Közösségi hálózat létrehozása a WordPress használatával

A WordPress annyira lecsökkentette a webes közzétételi sávot, hogy bármilyen webhelyet létrehozhat a kutyának a blokk körül történő sétálásához szükséges idő alatt. Nem szeret és nem birtokol egy kölyökkutyát? Nos, bármilyen WordPress-webhelyet létrehozhat, ideértve a közösségi hálózatot is, a Starbucks-nál kávét igénybe vevő idő alatt.


Mindenesetre azt feltételezzük, hogy már van üzleti terve, mert ez hasznos lesz, amint azt láttuk, hogyan alakíthatunk szabadúszó vállalkozást a WordPress használatával. Ettől eltekintve, néhány további dologra is szüksége van a közösségi hálózat beállításához.

Amire szüksége lesz

 • WordPress nyilvánvalóan – Helyileg vagy a webszerverre telepítve
 • Közösségi hálózati plugin – felsoroljuk a WordPress legjobb szociális hálózati pluginjait; csak válasszon egyet, amely megdörzsölte a képzeletét
 • Közösségi hálózati WordPress-téma – Bár bármilyen WordPress-témát használhat, javasoljuk, hogy vegyen fel egy közösségi hálózati témát, amely megkönnyíti a munkáját.

Kész? Mindenható haver, itt megyünk.

WordPress

Mindig a WordPress-en vagyunk, és ma azt vizsgáljuk, hogyan tudjuk megcsinálni a platformot egy olyan közösségi hálózat létrehozásához, működtetéséhez és kezeléséhez, amelyben büszke lehet.

Először is. Az útmutató használatához legalább egy WordPress példányt futtatnia kell helyi vagy online módon. Éppen telepítettem egy a WordPress friss példánya egy aldomainben, mert a web host, a Bluehost támogatja a WordPress gyors telepítéseit a Mojo Marketplace-en keresztül.

Félre: Ha kíváncsi vagyok, továbbra is a Bluehostmal vagyok, még akkor is, ha csapkodtak, mert felajánlották, hogy vásárolnak nekem tortát, és időbe telik, hogy elnézést kérjek a rossz támogatásért. Mit? Nem olyan vagyok, aki haragszik, és nagyon örülnék, ha neked mondaná a tortát. Nos, mindenki megérdemel egy második esélyt, igaz?

A telepítéssel és a futtatással egészítsük ki a szociális hálózati képességeket, mert – olyan hatékony, mint a WordPress – nem rendelkezik a szükséges szolgáltatásokkal, amelyekre teljes értékű közösségi hálózat működtetéséhez szükségünk van. Ne félj, csak a következő közösségi hálózati pluginek bármelyikét fogjuk használni.

WordPress közösségi hálózati bővítmények

Ez a szakasz segít kiválasztani a webhelyére a tökéletes közösségi hálózati bővítményt. Kezdjük a népszerű…

BuddyPress

BuddyPress-plugin-wordpress

Dióhéjban a BuddyPress plugin „… segít bármilyen közösségi hálózat futtatásában a WordPress-en, tagprofilokkal, tevékenységi folyamokkal, felhasználói csoportokkal, üzenetküldéssel és egyebekkel”. 100% -ban ingyenes, tehát igen, készülj fel szórakozni anélkül, hogy egy érmét kinyomtatna.

Több mint 100 ezer aktív telepítéssel és nagyszerű 4.0 / 5.0 felhasználói besorolással a BuddyPress eléggé szükséges a közösségi hálózati motorhoz. A plugin könnyen integrálható, de ha elakad, nyugodtan élvezze a hatalmas BuddyPress közösség előnyeit, amelyek készen állnak arra, hogy támogassanak téged.

Ez valóban „egy dobozban lévő szociális hálózat”, ez a plugin, és minden olyan szolgáltatással rendelkezik, amelyre szükség van az adott típusú hálózat létrehozásához. És ha ez nem elég, széles bővítménye van az Ön rendelkezésére, hogy a közösségi hálózatot bármikor megváltoztassa.

Ha szeretne kevésbé megtett utat választani, akkor a WordPress közösségi hálózatát éppen úgy építheti, ahogy elképzelte, a BuddyPress témafejlesztő e-könyv elérhető a BuddyPress.org oldalon.

A BuddyPress telepítése

A BuddyPress beállítása egy torta darab. A beállítások konfigurálása és a közösségi hálózat testreszabása ugyanolyan egyszerű. Az igazi kicker az, hogy az embereket érdekli a hálózat, de ne aggódjon, mivel segíthet Önnek a webhely forgalmának növelése.

Emellett jelentkezzen be a WordPress adminisztrációs területére, és keresse meg Beépülő modulok -> Új hozzáadása. A következő képernyőn keresse meg a „BuddyPress” felhasználót a keresőmező segítségével, és nyomja meg a gombot Telepítés most gomb. Ezután csak telepítse a BuddyPress programot.

Kisebb BuddyPress konfigurációk

Keresse meg a Beállítások -> Permalinks és állítsa be a lehetőséget Bejegyzés neve. Keresse meg a Beállítások -> BuddyPress hogy konfigurálja az opcióit, ahogy Ön megfelelőnek tartja. Ezenkívül nyugodtan aktiválhatja az összes szükséges modult ezen az oldalon. Keresse meg a Megjelenés -> Menük  menük létrehozásához. A hálózat gazdagítása érdekében több BuddyPress kütyühez is hozzáférhet, ha navigál a Megjelenés -> Widgetek. 

Ettől a ponttól kezdve képesnek kell lennie arra, hogy probléma nélkül felépítse a közösségi hálózatot. Minden szükséges funkció elérhető plug-in, bővítmény vagy bővítmény formájában, így ne habozzon online ellenőrizni, amikor elakad vagy rászorul. Indítsa el a keresést a BuddyPress plugin lerakat és a fórumok.

HaloSocial

wordpress-halosocial-plugin

Ez a WordPress érdekes közösségi hálózati pluginje. A HaloSocial nem csupán szépség, hanem bizonyíték arra is, hogy a WordPress szerelmesei készen állnak arra, hogy nagy meghosszabbításra késztessék a platformot a képzelet határain túl. Mit mondhatnék? A HaloSocial egyszerűen egy saját osztályába tartozik, amit látnia kell, hogy higgyen.

A csodálatos otthoni ütemtervekből, profilokból, tagokból, eseményekből, csoportokból, oldalkategóriákból és apróhirdetésekből – többek között a HaloSocial – megadja az erőt, amire szüksége van egy közösségi hálózat kiépítéséhez álmaiból. És ugyanúgy, mint a Facebook, egy hover kártya jelenik meg a felhasználó alapinformációival, amikor az egérmutatót egy profilkép fölé viszi:

how-to-create-a-társadalmi-network-with-wordpress-halosocial-felbukkanó

Lásd Kate lebegő kártyáját?

Van egy nagyszerű támogatási fórum, amely segítséget nyújt Önnek, ha elakad. Ezen kívül a HaloSocial három árazási csomagot kínál: egy ingyenes kezdőcsomagot alapvető funkciókkal, egy 99 dolláros Professional csomagot néhány kiegészítő funkcióval és egy 149 dolláros ügynökségi csomagot a szolgáltatások széles skálájával. Legyen bölcs, és válassza ki az Ön számára legmegfelelőbb csomagot.

Peepso

wordpress-peepso-plugin

Aztán megvan a Peepso, a legkorszerűbb és modern szociális hálózati plugin, amelyet a fejlesztők kiadtak, hogy versenyezzenek a BuddyPress-szel. A denevér jobb oldalán a Peepso tiszta és kortárs formavilággal rendelkezik, amely még a speciális téma használata nélkül is kiemelkedik.

Miután telepítette ezt a közösségi hálózati plugin-t, hozzáad egy új „Peepso” menüpontot a WordPress admin menübe. Ezen az új menüponton keresztül konfigurálhatja a közösségi hálózatot izzadság törése nélkül.

