Mit kell keresni a WordPress tárhelyen

Mit kell keresni a WordPress tárhelyen

Sokféle hostolási lehetőség található a WordPress-től alapvető megosztott tárhely nak nek VPS sőt még dedikált szerverek de a WordPress-webhely hostolása és a linux használata túlnyomó többség számára túlságosan sok munka, amit jobb webhelyek tervezésére és több ügyféllel való együttműködésre lehet fordítani. Az ilyen típusú felhasználók számára alapvetően két lehetőség van


  • Egy tábornok megosztott tárhelyszolgáltatás
  • Menedzselt WordPress tárhely vagy WordPress dedikált tárhely

De mindkettő megosztott!

Igen, ez így van, de vannak tévhitűek ezzel kapcsolatban, amelyekkel mindegyik jobb megértése érdekében foglalkozni kell.

Általános megosztott tárhely szolgáltatás nagyon olcsó és az alap az, hogy kiszolgálónként több ügyfelet fogadjunk, és mindegyikhez kevés erőforrást allokáljunk. Ezek a szolgáltatások az egész interneten elérhetők és könnyen elérhetők. A fő probléma az, hogy ezek a szolgáltatások nem teszik lehetővé hatalmas látogatások számát, és nem fogadják el a magas processzor-használati szokásokat. Az alapvető általános tárhelyszolgáltatások ezután csak olyan kis webhelyekre, blogokra, mikros oldalakra és vállalati webhelyekre korlátozódnak, amelyeket havonta nagyon kevés látogatással látogatnak meg, és nem igényelnek magasabb követelményeket.

De mi lenne a közepes és nagy webhelyekkel? Mi lenne a gyors teljesítményt kereső webmesterekkel? Az általános megosztott tárhelyszolgáltatások nem fognak segíteni ebben a kérdésben, az volt az WordPress tárhely szolgáltatások belépnek.

A WordPress tárhelyszolgáltatások lehetővé teszik több erőforrás-elosztást ügyfelenként, kevesebb ügyfelet kiszolgálónként, nagy mennyiségű látogatást és magasabb CPU-használati szokásokat, mint az általános tárhely, és ezt egy egyszerűen használható kezelőpanel és biztonsági mentések biztosításával is megteszik. de drágábbak.

Mivel a WordPress-rel foglalkozó blogról írt cikket, és biztos vagyok benne, hogy a blogod sikeres lesz, nem fogom ajánlani egy olcsó tárhelyszolgáltatást és ezt a cikket. nem fog fedd le azokat, ma megmutatom neked milyen szolgáltatásokat szeretne egy WordPress tárhely szolgáltatónál.

Könnyen kezelhető Vezérlőpult

A WordPress tárhely szolgáltatás használata nem azt jelenti, hogy nem fog „megosztani” az erőforrásokat más felhasználókkal, ez azt jelenti, hogy sokkal több CPU-ideje van, gyorsabb az erőforrások és alacsonyabb a késleltetés. Ez az oka annak, hogy néha megosztják a közös vezérlőpaneleket.

Az egyik legkönnyebben használható cPanel és nagyon gyakori, hogy ezt a kezelőpanelt mindenhol megtalálják. Még ha WordPress tárhelyszolgáltatást is vásárol, megtudhatja, hogy a cPanelt használják. Ez nem rossz mivel általában sokkal jobb webszerver-veremkel rendelkeznek és kevesebb szerverre osztott felhasználóval rendelkeznek, így a válaszidő annál jobb, ha ugyanazt a vezérlőpanelt használják, mint amit más olcsó megosztott tárhelyszolgáltatásoknál látnak.

A cPanel jó kiindulási pont, ahogyan azt már támogatja Titkosítsuk és cPanel tanúsítványokat és teljes ellenőrzést biztosít a fájlok, az adatbázis és az e-mailek felett. Számos WordPress tárhelyszolgáltatás egyéni felületeket használ, és a túlnyomó többség elég jó. Csak ne felejtsen el olyan WordPress-tárhelyszolgáltatást vásárolni, amely elavult vezérlőpaneleket használ, mivel biztonsági problémái merülhetnek fel, és a vártnál alacsonyabb teljesítményt nyújt.

PHP7

A PHP7-et tavaly bevezették, és az elfogadás havonta gyorsan növekszik. A WordPress teljes mértékben kompatibilis a PHP 7-rel, és azt tanácsolom, hogy frissítse a telepítést az utolsó verzióra annak támogatása érdekében. Ha jó WordPress-tárhelyet keres, akkor ellenőrizze, hogy támogatják-e a PHP 7-et, mert ez jelentősen csökkenti webhelye késési és válaszidejének idejét..

