Hogyan szerezzen több társadalmi megosztást a blogbejegyzéseiben

Hogyan szerezzen több társadalmi megosztást a blogbejegyzéseiben

Tehát elindítottál egy blogot. Gratulálunk! Nagyon izgalmas idő a számodra. Ki fogod tenni magad. Gondolatainak és álmainak megosztása a világgal. De írtál néhány hozzászólást, sokat gondolkodtál benne, olvassad vissza magadnak mindegyiket tízszer, és most valószínűleg azon tűnődsz, hogy vajon még hallgat engem? És hogy a fenébe hogyan kaphatok több társadalmi részesedést?


A tartalom megírása az első lépés, de a köröztetés megszerzése még nagyobb csata. Itt bemutatjuk, hogyan szerezzen több közösségi megosztásot a blogbejegyzéseiben, hogy ne csak az ürességbe kiabáljon.

1. Post Post Quality, vonzó tartalom

Minőségi közzététel, a tartalom elkötelezettsége a további társadalmi megosztás érdekében

Álmodozhat az összes clickbait címet, hogy megpróbálhassa az embereket eljuttatni a cikkéhez, de ahhoz, hogy ösztönözze az olvasókat, hogy továbbadják, nem helyettesíti a jó, minőségi tartalmat.

Cél olyan blogok közzététele, amelyek sok információval és értékkel bírnak. Anya blogger vagy, aki a közelmúltban felfedezte a szülői hacket, amiről még sehol máshol nem olvasottál? Írj róla, és részletesen.

Emellett időt kell fordítania a WordPress SEO bevált gyakorlatainak megismerésére és alkalmazására, különös tekintettel arra, hogy azok az oldalsó SEO-ra vonatkoznak. Vizsgálja meg a cikkben megcélozni kívánt kulcsszót vagy szavakat (Serpstat ehhez egy nagyszerű eszköz), használja a kulcsszavait (tartalmait) a tartalomban, valamint a felhasznált címsorokat vagy képeket, és feltétlenül írjon egy vonzó keresőmotorra optimalizált címet és metaleírást.

Ezen felül hosszú formájú cikkek (a Backlinko A legmagasabb rangú cikkek 1800 szónál többet jelentenek) kiválóan alkalmasak a SEO-hoz, és segíthetnek abban, hogy pontot szerezzenek Google kiemelt kivonat.

Nagyszerű keresési rangsor = több forgalom = több társadalmi megosztás. Tehát, mint láthatja, a jó SEO és a jó tartalom az első lépés a további társadalmi részvények megszerzéséhez.

2. Használjon látványt

Az emberek szeretik a képeket és más szép grafikákat. A túl sok szöveg egyszerre túlnyomó lehet, és az olvasók gyorsan elveszítik az érdeklődésüket. Próbálja meg képernyőképeket a tartalom illusztrálásához, vagy ragadjon meg néhány ingyenes nagy felbontású képet egy olyan webhelyről, mint például Unsplash.

A látványtervek használata minden bizonnyal ösztönözni fogja a megosztás fokozását olyan közösségi oldalakon, mint a Pinterest és a Flipboard, amelyek nagyon fotóvezérlők, de a megfelelő méretű fotó fontos minden hálózat számára. Azt szeretné, hogy a Tweet vagy a +1 kiemelkedjen a követői hírcsatornáiban.

Érdemes megosztható képet létrehozni a megcélozni kívánt társadalmi csatornákról. Ehhez szükség lehet egy kis erőfeszítésre a közösségi hálózatokra jellemző eszközök létrehozása érdekében, hogy jobban reklámozzák az Ön cikkét, ám ez érdemes ideje. Íme néhány ajánlott képméret a népszerű hálózatokhoz, hogy képet alkotjon Önről kép méretei több megosztás ösztönzésére kell használnia:

 • Facebook 1200 × 630
 • Google+ 1200 × 900 (körülbelül 4: 3 arány)
 • Instagram 1080 × 1080
 • Legalább 600 × 600 Pinterest (legalábbis sok blog javasolja a 2: 3 arány használatát, csak győződjön meg arról, hogy képei legalább 600 képpont széles)
 • Twitter 1024 × 512 (2: 1 arány)
 • Tumblr 1280 × 750

Próbáljon meg egy sablont használni

Végső közösségi média sabloncsomag

Nem tudja, hol kezdje? Nem probléma. Ha átmenne a Creative Market közösségi média sablonjai szakaszába, akkor több ezer közösségi média sabloncsomagot és kezdőcsomagot választhat..

Ezek többsége stílusú fotósablonokat tartalmaz, átfedésekkel, betűtípusokkal és szűrőkkel, így csupán annyit kell tennie, hogy egyszerűen szerkeszti a szöveget és esetleg kicseréli a stock-fotót (kedveljük a Poego Ultimate Social Media Template Pack-jét, mivel átfogó és 2018-ra frissítve van) ). Ez rengeteg időt takarít meg, mivel nem kell gondolkodnia a kép méreteire vagy a kreatív elrendezésre – a sablon gondoskodik erről az Ön számára.

3. Használjon Közösségi megosztás-bővítményt

Használjon Közösségi megosztási beépülő modult, hogy további közösségi megosztásokat szerezzen a blogjában

Még ha a legcsodálatosabb, vidám blogbejegyzést is írja, az soha nem fog vírusosá válni, ha nem biztosítja az olvasók számára az egyszerű módját annak kiosztására..

