Kezdő útmutató a rendetlenséghez a WordPress segítségével (nincs szükség kódra)

Ha teljesen vagy viszonylag még nem ismeri a WordPress programot, kissé meglehetősen nehéznek tűnik bármilyen más írással és hozzászólással foglalkozni, kategorizálni, és esetleg telepíteni egy vagy három társadalmi megosztási plugint. De egy kis útmutatással könnyedén ellenőrizheti ennek a hatalmas szoftvernek a részeit, amelyekkel most úgy dönt, hogy megpróbál ne aggódni annyira.


Az a probléma, amely gyakran társul azzal, hogy valami újnak tűnik, a félelem, hogy elmulasztunk vagy összezavarunk valamit. De paradox módon sok dolog esetében, beleértve a WordPress-t is, amikor elindul, a lehető legjobb idő elrontani valamit. Annak következményei, hogy valami rosszul megy az Ön webhelyén, mielőtt a közeli barátoktól és a családtól eltérő látogatókat látogat, és amikor ez nagy szerepet játszik a havi számlák kifizetésében, páratlan.

Az aggodalom elkerülése érdekében alkalmazkodjon a zavarodáshoz. Ha nem sürget sürgetni a biztonsági réseket vagy visszaállítani egy munkahelyet, akkor valójában nincs semmi félelem, főleg az elején. Kezdje azokkal az alkatrészekkel, amelyek természetesen érdekesnek tűnnek az Ön számára, még akkor is, ha mind a tervezéshez kapcsolódnak, és semmit sem tud a tervezésről. Ahelyett, hogy oktatókon kényszerítené magát, észreveheti, hogy természetesen többet megismer a WordPressről, és különféle aspektusokat fedez fel anélkül, hogy unatkozni kellene..

A WordPressnél a „rendetlenség” mentalitásának egyik legfontosabb dolga, hogy nincs nyomás a lehető leggyorsabban átjutni a tanulási görbén. Adhat magadnak időt, amire szüksége van a dolgok kidolgozásához, és ez mindent sokkal könnyebbé és szórakoztatóbbá tesz.

Az alábbiakban felsoroltam néhány olyan területet, ahol érdemes lehet megszerezni az összezavarodást és egy kicsit megismerkedést.

A WordPress Post ütemezése

A WordPress Post ütemezése

Ez az egyik nagy oka annak, hogy a CMS miért olyan átkozottul hasznos. Ha korábban befejezi a hozzászólást, vagy szabadságon kell távoznia, vagy internetes sabbatikát vesz (amire valószínűleg mindannyian szükségünk van), akkor idő előtt előre írhat hozzászólásokat / cikkeket, és ütemezheti őket, hogy azok élőben megjelenjenek, amikor a hozzászólásod / cikkek általában.

Vagy összezavarhatja a postai időket, és megpróbálhatja megtalálni azt, amely úgy tűnik, hogy a legmegfelelőbb a közönség eléréséhez. Nézze meg a WordPress utáni ütemezési útmutatónkat, ahol további tippeket és trükköket találhat webhelye nyomon követése érdekében.

Jobb WordPress biztonság

WordPress biztonság

Bár könnyű azt gondolni, hogy a WordPress a dobozból elég biztonságos, ez a kívánságos gondolkodás. Valójában, csak a múlt hónapban csapkodtam fel a blogomra, mert lusta voltam a biztonsággal kapcsolatos legjobb gyakorlatok bevezetésével kapcsolatban. Szerencsére elég könnyen vissza tudtam állítani a weboldalamat, és következésképpen néhány kulcsfontosságú művelettel jelentősen javítottam a biztonságomat.

Fontos jegyzet: Biztonsági másolatot készítsen a webhelyről, mielőtt bármit megkísérelne, és vigyázzon a engedélyezőlistákra és az IP-vel kapcsolatos más megoldásokra a bejelentkezési korlátozásokra vonatkozóan, mivel végül elzárhatja magát a saját rendszergazda területén.

