Ingyenes WordPress plugins magas ára

Ingyenes WordPress plugins magas ára

Ami a WordPress-t illeti, két kedvenc dolgom a blogok – nyilvánvalóan – és az alap alkalmazás kiterjesztése pluginek segítségével.


Igen, témákkal dolgoztam, sőt néhány webes alkalmazást építettem a platform tetejére, de gyakran visszatérek a beépülő modulokra. Olyanok, mint a WordPress alkalmazásai, ugye?

És jelenleg egy őrült vonal van az alkalmazások fejlesztéséről különféle platformokon: legyen az iOS, Android, Mac, Windows és bármilyen más fontosabb platform, amelyet el tudsz képzelni – a WordPress is benne van.

De éppen úgy, mint az építkezés bármi, a WordPress épület bemutatja kihívásainak sorozatát. Ha érdekli a bővítmények építése különösen móka kedvéért, akkor itt lesz egy elvont, amit elvárhat.

Mire számíthat az ingyenes WordPress bővítmények építése

A fejlesztési folyamat sokkal különbözik a szoftverek építésétől bármely más keret vagy platform számára:

 • Megvan a központi alkalmazásréteg – azaz a WordPress – és az API-készlet
 • Van függőségei – azaz a JavaScript, a stíluslapok és a harmadik fél könyvtárai
 • És megvan egy sor kódolási szabványok
 • …és több

De fontos megjegyezni, hogy ha csak ezzel kezdődik, vagy ha egy másik platformról, nyelvről vagy közösségről érkezik, akkor azért, mert ingyenesen fogja felajánlani a bővítményt, nem feltétlenül szükséges azt jelenti, hogy úgy kell fejlesztened, mint a vadnyugat.

Pontosabban, amikor beépít egy plugint a WordPress beépülő modul-tárolóba, akkor a kódtáblát ellenőrizni kell, mielőtt azt jóváhagynák.

Ez egy fantasztikus módszer annak biztosítására, hogy bizonyos szintű minőséget biztosítsanak a WordPress tárhelyen keresztül elérhető termékek számára, igaz?

De van egy kivétel!

Azt mondtam, hogy nem fejlődhet úgy, mintha a vadnyugat lenne, de az az igazság, hogy ha azt tervezi, hogy megjelenteti a saját blogon, a saját webhelyén, vagy bármilyen más tulajdonában van, akkor te vagy gyakorlatilag szabadon építheti meg, ahogy te látja.

A helyzet az, hogy az idő múlásával az emberek kissé óvatossá váltak az olyan ingyenes WordPress témák és WordPress bővítmények használatával, amelyeket nem megbízható forrás üzemeltet, vagy amelyek nem minőségi hiánya miatt nem prémiumok..

Nem feltétlenül a szolgáltatáskészlet rossz, az a, hogy a kódminőség szintje gyenge, és gyakran túlságosan sok hibát, kompatibilitási problémát vagy általános felhasználói élményt eredményez. Bár a munkád lehet nem Ennek eredményeként valószínűleg e hírnév alakul ki pusztán azért, mert az ilyen típusú munka kifejlesztett hírneve miatt.

Tegyen tehát egy szívességet, és kap egy ingyenes ellenőrzést a WordPress.org plugin-ellenőrző csoporttól. Ennek csak a minősége van.

Szabadon elérhető eszközök

Ezen felül, ha egy ingyenes bővítmény kiadására törekszik, és elkötelezett amellett, hogy betartja a bevált gyakorlatokkal kapcsolatos irányelveket, akkor a WordPress plugin-tároló számos ingyenes eszközt kínál a plugin támogatásához.

wordpress-repository

A forrásvezérlés mellett a következőket is kapja:

 • A plugin honlapja
 • A plugin indexelt és a WordPress irányítópultján kereshető
 • A tároló honlapja tartalmaz egy ingyenes támogatási fórumot, amely lehetővé teszi a felhasználók támogatását
 • Osztályozási rendszer mások számára, hogy beszámoljon arról, mennyire szeretik (vagy nem szeretik) a munkádat
 • Telepítési útmutató
 • A gyakran ismételt kérdések kezelésének módja
 • Statisztika arról, hogy hány ember futtatja munkája melyik verzióját
 • …és több

Édes, igaz?

