PayPal szinte azonnal a tranzakció végrehajtása után pénzt utal a számlájára. Néhány napot kell várnia, hogy átutaljon egy másik bankszámlára, de előnye is a PayPal bankkártya használata..

A PayPal szinte mindenhol elfogadott

A legtöbb vásárló és eladó felismeri a PayPal márkanevet. Ez egy tiszteletben tartott, megbízható név a vállalkozásban, ezért elvárhatja, hogy szinte bárhol a világon elfogadják. Ezért csodálatos választás az online kezdő kisvállalkozások számára.

Könnyen konfigurálható

Függetlenül attól, hogy személyes PayPal-fiókot vagy PayPal Payments Standard-t használ, a telepítés során nem lesz problémája. Ha van egy dolog, akkor nem fogja hallani, hogy a kereskedők panaszkodnak, az a PayPal használatának egyszerűsége. A legtöbb új belépő tíz percen belül konfigurálható egy fiókhoz, és még gyorsabban kezdheti el a kifizetéseket.

A csík előnyei az online üzlet számára

A Stripe a fizetési folyamatokkal, a PCI-megfeleléssel, az előfizetésekkel, a piacon használt eszközökkel, a kuponokkal, az ingyenes próbaverziókkal, a Vásárlás gombokkal és a sok más funkcióval ismert a nagy funkciókkal. A PayPal csodálatos munkát végez kiegészítők biztosításában a fizetésfeldolgozáson túl, de úgy tűnik, hogy a Stripe legyőzte.

Kiegészítő termékek és szolgáltatások széles választéka

A PayPal szolgáltatásai nagyon lenyűgözőek, de a Stripe néhány egyedi szolgáltatással kiegészíti a fizetési átjárót, például a következőkkel:

 • Gombok vásárlása a mobilalkalmazásokhoz
 • Csodálatos jelentési eszközök
 • Piaci lehetőségek
 • Testreszabható pénztár
 • Hosztolt fizetési oldal
 • Előfizetői
 • Ingyenes próbaverziók és kuponok

És ez csak egy rövid lista a Stripe által nyújtott több mint 100 szolgáltatás közül.

Gyors WooCommerce integráció

Csíkos WooCommerce kiterjesztés

Az ingyenes hozzáadásával Stripe Payment Gateway kiterjesztés a WooCommerce számára az online áruház úgy lesz beállítva, hogy elfogadja a hitelkártyákat, a Bitcoin-ot, az Apple Pay-t és még sok más. A telepítés egyszerű és sok időt igényel a kívánt fizetési beállítások konfigurálása.

Ingyenes fejlesztői eszközök

Az egyik fő ok, amiért a Stripe használatával a PayPalon keresztül megy, az erőteljes ingyenes fejlesztőeszköz-készlet miatt. Ez lehetővé teszi a fejlesztőknek, hogy gyorsan integrálják a Stripe fizetési rendszert más alkalmazásokba, programokba és webhelyekbe. A lényeg az, hogy szilárd alapot teremtsen, és lehetőségeket nyújtson vállalkozásának bővítéséhez.

Azt mondta: A Csík teljesen rendben van, ha nincs fejlesztési képessége. Ugyanakkor vonzóbbnak tűnik a fejlesztők számára.

Egy lapos díj

Mindkét szolgáltatásnak 2,9% + 30 ¢ általános tranzakciós díja van, de a Stripe nem számít fel külön díjat olyan dolgokért, mint a kártya engedélyezése, a nemzetközi kártyák vagy a webhelyén lévő kártyák töltése. Az alábbiakban felvázoljuk a PayPal által bevezetett többletdíjakat, de azok a vállalkozások, amelyek nemzetközi kártyákat szeretnének elfogadni, vagy olyanokat tesznek, mint például az ismétlődő számlázás, kevesebbet fizetnek a Stripe segítségével.

Nem csak ezt, de a Stripe ingyenesen elfogadja az Apple Pay kifizetéseket, míg a PayPal egyáltalán nem fogad el fizetéseket az Apple Pay-től..

A PayPal hátrányai az online üzlet számára

Nagyvállalatként a PayPal mindenféle panaszt lát. Legtöbbjük az első kérdéssel van kapcsolatban, amelyet a befagyasztott számlákkal foglalkozunk.

Befagyasztott számlák és az alapok visszatartása

Noha a PayPal bizonyos számlákra biztonsági okokból egyértelműen lép fel, ismertek, hogy a felhasználók bejelentették a befagyasztott számlákkal és a visszatartott pénzeszközökkel kapcsolatos problémákat, még törvényes számlák esetén is. A PayPal általában befagyasztja (vagy leállítja) a számlákat a csalás gyanúja miatt.

