Ön Plugin-hoarder? A WordPress webhelyének tisztítása

Ön Plugin-hoarder? A WordPress webhelyének tisztítása

Ön egy plugin-hoarder? Gondolj bele egy percig. Eleinte kissé nevetségesnek hangzik, és természetesen te vagy egyikük sem. De mivel a WordPress több száz „szakértője” minden héten új bővítményeket ajánl, nem csoda, hogy egyes webhelyek és webmesterek egy kicsit túlteljesítették a feladatot. A plugin fele azzal az átkozott érzéssel jár, hogy garantáltan pozitív hatással van az alsó sorodra, és ha ingyenes, akkor nehéz megmondani, hogy nem.


Tudtam, hogy szinte minden társadalmi megosztási plugin-t telepítettem és kipróbáltam. Inkább nem ismerem el, de biztos vagyok benne, hogy megcsináltam abban a reményben, hogy a közönség gyakorlatilag vékony levegőből jelenik meg, a jobb oldali plugin kis nyomásával. És tudom, hogy én sem vagyok az egyetlen.

A 7 figyelmeztető jel, hogy Ön egy WordPress plugin hoarder

Ha valamelyik figyelmeztető jel csengő hangot ad, akkor valószínű, hogy a WordPress webhelyén felhasználható néhány tavaszi tisztítás. Olvassa tovább, hogy miként gyorsíthatja fel a WordPress-et a nem használt pluginek eltávolításával.

1. Fogalma sincs arról, hogy a pluginjeinek fele mi történik

A plugin telepítésének teljes oka az, hogy azt ténylegesen használja, és ha nemcsak nem használja a pluginek felét, de még nem is emlékszik arra, mit kellene tennie a webhelyért, ez egy rossz jel, hogy lehet, hogy egy plugin-hoarder.

2. A WordPress nem frissíthető elavult beépülő moduljai miatt

Ez nemcsak azt akadályozza meg, hogy hozzáférjenek a WordPress frissítéseinek új funkcióihoz, hanem azt is jelentheti, hogy tartózkodnia kell a bővítmények vagy a téma frissítésétől, mivel az már nem kompatibilis a WordPress régi verziójával..

3. Több beépülő modulja van, mint darab tartalom, és az Ön weboldala kevésbé hetes

Nem mindig releváns, de általában jó jel, hogy esetleg egy kicsit túljutottál a fedélzeten.

4. A bővítmények frissítésével gyorsan teljes munkaidőre válik, és valójában valaki bérelt rá

Legalább most van valaki a fedélzeten, aki elvégzi az Ön számára a takarítást, bár vonakodhatnak attól, ha rájönnek, hogy csökkenti, ha nem is teljesen megszünteti munkaidejét.

5. Több nehézkes, nagyteljesítményű multifunkcionális pluginje van, amelyeket csak egy vagy két funkcióhoz használ

Néha a kevesebb nem azt jelenti, hogy jobb vagy gyorsabb. Néha jobb, ha néhány könnyebb plugin ugyanazt a munkát végzi.

6. Még mindig vannak olyan plug-inek, amelyekkel „a jobb kedvre kereskedtek”

Időnként könnyű elfelejteni a régi eltávolítását, amikor az új és a jobb megjelenik. A jó hír az, hogy mindaddig, amíg inaktívak, legalább csak helyet foglalnak el a hátsó részben. A rossz hír az, hogy eldugítja a plugin könyvtárat, és arra utalhat, hogy egy rosszabb és károsabb helyzet.

7. Rengeteg olyan plugin telepítve van, amely „biztosan felhasználni fogja egy napig”

Noha ez ésszerűnek tűnik, sokkal jobb ötlet, ha leíró listát készít az Evernote-ban található bővítményekről vagy egy Google-dokumentumról, és teszteljük őket idővel. Ha csak egy csomó plugin ül körül, akkor valószínű, hogy ez minden, amit valaha csinálnak. Használd őket, vagy elveszítheted őket.

