Ki más akar beszedni a kifizetéseket a WordPress webhelyek használatával?

Robusztus tartalomkezelő rendszerként a WordPress a blogger, a szabadúszó és az e-kereskedelemmel foglalkozó vállalkozások tulajdonosai által részesíti előnyben.


Amellett, hogy népszerű és felhasználóbarát blogplatform, a WordPress számos egyéb előnnyel is rendelkezik. Számos nem szokásos módon használható fel. Csak valamilyen kód hozzáadásával, vagy plugin (ek) vagy mindkettő használatával a WordPress használatával létrehozhatunk tagsági, e-kereskedelmi webhelyeket és még sok másat.

Ha azonban tagsági vagy e-kereskedelmi webhelyet indítunk, befizetést kell fizetnünk a felhasználótól vagy a vásárlótól. Lehetséges a WordPress oldalakon keresztül begyűjteni a fizetést? A válasz igen. A WordPress számos előnye az, hogy könnyedén integrálható különféle fizetési platformokba, lehetővé téve a vevőnek vagy a felhasználónak, hogy fizetjen az oldalon. Ebben a cikkben hadd ossza meg a fizetés begyűjtésének legjobb módjait a WordPress webhelyek segítségével.

Fontos: Ez a bejegyzés a kifizetések legegyszerűbb formában történő beszedésének legjobb módszereit ismerteti. Ha érdekli egy teljes körű e-kereskedelemről szóló webhely létrehozása, akkor tekintse meg a 20 legnépszerűbb e-kereskedelem WordPress bővítményről szóló üzenetünket..

PayPal

begyűjtő fizetés-using-paypal

PayPal a leggyakoribb lehetőség. Ez az egyik legrégebbi online fizetési szolgáltató, amelyet vásárlók és eladók milliói használnak. Összegyűjtheti az adományokat és beállíthat bevásárló kosarat a PayPal segítségével. Minden kifizetés közvetlenül a számlájára történik. Néhány beépülő modul, amely segít a PayPal és a WordPress integrációjában:

 • PayPal adományok: Ahogy a neve is sugallja, ez a plugin adományok elfogadására használható. Ez egy egyszerűen konfigurálható plugin megjelenik egy „Adomány” gomb a webhelyen, akár widget, akár rövid kód segítségével.
 • WP egyszerű PayPal kosár: Noha a fenti plugin meglehetősen bonyolult, ez egy egyszerű, egy kattintással fizető plugin. E-kereskedelmet nyújt az e-kereskedelem számára az egyszerűen testreszabható beállításokkal.
 • OrderStorm WordPress e-kereskedelem: Ez az e-kereskedelem beépülő modulja felhőben üzemeltetett PCI-kompatibilis bevásárlókosár, beépített CRM-mel a kiterjedt online megrendelések és a szállítás kezeléséhez. Mind digitális, mind fizikai termékeket eladhat.

A fentiek a legjobb módja annak, hogy a WordPress webhelyén PayPalon keresztül gyűjtsön befizetéseket.

Selz WordPress bővítmény

Értesítés: Nyilvánvalóan vannak olyan vásárlók, akik állítják, hogy ez a termék nem megfelelő üzleti tevékenységet folytat, nézd meg Kamil alábbi megjegyzését. Javasoljuk, hogy végezzen további kutatást a termékkel kapcsolatban, mielőtt valóban megfontolná, hogy javulnak-e a dolgok.

Ha módot keres digitális termékek és szolgáltatások eladására, nagyon ajánlom a Selz-t. Csak annyit kell tennie, hogy létrehoz egy ingyenes fiókot, és elkezdi eladni. Nincs havi szolgáltatási díj. Ha ingyenes szolgáltatásokat nyújt, akkor a Selz semmit sem számít fel Önnek. A Selz minden tranzakció 5% -át fizeti plusz 25 cent, csak eladáskor. Ez egy fantasztikus alternatíva a PayPal számára két ok miatt:

 • A PayPal magas tranzakciós díjakat számít fel.
 • A PayPal nem működik vagy tiltja sok fejlődő országban.