A PayPal foglalkozott néhány nagy horderejű csalási esettel, ezért van értelme, hogy kissé óvatos a zavaró számlák miatt. Ezenkívül ismert, hogy a Stripe és más nagy fizetés-feldolgozó cégek befagyasztják vagy leállítják a számlákat. Úgy tűnik, hogy a PayPal csak a hírekben van.

Összességében a legjobb, ha elkerüli a PayPal szolgáltatást, ha nem tervezi betartani a feltételeket. Például egyes vállalatok számlákat befagyasztottak, amikor a személyes PayPal-fiókokat üzleti célokra próbálták használni.

Továbbá, ha a termékét, szolgáltatását vagy iparágát nagy kockázatnak tekinti (vagy egyes országokban potenciálisan illegálisnak) tekintheti, akkor jobb, ha másutt keres..

Extra szolgáltatási díjak

Mivel mind a PayPal, mind a Stripe ugyanazok a tranzakciós díjak megegyeznek 2,9% + 30 ¢ összeggel, nincs ok összehasonlítani a kettőt a mutatóval..

A Stripe egyszerűvé teszi a dolgokat, ha ragaszkodik a lapos 2,9% + 30 ¢ tranzakciós díjhoz. Ez az. A PayPal azonban további díjakat számít fel, attól függően, hogy mi történik a fiókjával. Íme néhány példa:

 • Visszatérítések – 20 USD (ellentétben a Stripe 15 dollárjával)
 • Töltse fel a kártyákat a webhelyén – 30 USD havonta
 • Ismétlődő számlázás – 10 USD havonta
 • Fejlett csalásvédelem – 10 USD havonta
 • Kártya engedélyezési díja – 30 ¢
 • Nemzetközi kártyák díja – 1%
 • 10–5% -nál kevesebb fizetés díja + .05 ¢
 • American Express kártyák díja – 3,5%

A Stripe által fizetett díjak többsége vagy teljesen ingyenes, vagy megegyező, 2,9% + 30 ¢ átalányt alkalmaz.

Eladó védelme

A PayPal híre van a vásárlók védelméről, de ez nem feltétlenül igaz az eladókra. Vessen egy pillantást a eladó védelmi ajánlatok itt, de csak ne feledje, hogy sok kereskedő jelentése szerint az eladó védelme messze nem hatékony.

Az online üzleti csík hátrányai

A Stripe nélkül nem állnak kihívások. Itt van azok, amelyeket tudnia kell.

Fagyasztott számlák és megszüntetések

A PayPal és a Stripe egyaránt hatalmas cégek, amelyek minden sarkon csalással találkoznak. Ezért nem meglepő, hogy a kereskedők hajlamosak a Stripe befagyasztott számláival is panaszkodni. Tehát a PayPal és a Stripe ugyanazon a szinten vannak ebben a kategóriában, mivel minden kereskedőnek legalább tisztában kell lennie a befagyasztott számlák lehetőségével. Ismét a legjobb módja annak, hogy ezt elkerüljék, ha minimalizálják a csalást az Ön webhelyén, és a Stripe-fiókot használják annak feltételeinek és szolgáltatásainak megfelelően..

Nem mindig olyan felhasználóbarát

A Stripe nagyon sok funkciót csomagol a platformon, de néha ez több problémát okoz, mint megoldja. Először a Stripe-t elsősorban a fejlesztők számára fejlesztették ki, így a telepítése nem olyan egyszerű, mint a PayPal. Ezenkívül a Stripe csalási eszközöket is tartalmaz, de úgy tűnik, hogy az ügyfeleknek nehézségeket okoznak azok megtalálása és aktiválása. Például, a Stripe ismert volt, hogy nem védi meg ezt olyan jól a csalások és visszatérítések ellen. A Stripe-nek határozottan vannak funkciói az ilyen helyzetek leküzdésére, de a kereskedőknek nehezen tudják őket bekapcsolni és megérteni.

PayPal vs Stripe: melyiket kell választania?

Nem könnyű teljes következtetést levonni arról, hogy melyik fizetési feldolgozót kell választania, de néhány szilárd nyilatkozatot tehetünk:

 • A csík jobb a fejlesztők számára.
 • A PayPal általában jobb az új belépők számára, akik plug and play megoldást akarnak.
 • A PayPal kedvezményezettek a nonprofit szervezetek számára.
 • A Stripe-nek kevesebb díja van olyan dolgokért, mint például az ismétlődő számlázás, a mikro-fizetések és a visszatérítések.
 • Bár a Stripe népszerű, a PayPal márkaneve sokkal erősebb.

Tessék, itt van! Ha kérdései vannak a Stripe és a PayPal közötti választással kapcsolatban, tudassa velünk az alábbi megjegyzés szakaszban.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map