Hogyan válasszuk ki a legjobb WordPress e-kereskedelmi megoldást

how-to-válassza-the-best-wordpress-kereskedelmi-oldatot

Az ördög valóban a részletekben van, amikor a WordPress e-kereskedelem áruházát felállítják. Valóban meg kell határoznia az Ön igényeit – a végül választott e-kereskedelmi bővítménynek meg kell felelnie minden üzleti igényének. Jóval a bevásárló kosár kiválasztása előtt meg kell találnia egy pontot annak meghatározásában, hogy mit vár el online üzlete. Alapos terv nélkül nem fogsz messzire menni. Nem megfelelő e-kereskedelmi platformot választ, ha nem végez változtatásokat, akkor szerencsétlenül kudarcot vall, majd bezárja az üzletet.


A mai bejegyzésben néhány olyan megfontolásra világítunk, amelyeket szem előtt kell tartania a WordPress e-kereskedelmi megoldás kiválasztásakor. Megyünk egy lépéssel tovább, és áttekintjük a piac legjobb WordPress e-kereskedelmi megoldásait, így az online bizalmat a megfelelő megjegyzésen indíthatjuk el. Élvezd!

Ár

Nagyon igaz, hogy pénzt kell keresni. Ne forgassa el, nincs semmi baj az üzleti vállalkozás kezdeti felfuttatásával, de nem szabad fontolóra vennie a WordPress e-kereskedelmi megoldásainak megtakarítását. Végül is olcsó drága. Például egyáltalán nem kell pazarolni az időt olyan apró kérdésekkel kapcsolatos munkák elvégzésével, amelyeket a prémium támogatás másodperc alatt megolda.

A Shopify-n kívül a WordPress e-kereskedelem bővítményei, amelyeket ebben a bejegyzésben fedezünk fel, ingyenesek. Ez akkor történik, ha alapvető online áruházat szeretne létrehozni. Annak érdekében, hogy a legtöbbet kihozhassa WordPress áruházából, akkor töltse fel a bevásárlókosárát olyan kiterjesztésekkel, amelyek nem olcsók. Tervezze meg előre, vagy beszéljen egy webfejlesztővel, ha erre van szüksége, hogy megbizonyosodjon a szükséges szolgáltatásokról. Csak akkor határozhatja meg költségvetését.

A nap végén ne felejtsd el, hogy minden WordPress e-kereskedelmi megoldásnak (más néven plugin) eltérő ára van és / vagy más fizetési módja van, azaz egyszeri és ismétlődő díj. Egyetlen WordPress e-kereskedelmi megoldás sem igazán ingyenes. Ha nem fogja letenni a hitelkártyáját, készen kell állnia arra, hogy izzadtsággal fizet – legalábbis azelőtt, hogy vissza tudná adni a nyereséget az áruházába.

Fogékonyság

Hacsak nem elakad 1969-ben azért, mert a bulizás még nem ért véget az Ön számára, tudnia kell, hogy ügyfeleinek hatalmas darabja látogatja meg mobilkészülékein online üzletét. A 2015-ös év, a mobil forgalom és az adaptív webdesign (RWD) két olyan trend, amelyeken folyamatosan figyelned kell.

A WordPress e-kereskedelmi megoldásnak nagyszerűnek kell lennie, és működnie kell minden eszközön, legyen az okostelefon vagy asztali számítógép. Nem szeretné elveszíteni az ügyfelet, mert például azért nem tudtak termékeket hozzáadni a kosárba, amikor például a táblagépükön meglátogatják az áruházat. Most megtennéd? Különösen akkor, ha a piacon rengeteg teljesen reagáló WordPress e-kereskedelem-bővítmény működik, kockáztatná?

fogékonyság

Tudom, hogy nem hagyná a pénzt az asztalon, ezért válaszoljon korán, vagy figyelje, hogy vállalkozása meghal. Kétség nélkül elkészítheti fő webhelyének mobil verzióját, de mivel RWD-vel rendelkezünk, nem gondolja, hogy ez csak felesleges?

A választott WordPress e-kereskedelmet az adaptív webdesign technikák és a bevált gyakorlatok köré kell építeni. Olvassa el rendben a promóciós anyagokat, de ne felejtse el kipróbálni a demo reakcióképességét. Ügyfelei később köszönöm.

