Képek készítése a WordPress Bloghoz tervezési készségek nélkül

Képek készítése a WordPress Bloghoz tervezési készségek nélkül

Mikor utoljára hallotta, hogy valaki a Photoshopról beszélt, hogy szinte bármihez tervezzen képeket? Valószínűleg a közelmúltban. Úgy tűnik, hogy a legjobb megoldás a grafikai tervezésre, de mi van, ha még nincs semmilyen értelme a Photoshop használatáról? Vagy mi lenne, ha megnézné, és kicsit elégtelennek érezte magát, mert nem tudta kitalálni, hogyan kell használni?


Bízz bennem – nem vagy egyedül! szerencsére, van egy másik út. Valójában egynél több.

Ha szeretne néhány gyönyörű és vonzó képet készíteni a webhelyén, de nem akarja elkölteni az időt vagy a pénzt, amire egy képzett Photoshop szakértővé válhat, akkor lehetősége van. Az Internet tele van alternatív képtervezési lehetőségekkel a WordPress webhelyén. A legmenőbb rész az, hogy használatához nincs szükség semmilyen tervezési tapasztalatra. Lássuk.

1. Canva

Canva ingyenes online fotószerkesztő

A Canva az én legfontosabb választásom ebben a listában, mert nagyjából mindenki professzionális tervezőnek érzi magát. Rengeteg hihetetlen kivitelű, és sokuk ingyenes. Még akkor is, ha nem talál valamit az ingyenes részből, az eszköz több ezer kiegészítő elemmel rendelkezik, amelyekkel képeket dobhat be, és mindegyik csak 1 dollár..

Canva kedvenc része a kezdő folyamat. Egyszerűen kiválaszthatja, hogy milyen típusú képet hoz létre – például egy Facebook-bejegyzés, blogbejegyzés vagy Kindle borító -, és a Canva automatikusan létrehozza a megfelelő méretet, valamint néhány javaslatot, hogy illeszkedjen a választott kategóriához..

Szerezz Canva-t

2. GIMP

GIMP ingyenes és nyílt forráskódú képszerkesztő

A GIMP a Photoshop helyi, nyílt forrású alternatívája. Ez a lista nem a legegyszerűbb eszköz, de szeretném ajánlani, mert teljesen ingyenesen használható. Ha ki szeretne tölteni egy kis időt a napjaiból a GIMP használatának megtanulásával, rengeteg videó és oktatóprogram található online az induláshoz.

A GIMP olyan, mint a WordPress; ez nagyon hosszú ideig fennáll, tehát az eszközbe fektetett idő vagy pénz nem pazarolható el.

Szerezd meg a GIMP-t

3. PicMonkey

PicMonkey Online Photo Editor

A PicMonkey ingyenes verziója meglehetősen rövid folyamatban áll több fénykép kombinálására és vonzóbbá tételére az Ön webhelyén. Ez az eszköz a legjobban kollázsok készítéséhez működik, de meg is koppinthatja a képeket, és hozzáadhat szöveget, ha akar.

Egyszerűen sétáljon át a négylépéses folyamaton, és jó, ha néhány másodpercen belül új képeket készít. A Canva-hoz hasonlóan ez az eszköz egy olyan területtel is rendelkezik, ahol meghatározhatja, hogy milyen képet szeretne készíteni, például egy Facebook borítót és más méretű mintákat.

Szerezd meg a PicMonkey-t

4. Pixelmator

Pixelmator Pro képszerkesztő

A Pixelmator csak a Mac operációs rendszeren működik, de átveszi a bonyolult Photoshop formátumot, és sokkal egyszerűbb eszközre osztja. Használhatja a Pixelmator szoftvert táblagépen vagy telefonon, és az eszköz tucatnyi sablonnal rendelkezik, amelyek sok tervezési ismeret nélkül elindíthatják a kezdetét. Kipróbálhatja a kezét a festéssel is, mivel néhány csodálatos kefét tartalmaz..

Szerezd meg a Pixelmator szoftvert

5. Pixlr szerkesztő

A Pixlr Editor for Photos

A Pixlr Szerkesztő ajánlom, ha olyan ingyenes online eszközre van szüksége, amely szinte pontosan úgy működik, mint a Photoshop. A Pixlrnek két másik terméke is van: Pixlr-o-matic és Pixlr Express. Válasszon ezek közül a szép közül, attól függően, mit tervez csinálni.

Ha több energiát szeretne, keresse fel a Pixlr Editor alkalmazást, de lehet, hogy időbe telik az ideje, hogy megtanulja az eszköz használatát. Ha csak feltölteni szeretné fényképeit, és tartalmaz néhány szűrőt és szegélyt, akkor menjen a Pixlr-o-matic készülékkel. Végül próbálkozzon a Pixlr Express-rel, ha enyhe szerkesztéseket szeretne készíteni a fényképekre. Az Express kicsit fejlettebb, mint a Pixlr-o-matic opció.

Szerezd meg a Pixlr-t

6. BeFunky

BeFunky képszerkesztő

A bBeFunky egy ingyenes fotószerkesztő, kollázskészítő és általános tervező eszköz. Ingyen. Frissítheti, ha prémium effektusokat szeretne használni. Bár az alapszintű ingyenes verzió mégis elvégzi a munkát, ha csak néhány gyors szerkesztést szeretne készíteni fotóira. A legjobban szeretem a BeFunky-t, hogy az interfész nem zavarja-e azokat, akik csak a fotószerkesztéssel kezdik el.

