Hogyan válasszuk ki a legjobb WordPress tárhelyet?

Végre kitalálta az üzleti tervét. Pontosan tudja, mit fog tenni egy sikeres WordPress webhely futtatása érdekében, és még az erőforrásokat is elkezdi kezdeni. Most már csak a WordPress webhelyére van jó otthona – egy jó WordPress tárhelyi terv, amely segít megvalósítani céljait és elérni online álmait..


A WordPress tárhelyszolgáltatók millióinak köszönhetően, a legjobbat választva (vagy a megfelelőt) felfelé haladó feladat lehet. És csak a legjobbakra van szükséged, mert ha még nincs web hosting, az online üzletvezetés migrénnel járhat és okozhat számodra. Szüksége van a legjobbakra, és semmi sem hiányzik tőle.

A mai bejegyzésben bemutatom a megfelelő WordPress tárhely kiválasztásának folyamatát. Azt is javaslom néhány WordPress-házigazdát, hogy könnyebben megkönnyítse munkáját. Ez a bejegyzés végére kiválaszthatja a legjobb WordPress tárhelyet a következő projekthez.

Költség / árak

WordPress tárhely költsége

A legtöbb ember számára a WordPress tárhelyének költsége az első szempont, amelyet figyelembe vesznek egy internetes házigazda kiválasztásakor. Itt az a lendület, hogy a legolcsóbb ajánlatot keresse, de gyakran rosszul mozog ez. Ne feledje, hogy pontosan azt kapja, amit fizet, mivel a webgazdanak – akárcsak minden más vállalkozásnak – profitot kell keresnie akkor is, ha úgy tűnik, hogy „korlátlan mindent”.

Bár mindannyian szeretnénk időnként néhány dollárt megtakarítani, alaposabban meg kell vizsgálnia a webgazda által kínált funkciókat, szemben az első olcsó tervvel, amely az utadon jön..

A webtárhely ára számos tényezőtől függ, például a támogatás minőségétől és a kiszolgálók egészségi állapotától. Ha a legjobban van szüksége, akkor fizetnie kell egy prémiumot. Bizonyára viccelsz magaddal, ha elvárod a legjobb WordPress tárhelyet havonta 1 dollárért.

Másrészt a havi 90 dollár kissé drágább, de havonta 3–30 dollár ideális, ha van egy kis WordPress webhely, amely nem keres pénzt..

Ó, ne esjen bele a „korlátlan mindent” csapdába, amely állítólag becsábít téged. Semmi sem igazán korlátlan. Mivel ezek gyakran megosztott webtárhely-tervek (ami rendben van egy kis WordPress-webhelyhez, a BTW-hez), korlátozott mennyiségű erőforrás van felosztva a szerver minden webhelye között. Tehát amint a webhely elkezdi vonzza a nagy mennyiségű látogatót, az internetes házigazda udvariasan kényszeríti Önt a lépték növelésére. Ha van egy WordPress-portál, amely havonta több millió oldalmegtekintést kap, a megosztott tárhely nem csökkenti azt – még a korlátlan lehetőségekkel sem.

Nyilvánvalóan megkezdheti a költségvetésbarát megosztott webtárhely szolgáltatással, de fokoznia kell a webhely növekedését. Egyéb elérhető webtárhely-tervek között szerepel a virtuális magánszerverek (VPS), dedikált szerverek, kezelt VPS, kezelt dedikált szerverek és kezelt WordPress tárhely. A WordPress tárhely ára a tervektől függ, tehát maradjon a költségvetésen belül, és csak egy olyan webtárhely-szolgáltatóra keressen, aki a kívánt szolgáltatásokat kínálja..

Jellemzők és teljesítmény

WordPress tárhely szolgáltatások

Nem annyira a webes szolgáltató által nyújtott szolgáltatásokról (vagy teljesítményszintről) szól. Az összes a WordPress-webhely futtatásához szükséges funkciókról szól. Nincs értelme olyan WordPress-tárhely-tervet folytatni, amely olyan funkciókkal jár, amelyeket soha nem fog használni a jövőben. Készüljön fel előre, hogy pontosan tudja, mire van szüksége ma, és mondjuk egy év múlva.

 • A WordPress-en kívül a jövőben más szkripteket is telepítenie kell – egy aldomainre vagy külön tartományra?
 • Egynél több WordPress-webhelyet kell üzemeltetnie?
 • Támogatja-e a WordPress választott gazdagépe korlátlan kiegészítő tartományokat vagy aldomaineket, vagy át kell költöznie egy másik gazdagépbe, hogy élvezze ezeket a funkciókat?
 • Készen áll külön-külön fizetni a tartalék szolgáltatásokért?
 • Szeretné kihasználni egy ingyenes domain előnyeit?
 • Támogatja-e a web hosting cég a szíved kedvező okát??