Esztétika

A felhasználói élmény óriási szerepet játszik a vásárlási ciklusban. Azt szeretné, ha ügyfelei nagyszerű időtöltöttek az Ön webhelyén. Függetlenül attól, hogy saját magára épít, vagy bérbe vesz egy fejlesztőt, azt akarja, hogy az áruház hihetetlenül jól néz ki. Nincs szüksége a választott WordPress e-kereskedelmi megoldásra, hogy megsemmisítse a tervezés egységességét.

A bevásárlókosárnak megjelenés és nagymértékben funkcionalitás szempontjából feleségül kell vennie a WordPress témát vagy sablont. Ha a WordPress e-kereskedelmi megoldás nem örököli a téma stílusát automatikusan, akkor legalább egy olyan opciós panellel kell rendelkeznie, ahol könnyen testreszabhatja.

Egyszerű használat

Nem lenne, tudod, könnyű és annyira szórakoztató, ha telepítheti a WordPress e-kereskedelmi megoldást, alszik, és másnap reggel egymillió megrendelést ébreszt? Nos, ez a mese cucc – a WordPress e-kereskedelem nehéz munka. Az utolsó dolog, amit szeretne, egy WordPress e-kereskedelmi megoldás, amely megnehezíti üzleti vállalkozása irányítását.

Minden sikeres e-kereskedelmi áruház mögött számos tevékenység található, beleértve, de nem kizárólag a megrendelések nyomon követését, a készlet felvételét, a régi termékek eltávolítását és az árak megváltoztatását. Nyilvánvaló ezen a ponton, vagy kell emlékeztetnem önöket, hogy a választott WordPress e-kereskedelmi megoldásnak könnyen támogatnia kell ezeket a „back office” tevékenységeket?

egyszerű mint az egyszer-egy

Nem szabad visszahívnia a fejlesztőt, hogy új termékeket kódoljon az e-áruházába. Pont és kattintás kérdése lehet – és ez vonatkozik minden másra is, nem csak a termékek hozzáadására.

Ha nehéz használni, akkor ez rossz megoldás az Ön számára. Az idő múlásával talán megtanulja, de amikor elindul, keressen egy bevásárló kosarat, amely a labdázóparkjában van a sikeres üzleti vállalkozáshoz szükséges készségek szempontjából..

Fizetési átjárók

Minden más után pénzt kell vennie az ügyfeleitől. Sok online vállalkozó mindent rendben megtesz, amíg el nem éri a pénztár oldalát. A pokol itt laza. Például valóban érdekli a kínálat megvásárlása, de amikor belép a fizetési oldalra, a kereskedő nem nyújtja a kívánt fizetési átjárót. Lehet, hogy szándékos – valóban nem tudják feldolgozni a PayPal-kifizetéseit. Talán a WordPress e-kereskedelmi megoldásuk okozza a problémát – a támogatott fizetési átjárók száma korlátozott.

Ezenkívül a legtöbb felhasználónak nem tetszik, ha harmadik fél webhelyére irányítja őket, például A PayPal fizetést teljesít, így eldobják a kosarat, és kattintva elmennek. Győződjön meg arról, hogy a WordPress e-kereskedelmi plugin támogatja az összes szükséges fizetési átjárót. Minél inkább a merrier nem igazán alkalmazható itt, de legalább elegendő fizetési átjárót biztosít az ügyfelek számára.

A fizetési átjárókat mindig bővítményekkel bővítheti, így jól végezheti a kutatást. Próbálok nem elhagyni a neveket, legalábbis addig, amíg meg nem kezdjük áttekinteni a rendelkezésre álló e-kereskedelmi megoldásokat, de Mijireh egy nagyszerű fizetési megoldás, amely támogatja a 90 fizetési átjárót!

Nem, Mijireh nem egy kosár. Ez a fajta megoldás (olyasmi, mint a PayPal), amelyet a kosár és a pénztár oldal között tesz a rendelések feldolgozása céljából. Tíz nullával veri a PayPal-t, mivel a PayPal csak fizetési átjáró, de Mijireh a fizetési átjárók „gyűjteménye”. Ezenkívül támogatja az összes olyan fő e-kereskedelem-bővítményt, mint például a WooCommerce, a MarketPress és a Cart66. Továbblépni…

Keresőoptimalizáció

Ha helyesen hajtja végre, a SEO nagyszámú internetes forgalmat biztosít napokig, hónapokig és évekig. Ha SEO-t szeretne csinálni, érdemes megnézni Yoast WordPress SEO bemutatója, WordPress SEO: Magasabb rangú a keresőmotorokban, és ez fantasztikus SEO útmutató a Google-on.

