Hogyan válasszuk ki a megfelelő WordPress tárhelyet

A WordPress folyamatosan fejlődik olyan tartalomkezelő megoldássá (CMS), amely funkció a legfejlettebb felhasználók számára meg van töltve, miközben a kezdők számára egyszerre nem könnyű beállítani és használni. Ha néhány hónapig használja a WordPress-t, biztos vagyok benne, hogy elkezdett elképzelni annak számos alkalmazását. Egyszerûen üzemeltetett WordPress blog futtatása egyszerre egyszerû és bonyolult lehet. Ha jelentős beruházással jár, akkor tökéletesen működne egy olyan felügyelt WordPress-tárhely-platform, mint a WPEngine. De ha csak webhelyet vagy blogot indít, akkor a „WordPress” menedzselt WordPress-tárhelybe való belépés pénz pazarlásnak tekinthető. Ilyen esetekben a megosztott tárhely szolgáltató vállalkozás tökéletes lenne – főleg azért, mert olcsók és egyszerre megbízhatók. Bizonyos kockázatokkal jár azonban. Ha teljesen új vagy a webtárhely-forgatókönyvben, akkor az esélye, hogy elutazzon (vagy egyszerűen átverje), jelentősen megnő.


A mai cikkben erről fogunk beszélni megosztott WordPress tárhely – Hogyan válasszunk ki egy jó megosztott tárhely szolgáltatót és néhány ajánlást. Feltételezem, hogy Ön a WordPress-t fogja futtatni, ezért megbeszéljük a jó host tulajdonságait / követelményeit a WordPress szempontjából. Kezdjük el.

Sávszélesség és lemezterület

HDDHa Ön webhelyet indít, 5 GB havi átutalás elegendő lenne. Ami a lemezterületet illeti, 5 GB lenne elég. De ha sok letölthető tartalmat tárol a webhelyén, akkor nagyobb sávszélességre és lemezterületre lenne szüksége a tartalom teljes méretének megfelelően. A legnépszerűbb tárhelyszolgáltatók korlátlan sávszélességet és / vagy lemezterületet tesznek lehetővé.

Webhelyek vagy kiegészítő domainek száma

Kiegészítő domainEgy jó megosztott tárhely szolgáltató lehetővé teszi a fogadót legalább 10 különféle webhely. A népszerűek lehetővé teszik korlátlan helyek fogadását. Gondolkodhat – miért kellene egynél több webhelyet hostolnom? Ez az oka annak:

Leggyakrabban gazdaságos, ha legalább egy évre megvásárol egy megosztott tárhely-fiókot. Ha havonta szeretné megvásárolni, ez sokkal többet fog fizetni. Tehát képzelje el, ha hat hónaptól számítva úgy dönt, hogy megnyitja saját portfóliójának webhelyét, és a megvásárolt internetes házigazda nem engedélyezi egynél több domain használatát. Mit tennél akkor? Vásároljon másik hostfiókot? Ezért mindig bölcsebb az olyan internetes gazdagép használata, amely több domain tárolását is lehetővé teszi.

Aldomainek száma

Sub-tartományok

Az aldomain egy második weboldal, saját egyedi tartalommal, de nincs új domain név. Ehelyett egy meglévő domain nevet használ, és a www-t másik névre változtatja. Az aldomain név úgy néz ki, mint a forums.domain.com. A legtöbb tárhely-szolgáltató megengedi korlátlan altartományok – a tiéd is. Az altartomány néhány lehetséges felhasználása:

 • Tesztelje WordPress webhelyét téma- és plugin-tesztek elvégzéséhez, valamint magatartásának elvégzéséhez
 • Csak letölthető altartomány tárolása: http://download.domain.com/site-stats.pdf
 • Portfólió webhelyének tárolása: http://author.domain.com/
 • Fórum tárolása: http://forum.domain.com/

MySQL adatbázisok száma

adatbázisA WordPress minden egyes telepítéséhez egy MySQL adatbázis szükséges. Ezért a webgazdanak rendelkeznie kell legalább 1 MySQL adatbázis a WordPress webhelyének üzemeltetésére. Ajánlott azonban, hogy a gazdagépének legfeljebb 10 adatbázisa legyen, ideális esetben korlátlan. Szüksége lehet egy extra adatbázisra a fórum tárolásához, vagy a WordPress-webhely tesztkörnyezetének telepítéséhez, vagy más webhelyszoftver telepítéséhez..

Vezérlőpult

cPanel

cPanel a világ vezető hosting központja, amelyet a megosztott tárhely szolgáltatók többsége használ. Megvan funkciói és oktatóvideói az abszolút kezdő és a szorgalmas szakemberek számára. Kezdõnek azt javasolom, hogy használjon egy cPanel szolgáltatást nyújtó webhelyet. Ha azonban nem ez az első alkalom, akkor bármilyen vezérlőpanelt kiválaszthat!

Vevőszolgálat

Támogatás

Az ügyfélszolgálat a web hosting cég egyik kritikus szempontja. Ennek oka lehet, hogy az olyan ismert webtárhely-szolgáltatók, mint például a HostGator, éves terveket havonta 5,56 USD-ről indítanak (egyéves szerződésre), mások pedig 2 USD-t kezdenek. Mindez a minőségi ügyfélszolgálaton nyugszik.

Régi vagy új – melyik házigazdának kellene mennem?