Vessen egy pillantást a következőkre:

 • A bejelentkezési URL megváltoztatása
 • Alapvető tűzfal-korlátozások hozzáadása
 • Az adatbázis előtagjának megváltoztatása (Ne felejtse el először biztonsági másolatot készíteni az adatbázisról)

WordPress plugins a jobb biztonság és karbantartás érdekében:

További biztonsági információkkal rendelkező útmutatók:

 • WordPress biztonság: a WordPress webhely valóban biztonságos??
 • Hogyan lehet biztonságosítani a WordPress Blogot, Hasznos tippek minden felhasználó számára
 • Kód: A WordPress edzése

A WordPress SEO fejlesztése

WordPress SEO

A SEO segíthet hosszú távú állandó látogatók bevonásában, és nagyobb forgalmat irányíthat WordPress-webhelyére. A SEO fájdalommentes módja annak, hogy felhívja a látogatókat anélkül, hogy valamit kifejezetten nekik kellene írni vagy reklámozniuk, hogy átjussanak.

Kulcsszó kutatás

Mint már említettem a WordPress SEO sorozat kezdő útmutatójában, ha nem indul kulcsszó-kutatással, minden erőfeszítés hiábavaló. Tehát amikor legközelebb ír egy posztot vagy cikket, töltsön el egy kis időt arra, hogy ugyanazt a nyelvet használja, mint az emberek, akik szeretnének megismerni az említett cikk vagy hozzászólás tárgyát.

Slugs

Sokan azt mondják, hogy csak meg kell változtatnia az állandó linkeket, hogy megjelenjenek a bejegyzés neve, és optimalizálásra kerülnek. De a Google nyilvánvalóan inkább akkor részesíti előnyben, ha rövid és édes, ha ideális esetben három szót tartalmaz, töltelék nélküli szavak nélkül (mint a vagy a, vagy annál).

Mert rendkívül unalmas lenne átnézni a teljes anyagmaradékot, és valószínűbb, hogy nem; nem annyira produktív, a legszélesebb körű / legfontosabb hozzászólásokra kell összpontosítania. Azok a hozzászólások, amelyek valóban hozzáadott értéket képviselnek egy adott témában.

formázása

A fejlécek megfelelő használata a tartalomban, ügyelve arra, hogy minden oldalon csak egy h1 legyen, és egyéb tényezők. A címsorokat logikusan és mindig rendben használja (pl. A postai címsorhoz használt H1-et a H2 címsoroknak kell követniük a tartalomban lévő szakaszokhoz, majd a H3 címsorokat és így tovább). A címsor hierarchiáját követve sokkal jobb a keresőmotorok indexelése.

Tiszta kód

Most, ha nem fejlesztő vagy, a kód tisztasága attól függ, hogy ki készítette a használt WordPress témát. Itt, a WPExplorer-nél, minden témánkat (beleértve a Total-ot is) szemantikailag érvényes HTML-kóddal építjük fel, amely elősegíti a SEO fejlesztését.

Útmutatók a WordPress SEO továbbfejlesztéséhez:

Beépülő modulok a WordPress SEO fejlesztéséhez:

Növelje a WordPress webhelysebességét

WordPress webhelysebesség

A webhely sebessége egyre fontosabb. Minél „elrontottabb” az átlagos felhasználó, annál gyorsabb a betöltési idő, amellyel a felhasználó elvár minden webhelyen, és annál gyorsabban a felhasználó „visszapattan” egy lassú betöltésekor. A webhely sebességének javítása egyike azoknak a dolgoknak, amelyek sokkal bonyolultabbnak és nehezebbnek tűnnek, mint amilyenek vannak, mert sok zavaró nyelvet használnak a „szakemberek”..

Ha csak néhány alapvető iránymutatást tart be, tesztelje, hogy mi működik az Ön számára, és szórakoztasson vele (talán csinálj olyan játékgé, ahol minden alkalommal, amikor 0,3 másodpercnél jobb javulás történik, megragad egy italt, vagy feláldoz egy mézgásmedvet a WordPress), stressz nélkül képes lesz másodpercre lebontani a betöltési időt.

Néhány terület, amelyet érdemes megnézni:

 • CDN
 • gyorsítótárral
 • Képoptimalizálás
 • Honlap optimalizálás
 • Lusta betöltése

Útmutatók a WordPress további felgyorsításához:

 • 10 ingyenes CDN szolgáltatás a WordPress felgyorsításához
 • A WordPress webhely felgyorsítása (gyorsan és egyszerűen)

A WordPress telepítését felgyorsító beépülő modulok:

WordPress webhely és téma tervezés

WordPress webhelytervezés

Alapvető, tiszta formatervezés az, ami sok WordPress-témának manapság jól megy. Onnan az a probléma, hogyan lehet kicsit kiemelni webhelyét, felhívni a látogatók figyelmét. Szerencséd, sok olyan téma, mint a saját Total, jön a beépített oldalkészítőkkel, élő testreszabókkal és még sok másnal.

