Készítsen alkalmazást a WordPress Business számára?

Ha elkészít egy alkalmazást a WordPress Business számára

Ez a kérdés eléggé felmerül, és teljesen függ a néhány további kérdésre adott válaszától.


Mobil alkalmazás készítése csak azért, mert úgy gondolja, hogy ez az új üzleti trend, nem jó ötlet. A mobil alkalmazások nem csak drágulhatnak, de gyakran csak megnehezítik a folyamatot az ügyfelek számára.

Előfordulhat, hogy egy étteremnek már van egy Kupon oldal és foglalás link a mobil webhelyen. Tehát mi értelme lenne arra kényszeríteni az ügyfelet, hogy töltsön le egy alkalmazást, amely ugyanazt teszi?

Tehát készítsen egy alkalmazást, amely kiegészíti a WordPress vállalkozását? Lássuk.

Már rendelkeznie kell egy adaptív WordPress webhellyel

Ha jelenleg nem működik egy mobilra reagáló WordPress-webhel, akkor itt az ideje, hogy megkapja azt. Ez alapvetően azt jelenti, hogy webhelye bepattan a helyére, és felhasználóbarátabb gombokat, képeket és betűméreteket tesz lehetővé, ha táblagépen vagy okostelefonon tekintik meg őket..

Ha nem biztos abban, hogy webhelye reagáló-e, lépjen a Google mobilbarát teszt, illessze be az URL-jét, és nyomja meg a Futtassa a tesztet gomb. A Google megmondja, ha webhelye mobilbarát-e.

Ha nem, akkor azt javaslom, hogy keressen egy új WordPress témát (természetesen azt javasoljuk a Total WordPress témát, mert éppen ez az – a teljes csomag, beleértve az érzékeny, RTL-készen álló és SEO-barát). Ellenkező esetben a keresési eredmények szenvednek.

A következő lépés a reagáló WordPress-webhely megtekintése telefonon és táblagépen. Vessen egy pillantást a felületre, és ellenőrizze, hogy rendelkezik-e minden olyan funkcióval, amelyet egy mobilalkalmazásból kíván.

Időnként nem kell külön összeget fizetnie egy mobilalkalmazásért, főleg mivel ez megköveteli az ügyfelektől, hogy tegyenek meg egy további lépést az alkalmazás letöltéséért.

Van-e olyan szolgáltatás, amelyre szüksége van, amelyet jobban el lehet készíteni egy mobilalkalmazással?

Rengeteg olyan mobilalkalmazás-szolgáltatás található, amelyet egyszerűen nem lehet lemásolni egy mobilra reagáló webhellyel. Például az egyik leggyakoribb szolgáltatás, amelyet látsz, egy jutalmazási program. Egyes vállalatok összekapcsolják a jutalmakat a hitelkártyákkal, mások egyedi ügyfélkódokat készítenek, amelyek beolvashatók bármikor a nyilvántartásban.

Egy másik szolgáltatás, amelyet a mobil alkalmazásokban láttam, a foglalási rendszer. A reagáló weboldalakon a foglalási folyamat sokkal bonyolultabbá válik, mint amilyennek lennie kellene. Például a Chipotle létrehozott egy alkalmazást, amely lehetővé teszi az emberek számára, hogy megrendeléseiket az alkalmazáson keresztül tegyék meg, majd érkezéskor átugorhatják a sort. Nem tudom elképzelni, hogy egy rugalmas webhely ugyanazokat a szolgáltatásokat nyújtja.

A nagyméretű mobilalkalmazás-szolgáltatás, amelyet nem lehet lemásolni egy reagáló WordPress-webhelyen, a push értesítés. Nem csak ezt, de a push értesítés általában az egyik legnagyobb pénzszerző a mobil alkalmazásoknál.

Hasznos lenne egy mobilalkalmazás az ügyfelek számára?

Oké, tehát úgy döntött, hogy a kívánt funkció csak mobilalkalmazással valósítható meg.

Most a kérdés az, hogy ez a szolgáltatás valóban segít-e az ügyfeleknek?

A push értesítésekkel értékes kuponokat vagy egy csomó hirdetést fog küldeni, amelyekről az ügyfelek nem törődnek?

A jutalmazási program elég kényelmes és értékes ahhoz, hogy az ügyfelek fontolóra vehessék a mobilalkalmazás letöltését és következetes használatát?

Megvan-e eszköz az alkalmazás forgalmazására??

Ha nem arra kéri a felhasználókat, hogy töltsék le mobilalkalmazásukat, akkor nincs ok arra, hogy az legyen. Láttam, hogy több kiskereskedelmi vállalkozás lenyűgöző alkalmazásokat készít. Volt egy golfpálya ügyfelem, aki készített egy alkalmazást, és feliratokat tett fel a letöltés előnyeivel a profi boltban.

A srácnak van még QR-kódja a gyors szkenneléshez és letöltéshez. Az egyetlen probléma az volt, hogy néhány üzletben dolgozó munkavállaló soha nem említette a táblát.

Azonban egy munkavállaló minden golfozónak elmagyarázta az alkalmazás előnyeit. Érdekes volt, hogy összehasonlíthattuk azt az időtartamot, amikor az emberek letöltötték az alkalmazást, amikor az adott alkalmazott dolgozott. A letöltések 90% -a jött, amikor az a személy a pro boltba lépett.

Röviden: készen kell állnia az alkalmazás forgalmazására.

