Kapcsolódó hozzászólások hozzáadása a WordPress Bloghoz

Kapcsolódó hozzászólások hozzáadása a WordPress Bloghoz

Kapcsolódó hozzászólások hozzáadása a blogjához javíthatja a tartalom elkötelezettségét, megtarthatja a látogatókat webhelyén, és fellendítheti SEO-ját. Azáltal, hogy az olvasóit bemutatja a webhely más releváns tartalmával, lenyűgöző felhasználói élményt nyújt, amely végső soron elősegíti a webhely céljainak elérését. Az egyetlen kérdés marad, hogyan adhat hozzá kapcsolódó hozzászólásokat a WordPress blogjához?


Ebben a cikkben részletesen tárgyaljuk a kapcsolódó hozzászólások beépülő moduljának előnyeit. Ezután megvizsgáljuk, hogyan telepíthetjük a Jetpack-et a WordPress webhelyére, és hogyan állíthatjuk be a modulhoz kapcsolódó hozzászólásokat. Végezetül néhány további WordPress plugin megfontolásával foglalkozunk, amelyek szintén lenyűgöző kapcsolódó hozzászólási részeket adhatnak hozzá a blogodhoz.

Miért használjon kapcsolódó hozzászólások beépülő modult??

Kapcsolódó hozzászólások PéldaA kapcsolódó hozzászólások beépülő moduljának használata a WordPress webhelyén számos előnnyel járhat. Vessen egy pillantást rájuk néhányat …

Tartsa a látogatókat a webhelyén

Amikor új látogató érkezik az Ön webhelyére, akkor nem fogják tudni, mit kell tenni, vagy hol kell keresni. A te dolgod, hogy a közönség utazása a webhelyen a lehető legkevesebb és egyszerűbb legyen. Ha a látogatóknak arra kell gondolniuk, hogy hova menjenek tovább, akkor webhelyének javítania kell navigációját.

Webhelyének sok látogatója megtalálja az Ön webhelyét egy keresőmotoron keresztül, és egy meghatározott üzenetre vagy oldalra érkezik, amely az eredeti kereséshez kapcsolódott. A probléma itt az, hogy amint az emberek elolvasják a cikket, amely elsősorban az Ön webhelyére vonzta őket, hacsak másképp nem mondják, akkor azonnal távoznak. Ez az, ahol a kapcsolódó hozzászólások beépülő modul nagyon hasznos lehet.

A kapcsolódó hozzászólások megjelenítésével egy cikk alatt elmondja a látogatóknak, hogy mit tegyenek tovább. Ha a tartalmat egy olyan rést jeleníti meg, amely az elolvasott üzenethez hasonló, akkor érdekli őket a webhely kínálatában. És minél több oldalt néznek meg, és minél hosszabb ideig költenek webhelyén, annál valószínűbb, hogy konvertálnak a webhely céljaival szemben..

Hozzon létre egy hűséges követőt

Az összes WordPress webhelynek a hűséges követők létrehozására kell összpontosítania. A kapcsolódó hozzászólások beépülő modulja segítségével a látogatók könnyen elérhetik a cikkek széles skáláját, megadva tartalmaik megtekintési idejét, amelyet egyébként valószínűleg nem kapott volna meg. Minél többet olvas a közönség, annál valószínűbb, hogy rajongói lesznek az Ön írásának és webhelyének tartalmának, növeli annak valószínűségét, hogy követni fognak téged, megosztják cikkeidet a közösségi médiában, és rendszeresen visszatérnek az Ön webhelyére.

Javítani kell SEO-ját

A kapcsolódó hozzászólások beépülő modul hatékony módja a WordPress webhely SEO fejlesztésének. Azzal, hogy ösztönzi a látogatókat egyre több blogbejegyzés olvasására, növekszik az oldalmegtekintések száma és a webhelyen töltött idő. Ugyanakkor a visszafordulási arány csökken. Ezeket a mutatókat mind a keresőmotorok pozitívan tekintik, és segítik a tartalom megfelelő rangsorolását.

Használja újra a régi tartalmat

Frusztrálóvá válhat az a folyamatos új tartalom kidolgozása, amely gyorsan eltemetik az oldalakat. A kapcsolódó hozzászólások beépülő moduljának használata nagyszerű módja annak, hogy a közönség megtekintse régebbi, de még mindig jó minőségű tartalmát.

Tehát most látta néhány lenyűgöző előnyt, amelyeket a kapcsolódó hozzászólások beépülő modulja hozhat. Most nézzük meg, hogyan adhatunk hozzá kapcsolódó hozzászólási funkciókat a WordPress webhelyéhez.

