Könnyű (és megfizethető) módok a WordPress-webhely kiemelésére

Kiemelkedik a WordPress-webhely? Nem? Ha még nem ismeri a WordPress programot, akkor nagyon gyakori, ha a témát a legtöbb nehéz feladat elvégzése teszi, és olyan webhelyet készít, amely nem néz ki rosszul, de egy olyan hely, amely nagyon jól belefér a tömegbe. De fontos a szemet gyönyörködtető, professzionális megjelenésű formatervezés. Lehet, hogy még fontosabb is, mint a tényleges tartalma.


Az internetes marketing világában már régóta elfogadott tény, hogy a tartalom király, de valójában, néhány kutatás Úgy tűnik, másként sugallja. Valójában a TERVEZÉS egy webhelynek lehet a legnagyobb hatása az első benyomásra.

Most nem azt mondom, hogy a tartalom minősége nem fontos (ez ösztönzi az ismételt látogatásokat, és természetesen a megosztást), de ha a formatervezése annyira unalmas, hogy a látogatók fele nem is zavarja, hogy hosszú ideig lógjon. annyira, hogy el tudja olvasni, sok potenciális olvasó / ügyfél elveszik. Ez az oka annak, hogy ebben a bejegyzésben néhány egyszerű és megfizethető módszert mutatok be Önnek webhelyének kiemelésére.

Használjon testreszabható témákat / kereteket a Get-go alkalmazásból

wordpress-keretek

Ha nem érzi magát úgy, hogy megtanulja, hogyan kell kódolni, hogy kreatív módon ellenőrizze a WordPress-webhelyet, vagy bízjon meg egy profi fejlesztőt, akkor az egyik legjobb dolog, amit megtehetsz, ha a témát kiválasztja a tervezési lehetőségekkel. De amikor a szabadságod lehetővé teszi a téma testreszabását – nincs szükség kódolásra -, hogy kiemelkedjen a téma többi felhasználójától, akkor nem minden téma készül egyenlő. Nagyon sok téma lehetővé teszi a WordPressbe beépített testreszabási lehetőségeken kívüli szinte 0 testreszabást (ami valójában nem annyira).

Néhány kiemelkedő alternatíva a Total, Headway, Készít és pinboard (mindkettő ingyenes), csak hogy említsen néhányat a sok kiváló lehetőség közül. Például a Total használatával teljes kreatív irányítást engedélyezhet webhelye kinézetén anélkül, hogy egyetlen sornyi kódot kellene írni. Az oldalkészítő használatával bármilyen elrendezést létrehozhat, majd az egyes elemekbe beépített további lehetőségeket használhatja az oldal elemek testreszabásához.

Míg az olyan témák, mint például a Total, elég egyszerűek a WordPress-et ismerő emberek számára, a teljes kezdőnek való megtanulása kissé bonyolult lehet. Ha teljesen új vagy a WordPress alkalmazásban, érdemes fontolóra vennie egy alapvető témát, kevesebb testreszabási lehetőséggel, például ????? Ebben az esetben továbbra is lehetősége van megváltoztatni a színeket, betűkészleteket, az oldalak méretét és általános elrendezését, de leginkább az előre beállított lehetőségek közül választhat, ahelyett, hogy kezet szennyezett, és kirajzolja a kívánt weboldalt. Noha igen, ez azt jelenti, hogy kevesebb részletgazdálkodással rendelkezik, ugyanakkor megkönnyíti, hogy ne kerüljön bele a apró részletekbe, és hatékonyan testreszabza webhelyét széles körű vonásokkal..

Most egyik fajta téma eredendően nem haladja meg a másikot, minden a vevőtől függ. De ha kezdő vagy a webdizájn és a WordPress szempontjából, akkor jó ötlet lehet egy olyan téma választása, amely bizonyos kreatív irányítást biztosít a tervezés felett, anélkül, hogy az opciókat túlterhelten befolyásolja..

Ha szereti a jelenlegi témát, és alapvetően nem kínál testreszabási lehetőségeket, ne aggódjon, még mindig van néhány dolog, amit megtehetsz, hogy kitűnjön, tehát mélyítsünk bele ezekbe.

