Képzeletbeli módok a térképek hozzáadására a WordPress-hez

Képzeletbeli módok a térképek hozzáadására a WordPress-hez

Legtöbbünk a térképeket csupán az A pontból a B pontba jutás segítésére gondolják, vagy olyan dolgokra, amelyekre a földrajzi osztályban figyelni kellett, és ezt követően örökre elfelejtettük. A webes tervezők számára azonban a térképek sokkal többet jelenthetnek. A tervezők térképeket adhatnak a WordPress-hez sok ötletes módon, hogy feltűnő webhelyeket készítsenek.


A térképek átkerültek a földrajzi osztály unalmas rajzoktól a szórakoztató és interaktív segédeszközök részévé. A térképeket kereshetjük, rendezhetjük és szűrhetjük. A földrajzi helymeghatározás, az utcakép, az eszköztippek, a felbukkanó ablakok, az útmutatások és a klaszterek megjelölése mind hasznosak a funkciók hozzáadásához a webhelyhez.

A Google Maps széles körben használják az interneten, és önmagában funkciókkal teli tele. Ennek ellenére ahelyett, hogy letöltené a Google Térképet, és mint ilyenet felvette volna a webhelyére, testreszabhatja azt a látogatók javára. Vannak külső források, mint például Snazzy Maps amelyhez fordulhat a térképek stílusához. Használhat bármilyen más térképet is.

Számos bővítmény érhető el a WordPress webhelyek számára, amelyek hozzáadott értéket jelentenek a Google Maps szolgáltatáshoz. Néhányukra ez a cikk hivatkozik, hogy bemutassa a térképek hozzáadott értékének lehetséges módját az Ön webhelyén. Ha többet szeretne tudni az egyes bővítményekről, tekintse meg korábbi üzenetünket a WordPress legjobb térképező bővítményeiről.

Néhány ötlet, amelyet felhasználhat, itt kerül bemutatásra. Egyikük sem valódi játékváltó – egyszerűen különböző módon jelenítik meg az információkat. De ha egy weboldal elfogadja, akkor előnyben részesítheti a felhasználókat, és talán még egy kicsit is növelheti a konverziót. Nézzük meg néhány módot, amellyel innovatív lehet a webhelyén található térképekkel!

1. Adjon hozzá egy térképet honlapjára

Készítsen térképeket webhelye központjába, és köré szervezzen minden, az Ön webhelyével kapcsolatos információt. Transznacionális vállalatok, jótékonysági szervezetek, szerverek hálózata, szinte bárki, aki világszerte jelen van, vagy érdekli az egész világon, alkalmazhatja ezt a megközelítést.

Minden helyszínen mutassa be a központ és mögötte álló csapat eredményeit. A különleges legendák vagy fontos információk kiemelhetők a kísérő legendákban.

ngo-támogatás-térkép

A képen láthatja a tevékenységeket és az előrehaladást Nem kormányzati szervezetek támogatási térképe térkép formátumban jelenik meg a honlapon. A nem kormányzati szervezetek támogatási térképe az InterAction, a washingtoni nem kormányzati szervezetek szövetsége kezdeményezése. A szervezet összes projektjével kapcsolatos információk egyszerűen elérhetők a térkép jelölőire való kattintással..

Egy kép használatával két célt érhet el – egyrészt a ruháinak világméretű szépségét tükrözi, másrészt segít a felhasználóknak megérteni a szervezet globális természetét..

MapSVG interaktív vektor, Google és Image Maps

MapSVG beépülő modul: Interaktív térképek létrehozása a WordPress programban

Információ és letöltésView a Demo

Ha térképeket szeretne hozzáadni a WordPresshez a kezdőlapján, akkor valóban minden leképező plugin működni fog. Tetszik nekünk a MapSVG, mert rengeteg fantasztikus lehetőséget kínál, amelyek egyetlen hatalmas bővítménybe vannak csomagolva (további információt a beszámolónkban találhat). Húzza ki a Google térképeit, testreszabhatja a színeket, szűrőket tartalmaz, képeket adhat hozzá és még sok más. A plusz térképeket könnyű beilleszteni a honlapjára az egyszerű MapSVG rövid kód segítségével.