Időnként egy WordPress webhelyet építenek egy bloghoz vagy online szolgáltatáshoz, amely a világ minden tájáról rendelkezik felhasználókkal. Ebben az esetben a digitálisan jobban fókuszált marketing erőfeszítéseket kell tennie.

Ez magában foglalhatja:

 • E-mail marketing
 • Google hirdetések
 • Facebook-hozzászólások
 • Blogolás

A mobil alkalmazásokkal rendelkező helyi vállalkozások azonban nem akarják a felhasználókat a világ minden tájáról. Csak megpróbálja meggyőzni jelenlegi és új ügyfeleit az alkalmazás letöltéséről.

Ez azt jelenti, hogy az alkalmazásmarketing nagy része Önre és az alkalmazottakra támaszkodik. Az e-mail marketing, a közösségi média és a helyi orientált hirdetések hasznosak lesznek, ám a következő marketing területek megkönnyítik vagy megszakítják az alkalmazást letöltő emberek számát:

 • Képzett alkalmazottak, akik megmutatják az embereknek, hogyan kell letölteni az alkalmazást
 • Valami fajta regisztrációs bónusz, mint például a BOGO
 • Jelentkezzen be a regisztráción egy QR-kóddal és említse meg a webhelyét (mivel sok ember nem tudja, hogyan kell használni a QR-kódot)
 • Egy jól átgondolt digitális marketing terv

Hogyan alakíthatjuk át a WordPress webhelyét alkalmazásgé

Természetesen egy bővítménnyel! A jelenlegi WordPress-webhelyek mobilalkalmazásokká konvertálásának két népszerű módja MobiLoud és AppPresser.

Az egyetlen probléma, amelyet ezekkel a WordPress-rel az alkalmazás konvertálókkal szembesülök, az, hogy az eredmények nem különböznek nagyban az adaptív webhely verziójától. Úgy tűnik, hogy az átalakítók mobilbarát gombokat és lapokat generálnak, de ha ez már rendelkezik egy érzékeny weboldalon, akkor alapvetően bonyolultabbá teszi a felhasználók számára, mivel nekik akkor kell letölteniük az alkalmazást egy alkalmazásboltból.

Ez azonban ezeknek a konverziós plugineknek a csupasz működése.

A MobiLoud például olyan dolgokat ad, mint push értesítések és további alkalmazásfunkciók, havonta 69 dollárért. A nagy kérdés az, hogy érdemes-e az árazás, ezért fontos, hogy vizsgálja felül, mely funkciókat kap, és vegye figyelembe, hogy pénzt fog keresni az alkalmazáson keresztül.

Például, a MobiLoud prémium verzió valóban jobb választás lehet, mint az alábbi fejlettebb dedikált alkalmazáskészítők.

Miért?

 • A kezdő csomag havi 120 dollár. Ez meredeknek hangzik egy kis vállalkozás vagy induló vállalkozás számára.
 • De az alábbiakban felsorolt ​​speciális alkalmazás-készítők nem fognak sok pénzt megtakarítani.
 • A MobiLoud garantálja, hogy fenntartja a WordPress webhely jelenlegi márkanevét.
 • Ezután a havi 120 dolláros kifizetéssel push értesítéseket kap.

Be kell tartani néhány tesztet, de a következő hot-dog-állvány forgatókönyv nem ritka:

 • A hot-dog stand körülbelül 100 kutyát értékesít az ebédszünet alatt.
 • Minden hot-dog 3 dollár nyereséget keres.
 • Ez azt jelenti, hogy havonta további 40 ügyfelet kell szereznie, hogy igazolja a havi 120 dollárt.
 • Mivel a push értesítéseket egy adott időtartam alapján el lehet küldeni, havonta 40 ügyfél úgy tűnik, hogy teljesíthető (főleg mivel korlátozott időtartamú ajánlatokat hozhat létre csúcsidőn kívüli időben).

Ezért meg kell értenie, hogy az alkalmazás mit fog tenni érted, és hogy ezek a leküldéses értesítések értékes-e az Ön és ügyfelei számára, vagy sem.

Ez a havonta elkölthető 120 dollár ésszerűtlen lehet egy olyan blog számára, amely havonta csak maroknyi könyvet árul el, tehát ez teljesen függ a vállalkozásától és a marketingbe tett munkától..

További előrehaladott alkalmazás-készítők fantasztikus eszközökkel

Ezek a lehetőségek nem konvertálják a WordPress-webhelyet. Ehelyett inkább sablonokkal indul, és sokkal több olyan funkcióval rendelkezik, mint például az iBuildApp vagy a BuildFire. És természetesen több ezer képzett fejlesztő van olyan webhelyeken, mint például a Toptal és az Upwork, akik készen állnak arra, hogy óránkénti segítséget nyújthassanak.

Ha alkalmazást kíván készíteni a WordPress üzleti vállalkozás kiegészítésére?

Olvassa el a kérdések listáját annak eldöntéséhez, hogy egy alkalmazás megfelelő-e vagy sem:

 • Vajon az érzékeny webhelye kielégíti-e a mobil igényeit?
 • Van-e olyan szolgáltatás, amelyet jobban lehet megtenni egy mobilalkalmazással?
 • Vajon az alkalmazás pénzt keresni??
 • Hasznos lenne-e az ügyfelek??

Ezt követően meg kell döntenie. Tudassa velünk, ha azt tervezi, hogy alkalmazást készít a WordPress vállalkozásához. És ha további tippeket szeretne, olvassa el útmutatót a WordPress webhely alkalmazásról történő átalakításához.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map