Hol találhat segítséget a WordPress programhoz

Hol találhat segítséget a WordPress programhoz

A WordPress rendszeres felhasználói tudják, hogy rendkívül könnyű megtanulni és használni. De függetlenül attól, hogy Ön kezdő vagy profi, előfordulhat, hogy segítségre van szüksége a WordPress használatában. Ne aggódjon, a WordPressnél az a jó dolog, hogy széles közösséggel rendelkezik, amely készen áll a segítségre. Nem csak, hogy az internet számos minőségi bloggal, WordPress oktatóanyaggal és erőforrással van tele, amelyek választ adhatnak a leggyakoribb WordPress kérdésekre. Ez a bejegyzés megmutatja a WordPress súgójának legjobb helyeit.


De várjon – még mielőtt bármilyen külső segítséget keresne, íme néhány első lépés:

 • Ellenőrizze, hogy egy plugin ütközés-e. Gyakran a problémák merülnek fel a WordPress mag vagy a téma, vagy egy másik plugin közötti ütközés miatt. Ezt könnyű elhárítani. Először inaktiválja beépülő moduljait. Ha a probléma megszűnik, tudod, hogy plugin-probléma. Tehát egyszerre reagáljon a bővítményekre, hogy megtalálják a bajkeverőt. Egyszerűen hagyja ki a bővítményt, vagy keressen jobb alternatívát.
 • Ellenőrizze, hogy a témája nem a probléma. Egyszerűen aktiválja az alapértelmezett WordPress témák egyikét (például Twenty Tizenkilenc) a meglévő WordPress témája helyett. Ha problémája megszűnik, próbáljon segítségért fordulni a témafejlesztőhöz.
 • Vizsgálja meg, hogy a webhely nem működik-e szerver / tárhely miatt. Ön is végrehajthat néhány egyszerű helyszíni ellenőrzések hogy megtudja, miért nem működik a WordPress webhely.

Ha ezen a ponton nem áll közel egy megoldáshoz, továbbkereshet online forrásokban, hogy megtalálja a WordPress problémáira adott válaszokat..

Miközben megoldást keres, fontos a megfelelő kulcsszavak használata a keresés elindításához. Ezért figyeljen mindenre Hiba üzenet a képernyőn. Megmutathatja a probléma jellegét, és ezeket a szavakat kereső kifejezésekként is használhatja a keresőmotorokban.

Itt talál segítséget a WordPress használatához.

1. Használja a Súgó gombot

WordPress súgó

Van egy Súgó gomb minden WordPress képernyő jobb felső sarkában. Kattintson rá – ez a képernyőn releváns információkhoz vezet. Ez linket mutat a vonatkozó WordPress dokumentációhoz, és nagyon valószínű, hogy itt azonnal megtalálja megoldását.

2. Keressen a WordPress GYIK oldalain

Az WordPress GYIK oldalak szépen kategorizált kérdéseket tartalmaz. Problémája megjelenhet ezeken az oldalakon, máskülönben felteheti kérdését GYIK munkaoldal.

3. Ellenőrizze a beépülő modult vagy a témaoldalt

Ha arra a következtetésre jut, hogy plugin vagy téma okoz problémát, keressen megoldást az elem hivatalos oldalán. Ha a WordPress.org webhelyről érkező ingyenes bővítményt használ, akkor a telepítéshez és a támogatáshoz fül található. Lehetséges, hogy már létezik egy megoldás a felmerülő problémára. Egy ingyenes WordPress.org témához általában van egy gyors link a téma kezdőlapjára (ahol általában megtalálhatják a dokumentációt), valamint a téma oldal oldalsávján található gombra a támogatási fórum megtekintéséhez. Ne feledje, hogy a téma és a WordPress tárhely pluginjai ingyenesek. Tehát légy udvarias és kérj szépen megoldásokat. Vagy ha van prémium verzió, akkor érdemes megfontolni a frissítést.

A prémiumról szólva – egy témát vagy egy plugint vásárolt, ugyanazt a logikát használja. Először keresse meg a dokumentációt. A legtöbb fejlesztő ezt a szuper könnyű megtalálni azáltal, hogy összekapcsolja az elemoldalon. Például a Themeforest oldalon általában megtalálhatja a téma dokumentációját az elemtámogatás lapon. Ha nem talál megoldást a dokumentációban, vegye fel a kapcsolatot a fejlesztővel. Gyakran 6 hónaptól 1 évig terjedő támogatás szerepel a vásárlásnál. Ki segíthet jobban, mint az a személy vagy csapat, aki létrehozta az elemet?

4. WordPress támogatási fórumok

Az Támogatási fórumok a WordPress.org webhelyen az elsők között felkérték az önkénteseket, hogy segítsenek megoldani a problémát. Különösen nagy az újszülöttek számára, akik kész megoldást találnak a meglévő szálakban. Ha nem, akkor regisztrált felhasználóként új szálat is megnyithat.

Plugin támogatási oldalak

Ügyeljen arra, hogy tömör és releváns információkat szolgáltasson. Magyarázza el az eddig tett erőfeszítéseit, töltse fel a probléma képernyőképeit a felhőbe, és mutatjon be linkeket a szálat. Ha szeretné, tudjon meg többet arról, hogyan kell írni nagy támogatási igény.

5. Keresse meg a minőségi online forrásokat

Számos minőségi forrás létezik, például WordPress TV elérhető az interneten, és ez segít a WordPress jobb megértésében. Érdemes lehet megnézni ezeket az oktatóanyagokat, mielőtt kibővíti a keresést.