Régi vagy új

Ez egy másik nagyon fontos tényező, amelyet legtöbbünk hajlandó figyelmen kívül hagyni. A web hosting cég életkorát kellőképpen figyelembe kell venni, mielőtt odakezdené. Ha csak néhány hónapja volt a piacon – akkor jobb, ha nem vegye igénybe, kivéve, ha teljesen biztos benne, hogy mit csinál, és mit kell tennie, ha a dolgok nem működnek. Ez nem azt jelenti, hogy minden új tárhelyszolgáltató cég rossz. Nem ezt mondom.

Minden nagy dolog kezdetét kicsi.

Ezt mind tudjuk. Íme néhány gondolat:

Az idő a legnagyobb tanár.

Az emberek tapasztalatot és bölcsességet szereznek az évek múlásával. Ezért mindig ajánlott egy olyan társasághoz fordulni, amely legalább 1-2 éve működik.

E-mail tárolás

hálóHa van saját weboldala, csak idő kérdése, hogy szükség van-e e-mail tárolására. A tanácsom – a webtárhelyet és az e-mail tárolást teljesen külön kell tartani. Miért? Mivel az e-mailek tárhelyének beállítása nagyon rendetlen (és bonyolult), és ragaszkodik a PHP + MySQL alapú e-mail kliensekhez, amelyek kevés mobil támogatást nyújtanak vagy nem nyújtanak elegendő lehetőséget, és nem rendelkeznek elegendő ellenintézkedéssel az e-bomba támadások ellen, stb..

A Google alkalmazásoknak köszönhetően – az e-mailek tárhelyének forgatókönyve egységes, egyszerű és hatékony beérkező levelekké vált. Sajnos 2012 decemberétől a Google megszüntette e-mail tárhely-szolgáltatásának ingyenes verzióját. Ne aggódjon – nézd meg a Zoho vagy a Microsoft Outlook ingyenes e-mail tárhelyét. Ennek ellenére nagyon ajánlom, hogy váltson külön e-mail szolgáltatóra – már a kezdetektől, hogy elkerülje a jövőbeli problémákat.

Árképzési és visszatérítési politika

A vállalat termékének árképzéséhez logikusan lehet foglalkozni. Átlagosan 4-6 USD USD tisztességes árazás egy megosztott gazdagép számára. 2,5 USD-nál kevesebbet kell kerülni. Természetesen, ha 50% árengedményt igényel, akkor valószínűleg havi első hónapját kevesebb, mint havonta 2 USD-ért kapja meg, de ez egy másik forgatókönyv. Dióhéjban:

Ha túl jó ahhoz, hogy igaz legyen, akkor valószínűleg az.

Ami a visszatérítési politikát illeti, a neves házigazdák ismertek, hogy igazak a szavukra. A legtöbb vállalat 15-30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál. Legalább a 7 napos pénz-visszafizetési garancia a házigazda felajánlja.

mentések

biztonsági mentés

A digitális áruk bárhova bármikor eljuthatnak, beleértve egy 15 dolláros digitális órát vagy egy 6000 dolláros Supermicro szervert. Ez az oka annak, hogy az emberek sok pénzt költenek az adatok mentésére. Ez az, ahol a felhő-tárhely egyik fő előnye rejlik – ha az egyik szerver lemegy, a tartalmat a másik szolgáltatja. A HostGator megosztott tárhelye biztonsági mentési politika egy kicsit ijesztő, de hetente biztonsági mentéseket készítenek. A CrocWeb ezzel szemben napi adatmentést készít az adatokról R1Soft, 30 napos helyreállítási ponttal.

Online vélemények

Online vélemények

WebHostingTalk az első számú erőforrás nagyszerű új hosting cégek és ajánlatok felfedezéséhez. Nagyon ajánlom használni. Nagyon figyeljen a felhasználói megjegyzésekre, és ellenőrizze, hogy ezek bármilyen módon befolyásolják-e az Ön igényeit. Vannak, akik szeretik mások kritikáját, mások pedig olyan messzire mennek, hogy hamis dolgokat mondnak. Tehát feltétlenül használja ezt a „Kapcsolatűrlapot”, mielőtt nem mondaná. ��

Következtetés:

Szó szerint több tízezer megosztott hosting cég működik odakint. Bárki, aki tíz dolláros befektetéssel rendelkezik, elindíthatja egyet – igen – ez ilyen egyszerű. Természetesen el tudod képzelni a webhelyének egy ilyen társaságban való tárolásának következményeit – ne másszunk bele.

Ahogy ígértük, itt van néhány webtárhely, amelyeket javasolunk, hogy tartsa szem előtt az összes fent említett tényezőt. Látogasson el a tárhely oldalra, hogy felfedezzen több márkát! És pénztár a VentureHarbour részletes áttekintése a legjobb web hosting cégek.

 • HostGator: Az éves tervek havi 5,56 USD-tól kezdődnek, több mint 9 000 000 domaint tartalmaznak
 • BlueHost: A tervek havi 4,95 dollárra kezdődnek, beleértve az első hónap 50% -át
 • CrocWeb: LiteSpeed ​​hajtású hostolás, havi 4,95 dollárra kezdve, több mint 30 000 webhelyet üzemeltet
 • HostMonster: Egy másik márka, amelyet támogatunk, korlátlan tárhely-tervekkel kezdődően, havonta 4,95 dollár
 • WPEngine: Ha olyan vállalati blogot vagy weboldalt indít, amely jelentős beruházásokkal támogatott, a WPEngine a legjobb megoldás. Nézze meg a WPEngine áttekintést, hogy többet megtudjon.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map