Hogyan válasszuk ki a legjobban támogatott társult programokat a WordPress Blogon

Hogyan válasszuk ki a legjobban támogatott társult programokat a WordPress Blogon

Ha úgy döntött, hogy társult marketing blogot indít, akkor az első lépés az, hogy megtaláld a blogod rést és állítsd fel a webhelyet. Ezután itt az ideje, hogy kiválassza a társult programokat. A helytelen programok alacsony konverziót eredményezhetnek és csökkent értékesítést eredményezhetnek, ezért döntése döntő fontosságú.


A hatékony társult programok kiválasztása lehetővé teszi a blog bevételszerzését és jövedelemszerzést. A megfelelő leányvállalatokkal lehetősége nyílik partneri kapcsolatok kialakítására, csatlakozni a hasonló gondolkodású közösségekhez és sikeres vállalkozást folytatni..

Ebben a cikkben megvitatjuk, hogyan lehet megtalálni a tökéletes kapcsolt vállalkozásokat, és miként integrálhatják programjukat a tartalommal. Olyan eszközöket is javasolunk, amelyek segítenek a blogodhoz legmegfelelőbb és legjövedelmezőbb leányvállalatokra koncentrálni. Merüljünk be!

Mi az affiliate marketing (és mi lehet az előnye?)?

Az affiliate marketing egy olyan típusú program, amely a bevétel megosztásán alapul. A kapcsolt hálózaton keresztül reklámozza a termékeket, és jutalékot keres a webhelyén elért értékesítés alapján. Ezt úgy lehet meghozni, hogy teljes hosszúságú áttekintést készít ezekről a termékekről, egyszerűen linkeket ad hozzá a tartalomhoz, és számos más módszerrel is elérhető..

Mint minden vállalkozás esetében, a kapcsolt marketinggel való kezdés időt és erőfeszítést igényel. Ennek azonban számos előnye van, többek között:

 • Alacsony indulási költségek. Az affiliate marketing blog elindítása némi befektetést igényel (a WordPress blog indításának valódi költségei vannak, ha érdekli), de nem szabad túl sokba kerülnie..
 • Nem szükséges terméktámogatás. Mint társult marketing szakember, csupán meg kell hirdetnie mások termékeit. Ez azt jelenti, hogy nem kell aggódnia a saját tárgyak létrehozásának és eladásának költségei miatt.
 • Rugalmas ütemterv. Az affiliate webhely olyan, amelyet saját tempójában, a saját ütemterve szerint kezelhet és fejleszthet.

Ha ezek az előnyök vonzónak tűnnek, akkor valószínűleg megfelelő lehet egy társult blog. Természetesen a sikeres kapcsolt vállalkozás működésének kulcsa a megfelelő programok kiválasztása.

Hogyan azonosíthatjuk a WordPress Blog tökéletes partnerét (3 legfontosabb tipp)

Bár az affiliate marketingszakértő előnyei bőségesek, fontos, hogy végezze el kutatását, hogy megtalálja a legjobb programokat a csatlakozáshoz. Menjünk bele, és magyarázzuk el, hogyan azonosíthatjuk ezeket a programokat.

1. Ismerje meg blogja niche-jét

Függetlenül attól, hogy bevételszerzésre készül a jelenlegi blogod, vagy újat indít, meg kell értenie a webhely „rést”. Ez egy másik kifejezés a figyelem középpontjába – a blogod témája, és az olvasók hozzád járnak, hogy többet megtudjanak. Például, Justin Chung Stúdió jól illeszkedik az életmód fényképezésének résébe:

Justin Chung stúdió fotózás

Amíg te tud indítson egy blogot, és írjon bármiről, ami fantasztikusnak tűnik, sokkal nehezebb ilyen módon létrehozni egy dedikált közönséget. Ehelyett általában a legjobb, ha kiválaszt egy adott rést, és ragaszkodik hozzá. A blog niche megértése lehetővé teszi, hogy koncentráltabb tartalmat hozzon létre, és vonzza az embereket az érdeklődésed iránt.

Ha tisztában van a blogod résével, akkor feljogosítja a legjobb társult programokat is. Kutatásokat végezhet és megismerheti a közönséget, és megtudhatja, mi érdekli őket, milyen kérdéseik vannak, és milyen problémákat próbálnak megoldani. Ez segít kiválasztani a legmegfelelőbb társult termékeket, mivel reklámozhatja azokat, amelyek megfelelnek az olvasók egyedi igényeinek.

2. Kezdje a jelenleg használt termékek listájával

Ha egy adott terméket használ, akkor már megérti annak előnyeit és hátrányait. Ha ismeri ezt a terméket, lehetővé teszi, hogy tudatosan és őszintén írjon róla. Ezért fontos, hogy olyan termékekkel kezdjük, amelyekkel tapasztalata van.

A potenciális termékek listájával egyszerűen megnézheti otthonát (vagy webhelyét), és felmérheti, mi értékes volt az Ön számára. Vagy átnézheti a korábbi online vásárlásait is, hogy memóriáját felszabadítsa. Ezután kérdezd meg magadtól, hogy miért vásárolt mindegyik terméket, és hogy mi volt az Ön számára hasznos. Közönsége olyan ügyfelekből áll majd, mint te, így felhasználhatja személyes tapasztalatait arra, hogy kitalálja, milyen termékek mások érdekelhetnek.