Emellett, látva, hogy mindannyian felhasználhatjuk a Google forgalmának növelését és a hasonlókat, helyénvaló csak egy WordPress e-kereskedelmi megoldást keresni, amely SEO készen áll. Ez előnyt jelent.

SEO-barát

Melyek a dolgok, amelyekre figyelned kell? Keressen egy olyan megoldást, amely támogatja a metaadatokat kategóriákban és címkékben, HTML5-et, metacímeket és metaleírásokat termékenként. Választása lehetőleg az SEO beépülő modulokkal is működjön. Mindenesetre, az összes elérhető SEO beépülő modul segítségével könnyedén feltörnie kell a WordPress SEO kódot.

Biztonság

A rossz fiúk mindig ott lesznek; körbebújik, szimatol, és vár egy apró hézagot az Ön webhelyén. Aztán pusztítanak, és te hagyhatsz sírni rosszul. Gondolj a DDOS támadásokra és a furcsaságra. A DDOS csak egy képzeletbeli rövidítés a szolgáltatásmegtagadási támadásokhoz. Komolyan kell vennie a WordPress biztonságát.

Más szavakkal, a választott WordPress e-kereskedelmi megoldásnak biztonságosnak kell lennie. A várható személyes adatai soha nem kerülhetnek rossz kezekbe. Képzelje el, mennyi kárt okozna, ha illetéktelen személy megszerezné az ügyfelek hitelkártya adatait.

Várj … ez lehet az oka A Google elkezdte a HTTPS használatát SEO rangsor jelként egy ideje vissza? Szüksége van egy PCI DSS-kompatibilis e-kereskedelmi megoldásra a hitelkártya-adatok gyűjtésére és tárolására a webhelyén. A PCI a fizetési kártyák iparát, a DSS az adatbiztonsági szabványt jelenti.

Jellemzők

Annyit kell figyelembe venni itt. Először is, ha egy WordPress e-kereskedelmi megoldás rendelkezik az összes olyan funkcióval, de a vállalkozásához szükséges funkciókkal, akkor minden tőlem pénzt fogadok, hogy ez az Ön számára rossz megoldás.

De Ön kezdő, és valószínűleg azon gondolkodik, vajon mi az a funkció, amelyre szükséged van az online üzleti vállalkozás elindításához. Nem számít, mennyire alapvető a WordPress e-kereskedelem beépülő modulja, támogatnia kell a készletkövetést, a jelentéstételt, az affiliate programokat, az árazást és az Ön terméktípusát, azaz a digitális letöltéseket, szemben a fizikai termékekkel stb..

Mindenekelőtt az e-kereskedelmi megoldásnak támogatnia kell a kiterjesztéseket és az integrációt. Tervezze meg előre, hogy megismerje a szükséges szolgáltatásokat. Amíg itt vagy, gondolkodjon vállalkozása jövőjéről, és határozza meg azokat a funkciókat, amelyek ma és a következő napokban szolgálják majd Önt.

Még egy dolog. A WordPress e-kereskedelmi megoldások gyakran erőforrás-igényesek. A legjobb teljesítmény és a jobb SEO rangsorolás érdekében a WordPress e-kereskedelmi áruházát üzemeltesse a WPEngine-nél, vagy a WordPress legjobb tárhelyén szereplő gazdagépektől.

skálázhatóság

Hol látja vállalkozását öt év alatt? Hacsak nem teljesen pesszimista, akkor számíthat legalább a növekedés valamilyen formájára. A választott WordPress e-kereskedelmi megoldás nem bontható fel, ha a készlete megduplázódik vagy megnégyszereződik a mennyiségben. Az Ön által választott megoldás skálázható?

Meglepni fogja, hogy hány ember várja megvásárolni azt, amit kínál, és amint levágja a szalagot, mindannyian futni fognak – egy millióan. Tranzakciók a tranzakciókon felül; kifizetések feldolgozása; megrendelések, kuponok és kedvezmények követése – nevezze el. Mindezen keresztül az e-kereskedelmi megoldásnak nem szabad belehagynia.

