Hogyan szögethetünk fel nagyszerű ötleteket a WordPress webhelyéhez

Mielőtt továbbmenne, kérjük, vegye figyelembe, hogy hatalmas különbség van a csodálatos blogötletek generálása és a WordPress-webhely lenyűgöző tartalmának létrehozása között. A nyertes tartalom-marketing kampányhoz legkiemelkedőbb álláshelyekre van szükség, de hogyan hozhat létre csodálatos tartalmat nagyszerű blogötletek nélkül, kezdve?


Ez a nagy kérdés, most nem igaz? Hogyan generálhat nagyszerű blogötleteket, amelyek folyamatosan növelik a WordPress blogját, és növekszik a bankszámla egyenlege? Néhány srác miért ismeri csak azokat a blogötleteket, amelyekkel elérheti a maximális hatást, gyakran gyakran férfiasságot eredményezve?

Hogyan generálhat nagyszerű blogötleteket azonnal

Ha kíváncsi, hogyan lehet a legjobb blogötleteket kiszabadítani a szélről, meghaladni az írói blokkot, vagy egyszerűen csak életet hozzáadni a blogjához, akkor lélegezzen be (és korty bármit is, amiben van), ahogy a megfelelő helyre érkezett. Időnként mindannyiunknak szüksége van inspirációra, tehát üdvözöljük és otthon érezzük magunkat (minden tippekhez még egy hasznos cikket is csatoltunk – ha többet szeretne többet megtudni, kattintson a képekre!).

1. Kérdezze meg olvasóit

A WordPress legjobb kvíz-beépülő moduljai a felhasználói elkötelezettség javítása érdekében

Igen, valójában nem ismeri az olvasók által adott visszajelzés értékét. Rengeteg csodálatos blogötletet generálhat, ha megkérdezi az olvasóitól, hogy mit akarnak olvasni. Igen, csak kérdezd, de ha ez nem úgy hangzik, mint te, akkor eszközöket okos módszereket, például egyszerű felméréseket végezhet.

Például egyszer hozzáadtam egy további mezőt az e-mail feliratkozási űrlapokhoz, és felkértem az előfizetőket, hogy említsék meg a legnagyobb kihívást a tartalommarketing területén. Közötted köztem hónapokra elegendő blogötletet gyűjtöttem, és egy kis extra pluszt a hírlevélhez.

Kérdezd meg, és megkapod és használd az összes rendelkezésre álló módszert. Szerencsére manapság létezik a közösségi média, ami azt jelenti, hogy a nagyszerű blogötletek csak egy beszélgetés alatt állnak. Vegye fel a kapcsolatot az olvasóival, és hozzon létre releváns tartalmat, amely megfelel a problémáiknak.

2. Brainstorm

WordPress Blogging tippek a sikerhez

Ez talán úgy tűnik, mint az egyik ilyen „véletlen”, de valójában tegnap történt. Meglátogatott egy közeli barátot, Duncan néven (látod? Ő valójában igazi), és beszélgettünk egy mellékprojektről, amelyen dolgozom. Rövid időn belül elindultunk az ötletbörze, ami pár blogötletet eredményezett.

Annyira izgatott voltam a múltban említett kijelentésemről, hogy egy olyan bejegyzésen dolgozom, amely a WordPress-webhely blogötleteinek szögeléséről szól. Tehát még ennél többet gondolkodtunk, és még több ötletet generáltunk, amelyek közül néhánynak semmi köze nincs a tartalomhoz, de a mellékprojekt más szempontjai.

Van már egy csapatod a helyén? Nagy! Ötleteket ölthet, és olyan eszközöket is használhat, mint például Trello többek között a folyamat irányítására. Az ötletbörzehez csak egy extra agy szükséges, ezért kérjük, csak ötletrohamot, és élvezze a beszélgetéseket a környező emberekkel..

3. Ellenőrizze megjegyzéseit

Hogyan lehet további megjegyzéseket fűzni a WordPress Bloghoz

Mindannyian álmodunk olyan hozzászólások közzétételéről, amelyek sok hozzászólást vonnak maguk után, és néhány dolog összehasonlítható azzal az érzéssel, amikor megkapja az első néhány hozzászólását. Izgalmas, mivel elmondhatod, hogy a srácok megszólalnak rólad.

