Hogyan válasszunk színsémát a WordPress projekthez

Színséma kiválasztása a WordPresshez és a legjobb színgenerátorokhoz

A WordPress-projekt színsémájának kiválasztása nagyon nehéz és időigényes feladat lehet. A megfelelő színek elősegítik egy szép és figyelemfelkeltő weboldal létrehozását, amely vonzza a látogatókat, és arra ösztönzi őket, hogy térjenek vissza újra és újra. De tévedje el, és az ismételt látogatók száma, az értékesítés, az átváltási arány és az üzleti vállalkozások mind szenvedhetnek.


Szerencséd számodra a legkeresettebb WordPress témák között szerepelnek beépített színopciók. A Total WordPress téma például színes szedőket tartalmaz szinte minden oldalkészítő modulhoz, valamint rengeteg beépített opciót tartalmaz az élő WordPress Customizer programban. Tehát a megfelelő témával teljes mértékben végrehajthatja a színsémáját.

A legjobb színgenerátorok ezen összegyűjtése során különféle eszközöket vizsgálunk meg, amelyek segítenek a WordPress webhelyének színsémájának kiválasztásában. A cikkben említett színgenerátorok választéka számos különféle funkcióval rendelkezik. Tehát bármilyen tervezési tapasztalattal rendelkezik, képes lesz megtalálni az igényeinek megfelelő színgeneráló eszközt.

Márkapaletták

Márkapaletták: Bold Web Design

A saját színsémájának megkezdéséhez az egyik legjobb módszer az, ha a résedben lévő nagy márkák inspirálják. Ne aggódjon – ez nem jár a Google keresésével és a képek ellenőrzésével, hogy megfejtse a tökéletes kék árnyalatot. Merész webes tervezés készített egy praktikus márka színpaletta eszköz a szerencse 500 társaság könnyebbé teszi ezt!

FedEx márkapaletták

Ez az ingyenes színpaletta-eszköz lehetővé teszi, hogy könnyen megnézze, mire használják a rést más márkák. Használja a szűrőket az adott iparág kiválasztásához, majd kattintson a logóra, hogy megnézze azokat a hex színeket, amelyeket az adott vállalat használ a saját webhelyén és marketingénél. Noha nem javasolnánk a cég márkájának másolását, ez kiváló eszköz az inspirációhoz és a színpaletta trendeinek megtekintéséhez. Ilyen módon könnyedén szűkítheti azt az irányt, amellyel saját színeihez szeretne fordulni.

Adobe Color CC

Adobe Color CC

Mint minden Adobe termék, Adobe Color CC egy fejlett megoldás, amely magában foglalja egy kis tanulási görbét is, ha a legtöbbet szeretne kihozni annak szolgáltatásairól. Válasszon az előzetesen létrehozott színes paletták közül, vagy készítsen saját, a választott szín vagy feltöltött kép alapján.

Az Adobe Color CC lehetővé teszi a saját színszabályok kiválasztását, vagy a színek manuális beállítását. Ha egyszerű és gyors színgenerátort keres, ez nem a szoftver az Ön számára. Másrészt, ha a dolog a dolog, és élvezi a színpaletta komplexitásának felfedezését, akkor az Adobe Color CC az utcán lesz.

Coolors

Coolors

Coolors lehetővé teszi, hogy gyorsan hozzon létre gyönyörű, mindig együtt működő színsémákat. Zárja be a használni kívánt színt, kattintson a szóközre, és a Coolors elkészíti a megfelelő színsémát. Ha a kép színsémáját alapozza, egyszerűen töltse fel a képet, és hagyja, hogy a Coolors megtalálja a megfelelő színeket.

A színek testreszabhatók a hőmérséklet, az árnyalat, a telítettség és még sok más beállításával. A palettákat ezután megszervezheti és mentheti a felhőbe, így bármilyen helyről hozzáférhet hozzájuk.

ColorHexa

ColorHexa

ColorHexa egy ingyenes eszköz, amely színpalettát hoz létre az Ön által választott bármely színhez. Miután kiválasztott egy színt, a ColorHexa részletes információkat fog készíteni az adott színről. Ez magában foglalja a színek százalékát, amelyek alkotják a választott színt, valamint az árnyalat, telítettség, fényerő és egyéb adatok.

Számos színpaletta jön létre, valamint alternatív lehetőségek, árnyalatok és tónusok módosítása, valamint a színes szöveg és a szegélyek előnézete. Összességében a ColorHexa egy rendkívül mély eszköz, amely feljogosítja a WordPress webhelyének megfelelő színséma létrehozására..

Palettr

Palettr

Palettr egy érdekes színgeneráló eszköz. Ahelyett, hogy egy színpalettát egyéni színre alapozna, a Palettr a színpaletta kiválasztása egy téma vagy egy hely körül. Egyszerűen írjon be egy szót vagy szavakat, amelyek a legjobban leírják a témát vagy egy helyet. Ezután várja meg, amíg Palettr megtalálja a megfelelő színeket.

A Palettr úgy működik, hogy megkeresi a szavaihoz kapcsolódó képeket, majd színes palettákat generál ezen képek körül. Kétségtelen, hogy a Palettr egy okos koncepció. Nagyszerű módja az inspiráció megtalálásának, ha küzdenek a projekthez megfelelő színek megtalálásában.

Colorfavs

ColorFavs

Colorfavs egy ügyes kis eszköz, amely színpaletta-választékot és információt szolgáltat a választott színekhez. Ez a weboldal gyönyörű színpalettákat generál URL-ekből, képekből vagy egy adott színnek való megfeleléshez. A Colorfavs kiegészítő színeket és színkonverziókat jelenít meg. Ide tartoznak a színsémák, a színátmenetek, a színárnyalatok és a sok minden más.

A Colorfavs közül számos előre kiválasztott színpaletta közül választhat. Mint a kedvenc színei és palettái. Vagy készítsen paletták gyűjteményeit, amelyeket különféle WordPress projektekhez menthet és felhasználhat.

ColorLovers

ColorLovers

ColorLovers egy közösségi oldal, amelynek célja, hogy a kreatívok számára helyet biztosítson, ahol találkozhatnak, megoszthatják munkájukat és inspirációt találhatnak a következő projektjükhöz. Itt felfedezheti a színek, paletták és minták széles skáláját, megvitathatja a trendeket és cikkeket, és kapcsolatba léphet az egész színes közösséggel.

A ColorLovers néhány különféle tervezési eszközt tartalmaz. PHOTOCOPA egy kép ihlette színgenerátor. Egyszerűen töltse fel fotóját, és a PHOTOCOPA visszatér hat színes palettával, amelyeket a kép húz.

COPASO egy speciális színpaletta eszköz a ColorLovers-től, amely megtalálja a választott színeknek megfelelő palettákat, vagy ismét egy feltöltött képből. A COPASO a ColorLovers egyik hatékonyabb eszköze, amely tükröződik a fejlettebb felületén.

Anyagtervezési paletta

Anyag Deisgn

Anyagtervezési paletta egy rendkívül egyszerű, ha kissé alapvető színgeneráló eszköz. Egyszerűen válassza ki a két színt az Anyagtervezés színbeállítási lehetőségeiből, és ez színpalettát fog generálni a WordPress projekthez.

Hasznosan az Anyagtervezés minden olyan színt felcímkéz, amelyet a létrehozott palettában javasol, hogy hogyan lehet a legjobban használni. Például kiválaszt egy színt, amelyet a legjobban használhat elsődleges szöveg színként, egy másodlagos szöveg színét, és így tovább. Ez különösen akkor hasznos, ha kevés a látásvilága, és valóban át kell vezetni az együtt működő színek kiválasztásának és használatának teljes folyamatát.

Palettable

Palettable

Palettable egy másik nagyszerű eszköz azok számára, akik gyors és egyszerű színgenerátort keresnek fodorodás nélkül. Ez a megoldás a színek javaslatával működik, ami elég egyszerű. Akkor úgy dönt mint vagy ellenszenv, lehetővé teszi, hogy megtartsa a színt, vagy továbbadja azt. Ezután további színek kerülnek hozzáadásra, amelyek megegyeznek az eredeti színekkel, lehetővé téve öt színből álló teljes színséma létrehozását.

A Palettable két nagy előnye van. Az egyik a színek teljes méretű képernyője. Ez lehetővé teszi, hogy jó betekintést nyújtson a színek együttes működésébe. A második a könnyű használat. Választhat és testreszabhatja a színeket néhány kattintással egy gombnyomással.

Végső gondolatok

A megfelelő színkészlet megtalálása minden projekt rendkívül fontos része (szinte annyira fontos, mint a legjobb WordPress téma kiválasztása). Mint láthatja, rengeteg eszköz érhető el online, amely segít megjavítani. Az első induláskor próbáljon meg néhány különböző színgenerátort használni. Ez segít látni, hogy melyik felel meg legjobban az Ön igényeinek és tapasztalatainak. Ezután dőljön hátra, és figyelje, hogy a projektek életre kelnek az Ön által létrehozott új dinamikus színsémákkal.

Melyik színgenerátor vonzza a szemed? Kérjük, ossza meg gondolatait az alábbi megjegyzésekben.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map