Külső tevékenységek a WordPress webhelyének bővítéséhez

Külső tevékenységek a WordPress webhelyének bővítéséhez

Számos módja van a WordPress webhelyének bővítésének és a látogatói szám növelésének. Noha a legjobb WordPress témák kiválasztása és a helyszíni optimalizálás széles körben lefedi, a helyszínen kívüli lehetőségeket nem olyan gyakran tárgyalják.


Ez szégyen, mert a webhelyen kívüli tevékenységei nagy szerepet játszhatnak a WordPress webhely és közönségének növekedésében. Ez különösen igaz lehet, ha tégla- és habarcsüzlettel rendelkezik, vagy olyan webhely van, amely a helyi közösség kiszolgálására összpontosít. Röviden: a webhelyen kívüli tevékenységek forgalmat vezethetnek a WordPress webhelyére, leadokat generálhatnak és növelik az értékesítést.

Ebben a cikkben megvizsgáljuk, hogyan bővítheti WordPress webhelyét webhelyen kívüli tevékenységekkel. Megbeszéljük, hogy mit tehet offline módban, valamint azt, mit tehet online, de mégis kívül.

Lépjen a Meetups a saját körzetébe

Növelje WordPress webhelyét a Meetups segítségével

A réstől, az ipartól vagy a webhely céljától függően előnyös lehet offline és a valós életben, valamint az interneten is látható. Kezdje a kicsivel, ha részt vesz a helyi találkozókon. Kiváló hely a kezdéshez találkozó. A Meetup egy olyan weboldal, amely lehetővé teszi az azonos hobbi, érdeklődéssel rendelkező vagy ugyanabban az iparágban foglalkozó embereknek az egymás megtalálását és összefogását. Ez segít megismerkedni hasonló gondolkodású emberekkel, megbeszéléseket válthat ki az érdeklődési területe körül, és megismerheti magát és webhelyét.

Ha a környéken nincsenek csoportok, amelyek ellátják a rést, indítsd el azt. Valószínűleg vannak olyan közeli emberek, akik szeretnének csatlakozni egy ilyen csoporthoz. Ha utazik, próbálja beépíteni a Meetup eseményeit különböző helyszíneken az útvonalba. Ez valóban segít növelni a profilját és növeli a WordPress webhelyét.

Vegyen részt konferenciákon és hálózati eseményeken

hálózati esemény

A rést érintő konferenciák és a hálózati események jó alkalom arra, hogy megismerjék az iparág más szereplőit, és kinevezzék a nevét. Betekintést nyerhet a versenytársak tevékenységébe is, és új lehetőségeket fedezhet fel magad számára.

Miután rendszeres rendezvénygé vált a rendezvényeken, és tudja, hogy ezek mi járnak, kérdezze meg, irányíthat-e műhelyt vagy előadóként jelentkezhet-e Önnek. Ezzel elősegítheti, hogy tekintélyes hatóságként alakuljon ki a szakterületén, és elősegíti a vállalkozás és a webhely tudatosítását a folyamat során..

Helyi hirdetés

Hirdető

Ha azt akarja, hogy webhelyét kifejezetten a helyi térségben népszerűsítse, akkor vizsgálja meg, milyen lehetőségek vannak a helyi hirdetésre. Néhány potenciális lehetőség a WordPress webhelyének helyi hirdetések révén történő terjesztésére:

Helyi rádió

A rádió nagyszerű módja annak, hogy népszerűsítse a WordPress webhelyet, és általában javítsa profilját. A rádióhirdetés segít eljuttatni a szót az Ön webhelyéhez, és felkelteni az érdeklődést. Ez azonban drága lehet, és érdemes megfigyelni a webhelyére érkező forgalmat a hirdetések előtt és után, hogy megbizonyosodjon arról, hogy költséghatékonyak-e..

Helyi újságok vagy folyóiratok

A helyi újságok és folyóiratok továbbra is nagyon népszerűek a sok demográfia és az ipar számára. Keressen egy médiumot, amely vonzza a célközönséget, és hirdetjen ott. Minél nagyobb a hirdetés, annál jobb, ezért ha a költségvetés rá fog engedni, válassza a teljes oldalú hirdetést. Az is érdemes költeni a pénzt, hogy egy szemet gyönyörködtető hirdetést tervezzen, amely segít kiemelkedni a tömegből és lenyűgözni a közönséget.

Helyi sportklub, esemény vagy esemény szponzorálása

A helyi sportklub, esemény vagy esemény szponzorálása javíthatja a WordPress webhely profilját. A helyi ügyekbe való bekapcsolódással a közösség értékes tagjává válhat. A vállalkozását is folyamatosan az emberek fejében tartja. Minél többen hallanak rólad, annál valószínűbb, hogy emlékeznek rád, és így a versenytársak helyett meglátogatják az Ön webhelyét.

Szórólapok és szórólapok

A vállalkozás reklámozására szolgáló szórólapok létrehozása sikeres módon segíthet a WordPress-webhely forgalmának növelésében a webhelyen kívül. Rendelje meg szórólapját egy tervező által gyártott termékkel, így profinak tűnik. Azok az emberek, akiket lenyűgözött a szórólap, nagyobb valószínűséggel látogatják meg webhelyét.