Kapcsolódó hozzászólások hozzáadása a WordPresshez a JetPack segítségével

Kapcsolódó hozzászólások felvétele a Jetpack segítségével

Egy pillanat alatt megvizsgáljuk, hogyan lehet a Jetpack-t hozzákapcsolni a kapcsolódó hozzászólások szakaszához a blogjába. Számos egyéb hatékony, ingyenes és prémium WordPress-szel kapcsolatos beépülő modul is létezik, amelyek mind életképes lehetőségek. Fontos szempont, hogy egyes témák, például a Total (általunk létrehozott itt, a WPExplorer), valójában magukban foglalják a saját kapcsolódó hozzászóló eszközüket. Ezért mindig ellenőrizze, hogy témája nem tartalmazza-e ezt a funkciót, mielőtt egy kapcsolódó hozzászólás-bővítményt telepít.

Jetpack egy olyan szolgáltatásban gazdag megoldás, amely látványos funkcionalitást adhat a WordPress webhelyéhez. Készítette Automattic, A Jetpack modulok széles választékából áll, amelyek mindegyike elkötelezett a webhely teljesítményének javítása mellett. Ebben a cikkben azonban a modulhoz kapcsolódó hozzászólásokra összpontosítunk.

Jetpack-hoz kapcsolódó hozzászólások beépülő modul

Kapcsolódó hozzászólások lehetővé teszi, hogy egy vonzó kapcsolódó hozzászólási részt (a fentiek szerint) felvegyen a webhely minden cikke alá. Ez az eszköz elemzi az egyes hozzászólásokat, majd más kontextusba helyezett cikkeket jelenít meg a látogatók számára, akik érdeklődhetnek az olvasás iránt.

A Jetpack néhány gyors testreszabási lehetőséget kínál, de további lehetőségeket is kínál konfigurálja a kapcsolódó hozzászólások részt a kód használatával. A kapcsolódó bejegyzés tartalma, valamint a kijelölt címkék vagy kategóriák alapján készül. A Jetpack elvégzi az összes feldolgozást és kiszolgálást a felhőből. Ez azt jelenti, hogy a webhely szerverén nincs további terhelés, biztosítva, hogy a webhely sebességét ez ne befolyásolja.

A Jetpack rendkívül egyszerűen telepíthető és beállítható, és a kapcsolódó hozzászólások egyszerűen egyetlen gombnyomással aktiválhatók. Tehát ha azt szeretné, hogy gyorsan hozzáadjon egy stílusos kapcsolódó hozzászólási részt a webhelyére, akkor ez a plugin lehet az Ön számára. Nézzük meg, hogyan lehet beállítani …

1. lépés: Telepítse a Jetpack-et

Nyissa meg a WordPress irányítópultját, és válassza a menü Beépülő modulok> Új hozzáadása menüpontját.

Új plugin hozzáadása

Gépelje be a „Jetpack” kifejezést a keresési funkcióba. Egyszer a Jetpack plugin található, kattintson a Telepítés> Aktiválás elemre.

Jetpack Active

Most egy Jetpack menü került hozzáadásra a WordPress menübe.

2. lépés: Aktiválja a kapcsolódó hozzászólásokat

A Kapcsolódó hozzászólások modul aktiválásához válassza a Jetpack> Beállítások elemet a WordPress menüből. Ezután válassza a Forgalom fület, és görgessen le a Kapcsolódó hozzászólások elemhez.

Kapcsolódó hozzászólások aktiválása

A kapcsolódó bejegyzések funkció bekapcsolásához aktiválja a Kapcsolódó tartalom megjelenítése hozzászólások után melletti gombot. Ezután választhat néhány egyszerű testreszabási lehetőség közül, amelyek lehetővé teszik egy nagy feltűnő elrendezés használatát, és a Kapcsolódó címet adhatja hozzá a szakaszhoz.

3. lépés: A Customizer segítségével módosítsa a kapcsolódó hozzászólások részt

A közelmúltbeli Jetpack fejlesztés lehetővé teszi a kapcsolódó hozzászólások szakasz további módosítását a téma Customizer segítségével. Nyissa meg testreszabóját a Jetpack Kipróbálás most cselekvésre ösztönzése vagy a WordPress menü Megjelenés> Testreszabás menüjére kattintva. Ezután webhelye élő oldalon nyílik meg, megjelenítve a WordPress Customizer alkalmazást.

testreszabói

Görgessen le a Testreszabót és kattintson a Kapcsolódó hozzászólások elemre. A testreszabó itt további testreszabási lehetőségeket kínál, ideértve az elrendezés megváltoztatását, a miniatűr képek megjelenítését és az egyes cikkek közzétételének dátumát. A webhelyén végrehajtott módosításokat élőben tekintheti meg, amikor elvégzi őket, és amikor elégedett a kapcsolódó hozzászólásokkal, válassza a Mentés és közzététel lehetőséget..