De tudta – akárcsak közvetlenül az olvasótól kérdezi -, sok blogötletet is összegyűjthet a megjegyzésterületről? Milyen releváns kérdéseket kérnek az olvasók? Mely fájdalom pontokat fejeznek ki válaszul az ön üzenetére? Ezek mind érett lehetőségek a nagyszerű blogötletek levezetésére.

Ezt a megközelítést kiterjesztheti az iparág többi blogjára is, és megnézheti azok kommentárjait is. Mit kérnek az olvasók? Mi zavarja az olvasókat, és kínál-e megoldást a tartalmán keresztül? Nyilvánvalóan láthatja, hogy a megjegyzés szakasz a releváns blogötletek gazdag forrása, igaz?

Félre: Ha hajlamos vagy, akkor megmutathatja szakértelmét, ha ott és akkor megválaszolja a kommentátor kérdését. Azt nézd. Ön felépíti a tekintélyt, és blogötleteket gyűjt ugyanabban az átkozott időben, a blogjában vagy másutt! Most már tudom, hogy a megjegyzések miért annyira drágák.

4. Határozza meg a célközönséget

Jobb a WordPress közönség: fontos mérlegelési módszerek

Mégis mi a fenét hozsz létre tartalommal, amelynek kezdődött, ha fogalmad sincs, kinek szánták? Valószínűleg nem tudod megszerezni a legjobb blogötleteket, mert még nem határozta meg a közönséget. Milyen az ideális vásárló? Mi várhatóan megy keresztül, és hogyan lehet enyhíteni ezt a fájdalmat?

Kristálytiszta képet nyújtva annak a személynek, akit meg akar próbálni elérni, és csodálatos blogötletek fognak jönni hozzád. Mivel pedig nagyon célzott és személyre szabott tartalmat fog létrehozni, a bejegyzésed csodákat fog hozni az olvasókon és a keresőmotorokon.

Szánjon időt arra, hogy megértse kilátásait. Milyen motivációik vannak? Miért vannak az Ön webhelyén? Van-e szükségük az Ön számára ingyenes tartalommal? Tudod, ilyesmi. Valójában ez az egyik legjobb tipp, amelyet ma elhozhat. Szoktam írni a kékből, csak hogy blogomat tartalommal töltsem fel, de az eredmények félelmetes voltak, amíg meg nem határoztam a célközönséget. Könnyű.

5. Vegyen részt a kulcsszó kutatásában

WordPress SEO: Kulcsszó-kutatás (és mit kell csinálni a kulcsszavakkal)

A célközönség meghatározásával együtt a kulcsszó kutatása is megtörténik. Tehát most világos képet alkot a közönségéről, és néhány kulcsszóval leírja a fájdalom pontjait. Talán még a pontos kulcsszavakat is használják az Ön webhelyének megtalálására. A lényeg az, hogy kulcsszavakra van szüksége, tehát szerezzen kulcsszavakat.

Ezeket a kulcsszavakat használva további kulcsszóötleteket generálhat, amelyek termékeny alapot teremtenek a célzott blogötletekhez, amelyek csak a kívánt hatással vannak. Az AdWords Kulcsszóválasztó eszköz ebben a tekintetben életmentő. Csak döntsen kulcsszavait az eszközben, és figyelje, amint a varázslat történik.

Más számtalan kulcsszó-kutató eszköz is létezik, köztük a Moz Keyword Explorer, a KWFinder és a SEMRush, vagyis annyi blogötletet generálhat, amennyire szüksége van, és támogatja a SEO-t a folyamat során. A nagyszerű SEO megköveteli a ravasz kulcsszó-kutatást.

6. Kövesse a beszélgetést a közösségi médiában

A közösségi média növelése a WordPress webhelyén követhető módon

A közösségi médiában folytatott valós idejű beszélgetések nagyszerű forrást jelentenek a weboldalán a blog ötleteihez. Csak kérdéseket, megbeszéléseket vagy akár híreket kereshet az iparág bármely témájáról, és soha többé nem fog kifogyni a nagyszerű blogötletek..

Vegyük például a Quora-t vagy a Reddit-t. Az élet minden területén élő olvasók gyakran látogatják meg ezeket a webhelyeket, és válaszokat keresnek gyakorlatilag bármilyen témára a nap alatt. Mivel a srác nagyszerű blogötleteket keres a jövőbeli hozzászólásokhoz, világosan láthatja, hogy ez az egyetlen tipp sok súlyt hordoz.

Csak keressen a Twitteren vagy a kedvenc közösségi média webhelyén, és valószínűleg több blogötletet fog szerezni, mint amennyit valaha is használhat. A blogötletek valójában a #hashtags, @mentions, share, images és még sok másban rejtőznek. Csak válassza ki azokat, amelyek tetszik, és futtasson velük.

7. Google Auto javaslatok: Gyors tűz tip

Hogyan hozzunk létre egy WordPress blogbejegyzést

Manapság a Google előrejelzi a keresési lekérdezéseket, amikor beírja őket. Ez a remek autosuggest szolgáltatás alapvetően az emberek által igényelt dolgok mintavétele. Ez egy gyors webes ötletek forrása gyakorlatilag bármilyen témához, amelyet el tud képzelni. Ezen felül jobb keresési rangsorolást kap, mert ismét, ezeket a dolgokat akarják az emberek.

Csak indítson el kedvenc keresőmotorunkat, a jó ol Google-t, és írja be. Az Autosuggest azonnal elindul egy témakörrel. Kedvenc témáinak kiválasztása után kicsit megváltoztathatja a címsorokat, hogy megfeleljen a különféle igényeinek.

Például, ha beírtam „Hogyan lehet blogot létrehozni”, és ez a szolgáltatás néhány ötletet adott nekem, megfordíthatom és meghajolhatom azokat az ötleteket, amilyeneket akarok. A Google autosuggest segítségével egyszerűen és gyorsan előállhat számos ötlettel. Úgy értem, gyerünk, nagyszerű eszközzé tettek téged, miért hagyták le őket?

8. Bérleti / fogadó szerzők

10 legjobb WordPress többírósági kezelő beépülő modul

Az egyszemélyes műveletnek megvan a maga hátránya, de egyszerűen nem vitatkozhat a méretgazdaságossággal. Sokkal több blogötletet és tartalmat hozhat létre, ha több szerzőből álló blogot futtat, nem pedig egyedüli műveletet. Fizethet az íróknak, a fogadó vendégblogistáknak, vagy mindkettőt megteheti.

Andy of Newsforshoppers létrehozott egy online magazint, amely segíti a fogyasztókat az online vásárlásban. Mindezt egy bevétel-megosztási modell és egy elkötelezett újságírók csoportja segítségével tette meg, akik frissítik a weboldalt a tartalommal. Az írók a hozzászólásukból származó adsense-pénz 70% -át kapják, és Andrew-nak soha nem kell aggódnia a blogötletek miatt.

Számos más webhely használja ezt a modellt, és hibásan hatékony. A vállalkozás működésének más szempontjaira összpontosít, és hagyja, hogy valaki más gondoskodjon a blogötletekről és a tartalom generálásáról. Ez akkor is érvényes, ha szeretne közzétenni az összes tartalmat a neve alatt, vagy egy monikort, például „Szerkesztõ személyzet”.

9. Interjú szakértők

A legjobb Podcast plugins és megoldások a WordPresshez

Ki nem szeretné elolvasni (vagy hallgatni) azt, amit egy szakértő mondott valamely érdekes témában? A szakértői interjúk önmagukban nagyszerű blogötletek, nem is beszélve arról, hogy a válaszok milyen bölcsességgel járnak. Az interjúkkal könnyen fel lehet dolgozni és létrehozni, de gyorsan hitelességet és bizalmat teremthetnek.

Forduljon az iparági szakértőkhöz, és kérje meg ezeket a srácokat, hogy válaszoljanak az olvasók számára releváns kérdésekre. Az interjúkat bármikor tegye közzé, különösen a közmondásos napon, amikor egyszerűen nem sikerül elárasztani a kreatív gyümölcsleveket.