Számos csodálatos blog és oktató webhely található a WordPresshez kapcsolódóan (például a WPExplorer). Ezek leírják, hogyan lehet kezelni a gyakori WordPress hibákat, vagy például a 404 hibákat, a memóriával kimerült problémákat, az adatbázis-sérülési problémákat, a WordPress üres képernyő megjelenítését és így tovább. Ha további forrásokra van szüksége, próbálja ki a WordPress ezen legjobb blogjainak egyikét.

6. WP összefoglaló

WP összefoglaló egy újabb nagyszerű lépésről lépésre szóló útmutatók összeállítása szinte minden WordPress témához. Ráadásul a Chrome-böngésző hűvös kiterjesztéseként érhető el, így a WordPress súgója csak egy kattintásnyira van. Ezen felül számos képzési modul segíti a kezdőket abban, hogy megismerkedjenek a WordPress-rel és annak módjaival.

7. Próbálja ki az IRC csevegőszobát

Az IRC csevegőszoba elsősorban a WordPress fejlesztőinek nyújtott élő segítségre szolgál. Az itt beszédek nagy része túl technikai lehet az olyan WordPress átlagos felhasználók számára, mint te és én. Ennek ellenére, ha kérdést tesz fel, van esély arra, hogy itt válaszolhat néhány önkéntes.

8. WordPress Stack Exchange

Az WordPress Stack Exchange egy másik olyan hely, amelyet elsősorban a fejlesztőknek szántak. Ingyenes, és kérdéseket tehet fel, és válaszolhat anélkül, hogy regisztrálna a webhelyen. Mivel a legjobban értékelt válaszok felfelé kerülnek, gyorsan megtalálhatja a legjobb választ. Az itt található megbeszélés elsősorban a WordPress kóddal kapcsolatos.

Egy másik hely a WordPress kérdések megvitatására Rise fórumok. Ez egy olyan hely, ahol találkozhat a webhelytulajdonosokkal, bloggerekkel és a WordPress felhasználókkal, hogy megvitassák a gyakori kérdéseket. 10 USD egyszeri regisztrációs díjért beléphet a közösségi beszélgetésbe.

9. Kérdezze meg a szolgáltatót

Néhány menedzselt tárhelyszolgáltatás, például a WPEngine, a Flywheel vagy a Kinsta, saját WordPress-szakértői csapattal rendelkezik. Csak nyisson meg egy jegyet vagy élő csevegést, és kérjen segítséget a támogatási csapattól.

10. Béreljen segítséget

Ha kétségei vannak, forduljon szakemberhez. Válasszon kis szabadúszóként olyan webhelyeken, mint a Fiverr és az Upwork. Vagy fektessen be egy prémium WordPress támogatási szolgáltatásba. Ezek gyakran vállalják a WordPress szolgáltatások teljes állományának karbantartását és kezelését, és kijavítanak minden esetleges problémát. Íme néhány, amit ajánlunk:

WP technikai támogatás

WP technikai támogatás átfogó WordPress karbantartási és szolgáltatási terveket kínál. Szüksége van-e gyors vészhelyzet-javításra (egyszeri 65 dolláros díj), szokásos karbantartásra (havonta 45 dollár, amely magában foglalja a biztonsági mentéseket, frissítéseket és biztonságot), vagy ha korlátlan segítségre van szüksége a kényelemre, erre havi tervek is vannak (mindössze 60 dollár / kezdődik) mo).

WP súgó

WP súgó a WordPress összes aspektusáért gondoskodik 129 – 299 dollár közötti díjért. A biztonságtól a biztonsági mentésig, a figyelésig és a frissítésekig a WordPress szolgáltatások teljes skáláját őrzik.

WP rajongók

WP rajongók, egy szolgáltatás, amely a WordPress webhely tetszőleges számának sebességét, biztonságát, biztonsági másolatait és frissítéseit gondoskodik. 24 órán keresztül elérhetők webhelyének figyelésére és szerkesztésére. A tervek havonta 50 USD-tól indulnak, és ehhez a WP-rajongók figyelik, biztonsági másolatot készítenek és visszaállítanak webhelyedre. Webhelyét teljes egészében, minden nap kezelni fogják.

WPSite Care

WP Site Care célja, hogy teljes WordPress támogatási szolgáltatást nyújtson a kisvállalkozásoknak és a hivatásos bloggereknek. Optimalizálják webhelyét a sebesség érdekében, és segítenek növelni a forgalmat. A csomagok tartalmazzák a biztonsági ellenőrzéseket, a biztonsági mentéseket és a támogatási problémák gyors megoldását. A tervek havi 79 USD-tól kezdődnek, és egy 30 napos pénz-visszatérítési garanciát dobnak be.

Valet.io

Valet.io karbantartási és kezelési szolgáltatásokat nyújt a WordPress webhelyek számára. Bízhat benne, hogy webhelye zökkenőmentesen működik, és segít a fejlesztési projektekben. Büszkék lehetnek arra, hogy megértik a céljaidat, és partneri kapcsolatba lépnek veled annak fenntartható megvalósítása érdekében. Ki kell töltenie az űrlapot az Ön adataival, hogy megismerje a terveket és az árakat.

Végső szavak a WordPress-rel kapcsolatos segítség megtalálásáról

A WordPress nyílt forráskódú szoftver, amelynek erős közössége támogatja azt. Ezen felül nagyon sok erőforrás érhető el online. Tehát amikor legközelebb egy olyan WordPress képernyőhöz fordul, amelyet nem ért meg, ne essen pánikba. Legyen nyugodt, és határozza meg a kiutat a jelen üzenetben javasolt források felhasználásával.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map