Alapértelmezés szerint a Peepso hat oldalt hoz létre, nevezetesen Kezdőlap, Tevékenység, Tagok, Felhasználói profil, Jelszó helyreállítása és Helyi regisztráció. Ráadásul a Peepso intuitív műszerfallal és néhány édes funkcióval rendelkezik, amelyek miatt érdemes megnézni a plugint..

A Peepso könnyű, 4,4 / 5o besorolással rendelkezik, és az összes rendelkezésre álló funkcióval másodpercek alatt felépítheti a szociális hálót közvetlenül a WordPress webhelyén. A társaság prémium csomagot kínál több funkcióval, így nem érzi magát az ingyenes verzió kissé korlátozott funkciói.

WP Symposium Pro közösségi hálózati bővítmény

WP-szimpózium-pro-bővítmény

Végül, de nem utolsósorban, van egy WP Symposium Pro Social Network plugin, amely szállítási verziója hűvös, 4,4 / 5,0. A WordPress.org oldaluk szerint a WP Symposium „… a WordPress legfontosabb közösségi hálózati pluginja”. Mennyire igaz ez??

A funkciók között szerepelnek tevékenységi falak, profilok, e-mail figyelmeztetések, fórumok, rövid kódok, térképek, barátkapcsolatok, csevegés, profilbiztonság, kép- / videó-mellékletek, galériák és egy értesítési sáv, hogy ez a lista rövid legyen. A pluginhez kiterjedt dokumentáció és videók tartoznak, amelyek segítenek a könnyű és gyors beállításban. Valójában nem lesz szüksége a dokumentumokra, mivel a WP Symposium egyszerűen telepíthető, beállítható és használható.

A telepítés után keresse meg a WPS Pro -> Beállítás a WordPress admin menüben a közösségi hálózat konfigurálásához. Ezenkívül ez a közösségi hálózati plugin kompatibilis a legtöbb WordPress témával és beépülő modullal, könnyen testreszabható és több nyelvet támogat.

Az én választásom: A fent felvázolt négy plugin közül a BuddyPress-szel vagy a Peepso-val együtt lennék, bár ez utóbbi pénzügyi beruházást igényel egyes funkciók feloldásához. A BuddyPress viszont nagyon sok ingyenes bővítménnyel jár, ami nagy plusz. Harmadik és negyedik választásom a WP Symposium és a HaloSocial lenne ebben a sorrendben. Van még egy plugin, az úgynevezett WP Mingle, de a szerzők nem frissítették azt több mint két éven belül, így nem érintenék.

Most, hogy megvannak a beépülő modulok, amelyekre szükségünk van a szociális hálónk működtetéséhez, mi lenne néhány WordPress kifejezés, amelyet kifejezetten a közösségi hálózatok számára készítettünk. Menő? Oké, csináljuk ezt.

Mingle – Többcélú WordPress téma

how-to-create-a-társadalmi-network-using-wordpress-keveredik-téma

Ha a szociális hálózatot a BuddyPress használatával hozza létre, akkor a Mingle-nek mellé kell állnia annak jellemzői és hatalmas esztétikai értéke szempontjából. A Parallelus, az elit szerző által hozott neked, a Mingle kifejezetten a BuddyPress platform számára készült, a szállítás tetején, fantasztikus funkciók hosszú listájával..

Mindent megkaphat a hihetetlenül rugalmas drag and drop elrendezés-készítőtől, a kapcsolatfelvételi űrlapkészítőtől, az oldalsáv-generátorig, a tiszta HTML5 + CSS3-ig, a SEO-barát kódhoz, a blogokhoz, portfólióhoz, diavetítésekhez és rövid kódokhoz, többek között a szolgáltatásokhoz. A Mingle több mint 5 ezer boldog vevővel rendelkezik, vevői besorolása 4,31 / 5,00, és mindössze 64 dollárba kerül. Minden érmét megéri.

