Növelje WordPress-üzleti tevékenységét hírlevelekkel

Növelje WordPress-üzleti tevékenységét hírlevelekkel

A hírlevelek az egyik leghatékonyabb módszer a márkák számára az ügyfelekkel és a kilátásokkal való kapcsolattartáshoz. Ezek lehetővé teszik, hogy egyszerű, de megfizethető módon kommunikáljon. Mint marketingszakértő, úgy érzem, hogy a hírlevelek hihetetlen alternatívájaként tűnnek ki más csatornák számára a bizalmi tényező miatt. A hírlevelek bármilyen méretű és domain vállalkozás számára hatékonyak. Személyes ablakként szolgálnak az ügyfelek, alkalmazottak, szállítók, és általában az Ön vállalkozása iránt érdeklődő emberek számára.


Ebben a cikkben megtanuljuk, hogyan lehet hírleveleket felhasználni a WordPress-vállalkozás növekedéséhez. Ezenkívül bemutatom egy 7 lépéses útmutatót, amelyben hírleveleket készíthet a cégének. Csatlakozzon a téma részletes vizsgálatához.

Miért hírlevelek 2020-ban?

Az egyszerű válasz a „visszatérés”. Az e-mail marketing ROI-t eredményez 4200%. Természetesen a közösségi média marketing manapság egyre népszerűbb, de még több is van rajta. Mind a Social Media Marketing (SMM), mind a SEM tájképek túlzsúfoltak és telítettek. Több tízezer versenytárssal kell versenyeznie, és az észrevétel nehéz, még akkor is, ha a piacon a legjobb WordPress SEO eszközöket használja. Ezenkívül a felmérés szerint az észak-amerikaiak 80% -a legalább egy adblokkolót használ. Csökkenti ezen platformok hatékonyságát.

Ezzel párhuzamosan azt is szeretném kiemelni, hogy ezeknek a tevékenységeknek az a célja, hogy „leadokat” generáljanak. Ahhoz, hogy ezeket az érdeklődőket összegyűjtse, el kell készítenie egy vonzó tartalmat és meg kell győznie az olvasókat, hogy megosszák kapcsolattartási adataikat. Az e-mail címek azon ügyfelekhez tartoznak, akik már feliratkoztak Önre. Ez azt jelenti, hogy máris érdeklődnek és félúton vannak az értékesítési csatornán. Súlyos hiba, ha elveszítjük a velük való kapcsolattartási lehetőséget, és ezt mindenképpen el kell kerülni.

Az e-mail lista bővítésének legegyszerűbb módja a WordPress használatával egy vagy két bővítmény megvalósítása. Ez magában foglalhatja egy plugin használatát hírlevél optin űrlapok felpattanó űrlapon, optin kerékkel (spin to win) vagy dedikált nyitóoldalon keresztül történő hozzáadásához..

Mi a teendő, ha megszerezte az ügyfelek e-mail címét? Nem küldhet nekik marketing e-maileket minden alkalommal, különben spamként jelölnek meg téged. A nem megfelelő kommunikáció szintén nem tanácsos. A hírlevelek áthidalják a szakadékot a tartalommarketing és az ügyfelekkel, valamint a leendő ügyfelekkel folytatott értékközpontú kommunikáció között.

A 2020-as idő a megfelelő idő az e-mail marketing kampányok felszámolására, vagy megkezdésére, ha jelenleg nem csinálja. Ez elősegíti a költségvetés kezelését, valamint a meglévő ügyfelek és kilátások hatékony elérését. Tehát marketing szakemberként mi legyen az első dolog, ami eszedbe jut? Lássuk ezt az alábbiakban:

Állítsa be a napirendet, és tisztítsa meg a levelezőlistáját

Ökölszabályként minden tevékenységet csak a céljának meghatározása után indíthatunk el. Azt javaslom, hogy kezdje a kívánt eredmény meghatározásával. Mit szeretne, ha az emberek megteszik, miután elolvasta a kommunikációt? Szeretné, ha hivatkozási kódot, kedvezményes kupont használnának, vagy elmondhatnának nekik egy közelgő eseményről? Az egyértelmű napirend meghatározása segít kitalálni, milyen irányba kell mennie.

Ezenkívül az egyik legfontosabb tanács, amit neked kapok, a levelezőlista tisztítása. Távolítsa el az inaktív előfizetőket, akik visszatérő e-maileket eredményeznek, vagy egyéb módon nem kapcsolódnak be. Ez különösen akkor hasznos, ha hírleveleit a közönség kedvére való tekintettel alakíthatja át. A címzetteket fokozatosan kibővítheti, hogy minél több elkötelezettség jöhessen ki belőle.

Itt 7 lépést sorolok fel, hogy kiváló hírleveleket hozzon létre az Ön cége számára. Ezeket az elveket szinte bármilyen hírlevélhez felhasználhatja.

