Hogyan reklámozzuk a WordPress webhelyét „webhelyen kívül”

Hogyan reklámozzuk és népszerűsítsük a WordPress webhelyét „webhelyen kívül”

Amikor az emberek gondolkodnak a webhelyen kívüli promócióról, az e-mail marketing azonnal eszébe jut. De a dinamikus e-mail kampány létrehozása mellett mi a teendő még a WordPress webhelyének webhelyen kívüli népszerűsítése érdekében?


Ebben a cikkben különféle, webhelyen kívüli technikákkal foglalkozunk, amelyeket online és offline is alkalmazhatunk, hogy segítsünk szélesebb közönség elérésében és a WordPress webhelyének forgalmának növelésében. A vendégküldéstől és a podcast-tárhelytől a különféle közösségi médiastratégiákig, a helyi reklámozástól és a személyes eseményeken való részvételtől, remélhetőleg itt talál néhány tippet, amelyek segítenek webhelyének népszerűsítésében.

Írjon vendég hozzászólásokat

A vendégküldés nagyszerű módja a WordPress webhelyének webhelyen kívüli hirdetésének. A vendég feladása az, amikor közzéteszi saját üzenetét valaki más webhelyén. Noha ez gyakran ingyen van, biodiátot kap a webhelyére mutató linkel, amelyet a cikk alatt jelenít meg. Ezért a cikk nemcsak segít új közönség elérésében, hanem a webhely forgalmát is növeli.

A vendég kiküldetésének megkezdéséhez keresse fel a webhelyeket egy hasonló rést, mint a saját webhely, valamint a közvetlen versenyt. Ezeknek a weboldalaknak az olvasói jelentik a célközönséget, és ezeket az embereket akarják kipróbálni és elérni a vendég bejegyzéseddel.

Amikor vendég hozzászólást ír, noha tartalmat ingyen ad el, cikkeinek továbbra is a legmagasabb színvonalúnak kell lennie. Válasszon olyan érdekes, egyedi témákat, amelyek segítenek az olvasóknak valamilyen probléma megoldásában. Az olvasók az vendég hozzászólás értéke és minősége alapján döntenek arról, hogy érdemes-e meglátogatni webhelyed, ezért érdemes lenyűgözni őket..

Megjelenik a Podcast-on

podcastok

A vendég megjelenése más webhelyek podcastjain egy másik módja annak, hogy szélesebb közönséget érjünk el, és növeljük a forgalmat az Ön webhelyére. Ismét el kell mennie az útjától, hogy kapcsolatba lépjen számos különféle webhellyel, és kérdezze meg, hogy beszélhet-e azok podcastjain. Ellenőrizze, hogy ezek a podcastok valamilyen módon relevánsak-e a résedben, tehát a megcélzott közönség a célpiac.

Felkérhetik Önt, hogy fogadja el egy podcastot, vagy kérdezzen meg interjút. Akárhogy is, alaposan megtervezze, mit fog mondani, és győződjön meg arról, hogy a bölcsesség értékes azok számára, akikre fellebbezni próbál. Az is fontos, hogy személyiséged megjelenjen a podcastban. Ez segít a látogatóknak érzelmi szinten kapcsolatba lépni veled, növelve annak esélyét, hogy látogassanak el az Ön webhelyére.

Mielőtt beleegyezik abba, hogy podcaston beszél, ellenőrizze, hogy a producer örömmel hirdeti-e webhelyét, és megosztja webhelyének címét a hallgatókkal. Ha lehetséges, biztosítson olyan tartalmat (az Ön webhelyén), amely támogatja a podcast témáját és hasznos a közönség számára. Ezután megoszthatja az extra tartalom URL-jét a podcaston, ösztönözve a hallgatókat az Ön webhelyére.

Készítse el saját podcastját

itunes

Saját podcast készítése és felvétele az iTunes-ba egy másik nagyszerű lehetőség webhelyének reklámozására. Könnyen létrehozhat podcastot a WordPress segítségével. Emberek milliói töltik le a iTunes, tehát a podcast (vagy a podcastok sorozatának) ide történő hozzáadása lehetővé teszi webhelye számára, hogy hatalmas közönség számára tegye láthatóvá.

A podcast alatt jóváhagyhatja webhelyének tartalmát, és finoman elmagyarázhatja, miért kell a hallgatóknak látogatniuk az Ön webhelyén. Csak ne vigyük túlzásba. Senki sem akarja hallgatni egy olyan podcastot, amely minden reklám és nincs anyag. Készítsen podcastokat érdekes és hasznos témák alapján, amelyek mindig kapcsolódnak webhelyének réséhez. Ha a közönség lenyűgözte azt, amit hall, akkor valószínűbb, hogy megnézik az Ön webhelyét.