Nem kell hosszú és erősen gondolkodnia az interjúkról, egyszerűen csak fel kell tennie egy kérdést vagy egy csomó kérdést. Küldje el a kérdéseket a legmegválasztottabb szakértőknek, és válaszokat vonzó levelekbe foglalja össze. Vagy próbáljon vendégeket keresni saját podcastjához. Ez nemcsak új tartalmat ad a blogjához, hanem különféle médiaformákat is felvesz az új olvasók / hallgatók vonzására.

10. Joyride a tendenciákról

WordPress Marketing tippek és trendek

A trendek nagyszerű forrást jelentenek a vírusos blogötletekre. És mivel a trendek körül forog az, hogy egy adott időben meleg van, takarmányt nyújtanak a hírbejegyzéshez. Ugyanakkor a trendek olyan jók, mint a melegek. Ha nem cselekszik gyorsan, akkor elmulaszthatja az esélyét, hogy elfojtsa a vírusforgalmat.

A legjobb az egész, ha számtalan eszköz van odakinn, amelyek segítenek a legfrissebb hírek és tendenciák tartásában bármilyen iparágban. Először is Google figyelmeztetések, amely minden pillanatban értesíti Önt a kulcsszavak említéséről. Létrehozhat több figyelmeztetést, de nem szabad túlzásba hozni, különben e-mailbe ejt.

A trendek tájékoztatást nyújthatnak az emberek érdekeinek időbeli változásairól is, amely nagyszerű módja annak, hogy megjósoljuk, mi következik. Ha elegendő adatot gyűjt és intelligensen játszik, könnyen létrehozhat örökzöld tartalmakat, amelyek ma és a jövőben is működnek.

11. Tartsa a könyvjelzőket

10 WordPress-erőforrás, amelyet most meg kell könyvjelznie

Az inspiráció mindenütt él, és az űrkutatásról szóló cikk ugyanolyan könnyen elindíthatja a zsenit, mint az iparágában egy izgalmas üzenet. Ha talál olyan információt, amely hasznos lehet egy jövőbeli időpontban, akkor érdemes elmenteni a könyvjelzőt.

A böngészők lehetővé teszik a könyvjelzők szegmentálását, ami azt jelenti, hogy több mappája is lehet a különböző igényeinek. A könyvjelzők egyetlen hátránya, hogy összezavarodhatnak, amikor összeállnak. Ezenkívül tovább kell mélyen ásnia, csak egy cikk megtalálásához.

A fő profi, természetesen, az, hogy adott időben kibővített blogötletekkel rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy csak komoly összegre van szüksége kávé stimulánsok, hogy megírják azt az extra posztot, amelyet meg kell tartani a kerekek forgásának.

12. élj egy kicsit

Külső tevékenységek a WordPress webhelyének bővítéséhez

És ez alatt azt értjük, hogy egy pillanatra elmenekülünk a sötét képernyőtől. Az élet élni, nem pedig feszülten élni, ha Jay-Z szavai valami haladnak. Egy kicsit elengedned kell, és csak légy. Élvezze egy csésze kávét barátjával, megy moziba vagy síeljen családjával – csináljon valamit, nem pedig írjon.

Ön egyetért azzal, hogy az író blokkja a legnehezebben jár, amikor kiégtek. Ha fogalma sincs róla, hogy mi az üres oldal, amelyre visszatekint, akkor minden egyéb blogötlete egyszerűen eltűnik a levegőben. Hülye, éppen így. Ilyenkor meg kell ismernie, hogy nem az élet része, hanem maga az élet.

Légy friss levegőt kap, utazzon egy kicsit, olvassa el valamit, vegyen részt egy hobbiban, töltsön időt a szeretett emberekkel – egyszerűen csak tegyen meg mindent, hogy egy nagyon szükséges szünetet tartson magának. Szegény vagy, valószínűleg nem tudsz elképzelni a saját életének megmentését, mivel a vállára nehezedik ez a súly. Játssz egy kicsit, vagy légy hülye.