7 lépéses útmutató a hibátlan hírlevelek létrehozásához minden alkalommal

Készítsen hibátlan hírleveleket

Mielőtt továbblépnénk, tudnod kell, hogy az újságok nagyban különböznek a többi tartalomtól. Attól függnek a szöveges tartalomtól, hogy közvetítsék az értéket, miközben az esztétika viszonyait ábrázolják. Az olvasóknak arra kell késztetniük, hogy a lehető leghamarabb rákattintsanak a CTA gombra. Bizonyos szempontból a több művelet elvégzéséhez több apró tartalomelemet kurzorozni kell. Kezdjük a tervezési folyamattal:

1. lépés: Kezdje a CTA-val

Igen, jól olvasod. Cselekvésre ösztönzés (CTA) gombjának az erőfeszítések középpontjában kell állnia. Lehet ingyenes kuponok, hivatkozási kódok, linkek áruk / szolgáltatások vásárlására, vagy RSVP események a városukban. Arra is kérhet ajánlásokat, és visszajelzéseket gyűjthet. A közönség teendőinek ismerete segít meghatározni azokat a részleteket, amelyek rá kényszerítik őket.

Könnyű hozzáadni a cselekvésre ösztönzést a WordPress-hez. Egy oldalkészítő, rövid kód, űrlap vagy optin beépülő modul segítségével néhány perc alatt rendelkezésére áll CTA az Ön webhelyén..

2. lépés: Hozzon létre egy éles tárgy sort

Ez az első, amit a címzettek látni fognak. Olyannak kell lennie, mint amit személyesen el szeretne olvasni. Legtöbben döntünk arról, hogy néhány milliszekundumon belül megnyissák-e a leveleket, vagy sem. Így néhány módon biztosítható, hogy a tárgysor továbbra is releváns legyen:

 • Kerülje az általános tárgysorokat.
 • Tartsa be 5-7 szót. Ez javítja a mobiltelefonokat használók tapasztalatait is.
 • Nem úgy kell kinéznie: HOGYAN VÉGZIK A MUNKA A MUNKAHELYEKET, ÉS HOGYAN KERÜLETEK A SZERETET? A nagybetűket mindig normál állapotban tartsa.
 • Kerülje a túl sok hangulatjel használatát.
 • Csak akkor próbáljon felkiáltójeleket használni, ha díjakat vagy ajándékokat kínál. Ez a legtöbb esetben spamként való megjelöléshez vezet.

Dióhéjban, ne mutassa meg előfizetőit arra, hogy hagyja ki hírlevelét. Tegye érdemesvé a kattintást, és állítsa ott elvárásait.

3. lépés: Adja hozzá a történet vizuális oldalát

A grafika csak a második a tárgysorhoz képest, amikor a közönséget elfogja. Javaslom, hogy használjon ingyenes stock fotókat vagy jogdíjmentes képeket a szerzői jogok megsértésének elkerülése érdekében. A képnek relevánsnak és vonzónak kell lennie. Fontolja meg a képaláírások használatát mind a történet elmondása, mind a szöveges tartalom számára helymegtakarítás céljából. Használhat releváns színeket is, hogy megfeleljen a hírek küldésének céljának, vagy egyszerűen megfeleljen a márka színének. Rengeteg ingyenes online eszköz, amellyel képeket készíthet a WordPress blogjához és a hírlevelekhez.

Ne feledje, hogy agyunk grafikákat dolgoz fel 60.000 alkalommal gyorsabb, mint a szöveges adatok. Az alábbiakban bemutatunk egy jó példát:

Adja hozzá a történet vizuális oldalát

4. lépés: Írja be az e-mail szöveget, mint egy testépítő

Egyáltalán nem viccelek itt. A klasszikus testépítés esztétikáról szól, amelyek arányosak voltak. Hírlevelének is arányosnak és kellemesnek kell lennie a szemnek. Néhány tulajdonság, amelyet be kell vonnia:

 • Rövid vonalak és rövid bekezdések.
 • A fejlécek megfelelő használata.
 • Ha lehetséges, ossza meg a tartalmat blokkokban.
 • Jelölje ki a tippeket, hasznos információkat és üzeneteket.
 • Jobbra igazítás, ha túl hosszú, a jobb láthatóság érdekében.
 • Tartsa fenn a koherenciát a korábbi kommunikációval, ha alkalmazható.
 • Optimalizálja az összes eszközt és képernyőméretet.

Ennek eredményeként tiszta, tömör és lenyűgöző vonzerőt kap a szerkezet. Természetesen elengedhetetlen, hogy csak releváns információkat nyújtsunk be, de ugyanakkor szükség van a megfelelő nyelvi hangzás használatára is. Próbálj meg udvariasnak, kissé alkalminak, de nem szakszerűtlenül viselkedni. A testületnek tartalmaznia kell minden releváns adatot arról, hogy miért kell kattintani a CTA-ra. Értékessé tétele és oktatása mérföldekkel jár az Ön számára. Az eszközök hasznosak plug-inek formájában az e-mail marketinghez, mint a WP-oldalak esetében, míg a CRM-ek mások számára. Segítenek az épületben vizuálisan vonzó e-mail sablonok erőfeszítés.