Üdvözlettel reagáló WordPress + BuddyPress téma

how-to-create-a-társadalmi-network-using-wordpress-köszöntés-téma

Miután megnézte az Üdvözlet lehetőséget, nyugodtan mondhatjuk, hogy a Parallelus jó ötlettel rendelkezik a WordPress közösségi oldalainak témáira. Kezdetnek: az üdvözlet 100% -ban érzékeny, azaz a közösségi hálózat nagyszerűen fog kinézni, és a képernyőméret ellenére is jól teljesít különféle eszközökön.

A Salutation ezen kívül olyan hűvös funkciókkal rendelkezik, mint a Slider Revolution, a drag and drop layout manager, korlátlan színválaszték, teljes lokalizációs támogatás, felbukkanó bejelentkezési forma, könnyen testreszabható, blogok, kütyü, intuitív adminisztrációs terület, oldalsáv-generátor, portfóliók, minden BuddyPress szolgáltatás és rövid kódok, többek között.

A tisztelegés kompatibilis a BuddyPress 1.5-ös és újabb verziókkal, a WordPress 4.3 vagy újabb verzióival és a nagyobb böngészőkkel. Vevői besorolása 4,50 / 5,00, és 64 dollár dolláron értékesíthető. Próbálja ki a bemutatót, hogy érezzék ezt a szépséget.

Woffice – Intranet / Extranet WordPress téma

how-to-create-a-társadalmi-network-using-wordpress-woffice-téma

Kevés témát írt a szerző, ha úgy döntött, hogy rés-specifikus WordPress témákat készít. De nem a 2Fwebd, a Woffice mögött álló hatalmi elit szerző, a WordPress közösségi témájú témája ebből a világból.

Olyan sok nagy dolog folyik ezzel a témával kapcsolatban, amelybe azonnal beleszeret. A többcélú képességei, a szolgáltatások széles skálája, a magas szintű kódolás, a rendszeres frissítések és a nagyszerű támogatás, hogy említsünk néhányat. A Woffice segítségével többek között közösségi hálózatokat, intranet, extranetet vagy közösséget hozhat létre az iskolák, a munkahely, a vállalkozások és a kormányzati ügynökségek számára..

A szolgáltatások közé tartozik a teljes BuddyPress hálózat, Wiki, fájlkezelő, Font félelmetes ikonok, csevegés és üzenetküldés, fórumok, Google betűkészletek, reagáló kialakítás, demo tartalom, dokumentáció, video oktatóanyagok, naptár, rövid kódok, bbPress, WMPL támogatás, Trello integráció, zsemlemorzsa, tiszta kód, korlátlan oldalsávok, egyedi kütyü, egyedi bejelentkezési oldal és többek között az e-kereskedelem.

A Woffice lenyűgöző vásárlói besorolása 4,88 / 5,00, és csak 64 dollárba kerül. Ez a téma kompatibilis a WordPress legújabb verziójával és az összes modern böngészővel.

Kígyó – érzékeny közösségi hálózati téma

how-to-create-a-társadalmi-network-using-wordpress-kígyó-téma

Milyen név a témának! Olyan karcsú, rugalmas és mozgékony, mint a hüllő, akit elneveztek? A kígyó több olyan szolgáltatással rendelkezik, mint amire valószínűleg valaha is szüksége lesz, és egy olyan WordPress-téma, amelynek célja a webhely felváltása a következő szintre. Ez a fajta téma, amelyet szeretne szerepeltetni a go szóból; egyszerűen nem baj lehet ezzel a babával.

Milyen tulajdonságokra számíthat? A Cosmothemes – a Serpent mögött álló elit szerző – olyan funkciókat mutat be, mint egy reagáló elrendezés, Facebook-stílusú gomb a hozzászólásokon, lightbox bejelentkezés és regisztráció, billentyűzet navigáció, front-end beküldés, felhasználói profilok, tooltip segítők, Facebook megjegyzések, diavetítések, közösségi médiaikonok, egy hatalmas adminisztrációs terület, oldalsávok, kütyü és legördülő menük.

A Kígyó vásárlói besorolása 4,43 / 5,00 és csak 49 dollárért ez a szépség éjjel-nappal működik. Az ár tartalmazza a jövőbeli frissítéseket és a 6 hónapos támogatást is.

UnitedCommunity – BuddyPress téma

how-to-create-a-társadalmi-network-using-wordpress-united-közösség téma

A szín, a meleg és az energia a UnitedCommunity, a játékgazdag WordPress közösségi háló témája, amelyet Diabolique, egy tiszteletre méltó elit szerző írt. Első alkalommal, 2015. szeptember 2-án jelent meg, a UnitedCommunity egy viszonylag új téma (az írás idején), amely nagyon ütőcsomagot tartalmaz.

A figyelemre méltó funkciók közé tartozik a szemet gyönyörködtető, egyedi és érzékeny kialakítás, több mint 40 belső oldal, élő csevegés, widget készen álló első oldal, könnyen telepíthető és beállítható, WooCommerce kompatibilis, egyedi widgetek, felugró értesítések, WPML kész, Google betűtípusok, legördülő menük. , A 7. űrlap és a jQuery Masonry blog többek között. Csak a UnitedCommunity kaphat 64 dollárért.

Klein – Egy Nitty Gritty közösségi téma

how-to-create-a-társadalmi-network-using-wordpress-Klein-téma

Ha a tökéletes WordPress témát keresi a közösségi hálózathoz, ne keresse tovább; Kleinnek hátad le van borítva. Adjon felhasználói számára a végső közösségi hálózati kezelést olyan szolgáltatások széles skálájával, amelyek egyetlen és egyetlen dolgot ígérnek; nagy felhasználói élmény.

A felhasználók korlátlan üzeneteket küldhetnek, eseményeket oszthatnak meg, kapcsolatokat vehetnek fel, fórumokon megvitathatják ötleteiket és gyönyörű felhasználói profilokat hozhatnak létre. Kihasználhatja a Klein WooCommerce képességét, hogy termékeit értékesítse a hálózat tagjai számára. Az e-kereskedelmi platformon kívül a Klein támogatja a WordPress 4.4, a bbPress és a BuddyPress szoftvereket, és mindent megtesz, amire szüksége van, hogy átalakítsa WordPress webhelyét tiszteletben tartott közösségi hálóvá..

További funkciók: Visual Composer Page Builder, egyedi színek, Revolution Slider, WPML-kész, reagáló kialakítás, intuitív adminisztrációs panel, SEO-kész kód, 6 különböző fejléc + elrendezés, szociális média bejelentkezés, 1000+ betűkészlet ikon és értesítések csak a említsen néhányat. Klein dunhakdis szerint, egy elit szerző, vásárlói besorolása 4.55 / 5.00, és 59 dollárba kerül csak.

Egyéb szempontok

A WordPress használatával egy erőteljes közösségi hálózat létrehozása nemcsak a bővítmény és a téma kiválasztásáról szól. Szem előtt kell tartania a WordPress tárhelyét és a webhely promócióját. Mindemellett nyugodtan játszhatsz az éppen megosztott pluginokkal, hogy megismerkedjünk mindegyik működésével, de csak azért válasszunk egyet, amely kielégíti az Ön kívánságait..

Megjegyzés befejezése

Közösségi hálózat létrehozása a WordPress használatával nem olyan kihívást jelent, mint ahogyan ma itt láttuk. Csak egy nagyszerű terv, egy közösségi hálózati plugin és egy kompatibilis téma szükséges. Ne feledje, bármilyen témát kiválaszthat, és testreszabhatja az ízlése szerint, de a közösségi hálózati témák időt takarítanak meg, miközben további lehetőségeket kínálnak Önnek..

Van kérdése? Talán javaslatok? Kihagytunk valamit? Kérjük, ossza meg velünk a megjegyzéseket. Örülje a sikernek!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map