Hogyan növelheti közönségét és népszerűsítheti termékeit a WordPress versenyeivel

Növelje közönségét a WordPress versenyeivel

Nagyon érdemes lehet versenyt futtatni a WordPress webhelyén, de ez is nehéz munka. A helyes megtervezés és végrehajtás elősegítheti közönségének növekedését, a márkatudatosság növelését, valamint a termékek reklámozását és értékesítését.


De mit kell figyelembe vennie a verseny elindítása előtt, és hogy melyik verseny a legmegfelelőbb a projektjéhez? Ebben a cikkben megvizsgáljuk a különféle típusú versenyeket, amelyeket futtathat, valamint a legjobb WordPress verseny-bővítményeket, amelyek megkönnyítik a közönség növekedését.

A WordPress verseny lebonyolításának előnyei

WordPress verseny

A verseny lebonyolítása izgalmat és interakciót idéz elő webhelyének közössége között. A díjaknak nem kell hatalmasnak lenniük, de helyesen elvégezve a vállalkozása számára járó jutalmak lehetnek.

E-mail címek gyűjtése

A versenyek nagyszerű módja az e-mail címek gyűjtésének, és néhány olyan alkalommal, amikor az emberek szívesen részt vesznek velük. Az emberek szeretik a szórakoztató versenyeket, és ennél is többet szeretnek a freebies-ekről. Kicsit fizetendő e-mail cím megadása a nyeremény megszerzéséhez. Eközben a webhely levelező listája növekszik.

Növelje közönségét

A verseny nyilvánvaló eredménye, hogy szélesebb közönséget érhet el, különösen, ha a legtöbbet hozza ki a közösségi média csatornáiból. Minél többen vesznek részt a versenyben, megbeszélik és megosztják azt barátaival online, annál inkább elkezdi webhelyének ápolása és új közönség elérése..

A közösségi média jelenlétének javítása

A versenyek népszerű módja a közösségi média jelenlétének javítására. Ossza meg vagy futtassa versenyét a közösségi média fiókjain keresztül, és megosztásának, kedvelői és követői gyorsan növekszenek. Ez növeli a közönségét a közösségi médiában, és ha okos vagy benne, segít növelni a webhely forgalmát.

A márkatudatosság növelése

A közösségi média marketingje, valamint a szélesebb közönség elérése a verseny lebonyolításával nagymértékben hozzájárul a márkatudatosság növeléséhez. A verseny körül zajló izgalom és az ennek következtében felmerülő új fogyasztók elérhetősége elősegíti a márka általános ismertségét. Ezzel összefüggésben maga a verseny és az azt körülvevő interakció elősegíti, hogy egy komoly márkanév és igazi tekintély legyen az iparágban.

Termékeinek népszerűsítése

A versenyek szintén lenyűgöző módon népszerűsítik termékeit, különösen, ha a versenyt az egyik termék körül alapozzák. Lehet, hogy díjaként felhasználja a terméket, felkéri az embereket, hogy tegyenek megjegyzéseket egy adott termékről, vagy osszanak meg fotókat, amelyek az egyik termékét mutatják. Hagyja, hogy a látogatók és az ügyfelek versenyeken keresztül forgalmazzák termékeit az Ön számára, képeket és párbeszédet osszanak meg szélesebb közönséggel.

A fenti pontok végső soron a webhely forgalmának növekedéséhez és az eladások vagy potenciális ügyfelek számának növekedéséhez vezetnek. Ez azonban csak akkor lesz igaz, ha átgondolta a versenyt, és kiválasztotta a webhely és a közönség számára a megfelelő típusú versenyt.

A verseny indulása előtt fontolóra vehető dolgok

WordPress-Winner-Dollarphotoclub_105863212

Miután úgy döntött, hogy versenyt rendez a WordPress webhelyén, ne induljon bele egyértelmű terv vagy stratégia nélkül. Van néhány kulcsfontosságú szempont, amelyet figyelembe kell venni, mielőtt elkezdi.

Mi a verseny célja??