Használjon logót

Az egyik szokásos módszer a WordPress webhely megkülönböztetésére az ugyanazt a témát használó másoktól, hogy saját webhelyt készítsenek, ha a normál címsor és a betűtípus helyett logót használnak. Ha szűk költségvetéssel rendelkezik, vagy csak úgy szereti, ha saját magával hozhatja létre saját, csak szöveges logót. Melyek túl alacsonyak, de a betűtípusok és a színek gondos kiválasztásával saját maga hozhat létre egy nagyon profi megjelenésű logót.

Megtanulhatja, hogyan kell ezt csinálni magaddal ezt a részletes útmutatást amely megmutatja, hogyan kell létrehozni az elejétől a végéig. (A blog egy példája egy nagyon népszerű webhelynek is, amely csak szöveges logót használ, ha ez aggaszt.)

Számos olyan hely található, ahol olcsón kaphat logót, népszerű, de népszerű vitatott A bootstrap-budget alternatíva Fiverr. Ahol elméletileg kap egy kész logót 5 dollárért. A fiverr dolog az, hogy nem csak elküldi, akkor saját kutatását kell elvégeznie, és meg kell találnia egy olyan tervezőt, aki már rendelkezik olyan logók tervezésével, amelyek pontosan olyanak, mint amilyenek lehetnek. A várakozás gyakran meglehetősen hosszú. (Szintén 5 dollár, tehát ne várjon egyedi kialakítást, várjon néhány illeszkedő clipart-ot egy hűvös betűtípussal együtt.)

Talán a legnépszerűbb középtávú alternatíva 99 Designs, ahol nem bérelsz előre tervezőt, és akkor ő tervezi meg, nem. A 99designsnél elindít egy tervpályázatot, és sok olyan konstrukció közül választhat, amelyik úgy érzi, hogy a leginkább rezonál veled és a márkáddal. Olyan, mintha maga a tervező képessége lenne, mivel minden választáson keresztül sok kreatív irányítást megtarthat.

Használjon A Page Builder beépülő modult egyéni kezdőlap létrehozásához

vizuális-zeneszerző

Az oldalkészítő használatával teljesen megváltoztathatja az első benyomást, amelyet a látogató kap, amikor ellátogat az Ön webhelyére. Választhatja az általunk már felülvizsgált oldalkészítő pluginekből, vagy választhat egyet. Ha úgy döntött, hogy a korábban ajánlott témák valamelyikével jár, akkor lehet, hogy a témádhoz már van beépített oldalépítő.

Az oldalkészítők kezelik az egyéni weboldal létrehozásának folyamatát a WordPress felhasználók számára, akik nem fejlesztők. A Visual Composer messze az egyik legnépszerűbb oldalkészítő WordPress plugin, amely elérhető és jó okkal. A könnyen kezelhető felület lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy oldalakat készítsenek a kezelőfelületről, így láthatja az oldalt az élő webhelyen, miközben építi (ide tartozik a színválaszték, az oszlopok, kivonatok, csúszkák és még sok más, mint a csípje őket).

Használja a kütyüket / oldalsávot

Egy másik egyszerű módja annak, hogy megváltoztassa webhelyének megjelenését és hangulatát, az, hogy a fő vizuális elemeket az oldalsávba helyezi. Ezek lehetnek saját tervezésű mini-bannerek, vagy egyszerűen jó megjelenésű és hasznos widget-bővítmények, amelyek jól illeszkednek a webhely többi részéhez. Például egy widget-bővítmény, amely bemutatja a népszerű hozzászólásokat és megmutatja azok kiemelt képeit. Nézze meg a WordPress.Org plugin-lerakatot – rengeteg nagyszerűségük van ingyenes widget plugins amelyet megváltoztathat a webhely megjelenésében.

Távolítsa el az Sidebar / Go teljes szélességet

teljes szélesség honlapján

Manapság sok téma kínál ezeket a lehetőségeket, csak annyit kell tennie, hogy bennünket készítsen róluk. Gyakran ugyanolyan egyszerű, mint egy négyzet bejelölése vagy egy gombra kattintás. Attól függ, hogy a témától hol találhat elrendezési lehetőségeket. A teljes téma számára azonban a teljes szélességű elrendezés kiválasztásának lehetősége globálisan beállítható a téma testreszabó eszközből vagy oldalanként, az egyes oldalbeállítások használatával..