Miért általában sok plugin rossz? (És miért kell takarítania)

plugin-razzia

A túlzott bővítmények megnehezíthetik és bonyolultabbá tehetik a munkáját, mint amilyennek lennie kell. És bár nincs semmi baj azzal, hogy sok szükséges beépülő modul van, sok olyan beépülő modul használata, amely sok erőforrást tölt be, problémát jelent. Ez további http kérések hozzáadásával lelassíthatja webhelyének betöltési sebességét. Egyszerűen fogalmazva lehetővé teszi a böngésző számára, hogy extra karikain ugorjon át, mielőtt ténylegesen betölti és megjelenítheti webhelyét, lassabbá téve azt. És mivel webhelye lassabban tölt be, brutális hatások lehetnek az alsó sorban.

Ha webhelye különösen lassan tölt be, akkor kísértetjárta lehet a megdöbbent visszafordulási arányokkal, elveszítheti az ügyfelek bizalmát, vagy ami még rosszabb, láthatja közvetlen hatását az értékesítésre. Például az Amazon arról számolt be, hogy az eladások akár 100% -kal is 1% -kal csökkennek az oldal lassabb töltésekor (Forrás: Strangeloop). Egy másik tanulmány megállapította, hogy a betöltési idő egy másodperces növekedése 7% -kal csökkentette a konverziót, 13% -kal kevesebb oldalmegtekintést és 17% -kal kevesebb az ügyfél-elégedettséget (Forrás: Tagman). A jó hír az, hogy a rakodási sebesség növelésével ellentétes eredmények jelenhetnek meg.

Amint azt a fentiekben röviden megemlítettük, a bővítmények véletlenül (vagy akár nagyon ritkán akár nem is véletlenül) biztonsági réseket hozhatnak létre, amelyeket az emberek visszaélhetnek, hogy hozzáférjenek a webhely hátteréhez..

Az utolsó ok kevésbé nyilvánvaló. Ha túl sok beépülő modul van, akkor túl sok figyelmeztetést vonhat maga után, ami elvonja a figyelmet arra, ahonnan kell lennie. Ürügyévé válhat a kis dolgok miatt. A kis dolgok megszabadításával megakadályozhatja, hogy nagyszerű új üzleti lehetőségeket találjon, vagy javítsa a másolatot, hogy jelentősen növelje konverzióit, vagy időt keressen hálózatba és növelje közönségét.

Hogyan lehet decluderálni a WordPress webhelyet

Szerencsére a pluginek megtisztítása nem olyan nehéz. Megtudja, hogy a bővítmények valójában miért változtatnak meg az Ön webhelyén, majd megszabadul a többitől.

Gondolkozhat arra, hogy feltegye a kérdést: „Melyek az alapvető fontosságú elemek?” A válasz az, hogy sok-sok különféle vélemény van erről a témáról. És bár egyesek hajlamosak a pluginek széles skáláját ajánlani, mások sokkal minimalistabbak, és csak azt javasolják: Analytics, gyorsítótárazás, biztonság, szociális, SEO és természetesen az opt-in.

Számomra egy sokkal fontosabb kérdés az, hogy mi a plugin alapvető fontosságú az Ön és az Ön webhelye számára?

Számos különféle weboldal létezik, sokféle céllal és igényekkel. A WordPress szépsége abban rejlik, hogy sokoldalúság és képessége a pluginok segítségével számos kihívás kezelésére, de néha ez lehetővé teszi a Plugin-tároló használatát. Tehát derítse ki, mely pluginek számítanak, és dobja el a többit.

Ideális esetben csak azokat a bővítményeket szeretné megtartani, amelyek hasznosak a webhelyedhez kapcsolódó célok elérése szempontjából, nagyon kézzelfogható módon. Beépülő modulok, amelyek javítják az alsó sorodat. Még ha csak személyes blogod is van, általában ott van valami mérhető cél, például nagyobb közönség megszerzése. És a vállalkozások számára a visszatérő látogatók, a felhasználói részvétel, az előfizetők és az értékesítés. És akkor természetesen a biztonság. Mivel senki sem akarja, hogy webhelyét bármilyen ideig eltérítsék.

A megőrizni kívánt bővítmények

A WordPress beépülő modulokat, amelyeket meg kell tartania

Bővítmények a biztonság javítása érdekében

A webhely biztonságát növelő bővítmények csökkentik a jövőbeni problémák kockázatát. Ez befolyásolja az Ön lényegét abban, hogy el kell kerülnie pénzt és órányi csalódást, amikor megpróbálja visszanyerni az irányítást egy olyan webhely felett, amelyet az előrelátás hiánya miatt eltérítettek el..

Kevin nemrég írta a Hide My WP áttekintést, amely elmagyarázza, hogyan növeli a beépülő modul az Ön biztonságát azzal, hogy elrejti azt a tényt, hogy webhelye a WordPress-en fut, és Tom szintén írt egy Biztonsági Ninja-beépülő beszámolót, amelyet esetleg érdemes megtenni a pénztárnál. Ez egyaránt kiváló beépülő modul, amelyet érdemes megfontolni a webhely biztonságának megőrzése érdekében.

Mellesleg, a bővítmények időnként biztonsági lyukakat jelentenek az emberekkel való visszaélés érdekében, tehát a biztonság szempontjából nem is rossz ötlet, ha kevesebb felesleges bővítmény van..

Dugók a betöltési sebesség javításához

A rakodási sebesség javítása jelentősen csökkentheti a visszafordulási arányt. Különösen akkor, ha webhelyének töltési sebessége meghaladja a néhány másodpercet, nagyszerű választás lehet a gyorsítótár-bővítmény beszerzése. Nemcsak hogy a mi saját Souravunk még végigvezeti Önt a WP Total Cache beállításáról az optimális eredmények elérése érdekében (és mindenképpen olvassa el a WordPress gyorsítótárazási üzenet sorozatának teljes útmutatóját, hogy többet megtudjon arról, hogyan működik a gyorsítótárazás és hogyan lehet azt használni. a WordPress webhelyének fejlesztésére).

Bónuszként az olyan pluginek megtisztítása, amelyek kevés funkcióval szolgálnak, kivéve azokat a funkciókat, amelyeket nem igazán használ, az szintén csökkentheti webhelye betöltési sebességét.

Bővítmények a felhasználói elkötelezettség javításához

Fontos a felhasználói elkötelezettség fokozása, mivel minél hosszabb ideig ragaszkodik valakihez és kapcsolatba lép a weboldaladdal, annál valószínűbb, hogy ténylegesen figyelnek az üzenetére, és valójában a közönség részévé válnak / fizető ügyfélré válnak. Az elmúlt években a felhasználói elkötelezettség nagy része a „megosztás”, és a megosztás fokozását elősegítő bővítmények segítenek az alsó sorban azáltal, hogy nagyobb forgalmat generálnak. Ha jó megosztási bővítményt keres, nézze meg a legjobb közösségi média beépülő modulok listáját, valamint Tom-ot, amely a WordPress-webhely társadalmiabbá tételéről szól..

Beépülő modulok az opt-in / átváltási árfolyamok javításához

Legyen szó akár egy pluginról, amely az opt-in dobozát valóban jobb konvertálássá teszi, vagy egy pluginnak, amely adatokat gyűjt a felhasználói viselkedésről (nyilvánvalóan rendelkeznie kell a felhasználói viselkedésre vonatkozó adatokkal, hogy megtudja, mi a pluginok valóban különböznek egymástól), az optin plugins nyilvánvalóan fontos az alsó sorban, és maradj meg. Az OptinMonster egy olyan plugin, amelyet javasolunk az opt-in arányának növelésére.