WP Google Maps Free WordPress bővítmény

Legjobb térkép-bővítmények: WP Google Maps

Ingyenes lehetőséget keres egy fantasztikus térképhez? Próbálja ki a WP Google Maps alkalmazást (amelyet jelenleg 400 000+ felhasználó bíz meg). Egyszerű lehetőségeket kínál saját Google Maps készítéséhez egyedi témával, jelölőkkel, teljes képernyő opcióval, meghatározott mérettel (szélesség, magasság, zoom), útvonalakkal, sokszögekkel és egyebekkel. Ha készen áll, a WP Google Map-t könnyedén beillesztheti bármely oldalra a mellékelt widget vagy rövid kód segítségével..

2. Jelenítse meg az utazásokat a webhelyén vagy a blogjában

Az utazási webhelyek és blogok térkép nélkül nem bírnak. Használja a térképeket innovatív módon, hogy a látogatók virtuális turnéra vehessék a webhelyeket, hogy segítsék őket az utazás meghozatalában. Vagy vonzza őket egy utazásra, ha a helyi látnivalókat ábrázolja az információkkal összeállított legendákkal. Információ megosztása a kedvenc helyekről vagy helyekről. Talán A London Pass, London városnéző útmutatója inspirálhat.

london-turista-látványosságok

Utazás közben a turista / utazási blogger térképet használhat fényképek hozzáadásához az általuk látogatott helyekhez. A képek egyes helyekhez kapcsolásával könnyedén megoszthatja utazását barátaival és családjával. Egyszerűen rákattinthatnak a jelölőre, hogy az adott helyen készített képeket megjelenítsék.

A fényképeket dátum szerint is hozzáteheti, hogy időrendben nyomon tudja követni az utazását – egyfajta hol voltam, hol leszek rekord.

Az utazási bloggerek megcélozhatják a hozzászólásaikat, és a hozzászólások az útvonal mentén ábrázolhatók. Ez fantasztikus utazási naplóként szolgál majd egy utazáshoz. A blog rendszeres bejegyzései folyamatosan frissítik a követőket a kalandjaidat illetően. Ez csak egy a sok tipp közül, amelyekkel elképesztő utazási blogot hozhat létre. De ha jó plugint keres képnevekkel, keresse meg az 1. számot – mind a MapSVG, mind a WP Google Maps fantasztikus lehetőségek.

3. Store Locator

Ha országszerte vagy világszerte több üzlettel rendelkezik, akkor jelölje meg őket egy térképen egy jelölővel, és használja az Árukatalógusként. Adjon hozzá minden egyes hely adatait egy eszköztippbe vagy felugró ablakba, engedélyezze a szűrést kategóriák, árak vagy távolság alapján, és segítse az ügyfeleket a szükséges bolt megtalálásában..

Ha a beépülő modul lehetővé teszi klaszterek hozzáadását olyan helyekre, ahol a jelölők sűrűek, akkor ez azt jeleníti meg a néző számára, hogy választhat a számára elérhető üzletek közül abban a helyben.

Levis-store-lokátor

A fenti kép Levi’s Store Locator. A felhasználóhoz legközelebbi üzlet a szűrők alkalmazásával megtalálható.

Super Store Finder for WordPress

Super Store Finder

Információ és letöltésView a Demo

Az egyik legnépszerűbb leképezési plugin ebben a kategóriában minden bizonnyal a Super Store Finder for WordPress. A térképek reagálnak és megkönnyítik az ügyfelek számára a közeli helyek megtalálását. Az admin funkciói megkönnyítik az áruházak helyének, az értesítések és a beállítások kezelését. A térképek elkészítése gyerekjáték a mellékelt drag and drop szerkesztővel és az intuitív testreszabási lehetőségekkel.

WP Store Locator Ingyenes WordPress plugin

Store Locator Plus Ingyenes WordPress bővítmény

A WP Store Locator tartalmaz testreszabási beállításokat, sugárszűrőket és kompatibilitást a népszerű fordítási pluginekkel, hogy illeszkedjen a térképeihez. További lehetőségeket keres? Nézze meg a legjobb áruház-keresési bővítmények listáját, és áttekintheti ezen a rést a kedvenc térkép-bővítményeinket.