Ez csak néhány kérdés, amelyet fel kell tennie magának. Végül is minden rólad szól, és mit akar elérni. Ha szilárd tervet készít online üzleti tevékenységére, a WordPress megfelelő tárhelyére mutat.

A teljesítményhez szüksége van egy WordPress tárhelyszolgáltatóra, aki garantálja az időt, a szupergyors kiszolgálókat, a sávszélességet és az igényeinek kielégítéséhez elegendő lemezterületet. Ha úgy dönt, hogy olcsón játszik, akkor fizet, ha sok időt és energiát pazarol el a leállásokkal és más szerverrel kapcsolatos kérdésekkel. Olcsó végül is drága.

Komolyan veszi a WordPress-webhelyet, és a WordPress-szolgáltatót is. Vegye fel a kapcsolatot velük, és tegyen fel kérdéseket. Olvassa el független véleményeket vagy kérjen megbízható barátokat ajánlásokkal.

A másik dolog. Ha egy web hosting cég csak vállalati alapú hosting megoldásokra szakosodott, és van egy kis WordPress blog, akkor ezek nem felelnek meg Önnek. Az inverz is igaz. A WordPress tárhelyének kiválasztásakor szem előtt tartandó további szolgáltatások közé tartozik az e-mail tárolás, a vezérlőpanelek és a biztonság.

Az ügyfélszolgálat minősége

A webgazda által nyújtott ügyfélszolgálat minőségének sokat kell mondania a társaságról. Ha az ügyfélszolgálat sok kívánságot hagy, akkor nem akarja bízni abban a társaságban az online üzleti vállalkozásában. Ha webhelye valamilyen okból leáll, vegye fel a kapcsolatot technikai támogatással és azonnali segítséget kapjon? Ha rendelkezésre állnak, gyorsan meg tudják oldani a problémát? Vagy a legkisebb ügyekben is segítségre van szüksége a segítség igénybevételéhez?

Mielőtt webes hostot választana a WordPress webhelyéhez, győződjön meg arról, hogy jó hírnévvel rendelkezik az ügyfélszolgálat szempontjából. Egy jó web hosting cég többféle módon fogja felvenni a kapcsolatot, beleértve a telefonszámot (duh), az e-mailt és a csevegést. Valaki fognak segítséget nyújtani Önnek a nap 24 órájában, és jó véleményeket kapnak az interneten keresztül. Végezzen kutatást, és válasszon egy olyan webhelyet, amely értékeli az ügyfélszolgálatot.

WordPress tárhely-ajánlások

Ebben a szakaszban a WordPress tárhely két kategóriáját fedjük le:

 • Kezelt WordPress tárhely
 • Tipikus webtárhely-szolgáltatók

Menedzselt WordPress tárhely

A kezelt WordPress tárhelyszolgáltatók a WordPress platformon tárhelymegoldásokkal foglalkoznak. Ez azt jelenti, hogy csak a WordPress webhelyeket veheti velük együtt, és semmi mást.

Ez nagyszerű számodra, mert minden erőforrást a WordPress platformon szenteltek, és mindannyian tudjuk koncentrált erőfeszítések = jobb eredmények. Az alábbiakban jelenleg a piacvezető WordPress-tárhely-szolgáltatók vannak.

WP motor

WP Engine által kezelt WordPress tárhely

Azért kezdtem a WP Engine-mel, mert mi használja és imádja! Egy ideje használjuk a WP Engine programot, és a tapasztalatok egyszerűen ki vannak ebből a világból. Nemcsak a WP Engine-et ajánlom, hanem azt is megmutatom nektek, hogy miért ez a legjobban menedzselt WordPress tárhelymegoldás odakint.

Először is, a WP Engine támogató csoportja „100% -ban odafigyel és elkötelezett a WordPress mellett.” Ezen túlmenően, a cég büszkélkedhet a legjobb ügyfelek támogatásával az alkalmazottak arányában az iparban, ami azt jelenti, hogy mindig gyors és személyes támogatást kap..