Gondoljon alaposan át, mit szeretne elérni a WordPress verseny futtatásával. Kit céloz, és következésképpen milyen típusú versenyt kell indítania? Szeretné növelni közönségét, növelni a levelezőlistát, reklámozni termékeit, vagy valami mást? Ne feledje, hogy hosszú távon egynél több WordPress versenyt is indíthat, tehát csak válasszon egy vagy két célt az első versenyére a webhelyén.

Ki a célközönség??

Meg kell határoznia a célközönséget, ha azt akarja, hogy a verseny elérje céljait. Azt akarja, hogy a verseny olyan embereket vonzzon, akik valószínűleg ügyfelekké válnak, ügyfeleknek vagy előfizetőknek, nem pedig azoknak, akik szeretik a versenyeket, de nincsenek érdeklődve a rád.

Itt fontos a versenyed díja. Nem kell, hogy drága legyen, de fontos, hogy rezonáljon a célközönséggel, és kapcsolatban álljon a termékeivel vagy az iparával. Ez elősegíti a megfelelő ügyfélkör vonzását.

Milyen típusú WordPress versenyt fogsz futtatni?

A meghirdetett verseny típusának elő kell segítenie a jelölőnégyzetek bejelölését a megfelelő közönség vonzására és a verseny céljainak megvalósítására. Gondolj arra a versenyre, amelyre a célközönség érdekli a belépés. Például a legalapvetőbb szinten a fotósok fotós versenyt rendeznek. De ha a célja az e-mail cím gyűjtése, győződjön meg arról, hogy ez a versenybe való belépés előfeltétele.

A futtatható versenyek különféle típusai

Itt található néhány különféle típusú verseny, amelyet futtathat, valamint a WordPress verseny beépülő moduljai közül néhány, amelyek segíthetnek azok kezelésében..

Jegyzet: Feltétlenül tanulmányozza az országának, államának, gondviselõjének, megyéjének, városának stb. Vonatkozó adományokra és sorsolásra vonatkozó törvényeket. Bizonyos esetekben lehetnek életkori korlátozások, adózási formák vagy egyéb szabályok és követelmények, amelyek betartása az Ön felelõssége..

Fotóverseny

Fotóverseny WordPress bővítmény

Köztudott, hogy az emberek inkább az internetes képekkel foglalkoznak, mint a szövegekkel. Akkor miért nem használja ki ezt a lehetőséget és indítson fotópályázatot? A képek megosztása egy versenyen nagyszerű módja lehet termékeinek népszerűsítésének, mivel a verseny az, hogy képet közzétesz az egyik termékéről, amelyet használnak vagy élveznek. A webhely iránti elkötelezettség növelése érdekében kérheti az embereket, hogy szavazzanak a képeken a győztes meghatározására.

A Photo Contest plugin egy prémium WordPress verseny plugin. Lehetővé teszi egy fotópályázat elindítását a WordPress webhelyén, és számos lehetőséget kínál, így testreszabhatja a versenyt az Ön igényei szerint. Összegyűjti a szavazatokat és meghatározza az Ön számára a győztest, kiküszöbölve minden nehézséget a verseny megszervezésével és online futtatásával a WordPress segítségével.

A WordPress komment verseny

Válassza ki az Giveaway Winner bővítményt

Ha olyan versenyt szeretne létrehozni, amely ösztönzi az izgalmat, a megbeszélést és az elkötelezettséget webhelye közösségének körében, telepítse és futtassa az ingyenes WordPress bővítményt Válassza ki az Adományozási Győztest. Ez a beépülő modul lehetővé teszi egy olyan versenynek a futtatását a webhelyén, amely azon alapul, hogy az emberek kommentálnak egy blogbejegyzést.

Egyszerűen válassza ki, hogy mely blogbejegyzést szeretné megvitatni az emberekkel, majd kínáljon esélyt a győzelemre, amelyet véletlenszerűen választott ki a plugin, mindazok számára, akik kommentálják. Az ilyen típusú verseny ösztönzi a diskurzust a webhelyén, és erős interaktív közösséget hoz létre.

