Miért kellene önmaga gazdagítania a fotós portfólióját a WordPress segítségével?

Miért kellene önmaga gazdagítania a fotós portfólióját a WordPress segítségével

Ön a fotós vállalkozás tulajdonosa? Akkor tudja, mennyire fontos képviselni magát és a márkáját, miközben új ügyfeleket vonz. A fotós munkájának bemutatása praktikus márkajelző eszköz. Számos lehetőség áll rendelkezésre arra, hogyan hozhat létre online galériát munkájáról. Őszintén szólva, a fényképezési portfólió önálló tárolása a legjobb megoldás, mivel ez nehéznek tűnik. Nézze meg azokat a fő okokat, amelyek miatt miért kellene portfóliót szereznie saját webhelyén Viktor barátnőtől webcreate.me.


Bárki létrehozhat egyedi munkabemutatót

A fotózás a vizuális kommunikáció és a webdesign. Annak érdekében, hogy munkája eredményeit megjelenítse a potenciális ügyfelek számára, és további információkat nyújtson a szerzőről, létre kell hoznia online portfóliót, és megközelítésként kell kezelnie személyes márkaépítés.

Bár eleinte nehéznek tűnhet, az igazság az, hogy tudsz hozzon létre vonzó portfóliót a WordPress használatával és igazítsa az igényeihez. Sok fotósnak fantasztikus webhelye van, amelyeket WordPress témák segítségével hoztak létre. Az ilyen versenyképes iparágban jól megtervezett portfóliók magasabb szintre helyezik a munkát az ügyfelek szemében. Ezenkívül minden online eszköz, amelyet személyes online márkájának népszerűsítése érdekében használ, előbb vagy utóbb megtérül.

Milyen előnyei vannak az önkiszolgálásnak??

Kezdjük valami nagyon nyilvánvalóval a fent írt sorokból. Legalább egy további képességet javítasz. Fotósként ön valószínűleg nem gondol CMS rendszerek és webhelyek létrehozása. De ha úgy dönt, hogy kipróbálja, akkor gazdagítja készségeit és további ismereteket szerez a webhelyek működéséről.

Ha úgy gondolja, hogy időpocsékolás, javítsuk ki ezt a hibát. Néhány egyszerű WordPress-oktatóprogram tanulmányozásával kiválaszthatja a legjobb WordPress-tárhelyet, telepítheti a WordPress-t, hozzáadhat egy portfólió-WordPress-témát, és testreszabhatja webhelyének elrendezését vagy megjelenését. A WordPress szintén hozzáértő megoldás, mivel nem kell időt töltenie megbízható webdesignőr keresésével, vagy rengeteg pénzt költenie a kiszervezésével (kivéve, ha igazán igazán akar valami különlegeset). Ráadásul nagyon könnyű egy WordPress webhelyet karbantartani – a legtöbb frissítéshez csak egy gombnyomásra van szükség.

A személyes márkaépítésről beszélve az önálló házigazdák portfóliójának egyedülálló előnye lehet válassza ki a domain nevét. Ez teszi webhelyét megbízhatónak, megbízhatónak és professzionálisnak, nem említve a személyes marketing legnagyobb előnyeit.

Ez kézhez jön nagyon saját e-mail cím ez aláhúzza a szakmai kilátásokat. Az e-mail címek sok hosting tervben szerepelnek (vagy külön megvásárolhatók), és lehetővé teszik a postafiók jobb kezelését.>

A jó tárhely szolgáltatók szintén számosat kínálnak szolgáltatások és alkalmazások a tárhelyen belül maga. Ez magában foglalhatja az FTP azonnali hozzáférését, az automatikus biztonsági mentéseket, az egyszerűen telepíthető alkalmazásokat, a rosszindulatú programok ellenőrzését, a beépített gyorsítótárazást, a webhelyek átadását és még sok más. A WPExplorer blog és tárhely oldalán megtekintheti a WordPress legjobb szolgáltató cégeinek néhány véleményét.

Szintén sok ingyenes online galéria csak korlátozott helyet foglal el. Fotósként tudod, hogy mennyire fontos a tárolás, mivel ez nagy problémát jelenthet, ha feltölteni és megosztani jó minőségű képeit. A legtöbb tárhelyszolgáltató cég megfizethető alapterveket kínál, de csak néhány gigabájtnyi üzletet kínál, de ez az frissíthető kis díj ellenében. Ez teljesen rajtad múlik, hogyan kezeli a tárolt fájlok méretét és mekkora helyet választ.

Hogyan profitálhat a személyes márka egy önálló üzemeltetett portfólióból??

személyes márka

Karrierje során valószínűleg sok trükköt fog átélni, amelyek megkönnyítik az életét. Miért nem osztja meg őket a blogban? Blog, mint személyes marketing eszköz számos előnnyel jár.

Ha egyedi blogbejegyzéseket ír, ez nagyobb lehetőséget jelent arra, hogy az emberek organikus keresés során felvehessenek Önnel a kapcsolatot. Az organikus elérés ingyenes, és a célzott csoport forgalma érdekli a szolgáltatásait.