Technikai támogatás

Mindannyiunknak szüksége van egy kis segítségre egy idő után. Még a legjobbak is elakadnak, és szükségük van kimentésre. Itt érkezik technikai támogatás. Tudom, mit gondolsz, de valószínűleg sokkal több támogatásra van szüksége, mint gondolnád. Megtörténik.

A lényeg az, hogy amikor elakad, azonnali segítségre van szüksége, mivel az Ön vállalkozása a sorban van. És szopni fog, ha a szálak napokig vagy hetekig nem válaszolnak a támogatási fórumon.

Mialatt vásárol, nézd meg ezeket a támogatási fórumokat, és nézd meg, ki aktívan látja el kötelességüket. Ne hamarosan ítélkezzen másokkal (képmutató), gondoskodnia kell arról, hogy az ügyfeleknek a lehető legjobb támogatást (technikai vagy egyéb) nyújtja. Jó karma is, ha hiszel ilyen dolgokban.

WordPress e-kereskedelmi megoldások

Most, hogy ismeri azokat a dolgokat, amelyeket figyelembe kell vennie a tökéletes WordPress e-kereskedelmi megoldás kiválasztásakor, továbblépünk és áttekintjük a piacon elérhető néhány platformot. Minden tőlem telhetőt megteszek az e-kereskedelmi megoldások lebontására az előző szakaszban tárgyalt megfontolások függvényében, tehát készülj fel egy nagyszerű utazásra.

WooCommerce

Ez a WordPress e-kereskedelem bővítmény arra a feltevésre épül, hogy bármi értékesítésének gyönyörűnek kell lennie. A WooCommerce lehetővé teszi, hogy bármilyen WordPress-webhelyet gyorsan, hatékony vállalati szintű e-kereskedelem-áruházá alakítson.

Ezt a WooThemes építette, karbantartotta és ingyenesen bocsátotta rendelkezésre más fejlesztők, például a Claudio Sanches között. WooCommerce Könnyen kezelhető, átlagos besorolása 4,22 / 5,00, jellemző a jó megjelenés, és számos funkcióval és fizetési átjáróval rendelkezik. Ezenkívül a WooCommerce bővíthető számos ingyenes és prémium bővítménynek köszönhetően.

A WooCommerce futtatja a legkisebb és legnagyobb e-kereskedelmi webhelyet, amelyet lát. Biztonságos, SEO-barát, és a támogatási fórum alapján megállapíthatjuk, hogy a támogatás nagyszerű. Összességében a WooCommerce a legjobb WordPress e-kereskedelmi megoldás a piacon, körülbelül hatmillió letöltéssel.

Könnyű digitális letöltések

Ha digitális termékeket szeretne kiadni, pl. PDF könyveket, témákat, beépülő modulokat, audio- és videofájlokat, a gyönyörű egyszerű digitális letöltéssel (EDD) együtt járnia kell.

Az EDD egy meghatározott célra épül; a digitális tartalom könnyű értékesítése a WordPress segítségével. Jön egy intuitív felhasználói felülettel (UI), több fizetési átjáróval és jelentéssel, többek között az édes szolgáltatásokkal. Például nyomon követheti a szoftverlicenc-felhasználást sokkal azután, hogy a felhasználók megvásárolták a termékeit.

Az Easy Digital Downloads ingyenes, és javíthatja annak teljesítményét ingyenes és prémium kiegészítők segítségével. Ez a WordPress e-kereskedelmi megoldás 4,8 / 5,00-os besorolással és több mint 490 000 letöltéssel rendelkezik. Nézze meg a következő videót:

iThemes Exchange: Egyszerű WP e-kereskedelem

Az iThemes által kifejlesztett Aaron D. Campell-rel közösen más fejlesztők között, az Exchange egy egyszerű WordPress e-kereskedelmi megoldás, amely lehetővé teszi e-áruházának öt (5) perc alatt történő beállítását..

Jellemzője egy könnyen használható felület, számos funkció és bővítmény, valamint nagyszerű támogatás. Az e-kereskedelmi stílusok építésén kívül az Exchange segítségével tagsági webhelyeket is létrehozhat, tehát igen, ez nagy plusz, ha egy közösséget akar létrehozni az áruház körül.