Néhány terület, amelyet érdemes megnézni:

 • Oldalkészítők
 • Testreszabható témák
 • Fejléc logó
 • Widget terület
 • Egyéni honlap

Útmutatók a WordPress tervezéséhez:

 • Könnyű (és megfizethető) módok a WordPress-webhely kiemelésére
 • 12 kreatív módon javíthatja a blog kialakítását
 • Képek készítése a WordPress Bloghoz grafikai tervezési készségek nélkül

A WordPress-webhely újratervezésének beépülő moduljai:

 • A legjobb oldalkészítők a WordPress számára

Indítsa el a lista elkészítését

WordPress hírlevél listák

Ha a levelezőlista vagy az e-mail marketing valami félelmetes, pihenjen. Már nincs olyan közel olyan bonyolult és felhasználóbarát, mint régen vagy annál több évvel ezelőtt. Ráadásul a legtöbb nagy szolgáltató most ingyenes ízlést szerezhet (Aweber 1 hónapos ingyenes próbaverzió, a MailChimp 2000 előfizető számára ingyenes.)

Míg az e-mailek másolatainak írása olyasmit okozhat, amely rossz ízét okozhatja olyan embereknek, akik értékesítéssel foglalkoznak, mint én, a szájába, hasznosnak tartom, ha csak a blog ugyanazt a hangját csatornázzuk, ahonnan feliratkoztak..

Útmutatók a további „rendetlenséghez”:

 • Hogyan készítsünk e-mail listát a WordPress programban
 • A WordPress webhelyének marketingje: A végső útmutató

A további „rendetlenség” beépülő moduljai:

Könnyen létrehozhat speciális oldalakat az oldalkészítőkkel

WordPress oldalkészítők

Ha aggódik a webhely tényleges látványterveinek kezelése miatt, ne aggódjon. És ahelyett, hogy újból feltalálná a jó formatervezést, egyszerűen engedje magát inspirálni a szóköz alakjainak és felhasználási lehetőségeinek (szóköz a szöveg / képek / egyéb objektumok között), amelyeket jól megtervezett webhelyeken lát, és emulálja azt, amit legjobban értékel..

Az oldalkészítők sokféle kreatív irányítást biztosítanak az oldal elrendezése felett anélkül, hogy egyetlen kódsorot kellene ismerniük. Ez nagyon alacsony nyomás, mivel az egyetlen dolog, amely rosszul fordulhat elő, az, hogy olyan oldalt tesz közzé, amely nem néz ki jól. És ezt el lehet kerülni, ha egyszerűen nem nyomja meg a közzétételt, amíg nem elégedett vele.

A további „rendetlenség” beépülő moduljai:

 • WP Bakery Visual Builder Húzza és vidd oldalra
 • Beaver Builder a WordPresshez
 • Vezető WordPress Layout Builder
 • A Qards áttekinti a WordPress oldalkészítőjét
 • A legjobb oldalkészítők a WordPress számára

Következtetés

Noha sok dolgot megtehet a WordPress használatával egyetlen kódsor ismerete nélkül (vagy soha nem tanulhat meg), ha érdekli, sokkal több rendetlenség lehetséges, ha hajlandó felcsavarni az ujját, és piszkos a kezed.

Az első lépés a WordPress helyi példányának telepítése (vagy egyszerűen a webhely színpadra állítása, ha a WPEngine rendszeren van). Ezután használja a nagy testvér Google-t, és kódolja az olyan speciális webhelyeket, mint a StackExchange, hogy megtudja, hogyan kell csinálni, amit szeretne.

Lehet, hogy a kód nem elég szép, és sok „elegáns megoldást” használhat, de megtanulsz, és ennek eredményei arra ösztönözhetik, hogy mélyebb pillantást vegyen és tanuljon kódolni az igazi.

Van-e olyan WordPress, amelynek aggódik a kezelése? Tudassa velünk a megjegyzésekben.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map