De itt van egy olyan dolog, amelyet kevés ember megvitat, vagy akár csak tud is, amikor belemegy a játékba: Ha van egy bővítmény, amely különösen népszerűvé válik, a támogatás rendkívül kihívást jelenthet..

Ön egy olyan személy, aki több tízezer blogba telepített projektet üzemeltet, és ezeknek az embereknek megvan a lehetősége, hogy megosszák a munkád kérdéseit..

Most, hogy Önnek kötelessége segíteni ezeket az embereket, sok ember számára ez egy szürke terület. Egyesek azt mondják, hogy mivel ingyenes, nincs kötelezettség; mások azt mondják, hogy mivel kiadtad, akkor fel kell készülnie a támogatására.

Ez a vita nem ez az üzenet.

Bárhová is esik, ne becsülje alá azt az időt, amelyet a támogatás igénybe vehet. Ebből a célból azt is sürgetem, srácok, hogy olvassa el egy nagyszerű bejegyzését Chris Lema tovább különbséget tenni az ügyfelek és a felhasználók között.

Szó a támogatásról

Elutasítanék, ha nem gondoskodtam arról, hogy eléggé hangsúlyoztam-e a támogatás aspektusát. Akármennyire nagyszerű, mint a WordPress plugin-tároló, sok negatív érzetet válthat ki egy olyan projekt iránt, amelyet egyszer szeretettél, egyszerűen azért, mert a támogatásra irányuló igények nagy száma miatt (legyen szó szolgáltatásokról, kérésekről vagy valódi hibákról) ).

Nem azt mondom, hogy figyelmen kívül hagyom ezeket a kéréseket – elvégre néhány ember időt vesz igénybe, hogy beszámoljon azokról a dolgokról, amelyek csak javítják az Ön munkáját; Ha azonban az embereknek általában kompenzációt kapnak az idejükért, és hatalmas időt töltenek támogatási kérdések megválaszolására, akkor ideje lehet fontolóra venni valamilyen típusú üzleti modell bevezetését a bővítménybe.

Noha ez a bejegyzés hatályán kívül esik, úgy gondolom, hogy érdemes megemlíteni egy prémium plugin ingyenes verziójának felajánlását. Ha az emberek élvezik a bővítményt, és értéket találnak benne, gyakran hajlandók fizetni a támogatásért.

“A pluginod szar!”

A termék kezelésének egyik legnagyobb kihívása a beérkező panaszok szintjének kezelése.

Az igazság az, hogy emberek ritkán hívja az ügyfélszolgálatot, hogy mondja „köszönöm” vagy „nagyszerű munkát”, igaz? Úgy értem, milyen gyakran igazán tudatja mobiltelefon-társaságával, hogy örül, hogy nem kapta meg az elutasított hívást az utolsó telefonhívásával?

Pontosan.

Ebből a célból a termék bármilyen méretű – beleértve a WordPress plugin-t – kiszállítására is vonatkozik, tehát ha még nem fejlesztett ki egy plugint, vagy nem áll elő a kiadás szélén, akkor készülj fel a panaszokra.

Nem a felhasználók nem dicsérjék az általuk használt pluginokat. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem történt meg, de a panaszok száma gyakran messze meghaladja a dicséret számát.

Egyszerűen ez az, ahogyan az emberek és így a piac működnek.

Azt hiszem, mindannyian másképp épülnek fel, mivel a kritika fogadására vonatkozik. Vannak, akiknek vastag a bőre, és elviszik, hagyják, hogy lehulljanak a hátukról, és menjenek; mások, nem annyira. De ez valami tud tanulni és fejleszteni kell az idő múlásával.

Tehát ha az utóbbi csoportba tartozik, és csak belép a piacra: készülj fel, de ne vegye személyesen. Mindannyian megtörténik, és egy büntetés megszerzésének kockázatával a szavakat továbbra is nyomjuk meg :).

Most indítson el egy plugin készítését

Alapvetően ez a bejegyzés „ha tudnék akkor azt, amit most tudok” a WordPressről, akkor sok hibát, tévedést és bizonyos tanulságokat nehéz módon tanulnék..

Úgy gondolom, hogy mindenki értékeli másoktól való tanulást remélhetőleg ez a bejegyzés segítette a parancsikont néhány olyan dologban, amelyek általában egy plugin kiadásával járnak.

Mindenesetre a beszélgetés olcsó. Menj építeni valamit :).

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map