Hogyan személyre szabhatja a WooCommerce szolgáltatást a legértékesebb ügyfelek számára

Hogyan személyre szabhatja a WooCommerce szolgáltatást a legértékesebb ügyfelek számára

Mint üzleti tulajdonos, minden ügyfél különleges. Mert a nap végén a ügyfél = bevétel. De az ügyfelekből ki kell tudnia azonosítani azokat, akik a többi felett ülnek.


Nem ezek az egyszeri vásárlók. Ezek olyan ügyfelek, akik vagy ömlesztve vásárolnak, ismétlődő bevétel forrásai, vagy befolyásolják az utalásokat, hogy az utadra jussanak. Hívjuk őket legértékesebb ügyfelek – mert nos, vannak! Ezek növelik a haszon grafikonját exponenciálisan, ha boldog maradsz.

Szóval hogyan csinálod ezt? Arra készülsz, hogy megtudja!

Személyre szabott üzenetküldés

Az egyértelmű tendencia, amely ebben az évben növekszik intelligens tartalom! Mi az okos tartalom, amelyet kérdezel? Ez az ügyfél igényeihez szabott tartalom.

Az intelligens tartalom foglalkoztat dinamikus tartalom üzenetek, cselekvésre hívás stb. megjelenítése az unalmas régi statikus tartalom helyett. Ez növeli a felhasználói élményt. Régi ügyfelei minden bizonnyal örülnének, ha a tartalom közvetlenül hozzájuk fordulna.

“Ismert, hogy a személyre szabott tartalom jobban teljesít, mint az általános tartalom, mert vonzza az ügyfél érzelmeit.”

Íme egy példa.

Testreszabott vevői üdvözlő üzenet

Az általános „Hello there” üzenet helyett a „Hello {customer-name}” üzenet jobban működik. Vannak olyan eszközök, amelyek segítségével azonosíthatják értékes ügyfeleit, és megjeleníthetnek nekik ilyen testreszabott tartalmat.

Ha egyszerre felveszi a WooCommerce áruházat, a testreszabás magában foglalja a megjelenítést is ajánlott termékek vásárlási vagy böngészési előzményeik alapján.

WOOCOMMERCE TECHNIKAI TIPP # 1

Hogyan kezd hozzá személyre szabott tartalmat a WooCommerce Store-ba?

Különleges árképzés

Nyilvánvaló, nem igaz? Mindenkinek tetszik egy jó üzlet. De ennél is inkább mindenki szereti a különleges érzést.

Így működik: fut a áruház kedvezmény segíthet javítani az értékesítést, de kínál speciális árképzés bizonyos ügyfelek számára továbbra is vissza fog térni hozzád.

A legmagasabb szintű ügyfelek tudni akarják, hogy van-e érdeme tőled vásárolni. És megerősítheti ezt a gondolatot azáltal, hogy felajánlja őket személyre szabott árképzés. Kétféle módon lehet ezt megtenni:

 1. Mennyiségalapú árképzés: tökéletesen működik a nagykereskedők számára. Több megtakarítás az ügyfelek számára, akik nagyobb mennyiségű terméket vásárolnak
 2. Tagsági szintű árképzés: a hűséges ügyfelek számára. Minél magasabb a tagság, annál nagyobb a kedvezmény

Szerep alapú árazás

WOOCOMMERCE TECHNIKAI TIPP # 2

A mennyiségi vagy ügyfél / csoport / szerepkör alapú árazást beállíthatja a következők segítségével:

 • Ügyfélspecifikus árazás: használja a CSV importálást vagy az Árképzési kezelőt az árképzési szabályok gyors beállításához

Ajánlatok és kedvezmények

A WooCommerce lehetővé teszi az eladási árak beállítását és az eladások ütemezését. De lépjen előre egyéni ügyfelei számára, és hozzon létre személyre szabott ajánlatokat születésnapjaira vagy évfordulóira.

A születésnapi különleges kedvezményes e-mail vagy vásárlási jóváírás nagyszerű ötlet lehet!

WOOCOMMERCE TECHNIKAI TIPP # 3

Ezt úgy lehet elérni, mint egy e-mail marketing plugin:

Szállítás előnyei

Hallotta az Amazon Prime-t? Azonnal csengő csenget, nem igaz. Az Amazon Prime egynapos szállítást kínál ügyfeleinek. Miert van az? Ez az az előnye, amelyet (hűséges) üzlettagként kapnak.

Ez nem annyira, mint a vásárlási élmény személyre szabása, hanem annyit jelent, hogy a szállítási költség-haszon hosszú távú ügyfeleknek vagy üzleti partnereknek.

Alternatív ötletként a tagsági szint alapján szállítási engedményeket nyújthat. De mindenekelőtt ügyeljen arra, hogy időben szállítson, hogy a legértékesebb ügyfelei boldogok maradjanak!