5. lépés: Vágjuk le a kövér

Miután összeállította a hírlevelet, mindig talál olyan részeket, amelyek nem adnak elegendő értéket. Megfogalmazhatja őket, vagy szükség szerint kihagyhatja azokat. A zsírvágás elengedhetetlen ahhoz, hogy a végleges tartalma éles és olvasható legyen. Menjen végig többször, miközben korrektúrát és szerkesztést végez. Ez csak jobb, magával ragadó példányt eredményez.

6. lépés: Válassza ki a megfelelő küldési időt és gyakoriságot

Ez a tömegek elérésének technikai része. Segítenek a helyes stratégia meghatározásában. El kell döntenie a megfelelő frekvenciát és el kell küldenie az időt, ha maximális CTR-t akar elérni. Mint sok marketingszakembereknek, egyetértek azzal is, hogy a hírlevél hétfőn vagy kedden reggel küldése a legjobb idő. Az előfizetők valószínűleg elolvasják, miközben munkaleveleket kapnak.

Ez ismét szubjektív. Ha étterem vagy mozi csarnok tulajdonosa vagy, a péntek kedvezőbbek lehetnek. Szélsőséges esetekben bármilyen gyakorisággal mehet, például napi, heti, havi vagy akár évente. Csak annyit kell biztosítania, hogy az ne olvassa el az olvasókat annyira, hogy feliratkozzanak.

7. lépés: Mérje meg és vízszintesen feljebb

Nem létezik csodaszer hírlevelek írására. A korábbi kampányaiból meg kell tanulnia arról, mi izgatja a közönséget, és mi nem. Ha WordPress-helyet futtat, könnyen telepíthet egy A / B Split tesztelési plugin-t. Vagy az Ön által használt hírlevél szolgáltatástól függően, a megosztott tesztelési és elemzési eszközök beépülhetnek a tervbe.

Használhatja a Google Analytics eszközöket is, amelyeket a Google Site Kit plugin segítségével könnyű beállítani. Az elkötelezettség mérése folyamatos folyamat, mivel az emberek egy idő alatt megváltoztatják érdeklődésüket, és a tendenciák is folyamatosan változnak. Ennek ellenére a megfelelő eszközök használata elősegíti a játék szintjét, és releváns marad.

Hogyan segítik a hírlevelek az erős előadást?

Először: amint az előfizetők rákattintanak, egyenesen a tartalomra kerülnek, anélkül, hogy versenytársak vetnék a figyelmüket. Ehhez még több ember olvassa e-maileket mindaddig, amíg 18 másodperc ami magasabb, mint a múlt. Megoszthat tippeket, ipari híreket vagy oktatási tartalmakat; bármit is szeretne látni, de nem kap rendszeresen más cégektől. Mindig úgy éreztem, hogy a kommunikációt össze kell hangolni egy stratégiával a jelentésépítés érdekében. Több mint fél (61%) a fogyasztók kedvelik azokat a márkákat, amelyek e-mailek helyett kapcsolatba lépnek velük. Kampányt létrehozhat a hírlevelek tartalmának felosztásával vagy az ígért ajándékok / kuponok elküldésével az ütemterv szerint.

Mindig van némi bizalom közted és olvasói között, mivel e-mail címeiket megadták. Ez messze a legnagyobb tényező, amely elindítja a személyre szabott interakciók sorozatát. Személyre szabott e-mailek megkapja a 6X normál tranzakciós ráta. Fokozatosan növelheti az elkötelezettséget, miközben továbblép az elemző eszközökkel, és meghitt kapcsolatot hoz létre előfizetőivel.

A hírlevelek SEO hatása

A hírlevelek játékváltók az Ön SEO számára. Előfizetői megmenthetik őket, és ez az egyik legnagyobb előnye a marketing erőfeszítéseinek. Ez közvetetten növeli a SEO rangsorolását, mivel rendszeres forgalmat irányít az Ön webhelyére, és arra ösztönzi az embereket, hogy más platformon vegyenek részt a márkáddal. A „megosztás gombok” biztosítása a közösségi média webhelyeinek nagyszerű módja a SEO juice elérésének, mivel ezekben a platformokban szereplő megemlítések pozitív jeleket közvetítenek a keresőmotorokhoz, mint a Google. Mindezek nagyon megfizethető áron érkeznek, és ezt nem szabad figyelmen kívül hagyni.

Rajtad a sor

Megállapíthatjuk, hogy a fogyasztói bázissal való kapcsolattartás a hírlevelek révén könnyűvé válik anélkül, hogy túl hangosnak tűnne. A költségmegfontolások szintén javára járnak. Az elkötelezettség építése az idő múlásával nem kevesebb, mint eszköz, mivel a láthatóság érdekében nem kell nagymértékben támaszkodnia a nagy dollárköltségekre. Hosszú távon sokkal jobban vezetik az ismétlődő bevételeket, mint más csatornák. Ennek ellenére ez a személyes platform. Teljes szabadsága van megjelenése és tartalma felett, anélkül, hogy a versenytársak lebegnének. Ez elegendő ok arra, hogy hírleveleket használjon vállalkozása növekedéséhez 2020-ban és azt követően.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map