Miért kell vásárolni egy témát (és más hazugságokat a WordPressről)

Úgy tűnik, hogy mindenki előre megfogalmazott elképzelésekkel érkezik az asztalhoz a WordPressről. És helyes vagy rossz, nehéz lehet véleményeket megváltoztatni, miután azok kialakultak.


Vannak bizonyos tévhitek, amelyek újra és újra felszínre kerülnek. Áthatóak és folyamatosan megállítják az intelligens üzletembereket, akik tudják, hogy a WordPress jó CMS, de elegendő rossz információt kaptak, hogy szünetet tartsanak. Ez valóban szégyen, mert megakadályozhatja az egyéneket és a vállalkozásokat a webes jelenlét felépítésében. És amint mindannyian tudjuk, az életképes internetes jelenlét létrehozása az egyik legfontosabb dolog, amelyet az üzleti vállalkozás manapság megtehet.

Ma a rekordot a WordPress leggyakrabban állandósult hazugságaira fogjuk állítani, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy jó kedvre derítsük őket..

1. hazugság: WordPress témát kell vásárolnia

A vállalkozás WordPress webhelyének kezelésekor fontos, hogy megkülönböztető stílusa és kialakítása legyen jellemző. Azt akarja, hogy webhelye kitűnjön másoktól, különös tekintettel a versenytársakra. Sokan ezt prémium téma megvásárlásával érik el. Az elméjükben ez garantálja a webhely individualitását.

Sajnos, haladásuk téves. Először is sokan megvásárolhatják ugyanazokat a prémium témákat. És ha megtartják a témát az összes alapértelmezett beállításával, akkor nagyon valószínű, hogy több más webhely is ott lesz, ugyanolyan megjelenésűek.

Csak azt mondom, hogy egy prémium téma vásárlása nem garantálja a 100% -ban eredeti webhelyet. Csak nem fog megtörténni. Ráadásul sok embernek azt a benyomását kelti, hogy a prémium témák automatikusan fejlesztői támogatást kapnak, de nem mindig ez a helyzet. Nem akarom elriasztani egy prémium téma vásárlásától (mivel ezek általában jobbak, mint az ingyenes opciók – csak vessünk egy pillantást a prémium WordPress témákra, amelyeket itt készített a WPExplorer), de ezt meg kell tennie azzal a megértéssel, hogy nem garantálja az individualitást.

WPExplorer téma

Biztos, hogy szexi megjelenésű (a téma nem Frank), de minden bizonnyal profitálhat a személyes érintésből.

Függetlenül attól, hogy prémiumot keres, vagy ragaszkodik egy ingyenes téma opcióhoz, tudja ezt: a testreszabás a barátja. Az ingyenes témák nem kínálnak annyi testreszabási lehetőséget, mint a prémium kategóriák, ám ezek mégis úgy alakíthatók, hogy kinézjenek és érzelkedjenek, ahogy szeretné. Tehát, ha minden amire szükséged van egy nagyon egyszerű webhely, akkor csak befektetnie kell az egyedi grafikákba, és mindenki készen áll.

2. hazugság: Csak bizonyos iparágak használhatják a WordPress alkalmazást

Fogadok, hogy ezt már hallottad már: a WordPress csak a bloggerek számára készült. És a bloggerek szerint az a személy, aki ezt a gyakran ismétlődő mondatot mondja, félig enyhítő módon jelenti. Elutasító. És bár a WordPress határozottan jelentése egy blogplatform, még ennél is többre képes. Valójában adaptálható (és átalakították) szinte bármilyen ipar igényeire (valójában Freddy éppen írt egy bejegyzést a WordPress-t használó nagy névmárkákról).

Az egyetlen WordPress-telepítésen belül közvetlenül hozzáadhat opt-in oldalakat és értékesítési oldalakat, hozzáadhat teljes értékű áruházat, és számos téma közül választhat. Bérelhet valakit, hogy a semmiből tervezzen egy webhelyet, vagy használjon előre elkészített témát, és testreszabhatja azt az Ön igényeihez. A határ a csillagos ég.

Ez egy másik ponthoz vezet: úgy tűnik, sokan úgy gondolják, hogy a rendelkezésre álló témák csak a tartalom bemutatásának blogstílusához illenek, de ez nem igaz. Találhat egy olyan témát, amely tökéletes minden iparágban működő vállalkozás számára, a gyártástól az ingatlanig, egészen a legális ruháig. Ha nem talál előre elkészített témát, létrehozhat egy teljesen egyedi témát is, vagy elkészítheti az Ön számára. Nincsenek korlátozások.

3. hazugság: Nem futtathat e-kereskedelmi webhelyet a WordPressen

Ez teljesen hamis. Te teljesen tud e-kereskedelmi webhelyet futtathat a WordPress-en, és ezt nagyon könnyű megtenni. Olyan sok plugin érhető el, amely egy vadonatúj üzlet létrehozását vagy a meglévő WordPress platformon történő integrálását teszi lehetővé. És a termékek, az analitikai eszközök és még sok más menedzsment a WordPress irányítópultján elérhető..

Csak módosítania kell néhány konfigurációs beállítást, és jól érzi magát a teljes SSL, több pénznem-támogatás, több fizetési lehetőség és még sok más használatával. Nagyszerű bemutató van itt: Tuts+ erről a témáról a WP e-Commerce plugin segítségével, de ez messze van az egyetlen lehetőségétől. Néhány nagyszerű választás az Easy Digital Downloads és a WooCommerce.

Bármilyen új plugin letöltése és telepítése előtt, nemcsak az e-kereskedelemhez kapcsolódóan, mindig kellő gondossággal kell eljárnia. Ellenőrizze, hogy az Ön által kiválasztott anyag megfelel-e az Ön igényeinek. Nagyon figyeljen a biztonsági beállításokra. Mivel Ön felelős azért, hogy mások személyes és pénzügyi adatait biztonságban tartsa, Ön kell tegye ezt prioritássá.

4. hazugság: Nem tudja testreszabni webhelyét

Tehát ez kapcsolódik az első két hazugsághoz, de önmagában áll egy nagyon jó ok miatt: Úgy tűnik, hogy néhány ember úgy gondolja, hogy a WordPress annyira egyszerű és olyan egyszerű, hogy azt igazán értelmes célokra nem lehet testreszabni. Ez egy alkalmi blogplatform, nem más.

Ez ismét nem igaz. Testreszabhatja a WordPress webhelyet a legutóbbi részletekig. Attól függően, hogy milyen fokú az internetes megélhetőség, hozzáigazíthatsz és hegedülhetsz a szíved tartalmához. Kódolhat egy témát a semmiből, vagy hozzáadhatja a kívánt csengőket és sípok egy meglévő témához. Alapvetően csak dióval mozoghat.

Az utóbbi legmegfelelőbb módja egy gyermektéma létrehozása, és ehhez a testreszabás. Akár meg is változtathatja az irányítópultot, vagy testreszabhatja a WordPress admin felhasználói felületét, hogy tükrözze a cég márkáját, így a szervezetbe bevont mindenki teljes márka élményt kap, amikor bejelentkezik..

Bárki, aki azt mondja, hogy a WordPress nem testreszabható, az félinformáció vagy tudatlan. Akárhogy is, nem szabad meghallgatnia őket.

5. hazugság: Web Word-fejlesztőnek kell lennie a WordPress használatához

Ami a legfontosabb oldalakat illeti, sok embernek úgy tűnik, hogy téves a véleménye, hogy a WordPress túl bonyolult. Vicces, hogy ez a két vélemény miként létezhet együtt, nem? Ez a hazugság mindazonáltal átfogó, mint minden, és sok embert kiszorít a CMS-ből.

A helyzet az, hogy a WordPress rendkívül könnyen használható. Ez csak nehezebb – és fejlettebb funkciókat kínál -, ha azt akarja. Tehát a webfejlesztők sokat kaphatnak belőle, és a kezdő bloggerek is. Ez a szépsége, és miért vagyok ilyen lenyűgöző WordPress evangélista – szinte bármilyen célra felhasználható.

Ha WordPress újszülött vagy, akkor telepítheti, betölti egy ingyenes témát, áttekintheti az alapvető testreszabási lehetőségeket, és egy napnak hívhatja. Alapvetően senki sem mondja neked van bonyolultabbá tenni. Hacsak nem akarsz. Megvan?


A WordPress-t félreinformációk és elfogultság veszi körül, de remélhetőleg most már jobban megérti, mit kínál ez a CMS. Ez valóban sokoldalú, és mindaddig, amíg tudod, mit akarsz kijutni belőle, bármit elérhetsz. Készítsen egy egyszerű blogot macskájának kalandjairól, vagy hozzon létre egy teljesen testreszabott e-kereskedelmi webhelyet. Ez rajtad múlik, és ez az egész lényeg, nem gondolja?

Kerülte a WordPress használatát a fenti okok valamelyike ​​miatt? Ha jelenleg használja, mi győzte meg magát a merülésről? Szeretnénk megtudni, hogy milyen más téves elképzelésekről is hallottak az emberek a WordPressről. Kérjük, szóljon meg a megjegyzésekben. Mint mindig, szeretnénk hallani, mit gondol.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map