Könnyű WordPress bevételszerzési stratégiák

Könnyű WordPress bevételszerzési stratégiák

Jól vagyunk az új évben, ami azt jelenti, hogy itt az ideje, hogy jó döntéseket hozzon az ön és vállalkozása számára. Ha a webhelyet az alapoktól kezdve építette, jó a forgalom, és most keres WordPress bevételszerzési stratégiákat, akkor a megfelelő helyen vagy.


Van még; amint különféle WordPress bevételszerzési stratégiákba merítünk, felfedezzük a kincslemezeket, amelyekből felhasználhatja a webhely elkötelezettségének fokozására szolgáló tippeket. Mint ilyen, ezt a posztot a WordPress bevételszerzésének kétirányú megközelítésének tekintheti.

Az első tipp, hogy fontos a célközönséghez igazodó módszerek használata. Hogyan lehetne a legtöbbet kihozni a WordPress bevételszerzési stratégiáiból?

Egy másik gyors megjegyzés: középpontjában állunk saját házigazda WordPress blogokat (WordPress.org), és nem szabad a WordPress.com blogokat, mivel az utóbbi bizonyos korlátozásokkal jár a bevételszerzés szempontjából.

Ha kissé kíváncsi vagy, vadul sikeres blogok ezek között szerepel többek között a HuffPost (becslések szerint 14 000 000 havonta), a Moz (becslések szerint 4 250 000 havonta) és a TechCrunch (becslések szerint 2 500 000 havonta). És igen, ez amerikai dollárban történik.

Mivel az előzetes előkészületek nem állnak rendelkezésre, mutassuk meg, hogyan lehet pénzt keresni a WordPress segítségével 48 órán belül. Pénzt kereshet WordPress-webhelyéről, itt található néhány stratégia, amelyek a helyes irányba mutatnak.

Pénzt kereshet WordPress-webhelyéről, itt található néhány stratégia, amelyek a helyes irányba mutatnak.

1. Reklám

coca-cola hirdetés 1890-es évektől

A Coca-Cola Advert az 1890-es évekből

A yore napjai óta a reklámszektor mindig is nagy kereső volt. A Bizottság jelentése szerint emarketer.com, a hirdetők a világ minden tájáról évente több mint 220 milliárd dollárt költenek digitális hirdetésekre.

Ez egy hatalmas változás, nem ért egyet? Ha jó a forgalom, akkor gyorsan összegyűjtheti a dollárt. De hogy kezdd el??

Saját kezelt és hirdetési hálózatok

Először is két hirdetési lehetőség áll rendelkezésre. Választhatsz hirdetési hálózatok például a Google AdSense WordPress-hez. Ez csak egy a sok közül – a Bingnek is van saját hirdetési hálózata, csakúgy, mint a Facebook, a Yahoo és az Amazon. Ha kiterjedt listát keres, keresse meg a „hirdetési hálózatokat” a Google-on, hogy megnézze, mi elérhető.

Alternatív megoldásként megteheti házigazda a saját reklámok. Kiválaszthatja a hirdetéseket, a díjakat, az egyes hirdetések megjelenítésének módját és helyét. Saját kezelt hirdetések eladásához általában a legegyszerűbb a WordPress számára elérhető jó hírű hirdetéskezelő bővítményekön, vagy egy harmadik fél szolgáltatásán, például a BuySellAds az elérhető hirdetési helyek kezelésére.

De a fő különbség a hirdetési hálózatok és az önállóan kezelt hirdetések között az utóbbi által élvezett magasabb szintű ellenőrzés között. Más szavakkal, a hirdetési hálózatok általában olyan olvasói hirdetéseket jelenítenek meg, amelyek a legfrissebb böngészési előzményeikhez kapcsolódnak. Ha a felhasználó ékszerüket nézegette, mielőtt az Ön webhelyére érkezett, akkor valószínűleg az ékszerekkel kapcsolatos hirdetést fog látni, még akkor is, ha webhelye az autókról szól. Nincsen ellenőrzése a hirdetései között, amelyeket a hirdetési hálózat jelenít meg a webhelyén.

Az önkezelő hirdetésekkel a dolgok kissé eltérnek: olyan hirdetéseket ad el, amelyek összhangban vannak a célközönséggel. Tehát az ékszerhirdetések helyett a járműalkatrészek, a motorolaj és így tovább hirdetéseit jeleníti meg.

Minden hirdetési lehetőségnek különféle árazási modellje van. A hirdetési hálózatok többsége általában CPC (kattintásonkénti költség) modellt kínál, ami azt jelenti, hogy fizetni kell az összes generált kattintásért. A niche-től függően 0,02–15 USD dollár kattintással lehet keresni.

Nagy forgalom esetén meglehetősen gyilkos lehet a hirdetési hálózatokkal, szem előtt tartva, hogy más hirdetési modelleket kínálnak. Az önállóan kezelt hirdetések általában magasabb hirdetési arányt vonzanak, mivel lényegében hirdetési területet értékesítenek az érdekelt vállalkozások számára átalány havi díj ellenében.

A hirdetési téma kiterjedt olvasat, de mivel ez a WordPress egyik legjövedelmezőbb bevételszerzési stratégiája, érdemes időt szentelni.

2. Társult marketing

affiliate csúcstalálkozón, 2017 nyugatra

Affiliate Summit West 2017

Az affiliate marketing hasonló a reklámhoz; akkor keres, ha érdeklődő hirdetőt küld a kereskedőnek. Ahelyett, hogy fizetne a kattintásokért és megjelenítésekért, jutalékot kap minden kemény munkáért.

Míg az affiliate marketing úgy hangzik, mint a mumbo-jumbo a tökéletes kezdőnek, könnyű megérteni. Alapján Neil Patel, Az affiliate marketing „… az a folyamat, amelyben jutalékot szereznek más emberek (vagy társaságok) termékeinek népszerűsítése révén. Talál egy olyan terméket, amely tetszik, reklámozza azt másoknak, és darabnyi profitot szerezhet minden egyes eladása után. ”

Nagyon alapvetőnek hangzik, ez a kapcsolt marketing üzlet, nem gondolod? Ezenkívül bármilyen terméket ajánlhat a nap alatt. Lényegében csak egy promóter vagy, ami azt jelenti, hogy részt vehet minden olyan promóciós stratégiában, amely eszébe jut, … csak tartsa törvényesen.

Más szavakkal: az affiliate marketing sokoldalú állat a fizetési modellek és a részvétel szintje szempontjából. Mit jelent egyáltalán?

Társult marketing fizetési modellek

Három fő fizetési modellről van szó, akik nyugodtan bekapcsolódhatnak, ha ismeretesek más modellekről.

 • PPC (pay per click) társult marketing – A vállalat jutalékot fizet Önnek az összes generált kattintásért, függetlenül attól, hogy a kilátások vásárolnak-e, vagy csak böngésznek és távoznak.
 • PPL (Pay Per Lead) társult marketing – Ebben a forgatókönyvben jutalékot szerez minden olyan alkalommal, amikor az általa hivatkozott kilátás befejezi a kívánt műveletet, például feliratkozik, feliratkozik egy ingyenes próbaverzióra, létrehoz egy fiókot és így tovább. Az ilyen típusú kapcsolt marketingt nyújtó webhelyekre példa a ShareASale és a Cj Affiliate többek között.
 • PPS (Pay Per Sale) Affiliate Marketing – A kapcsolt marketing tradicionális formája jutalékot szerez csak akkor, ha az Ön által hivatkozott kilátás vásárol. Ez az affiliate marketing legnépszerűbb modellje, és általában jobb hozamot eredményez, mint a PPC és PPL affiliate marketing – más tényezőket tartva állandóan. Ilyenek például az Amazon Associates, az Envato Marketplace és a legtöbb független online téma / plugin üzlet.

Az affiliate marketingben való részvétel szintje

Most, hogy tudja, hogy kattintásokkal, potenciális ügyfelekkel és értékesítésekkel lehet pénzt keresni, vizsgáljuk meg még három társult marketingtípust a részvétel szempontjából.

Mint Pat Flynn elmagyarázza, hogy az affiliate marketing részvételének három szintje van:

 • Független – Az ilyen típusú kapcsolt marketing esetén egyáltalán nincs jelenléte vagy hatalma a résen. Csak társult linkeket hozhat létre a termékekkel a közösségi médián vagy bármely más platformon keresztül. Mivel azonban pénzt keresünk a WordPress webhelyén, akkor ezt a társult marketingtípust használhatod bevételeinek kiegészítésére.
 • Összefüggő – Itt van online jelenléte, és a niche-hez kapcsolódó termékeket reklámoz, de az affiliate linkek olyan termékekre vonatkoznak, amelyeket valójában nem használ. Például, ha van egy olyan blogod, amely a WordPress-t foglalja magában, akkor elősegítheti a témákat, a tárhelyet és a bővítményeket anélkül, hogy először kipróbálná az egyes termékeket.
 • Magában foglal – Csak azokat a termékeket reklámozza, amelyekben használ és amelyekben hisz. Esküszik a termékekre, és ajánlja azokat az „álom” részeként vagy a blogjában körvonalazott folyamat részeként..

Az Ön rendelkezésére álló kapcsolt WordPress bevételszerzési stratégiákkal kapcsolatban többek között kuponokat, ajánlatokat, termékleírásokat, szöveges linkeket, szalaghirdetési linkeket, termék-összesítést, e-mail hírleveleket és offline módszereket használhat..

3. Pénzkeresjen a WordPress tagsággal

WordPress bevételszerzési stratégiák - hozzon létre tagsági oldalt

Tegyük fel, hogy elkötelezett közönséget hozott létre a nagyszerű tartalomnak köszönhetően, amelyet ingyenesen kínál. Fizetett tagságot adhat hozzá a webhely egy részéhez, ahol tanfolyamokat és bármilyen más prémium tartalmat kínál.

Sok webhelytulajdonos kihasználja a fizetett tagságot, hogy passzív jövedelem ismétlődő forrását hozzon létre. Csak annyit kell tennie, hogy hozzon létre egy kiváló minőségű tartalmat, és elrejtse azt egy fizetési fal mögött. A rendelkezésére álló WordPress tagsági bővítmények hatalmas gyűjteményével azonnal megkezdheti ezt a percet.

Ha van egy termék, akkor kiadhatja azt tagsági program keretében abban az értelemben, hogy a felhasználónak aktív (és lehetőleg ismétlődő) tagságra van szüksége a termék használatához. A termék eladása helyett tagságot is eladhat.

Láttuk, hogy a WordPress vállalkozók kevés erőfeszítéssel átalakítják már meglévő olvasóikat fizető tagokká. Jó példák arra, hogy a weboldalak meggyilkolják a tagságot, az Elegáns témák, Moz és még sok más (bár fontos megjegyezni, hogy ezek a webhelyek gyakran több WordPress bevételszerzési stratégiát alkalmaznak).

4. Termékek vagy szolgáltatások eladása

az online áruházak vásárlási folyamata

Az egyik legnépszerűbb WordPress bevételszerzési stratégia a cucc online értékesítése. Valójában ha senki sem adna el semmit, akkor nem lenne hirdető, tagsági oldal és társult program.

Ha hirdetések futtatása, valaki más termékeinek népszerűsítése vagy tagsági webhely tárolása nem az Ön csésze teája, próbáljon ki egy online áruházat létrehozni a WordPress segítségével, hogy egy szolgáltatást vagy terméket népszerűsítsen a közönség számára.

Nincs hiány az eladandó termékekről, ráadásul a speciális készségeket mindig is bérelési oldalon keresztül értékesítheti. Például kínálhat olyan tervezési vagy blogolási szolgáltatásokat, mint amilyen valóban a tiéd. Konzultálhat és értékesíthet minden olyan szolgáltatást, amelyre az olvasóknak szükségük van. Ha még nincs kész terméke, fontolja meg egy termék vagy szolgáltatás viszonteladását a WordPress webhelyén.

Ha szeretne teljes körű e-kereskedelmet folytatni, egyszerűen beállíthat egy online áruházat egy plugin, például a WooCommerce használatával. Az online áruház segíti mind a digitális, mind a fizikai termékek értékesítését, azaz az e-kereskedelem segítségével fokozhatja kő-és habarcs-áruházát. Még ennél is jobb, ha affiliate marketing segítségével növelheti eladásait.

Ha úgy dönt, hogy e-kereskedelmi weboldalt épít, akkor tegye egyedivé és tegye egy rést. Szinte minden piacon szigorú verseny áll fenn, tehát összpontosítson arra, ami a legjobban vagy leginkább érdekli.

5. Szponzorált hozzászólások / vélemények

szponzorált hozzászólások felhasználásával a WordPress webhely bevételszerzéséhez

Gondolj csak a versenyautóra, mint a szponzorált üzenetre, csak ne tedd túl

Bloggerként gyorsan megtehetsz szponzorált bejegyzésből vagy véleményből. Ha szerzett tekintélyt és népszerû a résében, a vállalkozások elkezdenek hozzád fordulni, hogy kedvezõ véleményeket írjanak termékeikrõl.

Kezdõként eredményesnek bizonyul, ha jó javaslatokkal fordul a vállalatokhoz. Csak ellenőrizze a célközönség szempontjából releváns termékeket és szolgáltatásokat. A termékeknek csak a pénzért történő áttekintése elpusztítja azt a hatóságot, amelynek annyira dolgozott, hogy keresni tudjon.

Ezenkívül ne tegye a webhelyét szponzorált üzenetekre, amikor a vállalkozások felhívják. Folyamatosan tegye közzé a forgalmat és jogosultságot megszerző tartalmat. Az alkalmilag szponzorált üzenet nagyszerűen működik, de a túlzás nem hosszú távú stratégia.

A BobWP szerint “… mások szponzort szeretnének szponzorálni, amelyben csak a terméküket említik az iparának néhány új híreivel kapcsolatban, vagy egyszerűen fizetnek egy reklámcsíkot vagy említést tesznek a hozzászólás végén.”

Mint ilyen, számos lehetőség nyílik a szponzorált álláshelyekkel való felfedezésre, főleg ha havi / éves megállapodásokat köthet a vállalatokkal. Csak ne legyen elfogult véleményeiben, mivel ez káros az integritására.

6. További WordPress bevételszerzési stratégiák

Számos egyéb módszer is lehet a WordPress-webhely bevételszerzésére, de mivel mindegyik lefedéséhez e-könyvre lenne szükség (talán létrehozhat egyet, és eladhatja?), Íme néhány tiszteletbeli említés:

 • Adományok – A WordPress webhelyén pénzt kereshet, ha felkéri az olvasókat, hogy adományozzanak. Ez a stratégia úgy működik, mint a varázslat, ezért a legtöbb nonprofit és civil szervezet nyer adományokat. Csak kérdezze meg az olvasókat.
 • beszerző – Amikor elindítja saját online áruházát, nem feltétlenül szükséges a saját áru a reklámozáshoz. Kiszállítás a WordPresshez lehetővé teszi, hogy pénzt keressen olyan termékekkel, amelyek nem birtokolják, vagy amelyek a készletben vannak. Ön elhelyezi a terméket a webhelyén, és beszedte a befizetést a vevőtől. Ezután olcsóbb áron vásárol a szállítótól, aki a terméket közvetlenül a vevőnek szállítja.
 • Hozzon létre munkalapot – Ha tartalomszerző bloggerek számára, akkor létrehozhat egy munkalapot. Fogadja a WordPress tervezőit és fejlesztőit? Készíthet nekik munkalapot. Dolgozni olyan nonprofit szervezetekkel, amelyeket össze kell kapcsolni az adományokkal a vállalkozásokkal? Erre is megtervezheti a táblát. Íme néhány népszerű, a WordPress-hez kapcsolódó munkadeszka, amelyek inspirálják ötleteidet.

Záró megjegyzések

Ezek a WordPress bevételszerzési stratégiák elősegítik, hogy időn belül pénzt keressen a WordPress webhelyén. Ne feledje azonban, hogy minden, ami érdemes az életben, kemény munkát igényel. Mint mindannyian tudjuk, a siker 99% -os izzadság és 1% -os inspiráció. Tehát folytassa a webhely és a márkaépítés fejlesztését, minőségi tartalom létrehozásával, a SEO-ra összpontosítva, és továbbra is optimalizálva webhelyét az olvasók számára.

Ma éppen felkínáltuk a szükséges 1% -os inspirációt. Felkészült a kihívásra? Gondolod, hogy van mit kell ahhoz, hogy az izzadság 99% -át biztosítsák?

Ismeri más WordPress bevételszerzési stratégiákat, amelyeket nem említettünk? Ha igen, tudassa velünk az alábbi megjegyzés szakaszban, így hozzáadhatjuk ehhez a hozzászóláshoz, és jóváírhatjuk a nevét. Vidámság és sok szerencsét a moolah készítéséhez ebben az évben!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map