Hogyan növelhető a látogatók által a WordPress webhelyen eltöltött idő

Hogyan növelhető a látogatók által a WordPress webhelyen eltöltött idő

Senki sem akar létrehozni egy olyan weboldalt, amely visszatartja a látogatókat, mihelyt megérkeznek. Ha sok időt, erőfeszítést vagy pénzt költött a webhelyére, és tudni szeretné, hogyan lehet növelni a látogatók WordPress webhelyén töltött időét, és miért érdemes ezt megtennie, akkor a megfelelő helyen.


A webhelyen töltött idő növelésére vonatkozó útmutató ismerteti az előnyeit, ha a látogatók hosszabb ideig foglalkoznak, hogyan mérheti meg a jelenlegi átlagos látogatói időtartamot, és mit tehet az idő javítása érdekében.

A látogatók által az Ön webhelyére fordított idő növelésének előnyei

Ha hallotta, hogy fontos növelni a látogatók által a webhelyén töltött időt, de nem tudja pontosan miért van itt a legfontosabb előny.

Megnövelt célkonverziós arányok

Megnövekedett célkonverziók

A látogatók hosszabb tartása a webhelyen az az előnye, hogy elősegítheti a márka iránti bizalom és tudatosság növelését, ugyanakkor növeli a cél konverziós arányát. Bármi legyen is a webhely célja, minden bizonnyal megvan a célja. Akár egy látogató vásárol egy terméket, csatlakozik a hírleveléhez, pozitív benyomást kelt a márkájáról, akár megjegyzést hagy, a legtöbb weboldal célja.

Minél hosszabb ideig képes a látogatót elkötelezni a webhelyén, annál nagyobb a esélye, hogy kapcsolatba lép az üzenetével, megnézze a megadott értéket, és úgy dönt, hogy felveszi az ajánlatát..

Segíthet a keresőmotor optimalizálásában (SEO)

Keresőmotor eredményei

Sokat tehetünk a webhely keresőmotorjainak rangsorolása érdekében. Néhány SEO szakértő azonban azt állítja, hogy a webhely metrikájának hatása van arra, hogy a keresőmotorok, mint a Google, úgy döntenek, hogy rangsorolják az Ön tartalmát az eredmények között. Ha a Google észreveszi, hogy a látogatók hamarosan visszatérnek az eredményoldalukra, miután az Ön webhelyére kattintottak, akkor értelmes, hogy a Google algoritmus ezt úgy jelezheti, hogy az Ön webhelye és annak tartalma nem felel meg a látogatók elvárásainak..

Ezért a webhely mozgatásával az eredményoldalon, és valamely relevánsabbra váltásával elősegítheti, hogy a Google jobb élményt nyújtson a felhasználók számára. Jó a látogató számára; Rossz neked.

Mivel a Google titokban tartja keresőmotorok rangsorolási algoritmusának részleteit, lehetetlen megmondani, hogy ez igaz-e. A tartózkodási idő vagy a helyszínen töltött idő azonban egyre csökken egyre népszerűbb kifejezés így a SEO közösségben, tehát mindenképpen gondolni kell rá.

Hogyan lehet ellenőrizni, mennyi ideig töltik a látogatók a WordPress webhelyet

Mielőtt megtudnánk, hogyan lehet növelni a látogatók által a WordPress webhelyen eltöltött időt, vessünk egy rövid pillantást arra, hogyan ellenőrizheti ezt a mutatót. Végül is, ha még nem méri, hogy meddig tartózkodnak a látogatók az Ön webhelyén, akkor tudni fogja, ha növelte-e azt?

Ha a Google Analytics szolgáltatást vagy hasonló szolgáltatást használta annak elemzésére, hogy a látogatók hogyan lépnek kapcsolatba az Ön webhelyével és annak tartalmával, akkor gyorsan megnézheti ezt a mutatót. Ehhez jelentkezzen be a Google Analyticsbe, keresse meg a munkamenet átlagos időtartamát.

Google Analytics Irányítópult

Ezeket az adatokat az alapértelmezett irányítópulton kell megtalálnia. A Google Analytics erősségének köszönhetően részletesebben megismerheti webhelye teljesítményét ezen a területen. Az egyik olyan adatkészlet, amelyet érdemes megnézni, az átlagos oldalinformáció-idő.

Google Analytics idő az oldalon

Az elemző eszköz felhasználói viselkedéséről szóló jelentések áttekintésével megtudhatja, mely webhelyén tartják a látogatók hosszabb ideig elfoglalkoztatást. Azt is megnézheti, mely oldalak teljesítik a webhely átlagát, és esetleg figyelmet igényelhet.

Hogyan ösztönözzük a látogatókat, hogy hosszabb ideig maradjanak az Ön webhelyén

Rendben, tehát most már tudjuk, miért kellene hosszabb ideig tartania a látogatókat a webhelyén, nézzük meg, hogyan.