Ha rendelkezésre áll a lehetőségek listája, akkor a következő lépés az, hogy eldöntse, mely termékek ideális társult jelöltek. Próbálja ki ezeket a tippeket, hogy meghatározza, mely termékek működnek a legjobban:

 • Készíthet „örökzöld” tartalmat a termék körül?? A legjobb, ha támaszkodunk olyan termékekre, amelyekre általában és következetesen szükség van.
 • Ajánlja ezt a terméket azoknak, akik bíznak benne? Ha van valamelyik termék a listádban, amelyet nem ajánlana valaki számára, akit érdekel, akkor azt nem szabad a közönségnek kínálnia.
 • Nem a termék az eladó értékeli leányvállalatait? Ha a kapcsolt szolgáltatója nem értékeli a marketingszakembereket, akkor nem bízhat benne, hogy értékeli a közönséget.

Ha egy termék megfelel a fenti kritériumoknak, akkor személyesen értékesnek találta, és megfelel a blogod résének, tökéletes jelölt.

3. Vizsgálja meg potenciális leányvállalatait a népszerű piacok segítségével

A Share-A-Sale képernyőképe

Egy kapcsolt piac vagy hálózat közvetítő közted, mint marketingszakember, és az eladó, mint programszolgáltató. A piactér segítségével eldöntheti, hogy mely programok érhetők el, és meghatározhatja, hogy valószínűleg jövedelmezőek-e.

Itt található néhány alapvető lehetőség az induláshoz:

 • ShareASale: Ezen a piacon több mint 2500 jutalékalapú program közül választhat. Kiváló kiindulópont a ShareASale ajánlatainak válogatása.
 • CJ Affiliate: A CJ Affiliate több mint 3000 márkát kínál. Ennek a webhelynek a használatához a megfelelő társult vállalkozások megtalálásához néhány további lépés szükséges, de érdemes idejét megtenni.
 • ClickBank: A ClickBank, hasonlóan a ShareASale-hoz, a társult marketing szabványa. Az indulás könnyű, köszönhetően a fogyasztóközpontú megközelítésnek.
 • amazon: Nem meglepő, hogy az Amazon mindig biztos tét minden kapcsolt üzlet számára. Nem csak millió millió termék ajánlható, hanem jutalékot fog fizetni az ügyfél teljes vásárlásakor (nem csak az a termék, amelyhez kapcsolódott).

Minden piac értékes információval szolgál az affiliate kutatásokhoz. Javasoljuk, hogy próbáljon meg mindannyian eldönteni, melyik a legmegfelelőbb az Ön számára.

Partner linkek zökkenőmentes hozzáadása a tartalomhoz

Most, hogy kiválasztotta a társult programokat és termékeket, itt az ideje, hogy linkjeiket felvegyék a tartalomra. Íme néhány tipp az induláshoz:

 • Ne töltsön be több társult linket a bejegyzésbe. A túl sok link elidegeníti az értékes tartalmat kereső olvasókat.
 • Egyensúlyt kell teremteni a felhasználói élmény és a pénzszerzés között. Minimalizálja a hirdetések tartalmát, hogy továbbra is koncentrálódjon, és stratégiailag keressen pénzt.
 • Kövesse FTC iránymutatások termék-jóváhagyásokhoz. A megfelelőség fenntartása vállalkozását megbízhatóvá teszi (és szerencsére vannak fantasztikus eszközök, például az ingyenes) Kapcsolódó tájékoztatás a WooCommerce számára plugin, amelynek segítségével könnyen felfedheti a társult kapcsolatokat a webhelyén).

Számos olyan eszköz is van, amely elősegítheti az affiliate linkek integrálását a tartalommal. Íme néhány érdemes megnézni:

 • E-Junkie lehetővé teszi társult termékek eladását közvetlenül a webhelyéről vagy blogjából. A jutalékokat a társult platformon keresztül is kezelheti.
 • Könnyű Partner linkek egy WordPress beépülő modul, amellyel kezelheti a webhelyén lévő összes társult linket. Nyomon követheti a kattintásokat, hozzáadhat rövid linkeket, és létrehozhat linkkategóriákat ugyanabból a helyről.

A kapcsolt kapcsolatok zökkenőmentes hozzáadása gyakorlatot igényel. Javasoljuk, hogy először minimalista megközelítést alkalmazzon, amíg nincs tapasztalata az öved alatt.


Ha arra törekszik, hogy jövedelmet generáljon a blogján keresztül, akkor azt a lehető leghitelesebbnek kell tennie. Ha nem egyelőre nem ismeri előre egy termékkel kapcsolatos tapasztalatait, akkor kockáztatja a tekintélyét mint marketingszakértő. Éppen ezért elengedhetetlen a megfelelő társult vállalkozások kiválasztása.

Kérdése van azzal kapcsolatban, hogyan lehet kiválasztani a WordPress blogjának legjobban megfelelő kapcsolóit? Tudassa velünk az alábbi megjegyzés szakaszban!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map