Mint láthatja, a kapcsolódó hozzászólások funkció beállítása a WordPress webhelyen gyors és egyszerű folyamat. Ha azonban nem biztos abban, hogy ez a bővítmény az Ön számára, íme néhány további lehetőség …

Jetpack kapcsolatos hozzászólások

Ha nem akarja használni a JetPack-ot, rengeteg más plugin közül választhat. Nézze meg a legfontosabb hozzászólások beépülő moduljaival kapcsolatos cikket a teljes listáról, de itt van két kedvenc Jetpack-alternatívánk.

Még egy kapcsolódó hozzászólás beépülő modul (YARPP)

Kapcsolódó hozzászólások felvétele a YARPP segítségével

Még egy kapcsolódó hozzászólás-bővítmény (YARPP) egy népszerű lehetőség azok számára, akik szeretnének hozzá kapcsolódó hozzászólásokat felvenni a WordPress webhelyükre. A YARPP tartalmaz néhány lenyűgöző funkciót, és több ellenőrzést biztosít a kapcsolódó postadarab megjelenésében és helyzetében, mint a Jetpack..

A YARPP lehetővé teszi, hogy miniatűrök vagy listanézet segítségével válassza ki, hogy megjelenjen-e üzeneteket, oldalakat és / vagy egyéni üzenettípusokat. Az egyes blogbejegyzések alá, oldalsávba vagy RSS-hírcsatornába felvehet egy kapcsolódó hozzászólások részt. A YARPP fejlett algoritmusát használja, amely figyelembe veszi a tartalmat, a címeket, a címkéket, a kategóriákat és az egyedi taxonómiákat, hogy releváns tartalmat jelenítsen meg az olvasók számára..

A YARPP használatának hátránya, hogy webhelyén rendkívül intenzív lehet az adatbázis. Ezért számos WordPress tárhelyszolgáltatás betiltotta, többek között a WPEngine.

Kapcsolódó hozzászólások Pro

Kapcsolódó hozzászólások hozzáadása a Kapcsolódó hozzászólások Pro használatával

Kapcsolódó hozzászólások A Pro egy prémium WordPress plugin, amelyet a CodeCanyon-tól lehet megvásárolni. Ez a nagyteljesítményű bővítmény rendkívül testreszabható, és három különböző elrendezést, valamint 65 előre definiált sablont tartalmaz. Ez biztosítja a kapcsolódó hozzászólások szakasz létrehozását a pontos specifikációkhoz, a márkához igazodva. Ha nem biztos benne, hogyan szeretne hozzáfűzni a hozzászólásokat, ez egy egyszerű módja annak, hogy anélkül, hogy meg kellene érintenie a kódot.

Kapcsolódó hozzászólások A Pro egy sor tartalmat is támogat, beleértve az egyéni postai típusokat, az egyéni tartalmat, a kategóriákat, a hozzászólásokat, az oldalakat és egyebeket. A bbPress és a WooCommerce, valamint más e-kereskedelem bővítményekkel történő integrációval megjelenítheti a kapcsolódó termékeket vagy fórum témákat.

Fejlett funkciói ellenére a Kapcsolódó hozzászólások Pro belső tulajdonságokkal rendelkezik. És egy ingyenes, hasznos támogató csoporttal gyorsan megjelenítheti a kapcsolódó kapcsolódó tartalmat a WordPress webhelyén.

Záró gondolatok a kapcsolódó hozzászólások beépülő moduljairól

Mint láthatja, a kapcsolódó hozzászólások beépülő moduljának hozzáadása a WordPress blogjához hatékony módja annak, hogy lenyűgöző felhasználói élményt biztosítson. Azáltal, hogy megmutatja a közönség tartalmát, amely releváns az általuk olvasott cikkhez, a látogatók nagyobb valószínűséggel kattintanak át és folytatják a webhely böngészését. Ez elősegíti a visszafordulási arány csökkentését, javítja az emberek által az Ön webhelyén töltött időt, és létrehozza a blogodhoz hűséges követői közösséget..

Van még tipp a kapcsolódó hozzászólások hozzáadásához a WordPress-hez? Vagy használta a kapcsolódó hozzászólások beépülő modult a WordPress webhelyén? Kérjük, ossza meg gondolatait az alábbi megjegyzésekben …

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map