Győződjön meg arról, hogy tartalma a témában van

Az oldalak címei megegyeznek-e cikkek általános tartalmával? Ha a látogatók az Ön webhelyének oldalára érkeznek, egy dolgot várva, és valami mást megszerezni, akkor nem fognak sokáig ragaszkodni. Annak elkerülése érdekében, hogy a látogatók csalódottan vagy elégedetlennek érezzék magukat a tartalommal, győződjön meg arról, hogy a cikk címei pontosan tükrözik a lefedett anyagot. Egy megoldás az, ha a megfelelő cím és címcím létrehozása előtt megvárja, amíg elkészíti a cikkét.

Ugyanez vonatkozik a cikk bevezetésének írására. A cikk elkészítése után visszatérhet, és elmagyarázhatja, hogy mi szerepel a bevezetésben. Gyakran egy cikk elképzelésével kezdjük, majd az írási folyamat során kissé eltérő témába kerülünk. Ha megvárja, amíg a fő cikk meg nem íródik, akkor biztosíthatja, hogy címe, metaleírása, címkecíme és bevezetője ténylegesen továbbadja a látogatóknak azt, amit olvasni fognak.

Készítsen jól bemutatott tartalmat

Lehetne írni a világ legjobb cikkeit, de ha nem mutatják be jól, nehéz lesz rá, hogy bárki elolvassa. Néhány szempont, amelyet figyelembe kell venni a tartalom formázásakor és bemutatásakor, különösen amikor az internetet írja, sok bekezdést, fejlécet és képet használ a szöveg darabból való darabolására.

A mondatok rövid tartása szintén segíthet, mivel elkerülheti a bonyolult szavakat. A cikkek könnyű lefokozása révén az olvasók gyorsan megállapíthatják, hogy értékes időt szeretnének-e befektetni a tartalom olvasásához az elejétől a végéig. A gyorsan betöltő WordPress webhely szintén segíthet.

További tippekért ez a cikk további információkat tartalmaz az olvasható WordPress blogbejegyzések létrehozásáról.

Összpontosítson a WordPress webhely navigációs területein

Ha a látogatóknak nehéz navigálni az Ön webhelyén, akkor valószínű, hogy megütik a Vissza gombot, mielőtt megpróbálnák megérteni a webhely felépítését és a menüket. Ezért elengedhetetlen, hogy időt töltsön webhelye felépítésének és menüinek megtervezésére.

A figyelembe veendő kérdések közé tartozik a főmenüben megjelenítendő linkek, ezeknek a hivatkozásoknak a szervezése és a többi navigációs segédeszköz megfelelő alkalmazása. A főmenük mellett az oldalsáv és a lábléc is remek hely a legjobb tartalomra mutató linkek megjelenítésére. Ez a cikk néhány jó tippet tartalmaz a hatékony WordPress menü létrehozásához.

Összekapcsolhatja tartalmát

WordPress belső linkek

Egy másik hatékony módszer a látogatók által a WordPress webhelyen töltött idő növelésére, ha hivatkozásokat tartalmaz a cikkeibe, amelyek a látogatókat a webhely többi oldalára irányítják. Mint láthatja, ez a cikk belső linkeket tartalmaz a webhely más kapcsolódó cikkeire. Ezek a cikkek további információkat tartalmaznak a tárgyalt kérdésekről. Lehet, hogy Önre is rákattintott.

A tartalom összekapcsolásának elősegítése érdekében a WordPress most tartalmaz egy hasznos funkciót. Amikor hivatkozást illeszt be a tartalomba, gyorsan kereshet a webhely meglévő cikkeiben, mielőtt kiválasztja, melyikhez kapcsolódik.

Hivatkozások megjelenítése a kapcsolódó tartalomhoz

Linkek a kapcsolódó cikkekhez

Miután a látogató befejezte a megkeresett cikk elolvasását, meg szeretné könnyíteni számukra a webhely egy másik tartalmára kattintást. Noha egy jó navigációs rendszer segít ehhez, addig egy másik hatékony taktika az, hogy megjelenjen egy válogatott cikk, amely az olvasotthoz kapcsolódik.

Szerencsére van néhány kiváló, ingyenes kapcsolódó hozzászólás-beépülő modul a WordPresshez, amely automatikusan megjeleníti a hasonló tartalmat a cikkei végén.

Végső gondolatok

Most már ismeri a látogatók által az Ön webhelyén töltött idő növelésének előnyeit, valamint néhány gyakorlati módszert a tartózkodás meghosszabbítására. Ha vissza akarsz térni a meglévő tartalom elemzésére, vagy tovább akarja használni e taktikák némelyikét, sokat tehetünk annak érdekében, hogy növeljük a látogatók által a WordPress webhelyen töltött időt.

Mi vonzza magát egy webhelyen, és mi okozza azonnal a Vissza gomb kattintását? Kérjük, ossza meg alább tapasztalatait.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map