4. Keresse meg a parkolóhelyeket

Ha olyan forgalmas helyen helyezkedik el, ahol őrült a forgalom és nehéz a parkolás, próbáljon meg térképeket használni a webhelyén, hogy a felhasználók könnyebben megtalálhassák a parkolóhelyeket. Ha utazást tervez Disneyland, az alábbi térkép segíthet Önnek könnyedén megtalálni a parkolóhelyet.

parkoló-at-Disneyland

Adja hozzá ezt a funkciót a kapcsolat oldalához, és sorolja fel a rendelkezésre álló parkolási lehetőségeket a helyének közelében. Egy kiskereskedelmi üzlet, nagy kórház, szórakoztató központ, közlekedési osztály vagy egyetem számára ez a szolgáltatás valóban átgondolt megoldás. Ha a boltban a közelben parkolóhely van fenntartva, akkor ezt a térképen is kiemelheti.

Találtam egy beépülő modult – a Parkopedia beépülő modult – a WordPress lerakatban, amely segíthet ebben, bár néhány éve nem frissítették, tehát nem igazolom működését. Ehelyett jobb, ha egy általánosabb plugint használ, mint például a Mapplic.

Mapplic Custom Interactive Map WordPress bővítmény

Egyéni interaktív térkép WordPress plugin

Információ és letöltésView a Demo

A Mapplic segítségével bármilyen térképet készíthet – útikalauz, helyi iskolák, akár parkolóhelyek vagy bevásárlóközpontok. Válasszon a 15 beépített földrajzi térkép közül, vagy töltse fel saját grafikáját. Ez a fejlett bővítmény látszólag korlátlan lehetőségeket kínál a térképek elkészítéséhez és testreszabásához csapok, kiemelések, képek, mélylinkek, színek és még sok más használatával..

5. Készítsen egy könyvtárat

Ha a térképeket a webhely középpontjába helyezi, akkor a helyalapú címjegyzékek számára is jól használható. Az üzleti hirdetések, az ingatlanok és a szinte bármilyen osztályozott tevékenység elfogadhatják ezt a kialakítást. A használt témának lehetővé kell tennie, hogy saját adatait és térképinformációit az egyedi postai típusú funkciókkal vezérelje.

Könyvtár

A pluginok, mint például a Sabai Directory, teljesen interaktív térképekkel érkeznek. Felveheti azokat a részletek adatait, amelyek a jelölő fölé lebegve jelennek meg. A keresési eredmények frissíthetők, amikor a felhasználó húzza a térképet, és az automatikus kiegészítés funkció azt jelenti, hogy a felhasználó kevesebbet ír be. A felhasználónak mindig lehetősége van visszalépni a lista nézetre.

Sok beépülő modul lehetővé teszi az adatok megjelenítését térképnézetben. Adjon hozzá 360 ° -os képeket az ingatlanok listájának megjelenítéséhez. A térképeket testreszabhatjuk a közösség által vezérelt helyi üzleti könyvtárakhoz is.

GeoDirectory Directory plugin a WordPresshez (ingyenes és prémium)

GeoDirectory Directory plugin a WordPress-hez

Térkép-alapú könyvtár létrehozásakor a WordPress segítségével nem hibázhat a GeoDirectory. Ingyenesen megragadhatja a beépülő modult a WordPress beépülő modul-lerakatból, és olyan szolgáltatásokkal egészítheti ki, amelyek több helyre kompatibilis üzleti könyvtárat hozhatnak létre drag and drop készítővel, front-end beküldésekkel, 15+ widgetekkel, speciális kereséssel, egyszerű rövid kódokkal és sok helyet szeretne hozzáadni. Többet akar? Frissítsen a pro-ra és prémium támogatást kap az események, a multi-location globális támogatás, a fizetett listák, a földrajzi helymeghatározás, a BuddyPress integráció, a Facebook link és egyebek mellett.

6. Bemutatja a közelgő eseményeket

A térképek áldást jelentenek egy olyan webhely számára, amely több helyszínen és helyszínen rendez rendezvényeket – legyen az akár egy helyi iskolai rendezvény gálaje vagy akár olyan hatalmas esemény, mint az olimpia. A résztvevők az eseményeket Térkép nézetben tekinthetik meg.

