Mely WordPress kütyüket kell megjelenítenie az oldalsávban?

Mely WordPress kütyüket kell megjelenítenie az oldalsávban?

Az oldalsávok olyan fontos területek az Ön webhelyén, amelyeket gyakran figyelmen kívül hagyhatnak, vagy nem használhatnak hatékonyan. A helyes kialakítás mellett az Ön oldalsávjai nagyszerű felhasználói élményt nyújthatnak, elősegíthetik vállalkozását, előadásokat generálhatnak, és segíthetnek bevételeinek növelésében..


Nincs egyetlen szabály sem arra vonatkozóan, hogy mely kütyüket kell megjeleníteni az oldalsávban. Ehelyett az oldalsáv tartalmát a webhely céljainak kell irányítania. Ebben a cikkben megvizsgáljuk, hogyan válasszuk ki a weboldal céljainak megfelelő kütyüket az oldalsávok optimalizálása érdekében. Ezután megvizsgáljuk a legfontosabb modulokat, ideértve többek között az opt-in formákat, a közösségi média linkeket és a népszerű hozzászólásokat..

A cikk befejezéséig világos képet kell kapnia arról, hogy pontosan mely eszközöket kell megjelenítenie a webhely oldalsávjában..

Hozza létre webhely céljait

Fontos, hogy az oldalsávok minden helyét felhasználja annak elősegítésére, hogy webhelye átalakuljon a céljaihoz képest. Ezért az oldalsávban használt widget-eknek közvetlenül kapcsolódniuk kell a webhely céljainak.

Lehet, hogy Ön próbálja kibővíteni az e-mail listáját vagy a következő közösségi médiát. Lehet, hogy hosszabb ideig szeretné megőrizni a közönségét a webhelyén, ösztönözni őket arra, hogy olvassa el tovább a blogját, vagy rendszeresen visszatérő látogatóvá váljon. Vagy érdemes termékeket, szolgáltatásokat vagy online tanfolyamot vagy tagságot eladni. Bármi legyen is a célok, a kütyüidnek tükrözniük kell őket.

A kütyü sorrendje szintén fontos. A legfontosabb célokhoz kapcsolt kütyüket kiemelkedő pozíciókkal kell ellátni az oldalsáv tetején. Az alacsonyabb rangú, célközpontú kütyüket tovább kell tolni az oldal lefelé.

Ügyeljen arra, hogy ne terhelje túl és ne dugja be az oldalsávot. Tévedje fel ezt, és végül elveszítheti a látogatókat, vagy legalább megzavarhatja őket. Gondosan mérlegelje, hogy mit fog hozzáadni az oldalsávhoz. Mindig ellenőrizze, hogy minden választott widget mögött van-e ok.

Vessen egy pillantást néhány widgetre, amelyet használni kellene.

Jelenítsen meg egy „Rólam” modult

Rólam Widget

Bármilyen típusú webhelyet működtet is, a About Me widget fontos. Segít a látogatóknak az Ön webhelyének megismerésében és megértésében, amit vállalkozásával próbál elérni.

A szabadúszó írói portfóliómban a ‘Genesis – felhasználói profil’ modult használtam. Ez lehetővé tette számomra a „Rólam” cím, szöveg rólam és a gravatar képemet. A szöveg alján található link lehetővé teszi a megfelelő oldalra mutató hivatkozást is, amely lehet a Névjegy oldalról, a Kapcsolat oldal vagy más releváns oldal, amelyet a közönség meglátogatni szeretne.

Ha a témádnak nincs külön ‘About Me’ widget, elegendő egy egyszerű szöveges widget. Ha meg akarja jeleníteni a grafikát, a Jetpack biztosít egy meghívott modult Extra oldalsáv-kütyü. Ezek egyike a Gravatar Profil Widget. Ez a widget lehetővé teszi a gravátra oldalsávokhoz, valamint a gravatar profiljának egyes adatainak felvételét.

Adjon hozzá egy opt-in űrlapot

Optin Widget

Az e-mail címek gyűjtésének minden weboldal céljának kell lennie, függetlenül attól, hogy vállalkozása vállalkozik. Alapvető fontosságú, hogy kapcsolatba lépjünk a közönséggel, miután elhagyták a webhelyet. Látogatói e-mailek megszerzése azt jelenti, hogy továbbra is értékesítheti vállalkozását számukra, hírlevelet küldhet, cikkeket, termékeket és szolgáltatásokat hirdethet, és ösztönözheti őket webhelyére..

Ha csatlakozási űrlapot ad hozzá az oldalsávokhoz, ez egy nagyszerű lehetőség arra, hogy a látogatók feliratkozzanak havi hírlevelekre vagy általános levelezésre. Leginkább az emberek nem zavarják az optin forma keresését, így az oldalsávokban történő megjelenítés mindig láthatóvá teszi, és a lehető legkönnyebbé teszi a közönség feliratkozását..

A Bloom from Elegant Themes egy prémium e-mail optin plugin. Hat különféle módszerrel biztosíthatja az opt-in űrlapokat, de ezek közül az egyik az, ha a widget-terület opt-in-űrlapjait hozzáadja az oldalsávhoz vagy lábléchez. A Bloom stílusos és profi formái kiválóan alkalmasak a közönség figyelmének felkeltésére. Ennek hozzá kell járulnia az ólomtermelés növekedéséhez.

Népszerűsítse a közösségi médiát

A közösségi média egy másik kulcsfontosságú terület, amelyet a vállalkozásoknak mindig elő kell mozdítaniuk. Az oldalsávok jó hely a nyomógombok megjelenítéséhez, hogy segítséget szerezzenek a követőkben. Megjelenítheti a szociális média hírcsatornáját is, vagy akár kettőt, hogy megmutassa, mi folyik a közösségi média csatornáin.

AddToAny Social Share Buttons Widget

AddtoAny Share Buttons Free WordPress plugin

AddToAny Social Share gombok egy ingyenes WordPress közösségi média plugin, amely lehetővé teszi, hogy nyomkövető gombokat adjon az oldalsávokhoz (vagy a webhely bárhol máshová). A közösségi média widget hozzáadása az oldalsávokhoz azt jelenti, hogy a nyomógombok folyamatosan láthatók lesznek, és arra ösztönzi a látogatókat, hogy kövessenek téged.

Takarmány őket szociális

Hírcsatorna őket a WordPress beépülő modul

Takarmány őket szociális egy másik közösségi média plugin, de ezúttal a közösségi média hírcsatornáit jeleníti meg. Készítsen egyedi hírcsatornákat a Facebook oldalak, csoportok, események, fotóalbumok, Twitter, Instagram, Pinterest, YouTube és még sok más számára. Ezek a hírcsatornák ezután oldalsávokba helyezhetők, hogy megmutathassák, mi történik a közösségi média csatornáin.

WordPress közösségi oldalsáv

WordPress közösségi oldalsáv

A WordPress Social Sidebar egy fantasztikus bővítmény, amely gyönyörű szociális média sávokat ad hozzá webhelyéhez. Azt teljes mértékben kompatibilis a több mint 30 közösségi hálózattal. Fő erőssége azonban a kínált testreszabási lehetőségek. Először a közösségi sávot helyezheti el webhelye bármelyik sarkába – függőlegesen balra vagy jobbra, vagy vízszintesen felül vagy alul.

A szociális gombok megjelenése felett is teljes ellenőrzést gyakorolhat. Megjelenítheti őket tömb blokkként vagy külön négyzetként / körként. Négy „téma” közül lehet választani: a közösségi média ikonjainak színes, szürkeárnyalatos, sötét vagy világos megjelenítésével. A gombok kis és nagy méretben is kaphatók. A plugin mobilra optimalizált is, biztosítva, hogy a közösségi média gombjai minden eszközön gyönyörűek legyenek.

Használjon népszerű vagy kapcsolódó hozzászólások beépülő modult

Kapcsolódó hozzászólások

Ha azt akarja, hogy hosszabb ideig tartsa a látogatóit a webhelyén, és feltárja a tartalmát, akkor fontos, hogy megjelenjen egy widget, amely segít. Kapcsolódó hozzászólások vagy népszerű hozzászólások widget használata nagyszerű módja annak, hogy pillanatfelvételt készítsen a látogatók számára arról, hogy mi elérhető még az Ön webhelyén. Ugyanígy, ha van olyan konkrét tartalma, amelyet hirdetni kíván, akkor azt inkább megjelenítheti.

WordPress népszerű hozzászólások beépülő modul

WordPress népszerű hozzászólások beépülő modul

A legnépszerűbb hozzászólásokat megjelenítő widget hatékonyan bátorítja a látogatókat, hogy kattintsanak egy másik cikkre. Az emberek szeretnek követni a tömeget, így ha bizonyos hozzászólásokat „népszerűnek” tartanak, ennek elő kell segítenie az átkattintási arány növelését.

WordPress népszerű hozzászólások egy ingyenes WordPress plugin, amely lehetővé teszi a legnépszerűbb hozzászólások megjelenítését az oldalsávban. Ez a nagymértékben testreszabható eszközprofil számos lehetőséget kínál a használt beállítások és szolgáltatások használatához, valamint statisztikákat nyújt a legnézettebb népszerű hozzászólásokról..

Még egy kapcsolódó hozzászólás-bővítmény (YARPP)

YARPP

Ha webhelye széles körű érdeklődési köröket és tárgyakat fed le, akkor a népszerű bejegyzés-bővítmény nem érdekli az olvasókat, mivel a megjelenített cikkek témán kívüli lehetnek, és nem csak az egyének ízléseire vonatkozhatnak. Ebben az esetben megfelelőbb a kapcsolódó hozzászólások widget megjelenítése az oldalsávban.

A kapcsolódó hozzászólások beépülő modul az olvasott cikk szempontjából releváns bejegyzéseket jeleníti meg. Még egy kapcsolódó hozzászólás-bővítmény (YARPP) egy ingyenes WordPress plugin. Ez egy erőteljes és egyedi algoritmusra támaszkodik, amely az Ön webhelyén megtalálja a megtekintett üzenet szempontjából releváns tartalmat. Az eredményeket miniatűr vagy lista formátumban jelenítik meg az oldalsávban, hogy megragadja a néző figyelmét, és ösztönözze őket az olvasás folytatására..

A Google Térkép megjelenítése

Ha vállalkozása tégla- és habarcsbolt, étterem, gyógyfürdő vagy valami más, akkor meg kell mondania online közönségének, hogy hol tartózkodik. Könnyítse meg őket számukra egy térkép hozzáadásával az oldalsávokba.

A Google Maps Widget Ingyenes bővítmény

Az Google Maps Widget lehetővé teszi, hogy az oldalsávokhoz indexképes térképet adjon hozzá egy egyedi PIN-kóddal. Vannak még interaktív és világítódoboz lehetőségek is, amelyek segítenek a térképen felhívni a látogatók figyelmét. Ez a widget tökéletes módja annak, hogy megmutassa ügyfeleinek, hol van, és növelje áruházának forgalmát.

Növelje eladásait

Ha növeli az értékesítést, akkor használja ezt az oldalsávot ennek eléréséhez. Akár tanfolyam-tagságot, termékeit a webhelyén, akár kapcsolt termékeket árusít, használja az oldalsávokat, hogy ösztönözze a közönséget vásárlásra.

Mutassa meg a legnépszerűbb termékeit, vagy azokat a termékeket, amelyeket reklámozni próbál. Adjon hozzá egy tanfolyamot vagy tagságot hirdető szalaghirdetést. Mindig ügyeljen arra, hogy közönsége átkattintjon, hogy segítsen nekik gyorsan és egyszerűen megtalálni és megvásárolni az érdekli őket.

Záró gondolatok arról, hogy mely WordPress-modulokat kell használni

Mint láthatja, számos kütyü felvehető az oldalsávokhoz. Válassza ki azokat, amelyek a webhely céljainak szempontjából relevánsak. Minden megjelenített widgetnek elő kell segítenie webhelyét a szükséges eredmények elérésében.

Milyen kütyüket fog hozzáadni az oldalsávokhoz? Kérjük, ossza meg gondolatait az alábbi megjegyzésekben.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map