WOOCOMMERCE TECHNIKAI TIPP # 4

Személyre szabott szállítási díjak érhetők el a következők használatával:

 • WooCommerce Advanced Shipping: feltételes szállítási engedmények beállítása

Hűség előnyei

“Átlagosan a hűséges ügyfelek akár tízszeresére is érnek, mint az első vásárlásuk.”

SUMO Jutalom Pont plugin

Ha e-kereskedelemmel foglalkozik, akkor az egyik legértékesebb eszköz a meglévő ügyfélkör. Végül is bebizonyosodott, hogy a meglévő ügyfelek nagyobb valószínűséggel vásárolnak tőled újra, mint az első vásárlók. Ezt szem előtt tartva, ha képes megőrizni meglévő ügyfélkörét, akkor az e-kereskedelem üzletének virágznia kell – természetesen ezt sokkal könnyebben mondani, mint megtenni!

Sokféle módon lehet megtartani az ügyfelet, és az egyik legjobb stratégia a hűségrendszer bevezetése. Ha ez valami, amit megvalósítani szeretne, akkor nézd meg a SUMO Jutalom Pontok bővítményt, amely 49 dollárért elérhető. Integrálhatja a WooCommerce-lel, és a plugin kompatibilis az összes WooCommerce-támogatott témával.

A SUMO Jutalom Pontok segítségével hűségpontokat oszthat ki számos módon. A legnyilvánvalóbb mód természetesen az, amikor egy ügyfél vásárol a boltjában. Például kínálhat 1 jutalompontot minden elköltött 1 dollárért, és a bővítmény lehetővé teszi az egyes pontok pénzbeli értékének megadását. A vásárláson túl a hűségpontok felkínálásával ösztönözheti a látogatókat bizonyos tevékenységek végrehajtására. Pontot kínálhat társadalmi megosztáshoz, véleményezéshez, barátjának hivatkozásához vagy regisztrációhoz. Megint meg lehet adni, hogy mekkora a jutalom ezen műveletek mindegyikéért. A SUMO-val akár meg is próbálhat létrehozni némi zümmögést a közösségi médiában azzal, hogy a verseny során hűségpontokat ad el (akár nevezésre, akár a nyertesre).

A látogatók ezután beválthatják hűségpontjukat pénztárnál pénzt vásárlásuk után. Megadhatja a beváltandó pontok minimális / maximális számát is. Ha okot szeretne adni ügyfeleinek, hogy továbbra is vásároljanak tőled a versenytársak felett (kivéve, ha nagyszerű szolgáltatást kínálnak!), Akkor a hűségprogram bevezetése nagyon hatékonynak bizonyulhat..

Vevőszolgálat

Legértékesebb ügyfelei külön figyelmet érdemelnek. Hűség előnyt kell élvezniük, ha ilyen sokáig kapcsolatban állnak veled. A kedvezmények mellett, vagy akár ingyenes promóciós anyagok mellett a legmagasabb szintű szolgáltatást is nyújtják Vevőszolgálat. A szolgáltatás részeként e-mailt is küldhet nekik termék oktatóvideók vagy gazdagépes oktató webináriumok a megvásárolt termékekre vonatkozóan.

WOOCOMMERCE TECHNIKAI TIPP # 5

Személyre szabott ügyfélszolgálat hozzáadható a következők használatával:

Ingyenes promóció

Az a stratégia, amely garantálja, hogy az ügyfelek boldogok, mégis teljesen ingyenesek, a márkájuk népszerűsítése az Ön webhelyén.

Által a blogjukban bemutatják a történetüket, vagy vevőinterjú hozzáadásával különösnek érezheti magát, és forgalmat is növelhet. Ez nemcsak előnyös lehet számukra, de megmutathatja más ügyfeleknek, hogy törődik vele; javítja a márka általános felfogását.

BÓNUSZ TIPP

Az ügyfelek véleménye az Ön termékeiről hozzáadható a szolgáltatás bejegyzéséhez. Egy kicsit az önpromóció soha senkit sem bántott volna ?! :-P

Befejezéskor

Legyen szó személyre szabott üzenetekről vagy árakról, az ilyen taktikák alkalmazása az ügyfelek fontosnak érzi magát. És ez a lényeg, hogy nem igaz?! Arról szól, hogy tudassuk az ügyfeleknek, hogy értékeli őket.

Ezek a stratégiák meglehetősen egyszerűen végrehajthatók, és hosszú távú előnyökkel járnak. Miután tudatosan erőfeszítéseket tesz azok végrehajtására, az értékes ügyfelek kötelesek jól érezni magukat … és ez szintén jól érzi magát! ��

További ötleteket szeretne itt hozzáadni? A megjegyzés szakasz nyitva áll a vitára.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map