A vélemények és besorolások fontos szempontot jelentenek az iTunes alkalmazásban. Minél több pozitív véleményt kap, annál valószínűbb, hogy a célközönség letölti a podcastot, még akkor is, ha még soha nem hallottak rólad vagy a webhelyedről. Ahhoz, hogy összeállítsa az értékelések számát, minden podcast végén emlékeztesse a hallgatókat, hogy hagyjanak önnek véleményt.

Legyen jelen a közösségi médián

ütköző

A szociális média folyamatos jelenléte és elkötelezettsége hatékony módja a rajongói bázis felépítésének. Ez az a következő, amellyel megoszthatja tartalmát, és hirdetheti webhelyét.

Először meg kell határoznia, hol közönsége lóg. Akkor tedd a középpontba ezeket a közösségi média csatornákat. Töltsön minden nap időt, kedvelve és megosztva mások hozzászólásait. Kövesse másoknak a rést, és kommentálja képeit. És tegyen közzé releváns cikkeket és tartalmakat a WordPress webhelyéről.

Automatizált eszköz, például ütköző lehetővé teszi, hogy aktív legyen a közösségi médiában, még alvás közben is. Automatikusan megoszthatja a WordPress-hozzászólásokat a Bufferrel, előzetesen ütemezve a cikkeket, hogy azokat nappali vagy éjszakai bármikor közzétehessék. A puffer lehetővé teszi az összes közösségi média-fiók kezelését az egyetlen irányítópulton, időt takaríthat meg a különböző fiókokba történő be- és kijelentkezéshez, és segít a szociális stratégia jól szervezettségében..

Hozzon létre egy Facebook oldalt

Facebook oldal

A Facebook oldal vállalkozása népszerűsítése nagyszerű módja annak, hogy elkötelezett közösséget hozzon létre webhelye körül. Mivel a Facebook továbbra is a közösségi média platformjainak legnagyobb, több mint 2 milliárd havi felhasználóval, a Facebook oldal nagyjából kötelező..

A sikeres Facebook oldalt folyamatosan frissíteni kell érdekes és hasznos információkkal. Tegyen fel kérdéseket és válaszoljon rá, ösztönözve az embereket, hogy tegyenek közzé információkat az Ön oldalán, és megvitassák a különféle kérdéseket. Győződjön meg arról, hogy oldala tartalmaz linkeket a webhelyére, hogy a lehető legkönnyebb legyen a Facebook követői számára a WordPress webhely látogatása.

A legjobb eredmények elérése érdekében a Facebookon fontolóra kell vennie az oldal hirdetését. A Facebook hirdetéseit könnyű beállítani, és ezek biztosítják, hogy bejegyzésed új potenciális követőket célozzon meg, valamint elérje a jelenlegi követőit. Beállíthat remarketinget is, hirdetve az oldalt azok számára, akik már meglátogatták az Ön webhelyét, de még nem követtek téged a Facebookon.

Miután felépített egy erőteljes követőt a Facebookon, aktív platformja van, ahol megoszthatja webhelyének tartalmát, népszerűsítheti webhelyét, és értékesítheti szolgáltatásait és termékeit. Ne feledje azonban, hogy az oldalának hozzáadott értéket kell hozzáadnia az olvasók számára. Ne tegye oldalát túl promóciós vagy értékesítési alapúvá, mivel elveszíti követőit.

Versenyek futtatása a közösségi médián

A versenyek futtatása a közösségi médiában nagyszerű módja annak, hogy márkádat megoszthassa szélesebb közönséggel, és hirdethesse webhelye tartalmát vagy termékeit. A Facebook különösen jól játszik versenyeket, és biztos vagyok benne, hogy már több mint pár versenyszámot látott megosztani a barátaiddal.

A Facebook-verseny könnyű megszervezni. Egyszerűen hozzon létre egy hozzászólást, amely tartalmaz képet arról, hogy mit lehet nyerni. A Facebook-nézőknek ezután szeretniük kell az oldalt, és meg kell osztaniuk a bejegyzést, hogy belépjenek a versenybe. Ez új követőket eredményez, és elősegíti az Ön webhelyének forgalmazását.

Az induláshoz először meg kell tennie válasszon egy díjat elajándékozni. Minél szebb a díj, annál jobb az érdeklődés a verseny iránt. Mindig azonban ellenőrizze, hogy az releváns-e a WordPress webhely résében, és hogy megengedheti magának ilyen ajándékot. Meg kell tennie egy kis kutatást a környéken található ajándéktárgyakkal kapcsolatban. Néhány országban, államban és / vagy városban vannak törvények az átadási díjak értékéről. Például az Egyesült Államokban a legalább 600 dollár értékű díj megköveteli, hogy az év végén küldje el a nyertesnek egy 1099 -es űrlapot, amely tartalmazza az adókat..