Közös verseny a közösségi médián

Wishpond közösségi versenyek

Egy lenyűgöző módszer arra, hogy ösztönözze az embereket márkatudat kialakítására és új követők begyűjtésére, ha megosztó versenyt indít a közösségi médiában. Ez magában foglalja egyfajta kép vagy szöveg létrehozását, és arra kéri az embereket, hogy osszák meg és kedvelik őket, hogy nyerjenek esélyt.

Wishpond közösségi versenyek egy nagyszerű ingyenes WordPress verseny plugin, amely lehetővé teszi megosztási verseny felállítását a Facebookon és a Twitterön. Futtatja és figyeli a versenyt az Ön számára, és véletlenszerűen kiválasztja a győztest.

Nézze meg egy barátversenyt

Invitebox WordPress verseny beépülő modul

Az InviteBox egy prémium referencia-barát típusú WordPress verseny-bővítmény, amely lehetővé teszi az ajánló versenyek futtatását. De jön egy 14 napos ingyenes próbaverzió (amelyet felhasználhatott egy új webhely elindításához, majd később különféle verseny-bővítmények használatához).

Azáltal, hogy létrehoz egy áttételi kampányt a InviteBox akkor futtathatja a versenyt, ha jutalmazza azokat, akik barátaikra utalnak. Az emberek általában szívesen utalnak egy barátra, ha esélyük van nyereményre. Időközben webhelye előnyeit élvezheti vállalkozásának promóciója és megosztása egy új közönséggel.

Videóverseny

Videóverseny WordPress Pugin

Az online videók azok a dolgok, amelyek jelenleg mindenkit érdekelnek, ezért próbálkozzon ezzel. Videóverseny A WordPress plugin egy prémium verseny plugin, amely elősegíti az Ön számára videoverseny beállítását és kezelését. Videóversenyek révén hirdetheti márkáját és termékeit. Remélhetőleg az emberek megosztják a versenyt és a videókat a közösségi médiában, ezzel segítve a közönség növekedését.

WooCommerce lottó

WooCommerce lottó

Vagy futtathat egy régimódi lottót. A WooCommerce Lottery lehetővé teszi a saját WordPress sorsolásának futtatását a WooCommerce erejének felhasználásával.

A telepítés után ugyanúgy hozhat létre lottót, mint bármely más WooCommerce termékoldalot. Beállíthat árcímkét minden jegyre, amelyet a felhasználók fizetnek a WooCommerce által jóváhagyott fizetési átjárók bármelyikének használatával, amelyet telepített a webhelyére..

Szabályozhatja az egyes lottók minden fontos részletét. Ez magában foglalja a kezdési / befejezési időket, a felhasználónkénti maximális jegyszámot és a nyertesek számát. Megadhatja a rendelkezésre álló jegyek abszolút maximális számát is. További izgalom felszámolására van még egy sor animált kütyü is, a következő sorsolásig.

Amikor a lottó befejezési ideje eléri, a plugin gondoskodik a színfalak mögötti dolgokról is, ideértve a véletlenszerű válogatást is. A sorsolás után a WooCommerce Lottery e-mail értesítést küld a nyerteseknek – és ha akarod, azoknak is, akik nem nyertek.

Noha a plugin nem használható készpénzhúzásra, jó hűvös díjakat adhat neki – például az e-kereskedelem áruházában tárolt termékek számára..


Természetesen létezik még sok más típusú versenyszolgáltatás és bővítmény, amelyeket használhat, de a cikkben említettek egyértelműen jó hely a kezdéshez. Gondosan mérlegelje a webhely típusát vagy vállalkozását, a közönséget, amelyet vonzani szeretne, és ami a legfontosabb, mit szeretne elérni a versenyén. Ezután válassza ki a verseny típusát. Sok szerencsét!

Hogyan fogja használni a versenyeket webhelyének népszerűsítésére és fejlesztésére?? Kérjük, ossza meg gondolatait az alábbi megjegyzésekben.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector