Hogyan ütemezzük a WordPress hozzászólásait ömlesztve

Hogyan ütemezzük a WordPress hozzászólásait ömlesztve

Azt hiszem, egyetért azzal, amikor azt mondom: a WordPress ütemezési funkciója valódi életmentő. Könnyedén ütemezheti a hozzászólásokat, az oldalakat és akár a WooCommerce termékeket egy jövőbeli dátumra, ez sok időt takarít meg, amelyet a forgalom növelésére és a blogja növelésére fordíthat..


Ha egyetlen bejegyzés, oldal vagy termék van, az ütemezés olyan egyszerű, mint egy jövőbeli közzétételi dátum beállítása a WordPress postaszerkesztőben. Az alábbi kép mutatja az alapértelmezett WordPress ütemezőt működésben.

alapértelmezett wordpress post ütemezési szolgáltatás

Ha több bejegyzésed van, mondjuk, hogy több szerzőből álló blogot működtet, az egyes bejegyzés külön-külön ütemezése jelentős időt takaríthat meg. Ha újrahasznosítani szeretné a régi bejegyzéseket, hogy megőrizze a blogját keres frissen, minden egyes bejegyzés közzétételi dátumának szerkesztése félelmetes lehet, még inkább, ha több száz bejegyzés van.

Mit kell tenni?

A nap megtakarításához forduljon az automatikus tömeges ütemezéshez. És mit kell ütemeznie a WordPress hozzászólásainak ömlesztve? A szabad Auto Post Scheduler plugin.

A mai bejegyzésben mélyebben áttekintjük azokat a funkciókat, amelyek az Auto Post ütemezőjét a WordPress tömeges ütemezésének beépülő moduljává teszik.

A beépülő modul segítséget nyújt a bejegyzés ütemezésében, így Ön továbbra is futtathatja blogját, még ha nyaralja is. Ezenkívül szerkesztheti a hozzászólások közzétett dátumait, így frissítheti a blogját.

A tömeges ütemezés kiválóan alkalmas promóciós kampányok lebonyolítására ünnepi szezonokban és ünnepnapokon is. Mindemellett fogjon magának egy bögre kávét, és teszteljük az Auto Post Scheduler alkalmazást.

Kérjük, ne hagyja el anélkül, hogy a végén a megjegyzés részben megosztaná gondolatait.

Az Auto Post ütemező telepítése

automatikus post ütemező WordPress plugin

Az Auto Post Scheduler egy ingyenes plugin, amely elérhető a WordPress plugin-tárházban. A plugin letölthető, telepíthető és használható ebben a pillanatban egy fillért sem fizet.

Ha még további lehetőségekre van szüksége, akkor a fejlesztő prémium verziót kínál WP automatikus poszter a Codecanyon-on. A prémium verzió 25 dollárba kerül az írás idején.

wp automatikus poszter

Ehhez az üzenethez az ingyenes verziót fogjuk használni. Ennek ellenére kezdjük el azzal, hogy a WordPress webhelyén telepítjük a plugint.

Az Auto Post ütemező telepítése

Jelentkezzen be a WordPress rendszergazda irányítópultjába, és keresse meg Beépülő modulok> Új hozzáadása amint az az alábbi képen látható.

új wordpress plugin hozzáadása

Ezután írja be az „Auto Post Scheduler” kifejezést a kulcsszó keresőmezőbe, majd nyomja meg a gombot Telepítés most gombra, amint rávilágítunk a következő képernyőképre.

az automatikus utáni ütemező beépülő modul telepítése a WordPress admin irányítópultjába

Ezután kattintson a Aktiválja gombra, hogy a golyó gördüljön az alábbiak szerint.

az automatikus utáni ütemező plugin aktiválása

Az aktiválás után az Auto Post Scheduler beépülő modul készen áll a használatra, csupán néhány lehetőséget kell konfigurálnunk.

Hogyan csinálod, hogy?

Olvassa tovább az Auto Post Scheduler beépülő modul konfigurálását az izzadság törése nélkül.

Az Auto Post ütemező WordPress beépülő moduljának konfigurálása

Most, hogy az Auto Post Scheduler bővítmény aktív az Ön webhelyén, vessünk egy pillantást a motorháztetőre, és fedezzük fel, hogy a bővítmény miért csak Ötcsillagos vélemények a WordPress.org oldalon.

automatikus ütemező vélemények

Nagyszerű értékelések félre, kezdjük el az üzletet.

Keresse meg a Beállítások> Automatikus ütemezés amint azt az alábbi képen kiemeljük.

az automatikus utáni ütemező elérése

Így az Auto Post Scheduler adminisztrátori irányítópultjához vezet az alábbi kép.

automatikus ütemező beállításai

Elég egyszerű admin irányítópulton, nem gondolja? Szeretem egy egyszerű admin irányítópultot, amely a fontosakra összpontosít. Az automatikus ütemező opcióinak képernyője drágán használható, mivel minden, amire szüksége van, csak egy kattintásnyira van. Csak mutasson és kattintson, és a munka elkészült!

Mielőtt bármi mást tennie, szánjon időt arra, hogy ismerkedjen meg a rendelkezésre álló lehetőségekkel. Az alábbiakban összefoglaljuk az elérhető lehetőségeket, felülről kezdve.

Kimenő gombok

automatikus ütemezés adminisztrátor beállításai

Amint az a fenti képen látható, négy kiemelkedő gombot kap az admin képernyő tetején. Először is megvan a Támogatói fórum gombra, amely a Az automatikus ütemező támogatási fóruma a WordPress.org oldalon – ahol ingyenes támogatást kaphat. Másodszor, megvan a Hagy egy véleményt gombra, amely egyértelműen a WordPress.org áttekintő szakaszához vezet.

Harmadszor, megvan Azonnali Karma csak 1 dollár gombra, amely átirányít egy PayPal adományozási oldalra, lehetővé téve az Auto Post Scheduler támogatását. Az alább látható jelölőnégyzet bejelölésével egyszeri vagy adományozhat adományt.

Negyedszer, megvan a WP automatikus poszter gomb, amely átirányítja a prémium verzió. A WP Auto Poster teljesen át lett írva, több funkcióval, korlátlan szabálykészlettel és teljes prémium támogatással.

Engedélyezze az automatikus ütemezőt

A plugin aktiválása után is vegye figyelembe, hogy engedélyeznie kell az ütemezőt a Engedélyezze az automatikus ütemezőt gombot az alább látható módon.

engedélyezze az automatikus utáni ütemező gombot

Javasoljuk, hogy csak az opciók konfigurálása után engedélyezze az ütemezőt. Ha azonnal engedélyezte az ütemezőt, akkor az alapértelmezett beállításokkal kell működnie. Ha az alapértelmezett beállítások működnek az Ön számára, lépjen tovább, és kattintson a gombra Engedélyezze az automatikus ütemezőt. Ha azonban szeretné beállítani az Auto Post Scheduler módját, olvassa el tovább, és tudjon meg többet az egyes lehetőségekről.

Automatikus ütemező beállításai

Ebben a szakaszban áttekintjük az egyes lehetőségeket, így teljes mértékben kihasználhatjuk az Auto Post Scheduler plugin erejét.

Auto Post ütemezés

automatikus utáni ütemezés

Az első a sorban a Auto Post ütemezés a fent látható opciót, amely lehetővé teszi az automatikus közzétételi ütemterv beállítását. Az alapértelmezett érték 24 óra, azaz napi automatikusan közzéteszi egy bejegyzését. Ha például napi két hozzászólást szeretne közzétenni, akkor az értéket 12 órára kell változtatnia. Naponta négy darabot kell közzétennie, az értéket hat órára kell változtatnia és így tovább.

Indítsa újra a közzétételnél?

indítsa újra a közzétételi lehetőséget

Másodszor, megvan a Indítsa újra a közzétételnél? jelölőnégyzet, amely akkor hasznos, ha szeretné újra közzétenni a régi üzeneteket. A négyzet bejelölésével újra közzéteszi a már közzétett hozzászólásait. Alapvetően ez az opció segíti a blog frissességének megjelenését azáltal, hogy automatikusan újra közzéteszi a hozzászólásokat.

Indítsa el az ütemezési késleltetést

indítsa el az ütemezés késleltetési opcióját

Harmadszor, megvan a Indítsa el az ütemezési késleltetést, amely segít beállítani egy késleltetést az első ütemezett üzenet életbe lépése előtt. Az alapértelmezett érték nullára van állítva (0), ami azt jelenti – ha engedélyezi az Auto Post Scheduler alkalmazást – az első ütemezett üzenetét azonnal közzéteszik. Beállíthatja a kezdési késleltetést másodpercekben, órákban vagy napokban, azaz abszolút ellenőrzése alatt állhat, amikor a hozzászólás élő.

Korlátozza az ellenőrzést ezekre a postai típusokra

Akkor megvan a Korlátozza az ellenőrzést ezekre a postai típusokra választási lehetőség. Ez az opció lehetővé teszi, hogy kiválassza az ütemezni kívánt hirdetéstípusokat. posta az alapértelmezett érték, de hozzáadhat más hozzászólástípusokat a kiválasztáshoz. Hogyan? Csak tartsa lenyomva a VÁLTÁS gombot a billentyűzeten, és válassza ki az összes hozzászólástípust, amelyet automatikusan ütemezni szeretne.

Csatlakoztassa az e kategóriákba tartozó bejegyzéseket

Ezután megvan a Csatlakoztassa az e kategóriákba tartozó bejegyzéseket, amely lehetővé teszi annak kiválasztását, hogy mely kategóriákat ütemezze. Alapértelmezés szerint az összes kategória van kiválasztva, de bármikor kizárhatja a kívánt kategóriát. Kategóriák hozzáadásához egyszerűen tartsa lenyomva a VÁLTÁS gombot a billentyűzeten, és válassza ki a kívánt kategóriákat.