Nem ez a vége. A WP Engine használatának kezdete óta soha nem kellett aggódnunk a WPExplorer.com biztonsági mentése miatt, mert napi rendszerességgel automatikusan gondoskodunk róla. És nincsenek extra (vagy rejtett) költségek, ráadásul bármikor néhány kattintással visszaállíthatja webhelyét. Mennyire nyugodtan? Minden WP Engine terv rendelkezik a fenti és a következő tulajdonságokkal:

 • Tűzfalak és rosszindulatú programok ellenőrzése a biztonság fokozása érdekében
 • Nagylelkű SLA és hosszú távú szerződések nélkül (havonta fizet, és bármikor távozik, bárcsak soha nem akarja)
 • Nemzetközi adatközpontok garantálják a szupergyors betöltési sebességeket (búcsút a gyorsítótárazó plugineknek)
 • Annyi helyet szeretne
 • Korlátlan adatátvitel
 • Méretezhető tervek
 • Csúcskategóriás hardver
 • Tartalomszolgáltatási hálózatok (CDN) támogatása
 • Fejlesztő eszközök
 • És még sok más …

Ez a legjobban menedzselt WordPress tárhelymegoldás az Ön számára, függetlenül attól, hogy személyes blogot, professzionális WordPress webhelyet vagy e-kereskedelmi portált üzemeltet-e. Prémium csomagjuk is van, egyedi lehetőségekkel az Ön egyedi igényeihez.

Néhány WP Engine ügyfél magában foglalja Négyszögben, ConstantContact, SoundCloud, ütköző és GeekWire többek között. Automattic is a WP Enginebe fektetett be, ami további hitelességet ad az utóbbi számára.

Látogasson el a WP Engine → webhelyre

Hagyományos webtárhely-szolgáltatók

A legtöbb web hosting cég támogatja a WordPress szoftvert. Csak vásárolja meg a host csomagot, telepítse a WordPress-t néhány kattintással, és a munka elvégzett. Eddig ez a lehetőség népszerűbb, mint a kezelt WordPress tárhely sok blogger számára. Nagyon költségkeretű (ha a csomagok havonta körülbelül 4–5 dollárt indítanak), de nem mindig rendelkezik az összes extra ínyencséggel, amelyet a kezelt WordPress tárhelyhez mellékelnek. A következő internetes házigazdák jó hírnévnek örvendenek az ügyfélszolgálat és a piaci teljesítmény szempontjából.

Bluehost

Bluehost-wpexplorer-promo

Azonnali beállítással, bármikor pénz-visszatérítési garanciával, korlátlan domain tárolással, korlátlan sávszélességgel, korlátlan lemezterülettel, korlátlan e-mail fiókkal, ingyenes domainkel, webhelyépítő eszközökkel, FTP, SSL, 24/7 támogatás, 100 dolláros Google hirdetési jóváírás és néhány egyéb édes tulajdonságokkal, a Bluehost nagy név a web hosting üzletben. Plusz, a Bluehost felajánlott egy speciális ajánlat minden WPExplorer olvasó számára, így kaphat hostot kezdve csak 3,95 dollár havonta. Csak győződjön meg róla, hogy ezen az oldalon vagy a kuponok oldalán használja a Bluehost-ra mutató linkek egyikét, hogy biztosítsa a kedvezményt.

Valójában a WordPress a Bluehost-t WordPress-gazdaként kezeli. A megosztott tárhelyen kívül VPS-t és dedikált webtárhelyet is nyújtanak, így a méretezés nem jelent problémát. Ezenkívül, ha el szeretné kezdeni a saját webtárhely-felszerelését, vonzó viszonteladói tervük van. Viszonteladóként érdekes lehet megnézni ezeket a WordPress témákat a fogadó cégek számára.

Látogasson el a Bluehost → oldalra

Hostgator

Hostgator-wordpress-hosting-wpexplorer

Több mint nyolc (8) millió oldallal a szerverükön a HostGator népszerű webtárhely. 24 órás e-mailt, csevegést, skype szolgáltatást és telefonos támogatást nyújtanak. A WordPress telepíthető néhány kattintással a vezérlőpulton keresztül.

Ezenkívül 99,9% -os rendelkezésre állási garanciát nyújtanak, azaz még alacsony áraikkal is, nem kell aggódnia a leállások miatt. Támogatási terveik havi 3,96 dollárról indulnak, húsz százalékos (20%) engedmény miatt. A VPS tárhely havi 9,97 dollárral kezdődik, a dedikált szerverek pedig havonta 139 dollárral kezdődnek. A viszonteladói tárhely havonta 19,95 dollárral kezdődik. Ez egy nagyszerű WordPress-tárhely-megoldás az Ön kezdéséhez.

Következtetés

A megfelelő WordPress tárhely kiválasztása az első lépés az online siker elérése felé. El akarja kerülni a webtárhelyhez kapcsolódó problémákat a get-go-tól a termékek létrehozására, a WordPress-webhely marketingjére és a általában pénzt keresni. Mielőtt elmész, kérjük, szánjon egy percet arra, hogy megossza gondolatait az alábbi megjegyzés szakaszban. Boldog és virágzó 2014-t kívánok neked!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map