A csere ingyenes, de megvásárolhatja a Pro Pack-ot 197 dollárral vagy a Plugin Suite-t 247 dollárral. A ProPack tartalmaz néhány Exchange-kiegészítőt, míg a Plugin Suite tartalmazza az összes Exchange-kiegészítőt és 20+ beépülő modult, beleértve a BackupBuddy-t, 150 dollár értékben. Válasszon az Ön igényei szerint.

A Stripe vagy a PayPal használatával fizetéseket fogadhat el, vendégeinek pénzt fizethet (a felhasználók fiókok létrehozása nélkül fizethetnek), és többek között kuponokat adhatnak hozzá..

MarketPress

WPMUDEV, a szerző állítja MarketPress segít abban, hogy „… első osztályú vásárlási élményt nyújtson a vásárlóknak…”, és egyetértek. Azt állítják továbbá, hogy „… a MarketPress nem csupán üzlet… termékmenedzsment rendszer és ügyfélkapcsolat-szakértő…”, és a szolgáltatások széles listájával láthatja, miért:

A MarketPress szép, biztonságos, könnyen használható és támogatja az összes főbb fizetési átjárót. Bármelyik előre elkészített témát felhasználhatja az üzlet stílusához, vagy csak beillesztheti a MarketPress-t a kedvenc WordPress-témájába.

3,9 / 5,00 besorolással és kb. 150 ezer letöltéssel rendelkezik, és a WPMUDEV csapata és termékskálájuk ismeretében a MarketPress nem okoz csalódást..

Cart66 :: WordPress e-kereskedelem

Könnyen kezelhető, Mijireh támogatás, több terméktípus, készletgazdálkodás, egyedi valuták, affiliate program integráció stb. – Úgy tűnik, hogy a Cart66-nak mindent meg kell adnia, bár nem tud riválisa a WooCommerce kedvelőinek.

Cart66 Lite ingyenes, de javíthatja e-áruházát és felhasználói élményét a Cart66 Cloud szolgáltatással, amely évente kb. 95 dollárba kerül. A Cart66 Lite 3.0 / 5.00 besorolása és kb. 165k letöltése van. Érdemes megnézni. Itt található egy rövid videó áttekintés, amelyet ki kell fizetnie, ha a Cart66-ot fontolja meg:

Említésre méltóak

Tiszteletreméltó említéseink olyan nagyszerű WordPress e-kereskedelmi megoldások, amelyeket nem részletezek részletesen, mivel 20 legjobb e-kereskedelem WordPress-bővítményben tettük meg:

 • WP e-kereskedelem – Ingyenes 2,9 / 5,0 besorolással és körülbelül három millió letöltéssel
 • JigoShop – Ingyenes, lenyűgöző 4,4 / 5,0 és 420 000 letöltéssel
 • shopp – Ingyenes, nagyszerű 4.4 / 5.0 és 28k letöltéssel
 • eShop – Ingyenes; 3,5 / 5,0; 600k letöltés
 • EasyCart – Ingyenes, 4.2 / 5.0 besorolással és 54k letöltéssel
 • Shopify – Prémium; erős; több mint 140 ezer elégedett ügyfél; jó ár-érték arány; modern; könnyen beállítható; egyszerű WordPress-integráció.

További információ a WordPress e-kereskedelmi megoldásokról

Nyilvánvalóan több WordPress e-kereskedelmi megoldás is található odakint, változó és még sok más funkcióval, és az egyetlen módja annak, hogy a vállalkozásának legmegfelelőbbet választhassa, az ön oktatása. A következő források a helyes irányba mutatnak:

A nap végén…

Az Ön számára tökéletes WordPress e-kereskedelmi megoldás kiválasztása az Ön üzleti igényeihez igazodik. Ne válasszon e-kereskedelmi megoldást abban a reményben, hogy testreszabhatja azt az Ön igényeinek; válasszon egy olyan megoldást, amely a legsürgetőbb igényeinek körülbelül 80% -át kielégíti. A fennmaradó 20% -ot kiegészítőkkel, bővítményekkel és beépülő modulokkal tudja kielégíteni.

Melyik a kedvenc WordPress e-kereskedelmi megoldása? Mit szeretne megosztani velünk a WordPress e-kereskedelmi megoldásokkal kapcsolatban? Kihagytunk valami fontosat? Tudassa velünk a megjegyzésekben! Találkozunk!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map