A keresőmotorok számára azt jelzi, hogy webhelye megbízható. A rendszeresen frissített tartalom és az indexeltebb oldalak nagyobb esélyt jelentenek a rangsorolásra.

Ha egyszer közzétesz hasznos tartalmat, az emberek hivatkoznak rá, megosztják és a különböző forrásokból származó új forgalom a webhelyéhez vezethet. Erőfeszítése egy igazán hatékony formában kifizetődik, mivel nem kell sok időt és pénzt költenie munkájának népszerűsítésére, mivel az olvasók ezt inkább a közösségi médiában fogják megosztani. A jó dolog az, hogy a bejegyzés még mindig ott van, így sok nappal a közzététel után is elérheti az új embereket (vagy akár évekig is, ha tartalmát frissíti, hogy releváns maradjon)..

Ha nem nagyon hajlandó hosszú „hogyan” üzeneteket írni, akkor összekeverheti fotóinak tematikus kiválasztásával, rövid leírásokat írva a célzott felhasználásával kulcsszavak. A blogolás hatalma azt jelenti, hogy a létrehozott tartalom segíti a célközönséget, ezért megbízható forrás lesz.

Mint már említettük, a blogolás jó a rangsoroláshoz a keresőmotorokban. A blogolás előnyei mellett optimalizálhatja az ön által üzemeltetett webhelyet saját metacímeinek használatával, állandó linkek megváltoztatásával és így tovább. A Google relevánsabb eredményeket jelenít meg, ezért feltétlenül optimalizálja a bejegyzését a közzététel előtt, így növelheti esélyét arra, hogy magasabb rangú eredményt kapjon az eredményeknél..

Ha önmaga üzemelteti portfólióját, akkor extra pénzt is kereshet a WordPress blogjával hirdetések elhelyezésével és a bevétel ellenőrzésével, amely valaki más zsebébe kerül..

Az egyszerű kapcsolatfelvételi űrlap lehetővé teszi a potenciális ügyfelek igényeinek megválaszolását. Ha a Live Chat segítségével képes válaszolni, akkor tökéletes helyzetben van a tárgyalásokhoz és az együttműködés kialakításához.

Teljes ellenőrzése webhelyén, fotózás-bővítményekkel

Ez minden felett nyer. A fő előnye annak, hogy korlátozása nélkül kezelheti, módosíthatja és testreszabhatja weboldalát. A WordPress szintén kínál tonna plugin amely segítségével érdekes vagy egyedi funkciókat adhat hozzá webhelyéhez. Íme néhány, amit érdemes megfontolnia.

Picu WordPress fotóbizonyítási galéria

Picu WordPress fotóbizonyítási galéria

A Picu egy plugin a WordPress fotósok számára, amely sokkal könnyebbé teszi a képkiválasztási folyamatot az ügyfeleknél. A fotózás után a képek a Dropboxba vagy hasonló szolgáltatásba történő feltöltés helyett a fotós a képeket egy saját webszerverén a WordPress belsejében található gyűjteménybe tölti fel, és onnan továbbítja az ügyfélnek..

Az ügyfél ezután kap egy szép e-mailt a végükről, a hivatkozással a gyűjteményre. A galéria nagyon intuitív, és lehetővé teszi az ügyfél számára, hogy nagyon könnyen kiválaszthassa, mely képeket szeretné szerkeszteni. Miután az ügyfél jóváhagyta a választást, a fotós e-mailben értesítést kap. A fájlnevek listája ezután lemásolható és beilleszthető a Lightroomba vagy bármely más választott képszerkesztőbe, hogy kiszűrje a kiválasztott képeket, és azonnal megkezdje a képek utólagos feldolgozását..

Ezenkívül a Picu gyűjteményeket egyedi jelszóval is meg lehet védeni, így az ügyfeleknek be kell írniuk egy jelszót a képek megtekintéséhez és a kiválasztás megkezdéséhez..

Egyéni rövid kód használatával lehetőség van a gyűjtemények listájának megjelenítésére a webhely bármely részén, például egy „Ügyfél terület” oldal létrehozása az összes gyűjteménytel vagy az egyes oldalak létrehozása az egyes ügyfelek számára a megfelelő gyűjteményekkel.

A fő plugin szabadon elérhető a WordPress.org webhelyen, és továbbfejleszthető prémium kiegészítőkkel, amelyeket a Picu.io-n lehet megvásárolni..

Rajtad a sor

Ne csodáljon többet, és hagyja, hogy fotóművészete minél több emberre hatjon. A WordPress segítségével egyszerűen online portfólió készíthető. Maradjon a verseny előtt, és hozzon létre saját platformot, amelyben bemutatja munkája legjobbjait, és növeli a felvételi esélyeit.

Van más tippe is egy online portfólió felépítéséhez? Vagy talán egy kérdés? Csak hagyjon megjegyzést az alábbiakba – szeretnénk hallani rólad!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map