A megosztás ösztönzésének legjobb módja a közösségi média gombjainak beépítése a blog jól látható helyein. Például a WordPress AddThis megosztási eszközei néhány olyan lehetőséget kínálnak, amelyek rendkívül egyszerűen telepíthetők, és segíthetnek abban, hogy több közösségi megosztáshoz jusson hozzászólásain..

A fenti példalap tartalmazza a „lebegő” megosztási menüt, amely az oldal mentén halad a felhasználóval, miközben görgetik, valamint az „inline” opciót, amely statikus marad a választott pozícióban..

Ez a plugin remek lehetőség, mert egyszerre több négyzetet is bejelöl. Nem kell minden egyes közösségi hálózatba mennie, és kitalálnia, hogyan telepítse az egyes Facebook Like vagy Twitter Tweet gombokat. Az AddThis támogatja a megosztás több mint 200 szolgáltatást, lehetővé téve a látogatók számára, hogy megosszák bárhol, amit időben töltenek az interneten, ezért az AddThis-t a blogger folyamatosan ajánlja a WordPress egyik legjobb közösségi média-bővítményének..

4. Oszd meg magad

Szerezzen több társadalmi megosztást a blogjában saját tartalma megosztásával

Ne félj egy kicsit az önpromóciótól. Miután megnyomta a bejegyzés közzétételét, a következő lépés az, hogy saját maga közzétegye. Ossza meg minden közösségi média csatornán!

Készítsen kreatív és fülbemászó címkét, amelyet megoszthat a képpel és a cikkhez mutató linkkel együtt. Nagyon jó ötlet olyan hashtagek hozzáadására, amelyek relevánsak a tartalomhoz, de általánosan használhatók. Még az ugrás a heti ütemezett „csevegésekre”, amelyek középpontjában egy adott hashtag helyezkedik el, hogy új közönséget érjen el. Íme néhány tipp hány hashtag használni:

 • A Facebookon egyetlen vagy egyetlen hashtag célja sem
 • A Google+ automatikusan hozzáadja a hashtagokat a tartalomhoz
 • Az Instagram akár 30 hashtagot is lehetővé tesz – de általában a legjobb, ha nem haladja meg a 15-et
 • A Pinterest akár 20 hashtagot is lehetővé tesz, és bár biztosan használhatja mind a 20-at, feltétlenül legalább néhány kulcsfontosságú hashtagot adjon hozzá (bár minél konkrétabb a szó vagy még kifejezés, annál jobb).
 • A Twitter használatához használjon 2 hashtagot, hogy javítsa a tweetjeidet
 • A Tumblr csak az első 5 címke keresését teszi lehetővé, tehát nincs értelme további hozzáadni

A társadalmi érvényesítés szintén valós dolog, tehát itt egy kis tipp: az adatok azt mutatják, hogy minél nagyobb a cikk részesedése, annál valószínűbb, hogy mások megosztják azt. Tehát győződjön meg arról, hogy amikor megosztja, akkor ezt megteheti a webhelyén telepített megosztási eszközökön keresztül.

5. Kérje meg az olvasóit, hogy osszák meg

Időnként, ha valamit akar az életben, akkor csak meg kell kérnie. A javaslat hatalma nagyon félelmetes taktika, ezért nem kell szégyellnie a használatát.

Ha olyan weblap-fedvényt használ fel, mint egy felugró eszköz vagy szalaghirdetés, létrehozhat cselekvésre ösztönzést a tartalom megosztására. A webhelyek átfedései bizonyítottan növelik a konverziót.

Szerezzen több társadalmi megosztást a Highlight and Share beépülő modul segítségével

Egy másik lehetőség, ha szöveges kiemelést alkalmaz a tweet funkcióra a webhelyén. Az egyik egyszerű lehetőség az ingyenes Jelölje ki és ossza meg a bővítményt amely magában foglalja a közösségi hálózatok egyszerű beállításait, lehetőséget ad a kivonat tartalmához való hozzáadásra és a hivatkozások automatikus használatát.

Ha másik stratégiát szeretne kipróbálni, akkor még egy kis ösztönzést is nyújthat az embereknek, hogy nyerjenek valamit, ha megosztják a blogbejegyzésed. Lépjen kapcsolatba egy szegmensben lévő vállalkozással, hogy szponzoráljon egy terméket vagy tagságot az Ön ajándékáért. Ezután használjon olyan szolgáltatást, mint a Rafflecopter a pályázat létrehozása – töltsön be társadalmi belépési lehetőségeket (például „Kövessen engem a Twitteren” vagy „Ossza meg ezt a Facebookon”).

Összefoglaló tippek a további társadalmi részvények megszerzéséhez

A webhelyen történő társadalmi megosztás ösztönzésének nem kell bonyolult egyenletnek lennie. A siker nagy alkotóeleme az egyszerű megjelenés folytatása, valamint a kiküldetés és promóció következetessége. Tehát, ha lassú indulást tapasztal, ne add fel! Megígérjük, hogy az idő múlásával több társadalmi részesedést kap, és látni fogja, hogy ezek a számok növekedni fognak.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map