Valójában nagy teljesítményű eszköz, a legtöbb Photoshop szolgáltatás közül, amire számíthat. De nem fosztogatják a képernyőt, és nem teszik túlságosan félelmetesnek, amint azt a Photoshopban láthatják.

Get BeFunky

7. Adobe Photoshop Elements

Adobe Photoshop Elements

Az Adobe Photoshop Elements az Adobe válasza az óriási támogatásra, amelyet az emberek mutatnak az egyszerűbb képszerkesztő eszközökhöz. A Photoshop egy csodálatos eszköz, de valójában túl sok. Senki sem használ mindent, amit ott csomagolnak. Ráadásul ez csak egész nehézkes.

Ahelyett, hogy a szokásos Photoshop-ot használná, és túl sok pénzt költene, lépjen a Photoshop Elements szolgáltatással. Ez egy megfizethető és gyors módja annak, hogy fényképeit feltöltse, néhány szűrőt megváltoztasson, és néhány másodperc alatt rendkívül profi legyen. Nagyon tetszik az a tény, hogy szinte bármilyen eszközön használható a Photoshop Elements. Valami rendszeres Photoshop nem teszi lehetővé.

Az Elements szoftver nagyszerű inspirációt is tartalmaz, például tervezési tippeket, ötleteket és trükköket arra az esetre, amikor arra törekszik, hogy megtalálja a tökéletes képet az adott blogbejegyzéshez vagy termékoldalhoz..

Az Adobe Photoshop Elements beszerzése

8. PicCollage

PicCollage Image App

A PicCollage egy olyan alkalmazás, amelyet csak akkor használnék, ha egy csomó képet próbálnám bemutatni egy kollázsban. Mindig azt gondoltam, hogy a kollázsok kissé ragadósak, főleg egy professzionálisabb weboldal esetében, de ez az alkalmazás nagyon fantasztikusnak néz ki őket. Próbálja ki a PicCollage alkalmazást, hogy matricákat, kereteket, szöveget és egyebeket tartalmazzon. Kicsit furcsa megpróbálni szerkeszteni fényképeit telefonon vagy táblagépen, de megszokja.

Szerezzen be PicCollage-t

9. Fotor

Fotor Online Photo Editor

A Fotor egy online képszerkesztő eszköz, rengeteg egyszerű opcióval, amelyek képeket készíthetnek a blogodhoz vagy a közösségi médiahoz. Rengeteg lehetőség van a fények, a színek, a méret, a fotóeffektusok, a retusálás és még sok más számára. Szeretne gyorsan kezdeni? Rengeteg ingyenes sablon van. Ezenkívül több száz betűtípus, szórakoztató matrica, képforma és rengeteg online útmutatót tartalmaz, amelyek segítségével profiként szerkesztheti Önt.

Frissítsen a Pro-ra, hogy támogassa a projektet, valamint hozzáférjen exkluzív szerkesztő eszközökhöz és fejlett szolgáltatásokhoz.

Get Fotor

10. PowerPoint

PowerPoint képszerkesztőként

Valamely ok miatt az emberek mindig elfelejtik a PowerPoint alkalmazást, amikor a weboldalak képeit szerkesztik és tervezik. Ha gondolkodik, a PowerPoint nagyszerű módja a képek tervezésének. Ez egy drag and drop szerkesztő, és a legtöbb ember megtanulja, hogyan kell használni a szoftvert középiskolában vagy középiskolában.

Rajzolhat a képeire, megváltoztathatja szegélyeit, méretét és így tovább. Rengeteg alak és szimbólum is van, hogy képei vonzóbbá váljanak. Miután elkészült a képek szerkesztésével a PowerPoint alkalmazásban, elmentheti őket képformátumban. Akkor csak dobja szépen őket a webhelyére.

Szerezd meg a Powerpoint szolgáltatást

Bónusz: SumoPaint

SumoPaint Online festék

Soha nem hagyja ki a régi jó festék alkalmazást? Nos, szerencséd van. A SumoPaint egy ingyenes online verzió. Bár ez valójában nem egy fotószerkesztő, létrehozhat saját képeit, a SumoPaint szoftvert. Nyugodtan készítheti őket olyan apróba, mint te.

Szerezd meg a SumoPaint alkalmazást

Következtetés

Ezen eszközök többsége rendkívül egyszerűen használható. De függetlenül attól, hogy melyiket választja, képesnek kell lennie arra, hogy gyorsan megkapja a dolgok lefagyását, csak körülnézve.

Ennek ellenére mindig is hallunk arról, hogy az emberek hogyan használják a Photoshopot a képek megtervezésére, de valójában nincs szükséged ilyen bonyolult szoftverre annak érdekében, hogy webhelye szép megjelenésű legyen. Maradjon az itt tárgyalt lehetőségekkel, és minden rendben lesz!

Ossza meg gondolatait az alábbi megjegyzés szakaszban. Kérdése van ezekkel az eszközökkel a WordPress blogjának képeinek létrehozásához? Vagy egy olyan eszköz, amelyet ajánlana?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map