EventON WordPress eseménynaptár-bővítmény

eventon

Információ és letöltésView a Demo

Az EventON egy nagyon sok szabványos plugin a munka elvégzéséhez. Használja az események helyének és útmutatásainak megjelenítéséhez. A felhasználók beírhatják a címet útmutatásokhoz. Figyelemmel kísérhetik egy eseményt és annak helyét. Amikor a felhasználók a térképen egy jelölőre kattintanak, az információs ablakban láthatják az eseményhez kapcsolódó címet, helyet és időt. Linket is biztosíthat a látogatók számára a jegyek megvásárlásához.

7. A bejelentkezett felhasználók megjelenítése

Ha tagsági vagy előfizetési alapú webhelyet működtet, akkor miért ne használja a Google maps szolgáltatást a regisztrált felhasználók helyének és sűrűségének megjelenítéséhez. Ez nagyszerű, különösen a közösségi oldalak, például a BuddyPress webhelyei.

felhasználó-térkép

Érdemes lehet megjeleníteni a jelenleg online bejelentkezett felhasználók számát is. A különböző régiókból származó, a felhasználók számára látható valós idejű látogatók száma sokkal többet kérhet e régiókból a regisztrációhoz. Ez a finom, kemény eladás azzal a potenciállal jár, hogy egy vagy két fokkal növeli az előfizetéseidet.

GEO My WP Ingyenes WordPress Locator Plugin

GEO My WP Ingyenes WordPress Locator Plugin

Ez az ingyenes bővítmény rengeteg földrajzi helymeghatározási funkciót tartalmaz postai típusokhoz, közelségi kereséshez, az aktuális tartózkodási helyhez és még sok máshoz. De ami a legfontosabb: zökkenőmentesen integrálódik a BuddyPress-hez, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy helyüket felvegyék felhasználói profiljukba. A felhasználók kereshetnek közeli tagokat, ezáltal nagyszerű kiegészítést hozhatnak a tagság alapú közösségi oldalakon anyukák, öregdiák társak, futó csoportok és még sok más számára..

8. Bónuszötletek

A térkép legnyilvánvalóbb haszna, ha hozzáadja azt a kapcsolat oldalhoz, hogy megmutatja a tartózkodási helyét és az elérési útmutatót. Engedélyezze a látogatóknak, hogy térképeik helyét az útvonal kezdő- vagy végpontjaként használják.

A niche-webhelyek képzeletbeli módon is használhatják a térképeket:

 • A logisztika A weboldal vagy egy autókölcsönző webhely, vagy egy olyan, amely a turistákat a helyi látnivalókra irányítja, a térképek segítségével meghatározhatja a két pont közötti távolságot és a legrövidebb utat ábrázolhatja. Jelölje ki azokat a területeket a térképen, ahol az ajtó szállításra kerül. Körútvonalak, helyek keresése az út mentén, azok a helyek, ahol a járművezető szünetet tarthat, mind a weboldal felhasználói számára ábrázolható.
 • Csinálni hozzászólások az olvasókhoz viszonyítva, a bloggerek hozzárendelhetik őket egy helyhez a térképen. Ez megtehető úgy, hogy a térkép helyeit társítja a meglévő kategóriákhoz és címkékhez.
 • Viszonyul hírek a térképen található különböző helyekhez csatolva. Az újság- vagy magazin-webhelyek gyakran térképeket használnak annak érdekében, hogy összefüggéseket biztosítsanak a bejelentett történethez.
 • A taxi társaságok lehetőséget adhatnak ügyfeleiknek a számításra viteldíj és útvonal a Google térképen.
 • Ha az időjárás az Ön dolga, időjárás előrejelzés és az uralkodó időjárás megjeleníthető a térképen.
 • Egy szerencsejáték-webhely tartalmazhat helyalapú oldalt screengrabs és videók, hogy valóban érezzék magukat a játékban a játék rajongói számára.

Összefoglalva Képzeletünk: Térkép hozzáadása a WordPress-hez

Tehát, látja, hogy a térképeknek nem kell unalmas unalmas ügyekre utalniuk, csak amikor elvesznek. Számos kreatív és találékony módon felhasználhatja őket, hogy hozzáadja a segédprogramot és igazolja webhelyeit.

Van több példája arról, hogyan adhat hozzá térképeket a WordPresshez? Szeretnénk hallani erről – csak hagyjon nekünk egy megjegyzést az alábbiakban.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map