Vannak olyan WordPress tárhelyszolgáltatások, amelyek lehetővé teszik a választott PHP-verzió könnyű kiválasztását, és azt tanácsoljuk, hogy tartsa be a PHP 7-et, és ellenőrizze, hogy webhelye támogatja-e azt. A következő cikkben elemezni fogom, mi teszi a jó webszerver-veremt, és miért olyan fontos a PHP7.

Jó webszerver-verem

Az elismert WordPress tárhelyszolgáltatások általában nagyon jó webszerver-veremmel rendelkeznek, mindenféle gyorsítótárazási mechanizmussal, ez olyan, mint a szolgálat lelke. Vannak olyanok, amelyek használják Lakk és vannak olyanok is, amelyek használják nginx mint proxy apache-val és akár Redis. Ökölszabályként keressen olyan WordPress tárhelyszolgáltatásokat, amelyek nem támaszkodnak kizárólag az Apache-ra, mivel ezek károsíthatják webhelyének teljesítményét.

További szolgáltatások és biztonsági mentés

Az automatizált biztonsági mentés szinte kötelező, és szinte mindenkinek van ilyen valamilyen formában, és a legjobb szolgáltatások még olyan átmeneti webhelyeket kínálnak, amelyek isten áldottak, ha komolyan gondolkodsz a WordPress fejlesztésében. Ez egy jellegzetes megjelenítés a WordPress tárhelyszolgáltatás számára, pontosabban ez a, amit a Flywheel kínál ügyfeleinek.

Teljesítmény

Végül, de nem utolsósorban a WordPress jó webhelyeinek egyik legalapvetőbb és legfontosabb tulajdonsága teljesítmény.

Ez egy tipikus megosztott tárhely. Láthatja, hogy a szerver elvette 4.39s hogy válaszoljon az első lekérdezésre, így a webhely majdnem lassan jelenik meg minden körülmény. Ez egy nagyon zsúfolt megosztott tárhelyszolgáltatás terméke. Olcsó lesz, de a teljesítmény szenvedni fog Eszerint. Csak nem vásárolhat olcsó tárhelyszolgáltatást, és jó teljesítményt várhat el, ez a helyzet a számodra.

Ezzel szemben láthatjuk két különböző halom, az egyik a saját WordPress tárhelyen tárolt webhelyemre nginx-kel az első lekérdezés kevesebb mint 10% – kal válaszolt 700ms és ugyanaz a webhely mögött fut CloudFlare val vel nginx. Ökölszabályként minden olyan webhelyet, amely az első lekérdezésre kevesebb, mint 700 ms-en reagál, jó szolgáltatásnak tekintik. Ha a WordPress tárhelyszolgáltatást szeretne tárolni, akkor a folytatás előtt feltétlenül kérjen teszthelyet.

A WP Engine programot használjuk a WPExplorer házigazdájához, és ha nem veszi észre, webhelyünk fantasztikusan teljesít. Hatalmas mennyiségű bejegyzés, weboldal, tematikus bemutató található, valamint mindegyik ugyanazon a tervön üzemel, és a betöltési időink továbbra is rendkívül gyorsak.

Jó támogatás

Fontosabb, hogy minden jegy mögött jó támogatás legyen nagyon gyors válaszidő. Túl sokat hallottam bizonyos szolgáltatások járatokra adott lassú válaszidőkről, amikor valójában a legfontosabb nem az, ha a jegyre kevesebb, mint 5 perc alatt válaszolnak, hanem ha a jegy mögött egy profi, aki tudja, mit csinál.

Mi a célja, hogy kevesebb, mint 2 perc alatt válaszoljon a jegyére, ha a másik oldalon lévő személy magyarázatot kér, és nem nyújt elfogadható választ? Az okos profi nagyon fontos a problémák megoldásában. Ha valaki a másik webhelyen tartózkodik, nem garantálja, hogy problémája időben megjavul.

A jó támogatás a profi személyzettől függ. Legyen egy kis idő és olvassa el, hogy milyen támogatást kínál a vállalat. Vannak olyan WordPress tárhelyszolgáltatások, amelyek részleges segítséget nyújtanak, ha az Ön webhelyén problémák merülnek fel, míg vannak olyanok, amelyek egyáltalán nem fognak segíteni, ha a problémád nem maga a tárhely. Itt lehet keresni kezelt WordPress tárhely vs nem módosítva. A menedzselt szolgáltatás igénybevétele több nyugalmat jelent, de az ár ennek megfelelően növekszik. Válasszon gondosan.

Következtetés

Annak eldöntése, hogy milyen WordPress tárhelyszolgáltatást szeretne, nem könnyű feladat, de hüvelykujjszabályként a legfontosabb tényezőknek a következőknek kell lenniük: Teljesítmény, támogatás és könnyű Használat. Csak ne feledd, soha ne döntsön kizárólag az árról.

Ha már kipróbált több WordPress tárhelyszolgáltatást, tudassa velem velük kapcsolatos tapasztalatait az alábbi megjegyzésekben.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map