Könnyű módon javíthatja a WordPress Blogját ingyen

Fontos a tartalom (senki sem vitatkozik veled), de a blogod megjelenése és funkciója is fontos. Minden weboldalnak vagy blognak újra és újra szükség van valamilyen TLC-re, de szerencsédnek nem kell, hogy nehéz legyen. Sokféle módon javíthatja blogja tervezését ingyen (vagy annak közelében).


Sok blogger és webhelykezelő azt gondolja, hogy profi webfejlesztőnek vagy tervezőnek kell lennie, hogy frissítse webhelyének megjelenését. Ez nem lehetett távolabb az igazságtól! A weboldal mini átalakítása gyors, egyszerű, szórakoztató és ingyenes lehet – megmutatjuk Önnek, hogyan.

1. Tisztítsa meg a menüket és kütyüket

Pontosabban adja meg alaposan a navigációs menüt, az oldalsávot és a láblécét. Könnyű elfelejteni frissíteni a linkeket vagy kütyüket, amint az idő előrehalad (értem, hogy már a Pumpkin Spice Latte szezon emberei!).

Vessen egy hosszú, kemény pillantást arra, mit mutat ezekben a területeken. Adjon hozzá fontos linkeket, és távolítsa el a irreleváns linkeket a menükből. Ezután tisztítsa meg az oldalsávot és a láblécet, hogy bemutatjon olyan fontos információkat, mint a legutóbbi vagy a népszerű hozzászólások, egy hírlevél-widget, talán az Ön Instagram-hírcsatornája vagy akár egy egyszerű rész a részről (bármi értelmezhető az Ön webhelyén).

2. Frissítse a régi tartalmat

Tartalom létrehozása és frissítése

Ne hagyja, hogy hasznos tartalma elakadjon. A nagyszerű hozzászólásoknak néha csak néhány módosításra van szükségük, hogy relevánsak maradjanak. A Tartalommarketing Intézet nagyszerű cikket írt a hogyan kell felélénkíteni a kalaptartalmat. Ha visszatérünk egy másik perspektívához, adjunk hozzá néhány új hasznos linket, vagy kérdéseket tegyünk fel az olvasóknak, és ez remek módja annak, hogy hozzáadott értéket teremtsünk a régi bejegyzéshez. Ráadásul nagyszerű a SEO számára – a keresőmotorok szeretik látni, hogy frissítik a tartalmukat.

Hasonlóképpen, nagyon valószínű, hogy blogod tervezése valamikor megváltozott, vagy esetleg meg akarja változtatni az esztétikát. Ügyeljen arra, hogy a képei értelmesek legyenek a jelenlegi online jelenléttel kapcsolatban. Ide tartozhat egy retina kész logó feltöltése, új kiemelt képek hozzáadása a régi üzenetekhez vagy új személyzet képek használata az öt évvel ezelőtt készített képek helyett.

3. Javítsa meg SEO-ját

A SEO határozza meg, hogy megjelenik-e a keresőmotor eredményeiben és hol. Ez azt jelenti, hogy rendkívül fontos, és valóban gyakran ellenőriznie kell. Ennek ellenére személyesen meglepő számú bloggerrel találkoztunk, akik elhanyagolják a SEO-t, de nem engedik maguknak, hogy köztük lenne!

Yoast SEO plugin

Először rendelkeznie kell egy jó SEO bővítménnyel, ha még nem tette meg. A Yoast SEO-t használjuk és ajánljuk. Mindent tartalmaz, amelyre szükség van a helyszíni SEO kezeléséhez, ideértve a webhelytérképeket, címeket, zsemlemorzsakat és egyebeket.

Broken Link Checker

A SEO másik kulcsfontosságú eleme a megszakadt hivatkozások kijavítása. A keresőmotoroknak ez nem tetszik, amikor megpróbál linket készíteni olyan nem létező oldalakra. A webhelyen található megszakadt hivatkozások ellenőrzésének legegyszerűbb eszköze egy eszköz.

Broken Link Checker jól működik a kis webhelyeknél (de fontos megjegyezni, hogy ezt a bővítményt néhány megosztott tárhely-terv tiltja, mert sok erőforrást igényel). Személyesen használjuk az ingyen Integritás a Mac számára alkalmazás, amely rendszeresen ellenőrzi a hibákat a saját webhelyeinken.

4. Fel kell gyorsítani a dolgokat

Egyik látogató sem szeretne 60 másodpercet várni a webhely betöltéséig. Nem is akarnak 10 másodpercet várni. „Adj nekem nekem” világban élünk, ezért fontos webhelyének gyors megőrzése.

Van néhány egyszerű módszer a webhely felgyorsítására, anélkül, hogy extra pénzt kellene költenie a jobb tárhelyre vagy a CDN-szolgáltatásra (bár ha havonta van néhány tartalék dollárod, ez valóban a legjobb megoldás lenne).

Törölje a felesleges beépülő modulokat

Az új bővítmények telepítése előtt vegye át a már telepített programok listáját. Nem használja a WooCommerce PDF számla készítő pluginját? Deaktiválja és törölje. Új SEO bővítményt használ, de a régit még telepítette? Töröld.

Hasonlóképpen nézze meg a beépülő modulokat ismétlődő funkciókhoz. Valóban szüksége van két csúszó pluginre? Valószínűleg nem. Válassza ki kedvencét, és szabaduljon meg másoktól.

Telepítsen egy gyorsítótár-bővítményt

W3 teljes gyorsítótár

Ha még nem használja a gyorsítótárazást, akkor ennek kell lennie. Néhány tárhelyszolgáltató beépített gyorsítótárat tartalmaz (például a WP Engine), így lehet, hogy már engedélyezte a gyorsítótárazást, és még csak nem is ismeri.

A gyorsítótár hozzáadása a webhelyhez az ingyenes plugineknek köszönhetően egyszerű, kedvencünk a W3 Total Cache. A részletes utasításokat elolvashatja a W3 teljes gyorsítótár teljes telepítési útmutatójában, de alapvetően csak telepíti a plugint, konfigurál néhány beállítást, majd kattintson a Mentés gombra..

Telepítsen egy törlő plugint

WP Smush Image Optimization plugin

Az oldalak és a hozzászólások gyorsítótárazással történő kiszolgálása mellett a képek optimalizálásával tovább gyorsíthatja webhelyét. Ennek egyik módja egy szolgáltatás, például a TinyPNG vagy egy olyan alkalmazás, mint a ImageOptim (Mac esetén), hogy optimalizált képeket hozzon létre, mielőtt hozzáadná őket a hozzászólásokhoz vagy az oldalakhoz.

De mi van, ha vissza akar térni és optimalizálja a médiakönyvtárban lévő képeket? Vagy optimalizálja a képeket menet közben, amikor feltölti őket a webhelyére? Próbálja meg WP Smush a WPMU DEV készítette. Ez az ingyenes plugin lehetőséget ad a fájlméret csökkentésére, anélkül hogy feláldozza az összes kép minőségét.

5. Átgondolja a témát

Arra gondolunk, hogy miként lehetne javítani tervezés blogját, és ennek legmegnevezhetőbb módja az, hogy megváltoztassa a formatervezést. A WordPress esetében webhelyének kialakítását a témája határozza meg, így talán itt az ideje keresni egy újat.

Próbálja ki egy új, ingyenes WordPress témát

Ma Blog & Magazine ingyenes WordPress téma

Az ingyenes témák kiválóan alkalmasak webhelyének megjelenésének frissítésére is, ingyenesen. WordPress.org rengeteg ingyenes téma található a tárolóban, és rengeteg ingyenes WordPress témát találunk itt a WPExplorer-ben is. De függetlenül attól, hogy hol szerezte az új témát, ne felejtse el biztonsági másolatot készíteni a WordPress webhelyről, mielőtt bármilyen változtatást elvégezne (mindenképpen).

Csökkentse az aktuális témáját

teljes-testreszabót

Ha a jelenlegi WordPress-téma már tartalmaz stíluskészítési lehetőségeket a WordPress testreszabóban, akkor lehet, hogy egyáltalán nem kell a témaváltásra. Például a Total WordPress téma rengeteg lehetőséget kínál fejlécelemek, betűtípusok, archívumoldalak, hozzászólási bejegyzések, lábléc elemek és elrendezés kialakításához, valamint még sok más. Egyszerűen használja a mezőket, a színválasztókat és a váltógombokat, majd kattintson a Mentés gombra. Egyszerű mint az egyszer-egy.

SiteOrigin CSS

De ha szereti a témát, és nem rendelkezik sok stílussal, akkor továbbra is lehetősége van egy CSS élő szerkesztő plugin telepítésére. Ezek a bővítmények általában egy point and click felülettel működnek, amely lehetőséget kínál a színek, betűtípusok, párnák és egyéb oldal elemek megváltoztatására..

SiteOrigin meglepően fantasztikus ingyenes lehetőséget kínál. De ha nem bánja néhány dollár kiadásával, akkor a kedvencünk a CSS Hero. Könnyen kezelhető, nagyteljesítményű lehetőségekkel teli, és nagyon szép megnézni.

6. Adjon hozzá funkciókat az olvasók számára

Az utolsó tipp a WordPress webhelyének fejlesztésére, hogy lépéseket tegyünk az olvasó elkötelezettségének javítása érdekében. Mivel elvégre az olvasókat hozta létre webhelyén.

Javítsa meg észrevételeit

Jetpack WordPress bővítmény

Az olvasók bevonásának egyik legegyszerűbb módja a kommentáló rendszer fejlesztésével. A WordPress alapértelmezett megjegyzései jól működnek, de hagynak egy kicsit kívánnivalót. Ha már használja a JetPack for WordPress szoftvert (ami olyan, mint a plugin konyhai mosogatója), akkor szerencséd van. Ha engedélyezi a JetPack megjegyzések lehetőséget, az olvasók megjegyzéseket fűzhetnek a közösségi média fiókjaikhoz, és e-mail értesítéseket kaphatnak.

Disqus

Egy másik nagyszerű lehetőség Disqus. Ezzel az ingyenes pluginnel felveheti a népszerű Disqus kommentáló rendszert a WordPress webhelyére. Így az olvasók kommentálhatják saját társadalmi profiljukat vagy Disqus-fiókokat, valamint ajánlhatják és megoszthatják az üzenetét más Disqus-tagokkal..

Adjon hozzá egy hírlevélre való feliratkozást

MailChimp a WordPress beépülő modulhoz

Ha még nincs hírlevele, akkor szerezze be azt. Ez az egyik legjobb módszer a hagyományos olvasókkal való kapcsolattartásra. A MailChimp az, amit használunk, és ingyenes akár 2000 előfizetővel rendelkező listák számára. Ezenkívül rengeteg egyszerű bővítmény kínál a regisztrációs űrlap optimalizálásához.

Szeretjük a MailChimp WordPress plugin számára amely megkönnyíti a hírlevél optin hozzáadását az oldalsávhoz, valamint feliratkozási lehetőséget a megjegyzés benyújtási űrlapjához. Ők is kínálnak MailChimp Top Bar plugin bővítmény, hogy figyelmeztetést adjon a webhely tetejére, amely felszólítja az olvasókat az előfizetésre.

Menj alkalmazni, amit megtanult

Most menj szórakozni! A weboldal kialakításának fejlesztése és a webhely optimalizálása nem kell, hogy nehéz vagy drága legyen – rengeteg módszer kínál Önnek webhelyének optimalizálására kis költség nélkül.

Tehát lépjen be a WordPress webhelyre (most!), És kezdje el tisztázni a menüket, frissítse a régi tartalmat, javítsa a SEO-t, gyorsítsa fel az oldalakat, frissítse a témát, és fejlessze az olvasói elkötelezettség módszereit. Tudom, hogy megtudod csinálni! ��

Van más költségvetési barát barátja a WordPress blogjának javításához? Vagy ötleteket weboldalának ingyenes frissítésére? Nyugodtan ossza meg velünk a megjegyzéseket!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map