Az ellenőrzést csak ezeknek a szerzőknek a hozzászólásaira lehet korlátozni

Hasonlóképpen dönthet úgy is, hogy automatikusan ütemezi egyes szerzők bejegyzéseit. Az Auto Post Scheduler alapértelmezés szerint az összes szerzőt tartalmazza. Bármelyik szerzőt tetszés szerint bevonhatja / kizárhatja a gomb megnyomásával VÁLTÁS gombot a kiválasztáshoz.

Az ellenőrzést csak a kulcsszó-kereséssel rendelkező bejegyzésekre korlátozza

Ezen felül kulcsszavak szerint ütemezheti a hozzászólásokat. A fejlesztő szerint a kifejezés kötőjelekkel történő előkészítése kizárja a kifejezésnek megfelelő bejegyzéseket. Például a ‘John-Malkovich’ olyan üzeneteket jelenít meg, amelyek ‘John’ -t tartalmaznak, de a ‘Malkovich’ nem. Szerezd meg? Félelmetes, lépjünk tovább.

Korlátozza az ellenőrzéseket bizonyos napokon

Ezután megvan a Korlátozza az ellenőrzéseket bizonyos napokon opció, amely rengeteg ellenőrzést biztosít a közzétételi idő felett. Ez az opció segít beállítani azt az időtartományt, amelyen belül a hozzászólásaikat egy adott napon közzéteszik. Az időtartományt 24 órás formátumban kell megadnia.

Megtudja, hogyan működik a fenti lehetőség? Íme egy példa. Tegyük fel, hogy hétfőnként 8 és 17 óra között szeretné közzétenni az ütemezett üzenetét, a hétfőn a 0800-1700 számot fogja megadni. Ha kedd szerint keddenként 6 órától 13 óráig szeretne közzétenni az ütemezett hozzászólásokat, akkor a 0600-1300 számot írja be a kedd nyílásba és így tovább.

Ne ütemezze a dátumokat

Ha ki szeretne hagyni bizonyos dátumokat, az Auto Post Scheduler csak a szükséges lehetőséget kínálja Önnek. Az Ne ütemezze a dátumokat A fent látható opció lehetővé teszi, hogy kiválaszthassa, mely dátumokon nem szeretné ütemezni a hozzászólásokat. A plugin a következő formátumokat támogatja: d-m-Y (például 17-06-2019), d-m (például 17-06), M (például 06) és d (például minden hónap 17. napján)..

Jogosult postai állapotok

Ezután könnyedén kiválaszthatja az ellenőrizni kívánt bejegyzés állapotát. Neked van Piszkozatok, függőben és Közzétett állapotok közzététele, amelyek közül választhat. Ha úgy dönt Dámajáték, A tervezet állapotával rendelkező hozzászólások közzétételét ellenőrizzük. Ha úgy dönt Függőben levő, A függőben lévő hozzászólások ellenőrzése megtörténik. És ha úgy dönt közzétesz, A közzétett hozzászólásokat újrahasznosításra ellenőrzik.

Extra újrahasznosítási lehetőségek

Az alsó rész további lehetőségeket kínál, amelyek segítenek a feladásaik újbóli irányításában, a fentebb látható módon.

Hibakeresési és naplózási beállítások

Hapo chini kabisa (azaz az alján) naplózási és hibakeresési lehetőségekkel rendelkezik, amelyek hasznosak a hibaelhárítás során. Lásd az alábbi képet.

Opciók mentése

Miután kiválasztotta a kívánt beállításokat, egyszerűen kattintson a gombra Frissítési lehetőségek gombra, amint az alábbiakban kiemelem.

automatikus ütemező beállítások mentése

Az automatikus ütemező engedélyezése

Végül, és ha feltételezzük, hogy nem engedélyezte az Auto Post ütemezőt, kattintson a Engedélyezze az automatikus ütemezőt gombot az alább látható módon.

Miután engedélyezte az Auto Post Scheduler beépülő modult, látnia kell a részleteket, amelyeket kiemelünk az alábbi képernyőgrajzban.


Amint ma itt megtanultuk, a WordPress üzenetek tömeges ütemezése sütemény. Bárki, aki telepíthet egy WordPress-bővítményt, beállíthatja az Auto Post Scheduler alkalmazást, és elkezdheti a WordPress-üzenetek tömeges ütemezését, mint egy profi. Most csak emlékezzen a tartalom létrehozására!

A WordPress hozzászólásainak tömeges ütemezése más módszerrel történik? Vagy kérdése vagy javaslata van? Kérjük, ossza meg velünk az alábbi megjegyzés szakaszban.

Jegyzet: Ezt a bejegyzést az Auto Post Scheduler plugin kiemelése érdekében frissítettük. Az eredeti 2015-ös üzenet a Piszkozatok Ütemező beépülő modulját használja, amelyet már nem támogat.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map