Szinte minden olyan bővítményt, amely észrevehető közvetlen vagy közvetett hatással van az alsó sorra, érdemes megőrizni. És minden olyan plugin, amely éppen úgy ül, hogy semmit nem tesz, egy kis utazásra megy, és soha nem tér vissza.

A plugin hatékonyságának és a töltési sebességre gyakorolt ​​hatásának mérése

Beépülő modulok behatolási sebessége

Állítsa be a Google elemzést vagy a kedvenc elemző eszközét a bővítmények teszteléséhez, amelyek segítenek a konverziós arányban. Ha még soha nem tesztelte az eredményeket nélküled, és csak azt feltételezi, hogy azok pozitív hatással vannak, akkor tegye meg. Tesztelje a konverziókat anélkül, hogy a plugin aktiválva lenne. Ügyeljen arra, hogy megfelelő ellenőrzési időszakot biztosítson (kivéve, ha az átalakulás során nagyon nyilvánvaló és fájdalmas merülés jelentkezik, ilyen esetben természetesen vissza kell állítania és futtatnia kell.) Az oldal betöltési sebességének elemzéséhez használhatja Pingdom eszközök vagy más ingyenes eszközök, mint például annak mérése, hogy egy plugin lelassítja-e webhelyét, mint amennyit megéri.

Fontos: Győződjön meg arról, hogy a beállításokat egyszerre csak egy meghatározott teszthelyzetre állítja, és mielőtt elkezdi a pluginek letiltását, ellenőrizze néhányszor az oldal betöltési sebességét..

Ha sok különböző dolgot tesztel az oldalsebességgel kapcsolatban, akkor a legjobb, ha ezt a legkevésbé forgalmas órákban csinálja. És ha van egy különösen elfoglalt webhely, vagy teljes munkaidős vállalkozást üzemeltet rajta, manuálisan klónozzon, vagy használjon egy klónozó plugint (a ingyenes Duplicator plugin egy jó lehetőség).

Ennek természetesen mind ugyanazon a DNS-en és a szerveren kell lennie, egyszerűen létrehozhatja az új blogot a saját webhelyének „wpclone” név alatt. Ezután kipróbálhatja a sebességet anélkül, hogy a látogatók látnák, hogy zavarodjon.

Például egy dolog, ami történhet, ha van egy valóban nehézkes bejelentkezés-bővítmény, amely lelassítja a betöltési sebességet, bár növeli a bejelentkezési rátát, hosszú távon káros hatással lehet a látogatók visszatérésére, sőt, előfizetőknek.

És most … a tényleges tisztítás

Ha kiterjedt tartalék-tartalma van, sok elavult plug-ined van, vagy a bevétel attól függ, hogy a webhely működik-e, akkor jó ötlet, ha nem feltétlenül szükséges, a webhelyről biztonsági másolatot készíteni, mielőtt elkezdené (például használja a Backup Buddy-t).

Most, hogy felfedezte, mely pluginek hasznosak, és melyek haszontalanok (neked), itt az ideje, hogy piszkos legyen a kezed.

A plug-inek inaktiválása és törlése

Szerencsére a pluginek tényleges eltávolítása nagyon egyszerű. Egyszerűen nyissa meg a plugin fület és kezdjen el dolgozni. Deaktiválja (ha még nem tette meg), és távolítsa el a felesleges és a nem kívánt terméket. Hacsak nincs nagyon elavult vagy hibásan működő plugin, mindent el kell távolítani, még az SQL-adatokat is. Tehát nincs szükség külön súrolásra!

Ha még mindig olvas, és sikerült átvágnia a pluginjait, és kitisztítania a kukát, van még egy dolog, amit javasolnék. További optimalizálja webhelyét azáltal, hogy megtanulja, hogyan kell megfelelően telepíteni és használni a gyorsítótár-bővítményeket.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map