Mikor és hogyan kell kiszervezni az üzleti feladatokat a WordPress Bloghoz

Hogyan lehet kiszervezni az üzleti feladatokat a WordPress Bloghoz

Szabadúszóként vagy kisvállalkozás tulajdonosaként fontos tudni, hogy mikor adhatja át az uralmat más szakembereknek. A blog jobb kezelése nem mindig abból származik, hogy nagyszerű tartalmat ír, vagy az éjszaka minden órájában dolgozik. Valójában néhány, a blogtulajdonosként végrehajtható leghatékonyabb lépés magában foglalja a munka kiszervezését.


Ez nem lesz zökkenőmentes átmenet, és valószínűleg késni fog a kiszervező játékkal. Ennek ellenére mindig jobb késő, mint soha.

A blogtulajdonosok tudják, hogy ennek a vállalkozásnak több kalapot kell viselnie. Amikor elindít egy WordPress-blogot, az azt jelenti, hogy Ön most a könyvelője, marketing menedzser, író és tervező.

De ha egyszer sikerrel látja, ugyanazt a blogot lehetetlenné válik egyedüli futtatás. Ezért egy megbízható kiszervezési terv lehetővé teszi, hogy időt takarítson meg a saját életében, és vállalkozását úgy működtesse, ahogyan kell.

Kiszervezzen tárhelyet

Nyugodtan mondhatjuk, hogy a legtöbb kisvállalkozás és a blogok olcsó, megosztott tárhelyen indulnak. Időnként ehhez minden amire szükséged van, de más esetekben azt tapasztalhatja, hogy a frissítések rendben vannak.

Még ha nem is kell VPS-re vagy magánszerverre költöznie, van egy másik kérdés, amelyet figyelembe kell venni. Ha kezeli a WordPress tárhelyét, vagy valaki másnak?

A kezelt WordPress tárhely viszonylag új koncepció, de csodálatos. Soha nem kell aggódnia a biztonsági mentések, a leállások, a frissítések vagy a webhely sebessége miatt, de a WordPress telepítését gyakran az Ön számára kell elvégezni..

Néhány házigazda, amely ilyen prémiumot kínál, felügyelt WordPress tárhelyet kínál:

 • Kinsta
 • WP motor
 • Lendkerék

Technikailag két lehetőség van arra, hogy valakit megtaláljon a tárhely fenntartása érdekében. Az első a webhely jelenlegi házigazdájával való ragaszkodás, és annak ellenőrzése, hogy kínál-e menedzselt tárhelyet. Ha igen, akkor csak annyit kell tennie, hogy hívja fel az értékesítési vagy támogatási csoportot, és felkéri őket, hogy frissítsenek téged. Ne feledje, hogy a legtöbb menedzselt tárhely drágább, mint a nem menedzselt. A jó hír a jelenlegi hostdal való kapcsolatfelvételnél az, hogy nem kell átadnia a webhely fájljait, és újra kell indítania webhelyét egy teljesen más gazdagépen. A hátránya, hogy néhány hosting cég nem rendelkezik a legjobban kezelt WordPress szolgáltatásokkal.

A második lehetőség WordPress-specifikus tárhelyű host szolgáltatót találni. Ezek a világ Kinstas, WP motorjai és lendkerékei. Minden vállalat rendelkezik szakértelemmel csak a WordPress és a WordPress területén, ami azt jelenti, hogy blogod jó kezekben van. Nem csak ezt, hanem ezeknek a hosting cégeknek a WordPress által kezelt tárhely szolgáltatásait is nyújtják. Ha nem olyan házigazdával rendelkezik, mint a Kinsta, akkor át kell adnia a webhelyét. Ez fejfájás, de szükséges.

Ezután feliratkozhat a kezelt tárhelyre. Ismét a kezelt tárhely drágább, de gyakran megéri.

Miért érdemes??

Mert most nem kell időt költenie a hostolásra. Ha webhelye lemerül (amit valószínűleg nem fog tenni a kezelt tárhely alatt), akkor a gazdagép visszaállítja és futtatja anélkül, hogy be kellene hívnia. A biztonsági mentések készek az Ön számára, míg a gyorsítótárazástól a plugin-frissítésekig mindent a házigazda.

Érdemes kiszervezni a tárhelyet, amikor elkezdi észrevenni, hogy ideje van rá. Ha vállalkozása vagy blogja pénzt keres, és küzd a webhely feladataival és a mindennapi tevékenységeivel, akkor a menedzselt tárhely kis stresszt okoz az asztalán.

Blog karbantartás kiszervezése

A blog karbantartása némileg hasonlít a kezelt tárhelyhez, kivéve a blog karbantartási szakemberek sokkal többet, mint a tárolást. Ez magában foglalja a rendszeres téma- és plugin-frissítéseket, biztonsági ellenőrzéseket, felhőalapú biztonsági mentéseket, prémium pluginek széles választékát a webhely fejlesztése érdekében, a napi 24 órás felügyelet.

A szolgáltatások attól függnek, hogy melyik szabadúszóként vagy társaságnál megy, de általában a webhely teljes lefedettségét és védelmét meg kell kapniuk.

A blogkarbantartás kiszervezéséhez a legjobb cégek közé tartozik:

Vagy további lehetőségeket is megismerhet a WordPress legjobb karbantartási szolgáltatásainak körében. Mindenesetre, ha képzett szakembert felvesz a WordPress webhely fenntartására, ez óriási időmegtakarítást jelent, és hetente több munkaórát enged fel, hogy a tartalomra vagy a közösségi médiára összpontosítson..

Kiszervezzük a könyvelést

A könyvelés kiszervezése attól függ, hogy mekkora a művelete. Például egy kapcsolt jövedelemmel rendelkező kis blog valószínűleg lefedi a legtöbb számviteli feladatot azáltal, hogy megragadja az egyes hónapokban található összes leányvállalati jelentést. Ami a WordPress webhelytel rendelkező, de e-kereskedelemben nem működő vállalkozást illeti, érdemes lehet kiszervezni a kiskereskedelmi üzlet könyvelését, de a WordPress webhelynek csak egy kis része lesz ennek.

A kiszervezés valóban akkor jön létre, amikor elindítja az eCommece áruházat. Ugyanez vonatkozik a több bevételi forrással rendelkező közepes és nagy méretű blogokra. A könyvelés kiszervezésének lényege, hogy időt szabadítson fel, és ellenőrizze, hogy könyvei rendben vannak-e. Ilyen módon, amikor az adóidő közeledik, felkészül és szerveződni fog. Ezenkívül kevésbé valószínű, hogy bajba kerül az IRS (vagy más helyi önkormányzatok).

Számos lehetőséget kínál a számvitel kiszervezésére, amikor elindítja a WordPress-tevékenységet. Az első az lenne, ha egy könyvet keres egy barátján vagy családtagján keresztül. Ez több időt vesz igénybe, de van esélye arra, hogy egy könyvelőt életre tartson.

Szeretünk olyan szolgáltatásokat is, mint a Pad, amely könyvelők és könyvelők gyűjteményét kínálja a kisvállalkozások számára. Ez a szolgáltatás havi díj ellenében kezeli a könyveit, és év végi pénzügyi csomagokat szállít az adók megértéséhez és megfizetéséhez.

Bookly hasonlóan működik, ahol havi díjat fizetnek, majd a kisvállalkozások tulajdonosai egy erre a célra szolgáló számviteli csoporthoz kapcsolódnak. Ez a csapat olyan lehetőségeket kínál, mint a korlátlan adókonzultáció, a havi könyvelés, az adóelőkészítés, az éves adótervezés és a bérszámfejtés.

Kiszerelés a marketing és a tervezés területén

A tervezési kiszervezés gyakran a blog kezdete óta kezdődik. Például szüksége lehet egy logóra, marketing anyagokra vagy egy Facebook fejléc képre. Ha Ön nem tervező, javaslom, hogy kerülje el saját grafikáját. Csak árt a vállalkozásodnak.

Ha van egy kis készpénzköltsége, és szinte garantálni akarja a megfelelő képet, A 99Designs a legjobb fogadás. Ez lehetővé teszi a tervezőkkel való partneri kapcsolatot, és akár olyan versenyek lebonyolítását is, amelyekben a kiváló minőségű tervezők küldik el a terveket, akik meg akarják nyerni a nagy díjat.

Az Upwork-nak van néhány tiszteletre méltó szabadúszó is a tervezési munkákhoz, de kevésbé a kurátora.

A marketing segítségnyújtás szempontjából a blog elindításának első hónapjaiban erre lehet szüksége. Végül is az ügyfelek és a blogolvasók megtalálása az egyetlen módja annak, hogy megismerjék a márkádat.

Jó embernek vagy csapatnak a leszállása, mellyel együtt dolgozhat, eltarthat egy ideig. Azt szeretné, ha valakinek van tapasztalata a résében. Azt javaslom, hogy kérjen közvetlen beterjesztést a barátok és a kollégák részéről Az Upwork-nak vannak kiváló marketing szakemberei is.

Készen állsz a kiszervezésre??

Időnként csak annyit kell tennie, hogy kiszervezzen néhány tervezési munkát. Más esetekben a bloggernek mindent kell, a könyveléstől a menedzselt hostingig és a tervezési munkáktól a webhely karbantartásáig.

Függetlenül attól, amit igényel, rengeteg munkavállaló várja az internetet, hogy vállalkozása zökkenőmentesen működjön. Nincs ok arra, hogy az e-mail marketing útján húzza ki a haját, ha utálod minden pillanatát. Keressen egy e-mailt kereskedőtől, aki kedveli a folyamatot és tudja, hogyan kell csinálni. Ugyanez vonatkozik a YouTube-videók létrehozására, vendégblogok készítésére vagy bármilyen más feladatra.

Próbáltál ki kiszervezni? Vagy a kerítésen állsz? Szeretnénk megismerni gondolatait.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map