Gondosan mérlegelje, hol terjeszti a szórólapjait, mivel ezeknek el kell érniük a potenciális ügyfeleket. A háztól házig repülés eredményes lehet, de időigényes. Ugyanez mondható el a városban történő repülésről. Sikeres lehet a szórólapok elhagyása olyan kulcsfontosságú területeken is, ahol a célközönség lóg, például a kávézókban.

Közzétesz egy e-könyvet az Amazonon

közzétesz egy könyvet

Az eBook közzététele az Amazonon keresztül nagyszerű tevékenységet jelent a WordPress webhelyének bővítésében. Ne tegye félre az e-könyv írásának gondolata. Nem kell, hogy túl hosszú legyen, és beépítheti a webhely tartalmát. A szellemíró felvétele egy másik lehetőség.

Ellenőrizze, hogy e-könyve releváns-e az Ön vállalkozása szempontjából, annak érdekében, hogy a megfelelő közönséget célozza meg. Az is érdemes fizetni a szerkesztőnek, hogy ellenőrizze, mivel olyan jó minőségű képet szeretne, amely lenyűgözi az olvasókat, és arra ösztönzi őket, hogy látogassák el az Ön webhelyére.

Amikor könyvet közzéteszi az Amazon-on, ne értékelje be néhány dollárnál magasabbra. Az e-könyv Amazon-on történő felvételének oka nem az, hogy pénzt keresjen az eladásokból. Ez a személyes márka és a weboldal népszerűsítése, elősegítve a forgalom növelését. Ha túl magasra veszi a könyvet, akkor kihagyja a potenciális új ügyfeleket.

podcasting

podcasting

A podcastok viszonylag egyszerű és hatékony módja annak, hogy új látogatókat vonzzon a WordPress webhelyére. Sokan nem élvezik az online olvasást, de szeretnek hallgatni. Ha tartalmat nyújt egy dinamikus podcastban, akkor új potenciális követőkből áll.

Nagyszerű módja annak, hogy podcastjaikat megosszák az új hallgatókkal, az, ha tartalmadat adják hozzá iTunes. Által feliratkozás egy fiókra és podcast-ok elküldése, lehetősége van arra, hogy több millió ember meghallgassa őket. Az iTunes azonban nagyon különös tekintettel az általuk elfogadott podcastokra, ezért érdemes tovább olvasni podcasting bevált gyakorlat mielőtt elkezded.

A saját podcastok futtatása mellett meg kell próbálnia beszélni más emberek podcastjaival is. Keressen olyan iparágat, aki rendelkezik saját podcasttal. Ezeknek az embereknek ugyanaz a célközönsége lesz, mint Önnek, akik esetleg megnézhetik webhelyét, miután meghallották, hogy beszélsz.

Egyéb online, de webhelyen kívüli tevékenységek

Számos online, de webhelyen kívüli tevékenység növeli a WordPress webhelyét. A webhely közösségi médiában történő népszerűsítése az egyik leghatékonyabb módja a webhely forgalmának növelésére. Íme néhány egyéb lehetőség;

Youtube

A YouTube-t külön megemlíteni érdemes, mivel ez egy szociális média csatorna, amelyet gyakran figyelmen kívül hagynak, ha a közösségi média marketingét lefedik. Ha a webhelye számára megfelelő, saját YouTube-csatornájának és videóinak létrehozása hatékony módszer lehet új közönség elérésére.

Vendég kiküldetés

A vendég pózolása egy másik jó módszer a webhely expozíciójának megszerzésére. Válasszon olyan webhelyeket, amelyek ugyanabban az iparágban helyezkednek el, mint a vállalkozása, még a versenytársak webhelyeit is, mivel ezek olyan olvasókkal rendelkeznek, akik Ön a célközönség. Mindig készítsen magas színvonalú vendégbejegyzéseket, amelyek érdeklődést keltenek és felkeltenek az olvasókra, hogy átkattintsanak webhelyére.

Hirdető

A Google-on vagy a közösségi médiában történő hirdetés gyorsan és drámai módon növeli a WordPress-webhelyet. A Google hirdetések, a Facebook hirdetések és a Twitter hirdetések egyaránt népszerűek és könnyen használható lehetőségek, amelyek elősegíthetik webhelyének hirdetését. Mindig feltétlenül kövesse webhelye elemzését, hogy megtudja, hirdetései költséghatékonyak-e.

Végső gondolatok

A fentiek mindegyike hatékony off-site lehetőség, amely elősegíti a WordPress webhely növekedését. A tevékenységek, amelyekben részt vesz, az üzleti vállalkozás típusától függnek.

Mindig vegye figyelembe a célközönséget. Hol lógnak, és milyen marketing formákra fognak reagálni. Ezenkívül figyelje figyelmesen a webhelyet, hogy tudjon, hogy visszatérít az idejéért és pénzéért.

Milyen külső tevékenységekkel próbálta bővíteni a WordPress webhelyét? Kérjük, ossza meg sikereit vagy kudarcait az alábbi megjegyzésekben.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map