14. Készítsen ötletek listáját

25+ tipp a WordPress Blogging szakemberek számára

Ez a vaj kenyérének a fenti pontja. A könyvjelzők mentése minden bizonnyal nem mindenki számára teáscsésze. Ezenkívül böngészőre van szüksége a könyvjelzők mentéséhez. De amint már említettük, inspirációt találhat bárhol.

Egy nagyszerű blog-ötlet furcsa időkben sztrájkolhat, és valószínűleg elhiszed, hogy elkötelezett a remegő emberi memória iránt az örökkévalóságig. Kérjük, ne bolondozzon, haver, készítsen egy jegyzettömböt ötletek leírásához. Ha utálsz papírt, mi lenne az olyan alkalmazásokkal, mint a Evernote?

Felejtsd el az inspirációt, amikor bármikor felcsend rád. Tudta, hogy valóban becsaphatja az elméjét, hogy ötleteket generáljon, mint például az óramű? Igen, valóban megteheted. Vegye ki egy darab papírt, és írjon le 10 blogötletet a fejed tetejéről. Dobja el azt a darabot, és készítsen egy újabb tíz listát. Ismételje meg minden nap.

15. Soha ne lopj, hitelfelvétel

30 WordPress szakember, akiket követni kell a Twitteren

Látogasson el az iparágában található népszerű blogokba, kövesse azokat a közösségi médiában, és nézze meg, mi forró. A népszerű blogokban általában olyan írói csapatok vannak, amelyek rendszeresen ötleteket hoznak fel. A népszerű blogoknak nagyszerű szerkesztői csoportjai vannak, és az egész shebang azt jelenti, hogy a munka nagy részét már az Ön számára elvégezték.

Összegyűjtheti a rést a népszerű blogokból származó legjobb ötletek közül. Az Ön feladata, hogy friss és eredeti tartalmat hozzon létre az említett ötletekből, különben ellopja valaki más munkáját. Minden blogban határozottan megtalálja a motivációt, vagy akár egy kissé eltérő népszerű témát is.

Kölcsönözze az ötleteket, és építse fel saját munkáját a témákra. Csak ne lopja el a tartalmat, mert azt jelentheti, hogy szembesülünk a törvény keserű végével és a Google kedvelőivel. Végül is miért találja fel újra a kereket?

16. Szervezze meg a versenyeket és az ajándékokat

Növelje közönségét a WordPress versenyeivel

Ó, a freeloader mindannyiunkban. Istenem, mindenféle dolgot csinálunk ingyen dolgokért. De ha van valami, amit szeretünk, ugyanúgy, mint a freebies, akkor ez esély arra, hogy egyfajta versenyen dobjunk le. Mi nagyon versenyképes fajok vagyunk, nem? De valószínűleg ez csak a Természet Anya.

Akárhogy is, lehetőségem volt részt venni néhány ajándékversenyen és versenyen, és az eredmények minden egyes alkalommal csodálatosak voltak. A kezdőknek nagyszerű blogötleteket, versenyeket és ajándékokat hoznak létre, mivel csak annyit kell adniuk, mint amit adni.

Amikor az ötletek kútja száraz, mindig számíthat a versenyekre és az átadásokra, mint pick-me-up típusú posztokra. Nagyon jól teljesítenek a forgalom és az ólom generáció terén, és mivel nem kell egész éjjel tartózkodnod a blogod versenyének vagy ajándékának megszervezésében, azt mondhatjuk, hogy jó barátok vagytok.

Rajtad a sor…

Nem sértem az intelligenciáját azzal, hogy állításokat teszem. Ez egy teljes útmutató arról, hogyan lehet kiváló blogötleteket kidolgozni. Nem cáfolhatjuk, hogy annyi megközelítés létezik, mint amennyire emberek vannak ezen a bolygón, azaz még mindig van elég hely a lista felépítéséhez.

Mielőtt elmész, meggondolná, hogyan oszthatja meg nagyszerű blogötleteit a WordPress webhelyén? Milyen eszközöket használ, ha vannak, és melyik tipp rezonál veled a legjobban? Előre is köszönöm és a legjobb blogszövegeket a legjobb blogötleteknek szögezzük ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map