A díj kiválasztása után elrendezést kell készítenie A szabályok. Ez magában foglalja a díj egyértelmű azonosítását és annak értékét, az átadás időtartamát, a belépés módját, a belépés módját, a győztes kiválasztásának módját és a technikai kérdéseket (hogyan kell kezelni a másodpéldányos nevezéseket, az áramkimaradást, a természeti katasztrófát stb.). Ha harmadik fél szolgáltatását használja, például Rafflecopter, rendelkeznek olyan szabályok / kifejezések generátorával, amelyek megkönnyítik ezt a törvényt.

A következő lépés egy szép elkészítése fénykép a díjat. Egy vonzó és vonzó fénykép segít felhívni az emberek figyelmét, és ösztönzi őket, hogy csatlakozzanak a versenyhez, például az Ön oldaladhoz, és ossza meg az üzenetét.

Végül, egy meghatározott idő eltelte után meg kell tennie hirdetjük ki a győztest. Sokat tegyen erről, hogy emlékeztesse a Facebook-követőit az Ön által folytatott versenyre, és folytassa webhelyének promócióját.

Készítse el saját YouTube-csatornáját

Youtube

Saját YouTube-csatorna létrehozása egy másik hatékony módszer a WordPress webhelyének webhelyen kívüli hirdetésére. Öt milliárd videót néznek meg a YouTube-on minden nap, tehát ez egy nagyszerű platform, amelyet új piacok eléréséhez és a webhely forgalmának növeléséhez használhat..

Saját YouTube-csatorna létrehozásához egyszerűen regisztráljon, és adja hozzá a szükséges információkat. Ez magában foglalja a nevének megadását, a webhely logójának feltöltését a csatornájába, a leírás írását, valamint a webhelyre és a közösségi média csatornáira mutató linkek hozzáadását.

Videók készítése YouTube-csatornád számára időigényes lehet. Annak érdekében, hogy időt takarítson meg a kerék újra feltalálásával, próbálja meg újra létrehozni a webhelyén már közzétett tartalmat szöveges formában. Ez biztosítja, hogy a tartalom releváns legyen annak a közönségnek a típusához, amellyel kapcsolatba akar lépni, valamint biztosítja, hogy ne égesse el magát.

Sokat tehetünk annak érdekében, hogy ösztönözzük YouTube-csatornáinkat a webhely látogatására. Írja le az egyes videók leírását, felszólítva a cselekvésre és a webhely címét. Beszélje meg a videójában a webhely tartalmát, és ossza meg egy oldal URL-jét, ahol a nézők többet olvashatnak. És használd ki a YouTube-ot kártyák, amelyek lehetővé teszik, hogy minden videóhoz megjegyzéseket fűzzön, amelyek a WordPress webhelyére mutató linkeket mutatják.

Vegyen részt rendezvényeken

Wordcamp

Az interneten kívül számos offline tevékenység is részt vehet, amelyekben részt vehet a WordPress webhelyének piacra dobásában. A Wordcamps nagyszerű lehetőséget kínál arra, hogy hasonló gondolkodású emberekkel találkozzon, és segít nevének és márkájának ismertté tételében a WordPress közösség körében. Miután az emberek találkoztak és érzelmi kapcsolatot létesítettek veled, sokkal valószínűbb, hogy emlékeznek, meglátogatják, sőt még másoknak is ajánlják a webhelyet a jövőben. A helyi találkozók vagy ipari konferenciák olyan jó marketing lehetőségek, amelyek gyümölcsösek lehetnek.

Vegye figyelembe a helyi hirdetést

Ha van egy fizikai üzlete vagy helyisége, akkor vállalkozása és webhelyének helyi hirdetése hasznos lehet. Fontolja meg a helyi rádión, a helyi újságokban vagy folyóiratokban való hirdetést. Esemény vagy helyi sportcsapat szponzorálása szintén jó módszer üzleti vállalkozásának népszerűsítésére és a WordPress webhelyére történő forgalom irányítására.

Csomagolás fel

A cikkben említett, a webhelyen kívüli marketing módszerek közül nem minden felel meg a webhely résének. Válassza ki azokat a technikákat, amelyek véleménye szerint a legmegfelelőbbek a WordPress webhelyén. Ezután készítsen egy cselekvési tervet, hogy minden stratégia működjön az Ön számára. Sok szerencsét!

Mely stratégiákat fog használni a WordPress webhelyének webhelyen kívüli hirdetésére? Kérjük, ossza meg gondolatait az alábbi megjegyzésekben …

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map