Miért érdemes az ellenőrzött vélemények, és hogyan lehet őket hozzáadni a WooCommerce-hez

Miért érdemes az ellenőrzött vélemények, és hogyan lehet őket hozzáadni a WooCommerce-hez

Hallottál már valaha: „a vakok földjén az egyszemű ember király”? Hasonló ötlet van az e-kereskedelemben is.


A hamis vélemények földjén az ellenőrzött értékelés király.

Alapvetően ez azt jelenti, hogy olyan sok termék van hamis véleményekkel – amelyek a gátlástalan felülvizsgálati platformok által megengedettek -, hogy az ügyfelek olyan termékek felé állnak, amelyek véleményük szerint valóban ismertek.

És honnan tudják? Mert ellenőrzött értékeléseket keresnek.

Mi az ellenőrzött értékelés??

Az ellenőrzött értékelés egy olyan értékelés, amelyet harmadik fél gyűjt és ellenőriz. Általában, amikor az ügyfél vásárol, a harmadik fél webhelye e-mailt küld nekik, hogy megkérdezzék, hogyan ment a tapasztalat.

Az ügyfelek számára ez garantálja, hogy az olvasott véleményt egy tényleges vásárló veszi át, aki ténylegesen vásárolt a webhelyén. Ez egy bizonyíték jelvény, amelyre a legtöbb vásárlónak szüksége van, mielőtt egy webhelyen vásárolna.

Miért számít az ellenőrzött vélemények??

Miért igazolt az értékelés

Mint tudod, rengeteg e-kereskedelmi webhely található odakint. Hé, rengeteg WooCommerce webhely van odakint!

És a legjobb módja annak, hogy megkülönböztesse magát a versenytől, ha nagyszerű termékekkel és nagyszerű véleményekkel rendelkezik ezekről a termékekről – hogy az ügyfelek tudják, hogy valódi.

Miért? Mivel az ügyfelek hitelességet akarnak. Alapján Bright Local, „Az értékelések hitelessége a legfontosabb tényező, hogy a fogyasztók megbízhassanak az olvasott véleményekben.”

Minden más másodlagos. Az emberek manapság tudják, hogy az áttekintő platformokat botok és szkriptek megtéveszthetik. Amit nem veszítettek irántuk, az a megbízható harmadik fél platformja, amely azt mondja: „ez az értékelés valódi”.

Csak a WooCommerce vevők aktiválása

WooCommerce valójában tartalmaz egy beépített alapvető „ellenőrzött tulajdonos” opciót. Ez semmi különös, ám az áttekintést csak a felhasználók számára korlátozza, akik az elem vásárlását befejezték. A szolgáltatás aktiválásához jelentkezzen be a WordPress irányítópultjába, és keresse meg WooCommerce> Beállítások> Termékek:

A WooCommerce áttekintési beállításai

Innentől egyszerűen jelölje be a „Véleményeket csak ellenőrzött tulajdonosok hagyhatja el” négyzetet, és mentse. Most, amikor termékeit a webhelyén nézi, az újraértékeléseknek a következő figyelmeztetést kell megjeleníteniük:

WooCommerce vásárlói vélemények

A WooCommerce „Ellenőrzött tulajdonosok” véleménye csak

De amint megjegyeztük, ez meglehetősen alapvető.

Hogyan szerezzünk ellenőrzött véleményeket

Mint a WordPress-ben is, a legegyszerűbb megoldás gyakran kéznél van. Csak telepítsen egy plugint!

1. Szerezzen be egy megbízható harmadik féltől származó platformot a WooCommerce webhelyén

TrustedSite egy új, ingyenes bővítmény, amely lehetővé teszi a gyűjtést és a megjelenítést korlátlan ellenőrzött értékelések.

Telepítse a Megbízható webhelyet

Keresse meg a WordPress plugin könyvtárat, és telepítse a TrustedSite Reviews programot. Az emberek fejlesztették ki, akik elhozták a McAfee SECURE-t, tehát tudod, hogy ez egy olyan szervezet, amelyben a közönség bízik.

A plugin telepítése után kattintson a navigációra a TrustedSite főoldalára.

TrustedSite Főoldal

Innentől kattintson a kék „Fiók létrehozása” gombra.

Hozzon létre TrustedSite Fiókot

Ezzel a fő TrustedSite weboldalra jut, ahol befejezheti a regisztrációt. Innentől kezdve kezelheti a TrustedSite-fiók összes funkcióját.

2. Küldje el felülvizsgálati kérelmeit régi ügyfeleinek

A TrustedSite segítségével beállíthat egy felülvizsgálati kérelmet tartalmazó e-mailt, amely automatikusan kimenődik az ügyfeleknek vásárláskor, de a vélemények letöltésének legjobb módja az ASAP e-mailek küldése.

Egyszerűen importálja a régi ügyfelek e-mail címeit a TrustedSite fiókba:

TrustedSite Import e-mailek

… És mindannyian e-mailt kapnak, amelyben kérik az áruházod felülvizsgálatát.

Ha attól tart, hogy ez túl egyszerűnek hangzik, ne légy: A Bright Local megállapította, hogy „a fogyasztók 50% -át felkérték, hogy hagyjon véleményt egy vállalkozásról, és ténylegesen hagyjon véleményt”.

3. Állítsa be az értékelési kérelem e-mailjét

Miután megkapott néhány ellenőrzött véleményt a régi ügyfelektől, itt az ideje, hogy megbizonyosodjon arról, hogy folyamatos újakkal rendelkezik-e új.

Mint fentebb említettük, a TrustedSite lehetővé teszi egy felülvizsgálati kérelem e-mail beállítását, amely automatikusan kialszik, miután az ügyfél vásárolt valamit a WooCommerce webhelyéről. Ez a stresszmentes módja annak, hogy folyamatosan új véleményeket gyűjtsön webhelyéről.

TrustedSite vélemények kérése

A kérési e-mail beállításához választani kell, hogy mennyi idő után vásárolják meg az ügyfelek az e-mailt, majd hozzá kell adni a logót az e-mailhez. Ez mind intuitív, és ott van az irányítópulton.

Frissítse a Megbízható webhelyet

További lehetőségeket szeretne? Frissítheti a TrustedSite fiók a TrustSite jelvény eléréséhez, hatalmas mennyiségű kijelző widgethez (gombok, galéria, kitűző, körhinta, összefoglaló és termékcsillagok) és még sok máshoz.

Végső gondolatok

Az ellenőrzött áttekintések képezik a növekedés alapját minden új online üzlet számára. Szkeptikus vagy aggódó látogatók számára bizalmat adnak az ügyfelekké válni, és olyan szájszóval járnak, amelyet nem lehet megvásárolni a reklámozás során. Mivel a WordPress bővítményei nagyon egyszerűvé teszik őket a gyűjtésben és megjelenítésben, valójában nincs ok arra, hogy ne szerepeljen a webhelyen.

Mit gondolsz? Engedélyezte a WordPress áruházában csak az ügyfél-értékeléseket? Gondolod, hogy lehet? Szeretnénk hallani gondolatait az ellenőrzött termékértékelésekről.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map