Ezzel szemben a Selz mindenhol működik. A WordPress webhelyeken történő fizetések gyűjtéséhez egyszerűen telepítse és konfigurálja a Selz eCommerce plugin. Az egyszerű szkriptekkel közvetlenül a Facebookból, a Pinterestből és a Twitterből gyűjthetnek kifizetéseket.

Seiz-wordpress-plugin

A fizetési folyamat a WordPress-en rendkívül jó. A vevőnek még az ügylet során sem kell elhagynia az oldalt. Minden ugyanazon az oldalon történik, és a vevő e-mailben megkapja a digitális terméket, amint az ügylet végrehajtásra kerül. Az összes vásárlói adat látható a Selz-számla irányítópultján. Akár integrálhatja az Aweberbe vagy a MailChimpbe, hogy szinkronizálja az ügyfél e-maileit közvetlenül az e-mail listájával. A Selz-számlán kapott befizetéseket közvetlenül vissza lehet vonni bankszámlájára vagy a PayPal-ba.

Google Wallet

google-pénztárca

Google Wallet, a Google szolgáltatást elsősorban az amerikai bankszámlatulajdonosok használják, és ez több mint 160 országban elfogadható. A felhasználók okostelefonokon keresztül peer-to-peer átvitelt végezhetnek. A Google Walletot a vevő felhasználhatja a WordPress webhelyeken történő fizetésre. A PayPalhoz hasonlóan, ehhez egyetlen szükség van e-mail azonosítóra és egy Google Wallet-fiókra. Néhány beépülő modul, amely segít a Google Wallet és a WordPress integrációjában:

 • ClassiPress Google Checkout átjáró: Ha a WordPress webhely a ClassiPress témát használja, akkor használja ezt a bővítményt a Google Wallet integrálásához.
 • WP számla: Nagyon hasznos plugin a szabadúszók számára. Ha a WordPress programot használja ügyfélbázis létrehozásához, vagy ha WordPress-alapú ügyfélportált működtet, akkor ez a bővítmény rendkívül hasznos. A WordPress irányítópultján fizetéseket hozhat létre, küldhet és fogadhat. Támogatja a Google Wallet, a PayPal és az Authorize.net szolgáltatásokat.

A hitel- vagy bankkártyával történő pénzküldés után tranzakciónkénti 2,9% -os díj mellett a Google Wallet-fiók létrehozása, a pénzküldés, a pénzfeldolgozás és -fogadás nem számít fel külön díjat..

Csík

Csík

A WordPress felhasználók használhatják Csík a fizetés elfogadására a világ minden tájáról, de jelenleg csak az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság, Kanada és Írország vállalkozása támogatott. Más szavakkal, vállalkozásának a négy országban kell elhelyezkednie, hogy ki tudja használni a Stripe szolgáltatást. Néhány beépülő modul a Stripe és a WordPress integrációjához:

 • Gravitációs formák + csík: Ha már használja a Gravitációs űrlapokat, akkor ezt a bővítményt használja a Stripe-n keresztüli kifizetések fogadására.
 • Dig Labs plugin: Ez egy prémium WordPress plugin. Könnyen konfigurálható plugin a fizetések fogadására a szokásos fizetési űrlapokkal. Fizetési lehetőségeket a beépített kampóival több helyre tehet.
 • WP Stripe: Beépülő modul, kifejezetten az adományokon futó WordPress webhelyek számára. Az adományozási gombok hozzáadhatók vagy egy rövid kóddal, vagy beillesztéssel a sablonba.

A Stripe segítségével a Visa, az American Express, az Discover, a MasterCard, a Diners Club és a JCB segítségével betéti és hitelkártyás fizetéseket is gyűjthet. Minden sikeres tranzakció 2,9% -ot fizet tranzakciónként, plusz 30 cent díjként.

EndNote

Ezeknek a plugineknek a használata egyszerű és könnyű, és a WordPress webhelyét pénzkezelőgévé alakíthatja. Próbáljon ki néhányat, és használja azokat, amelyek tökéletesen megfelelnek vállalkozásának. Ismeri-e a WordPress bővítményeket (ingyenes vagy prémium), amelyek felhasználhatók a fizetés begyűjtésére? Kérjük, ossza meg velünk.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map