Ha a témád támogatja…

Ezen a ponton olyan területre megyünk, amelyet sok téma nem támogat, és valójában nincs olyan plugin, amely olyan jól kezelne, hogy érdemes foglalkozni vele. Ha a témád nem támogatja ezt.

Változtassa meg a betűkészleteket

Most ez egy olyan dolog, amelyhez néhány sornyi kód szükséges, kivéve, ha ezt a témát választotta. De ha a témája megengedi, és már van választható betűtípusa, javaslom, hogy olvassa el ez a cikk a betűkészletek párosításáról első. Ez segít kiválasztani azokat a betűtípusokat, amelyek együtt működnek a professzionális hangulat létrehozásában, ahelyett, hogy a webhely úgy tűnik, hogy több személyiségzavarban szenved.

És ha a témája nem rendelkezik beépített betűkészlet-beállítással, akkor mindig beépülő modult használhat. Az WP Google Fonts ingyenes WordPress plugin egy gyors és egyszerű módja annak, hogy több mint 670+ Google-betűtípust támogasson a témájához.

Változtassa meg a színsémát

színválasztó

Noha ez nagyszerű, talán a legjobb módja lehet webhelyének kiemelésére, ez veszélyes út is az előkészületlenség lementéhez. Olvassa el ezt cikk néhány biztonsági iránymutatásról hogy megbizonyosodjon arról, hogy nem megy túl messzire a színsémával. És ha a témája lapos kivitelű, akkor “ellophatja” néhányat ihlette a színes palettákat.

Ha készen áll arra, hogy finomítsa webhelyének színeit, bár a legtöbb téma megkönnyíti. Számos téma (ingyenes és prémium) beépített színbőrrel, egyedi beállítási lehetőségekkel rendelkezik a Téma-testreszabóban, vagy az oldalkészítőbe beépített színekkel. Vagy, akárcsak a betűkészletekkel, ingyenes plugint is telepíthet a csípje be a téma színeit.

Méretek / egyéb dolgok módosítása

Például csökkentheti webhelyének fejlécének magasságát, hogy az Ön tényleges tartalmát minél többre csomagolja a látogató első benyomásaiba. Vagy megnövelheti / csökkentheti az oldalsáv szélességét. Ez általában egyenesen előre halad, és néha csak teszteléssel és az eredmények tényleges megnézésével tudja megtudni, vannak-e még javítások..

Az oldalkészítőket használó témák lehetővé teszik az elemek szabad mozgását, így szükség esetén további üres helyet adhat hozzá, vagy könnyedén átrendezheti az elem elemeit. Ezenkívül más témák, például a Total, beépített opciókat tartalmaznak szinte minden témához (fejléc kitöltés, oldalsáv szélessége, képméret, reagálási beállítások és még sok más), valamint a drag and drop készítő által hozzáadott összes szolgáltatás mellett..

Bármit is csinál, tartsa tisztán

Az egyik dolog, amelyet sokan rosszul tesznek, amikor megpróbálják testreszabni webhelyüket, az, hogy sok szükségtelen elemet adnak hozzá, ahelyett, hogy a formatervezés néhány már létező kulcsfontosságú elemét megváltoztatnák, hogy jobban igazodjanak a saját márkájukhoz és látásukhoz.

Webhelyének nem kell, hogy komplex legyen, hogy jól nézzen ki. Valójában a legtöbb esetben éppen ellenkezőleg. A zsúfolt és túl bonyolult weboldalakat régebbinek tekintik, mint egyszerű, könnyen követhetők. Ez azt jelenti, hogy ha lehetősége van 4 oldalsáv elérésére, vagy 8 helyre ragasztja a logóját, akkor csak ragaszkodhat az egyikhez.

Ha van olyan terve, amellyel küzd, sikertörténeteket mutat be, vagy kérdése van, kérjük, ossza meg. Vagy ha van olyan tippe vagy beépülő modulja, amely elősegítette webhelyének testreszabását, szívesen megismerjük azokat. Hagyj nekünk egy megjegyzést alább!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map