Miért érdemes fontolóra vennie a blokkolást és az induláshoz

Miért érdemes fontolóra vennie a blokkolást és az induláshoz

Fontolgatta-e a naplózást, de nem biztos abban, hol kezdje? A vlogging nagyszerű lehetőség a következők felépítésére, a WordPress webhely hirdetésére, termékek vagy szolgáltatások értékesítésére, leadok generálására, vagy ha eltalálja a nagy időt, hírnevet és szerencsét szerezhet.


Ebben a vlogging útmutatóban pontosan megvitatjuk, mi a vlogging, és milyen előnyökkel jár a vlogging az Ön, a webhely és a vállalkozás számára. Ezután lépésről lépésre megvizsgáljuk, hogyan hozhat létre naplót, elősegítheti azt a YouTube-on, és összekapcsolhatja a WordPress webhelyével. Tehát kezdjük el …

Mi a Vlogging??

A naplózás, vagy a videó naplózás egy olyan jelenség, amely valóban elindult az elmúlt öt évben. A vlogging egyszerűen egy videoblog tendencia, szemben az írott blogbejegyzésekkel. Noha a vlogging kezdetben a fiatalabb generáció számára szórakoztató eszköznek tekintik, az utóbbi időben minden korosztály számára kiváló lehetőséggé vált.

A vlogging témán alapulhat, és ideális közeget jelent magánszemélyek és vállalkozások számára. Csak válassza ki a rést, és kezdje el a felvételt. A közönséget vonzó érdekes videók készítése azonban sokkal nehezebb lehet … próbáljon meg nem engedni, hogy elrontja! A vlogálásnak számos előnye van, és bármi is legyen az üzleti vagy személyes céljaid, a vlogolás hatékony módja lehet azok elérésének..

Hol kell Vlog

Youtube

A bejelentés nagy része tovább történik Youtube. Havonta több mint 1 milliárd aktív felhasználóval a YouTube a Google után a második legnagyobb keresőmotor. Ez lehetővé teszi az egyének számára, hogy saját YouTube-csatornáikat hozzák létre, feltöltött videók címkézett lejátszási listáit készítsék, élő videókat közvetítsenek, élő csevegjenek a közönségükkel, és számos más funkciót is kínálnak. Ezért a YouTube ideális platform a vloggerek számára.

Vannak más csatornák is, amelyek népszerűek a vloggerek körében. A naplózási réstől és a közönségtől függően érdemes lehet megfontolni a naplózást Vimeo, Facebook vagy Facebook Live, sőt még Instagram. Ha van weboldala, akkor közzé kell tennie a vlogeit a webhelyén. Ha azonban más platformon küld üzenetet, akkor ezt mindig tegye a YouTube-on. A YouTube-látogatók számának nagysága teszi a helyét, ha sikeres vloggerré akar válni.

A vlogging előnyei

A vloggingnak számos előnye van, és ez ideális tevékenységet kínál mind vállalkozások, mind magánszemélyek számára. Vessen egy pillantást néhány legjobb profikra …

Hírnév és szerencse

A leghíresebb vloggerek közül néhányan több ezer követőt halmoztak fel, és videóikat millióik nézik meg. Nemcsak hírességekké váltak, ezek a vloggerek nagy dollárokat értek el a videóikon való hirdetésük révén. A népszerű vloggereket a vállalatok fizethetik a termékek reklámozása, a márkájuk viselése és a forgalom weboldalukra történő továbbítása érdekében.

Érje el a szélesebb közönséget

Ha a YouTube-ot a vlogok platformjaként használja, szélesebb közönséget érhet el. Ez a keresőmotor biztosítja, hogy videóid hozzáférhetőbbek legyenek a tömegek számára, mint ha csak a vlogeket tett fel a WordPress webhelyén. Miután a videóidat egy új közönség megtekintette a YouTube-on, akkor a vlogok segítségével felhívhatja a forgalmat a webhelyére, leadokat generálhat, termékeket értékesíthet és még sok minden mást.

Közvetlenül vegyen részt a közönséggel

A Vlogging lehetővé teszi, hogy közvetlenül kapcsolatba lépjen a közönséggel. A vlogokon keresztül „megismerve” a nézők gyorsan bíznak benne, és szakterületükön fognak látni téged. Ha így kapcsolódik a közösséghez, akkor a célközönség nagyobb valószínűséggel emlékeztet rád, használja a szolgáltatást, vagy vásárol a webhelyén.

Növelje a webhely forgalmát

Sok blogger és vállalkozás a naplózást használja a weboldal forgalmának növelésére. A videók megtekintése gyorsan normává válik és az online média előnyben részesített típusa. Sokan most megnéznek egy videót, de továbbadnak egy írott cikket. Tehát a webhelyek gyakran használnak naplózást új látogatók vonzására, valamint a jelenlegi megtartásának elősegítésére.

Hirdesse tagsági webhelyét, adjon el termékeket és így tovább

A vlogok felhasználhatók marketingstratégiájának részeként. Bármit is értékesít online weboldala, használja a vlogging hirdetését. Ha tagsági webhelyet működtet, magyarázza el, miért kell a nézőknek feliratkozni. Ha van e-kereskedelmi áruház, akkor jelenítse meg termékeit, és mondja meg azoknak, akik figyelik, miért kellene vásárolniuk. Vagy szeretné, ha az emberek meglátogatnák az Ön blogját? Ezután eladja a tartalmat számukra a vlogokon keresztül.

Hogyan kezdje el Vloggerként?

Tehát most már egy kicsit tudod, mi a vlogolás, és milyen előnyökkel járhat belőle. Ezután nézzük meg, hogyan indulhatunk el vloggerként.

Fontolja meg tartalmát

Mint mindig az interneten, a tartalom kulcsfontosságú. Ha ezt követően nagy vlogot szeretne létrehozni, érdekes videókat kell készítenie. Keressen egy olyan rést, amely érdekli, vagy kapcsolódik a WordPress webhelyéhez. Ezután szánjon időt arra, hogy eldöntse, milyen tartalom lesz a videóidban. Fontolja meg az útmutató videók, interjúk, komédiavázlatok vagy bármi más közzétételét, amely értékes vagy szórakoztató lehet a nézők számára..

Néhány vlogger megtervezi, mit fognak mondani, mások csak ad lib. Akárhogy is, ellenőrizze, hogy videóid szórakoztatóak, informatívak és relevánsak. A vlogoknak kapcsolódniuk kell a célközönséghez, és arra kell ösztönözni őket, hogy rendszeres követőikké váljanak.

Vlogok forgatása

Videó

Vlogok forgatásakor ügyeljen arra, hogy kiváló minőségű kamerát használjon. Tesztelje a hangminőséget, és ha szükséges, fektessen be egy mikrofonba. És rögzítse videóit jól megvilágított helyiségben, hogy ne legyenek túl sötétek. Ha a vlogai alacsony színvonalúak, és azokat nehéz megnézni vagy hallani, akkor a közönség nem fogja lógni, tehát szánjon rá időt, hogy helyes.

Szerkessd a videóidat

Miután rögzítette a videódat, szerkesztenie kell. iMovie Mac vagy VSDC Video Editor a Windows számára egyaránt hatékony ingyenes szoftverszerkesztő eszközök, ha csak most kezdik el. Azok számára azonban, akik prémium megoldást keresnek fejlettebb funkciókkal, Filmora Video Editor remek választás.

A videó szerkesztésekor vegye fel a webhely logóját, valamint a cselekvésre ösztönző záró oldalt. Kérdezze meg az embereket, hogy tetszetjenek a videóddal, kommentálják az alábbi beszélgetést, kövessék YouTube-csatornádat, vagy látogassanak meg webhelyén. Ez egy nagyszerű lehetőség egy közösség felépítésére a YouTube-on, a tartalom megosztására és a forgalom növelésére a WordPress webhelyére.

Ha elkészült a videó, készen áll arra, hogy feltöltse a YouTube-ra.

Közvetlenül a YouTube-on

Megfelelővé tétele a YouTube-on a vlogging folyamat fontos része. Először tovább kell fejlesztenie a következőket, majd meg kell győznie őket arról, hogy látogasson el a webhelyére, iratkozzon fel az e-mail listájára, vásároljon termékeket vagy bármit megtegyen a vlogging céljaival. Így teheti meg ezt …

Készítse el saját YouTube-csatornáját

YouTube-csatorna

A YouTube lehetővé teszi hozzon létre saját csatornát, ahol feltöltheti az összes vlogját. Felveheti saját képét vagy logóját és leírását csatornája oldalához, létrehozhat saját lejátszási listákat, üzeneteket küldhet, válaszolhat a megjegyzésekre és még sok minden mást. A rajongói ezután követhetik csatornádat, megkönnyítve számukra a vlogok megtalálását.

Adja hozzá a videó metaadatait minden egyes közzétett Vlog-hoz

Metaadatok

Minden alkalommal, amikor új vlogot tölt fel, ezt meg kell tennie adjon hozzá metaadatokat. Ez elősegíti a vlogaid rangsorolását a YouTube-on és a Google-on, valamint megkönnyíti az új nézők megtalálását.

Írjon címet és leírást minden videóhoz, kulcsszavakkal együtt, mint ahogyan egy blogbejegyzésben lenne. Adja hozzá webhelyének URL-jét a leírásokhoz, hogy a nézők könnyen hozzáférjenek az Ön webhelyéhez. Beépítheti a cselekvésre ösztönző információkat, ösztönözve az embereket, hogy osszák meg videódat, tegyenek megjegyzéseket, vagy kövessék csatornádat.

Használd a YouTube kártyákat

YouTube-kártyák lehetővé teszi interaktivitás hozzáadását a videóidhoz. A YouTube lehetővé teszi, hogy öt kártyát adjon minden naplóhoz. Ezek a kártyák kommentárokat adnak a videóidhoz. A használt kártyáktól függően megjelenítheti testreszabható képeket, címeket, cselekvésre ösztönzést és a webhelyére mutató URL-linkeket. Ezek a kártyák nagyon hatékonyan segíthetnek a vlogging céljainak elérésében, például forgalom küldésében a webhelyre vagy az online áruház termékértékesítésének növelésében..

Jelenítse meg a vlogjait a WordPress webhelyén

YouTube beágyazás

A YouTube-hírcsatorna vagy a legfrissebb vlogok megjelenítése a WordPress webhelyén nagyszerű módja annak, hogy összekapcsolják a két platformot, és ösztönözzék a webhely látogatóit, hogy kövessék Önt a YouTube-on. Ennek gyors és egyszerű módja az ingyenes telepítése YouTube beágyazás csatlakoztat.

A YouTube beágyazása lehetővé teszi YouTube-csatornájának vagy lejátszási listájának, vagy akár élő közvetítésnek a beágyazását a WordPress-webhely hírcsatornájaként. Ez a bővítmény nagyon testreszabható, és számos lenyűgöző funkcióval rendelkezik. Ez lehetőséget nyújt arra, hogy bemutassa és reklámozza a vlogolást a webhely közönsége számára, ösztönözve őket követőikké váljon.

Vagy egyszerűen használja a témabeállításokat

Teljes WordPress téma Vlogging

A vlogok gyors hozzáadásához használja a WordPress beépített verzióját oEmbed támogatás a videókhoz. Egyszerűen másolja át a YouTube-videó linkjét (nem a beágyazási kódot – csak az URL-t), és illessze be bármelyik üzenetre vagy oldalra, hogy automatikusan hozzáadja és formázza..

Egy másik lehetőség a téma támogatásának a kiemelt postai vagy oldalmédia, valamint az oldalépítő elemek felhasználása. Például a Total WordPress téma tartalmaz egy videofájl formátumot (amelyet a Gamer Vlog demo a fenti ábrán látható), valamint az egyéni videóoldal-készítő modulokkal, így rengeteg lehetőség van a vlogok bővítéséhez.

Végső gondolatok a logálásról

A YouTube hasznos analitika a csatornád és a közönség viselkedése alapján. Tehát ha egy ideje vlogál, figyelje meg YouTube-elemzését, hogy megtudja, milyen típusú vlog-tartalom tükrözi a nézőket.

Ne feledje, hogy a vlogging rajongói bázis kiépítése időt vehet igénybe. De ha megteszi a fenti lépéseket, akkor azonnal előtte lesz a verseny. Sok szerencsét!

Mi akadályozza meg a vlogítást? Kérjük, ossza meg gondolatait az alábbi megjegyzésekben …

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map